bugün belli olacak canımKızım olacak inş :) senin?
Hayırlı haberlerle dön inşallahGünaydın anneler ben işe gidiyorum ordan da doktora dua edin bizee
Benziyor demedi dr kiziniz olacak demisti :)Gözün aydın cnm yoktur bence yanılma .sana da kıza benziyor demişlerdi degilmi
O agri bende de var canim dr gidince soracagimkızlar benim alt tarafımda malum yerimdeki kemiklerim ağrıyo yorulunca gece uyumadan önce sağa sola dönerken falan. aynı durumu yaşayanınız var mı? ayrıca bebeğin hareketleri mi hıçkırığı mı bilemediğim garip şeyler hissediyorum karnımda. böyle hani elinizi kalbinizin üzerine koyunca atışını hissedersiniz ya aynı öyle hissediyorum karnımdaki tepkileri..
Gozun aydin canim :)Selam
Dün detaylıda herşey iyi çıktı çok şükür
Hatta doğumum erken olabilirmiş, SAT yanlış bebek önde dediler
Yavrumuzun patikleri PEMBE olacakmış kısmetse :)
Aynen bende kızımda bir doktorla başladım ve bitti tüm testlerde aynı hastanede oldu.bundada aynı hastane bir doktorla başladım testler hep aynı hastanede 14 Kasım da doktor randevum var Ogün gel önce ben bakacağım sonra radyolojiye göndereceğim dedi aynı hastane içinde randevu alayım mı onun için dedim hayır dedi.ücrette yok. Bu arada seninde ikinci erkek değil miInşallah canım bende başka biryere gitmek istemiyorum testler ultrasonlar hepsi stresimi daha da arttırıyor. Kızım da da aynı doktorla başlayıp bitirdim çok sukur insallah bunda da öyle olur
Bende bugün uyandım daha yatağın içindeyken kasığımda çok aşağıda yani batma şeklinde sızlama vardı.hala var sürekli değil bir dakikaya bir iğne batması şeklinde korktum ya Akşama misafirim var inşallah geçercanım bendede oluyo doktor dinlnince rahaylıyosan normal dedi hatta bi ara kasığımda bugun sabah bir ağrı felaketti işe zorla gittim dinlenince geçti artık bebişler yorma anne kendini diyo galiba :)
benimde öyle dün gece korktum yatamadım hatta bi tarftan hıçkırığı hissetttim bi tarftanda çok hareketliydi dayandı sanki alt tarafa rabbime emanet hepsi rabbim korusunkızlar benim alt tarafımda malum yerimdeki kemiklerim ağrıyo yorulunca gece uyumadan önce sağa sola dönerken falan. aynı durumu yaşayanınız var mı? ayrıca bebeğin hareketleri mi hıçkırığı mı bilemediğim garip şeyler hissediyorum karnımda. böyle hani elinizi kalbinizin üzerine koyunca atışını hissedersiniz ya aynı öyle hissediyorum karnımdaki tepkileri..
Canım hayırlı olsun ilk miydi seninSelam
Dün detaylıda herşey iyi çıktı çok şükür
Hatta doğumum erken olabilirmiş, SAT yanlış bebek önde dediler
Yavrumuzun patikleri PEMBE olacakmış kısmetse :)
bende okulöncesi öğretmeniyimmmmmmmhaklısın galiba. bende çalışıyorum okul öncesi öğretmeniyim. çocuklar çok hareketli yoruyolar okulda benibebişim de sadece bana ayır enerjini diyo galiba
gelsin gelsin maşallah bizimkide kız :)Kızlar selam..bize de kız geliyor
Hoşgeldin aramızaMerhaba mart anneleri kismet olursa ben de mart annesi olucam.bebegim de erkek.coktandir forumu takip ediyorum fakat bi turlu uye olamamistim bugune kismetmis
Tesekkur ederim canimHoşgeldin aramıza
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?