Randevum ikide canım artık ordan cıkınca yazarım sizeeHadi hayirli haberlerle gel sekerimkacta donersin tahminrn randevu kacta
benimde ağrıyorkramp değil ama sol bacak aram 15 gündür ağrıyor @nomatter inde ağrıyordu galiba
Cinsiyeti de ogrenirsin ins ama ogrenirsin bence bu haftalarda %90 gosteriyorlarRandevum ikide canım artık ordan cıkınca yazarım sizee
kız gibi duruyor canımm ama bir çoğunda tutmuyor gibi son dönemde doktor bi tahminde bulundu muMerhaba cinsiyet hakkında yorum yapabilecek olan var mı
senden hiç kız beklemiyordum bennnSelam
Dün detaylıda herşey iyi çıktı çok şükür
Hatta doğumum erken olabilirmiş, SAT yanlış bebek önde dediler
Yavrumuzun patikleri PEMBE olacakmış kısmetse :)
Bende bu yuzden gece acile gittim iki gun boyunca gecmedi bide kasık agrimda eklendi gıcık bo doktora denk geldim kiytiriktan bakti ultrasonla bebekte bisey yok genel cerraha git fıtık olabilir dedi savdi basindan hani devlet hastanesi olsa anlicamda ozeldede boyle yapiyorlar kendi hastalari olmadimibu arada benimde sol bacak aramda bir ağrı var sanki bisiklete binmişimde sele acıtmış gibi yalnız değilim dimiii
Kızım olacak inş :) senin?bebekle ilgili olmaması güzel bugün gidicem doktora sorarım bende bebişin cinsiyetiyle mi alakalı acaba diye düşünüyor insanyariim86 neydi sizin cinsiyet
senden hiç kız beklemiyordum bennnhayırlı olsun inşallah bebişinnn bakaalım biz ne renk patiklenicez
Ben sana kız olacak demiştim :) :) :)Herkes erkek olacak keisn snein diyodu zaten
Dr kız dyeince şaşırıdm
Ama çok ta sevindim Allah'a şükür herşey normalmiş
Nub dan anlayan var mı
Büyük ihtimal kiz dedi teşekkür ederimkız gibi duruyor canımm ama bir çoğunda tutmuyor gibi son dönemde doktor bi tahminde bulundu mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?