2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Güzel haftasonları kızlar.. Ben de karnımda bir tuhaflık ve sancı hissettiğim için acile gittim.ultrasonla bakarken alet bile acıttı karnımı.idrar testi istedi doktor şükür bişi çıkmadı.rahimdeki büyümeden oluyor,geriliyosun hatta artabilir bu ağrılar dedi.bundan sonra hızla büyüyecek bebekler.

Benim ikizlerşm olacak inşallah ve onlara yapacağım ısa biraz yfak.ben de o nedenle ikeanın parmaklıklı beyaz beşiği var ondan almayı düşünüyorum.en fazla 2 yaşına kadar yatırırım çok oara vermek istemiyorum.fakat o beşikler 60/120 ölçüsü ve bu ölçüde uyku seti çok az.bilgisi olan varsa yardım lütfen..

O agri bende de var canim dr gidince soracagim

Inşallah canım bende başka biryere gitmek istemiyorum testler ultrasonlar hepsi stresimi daha da arttırıyor. Kızım da da aynı doktorla başlayıp bitirdim çok sukur insallah bunda da öyle olur
Aynen bende kızımda bir doktorla başladım ve bitti tüm testlerde aynı hastanede oldu.bundada aynı hastane bir doktorla başladım testler hep aynı hastanede 14 Kasım da doktor randevum var Ogün gel önce ben bakacağım sonra radyolojiye göndereceğim dedi aynı hastane içinde randevu alayım mı onun için dedim hayır dedi.ücrette yok. Bu arada seninde ikinci erkek değil mi

canım bendede oluyo doktor dinlnince rahaylıyosan normal dedi hatta bi ara kasığımda bugun sabah bir ağrı felaketti işe zorla gittim dinlenince geçti artık bebişler yorma anne kendini diyo galiba :)
Bende bugün uyandım daha yatağın içindeyken kasığımda çok aşağıda yani batma şeklinde sızlama vardı.hala var sürekli değil bir dakikaya bir iğne batması şeklinde korktum ya Akşama misafirim var inşallah geçer

benimde öyle dün gece korktum yatamadım hatta bi tarftan hıçkırığı hissetttim bi tarftanda çok hareketliydi dayandı sanki alt tarafa rabbime emanet hepsi rabbim korusun

merhaba anneler ve minnoslari :)

cinsiyet ögrenen arkadaslar gözünüz aydin bir ben kaldim galiba ögrenmeyen ama kismetse sali günü bizde ögreniriz

yanliz kizlar cok fena grip oldum bogazim cok agriyor ne yapsam bilemedim.. corba kaynatiyorum suan bol limonlu karabiberli iyi gelir insallah baska tavsiyeleriniz varmi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…