2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Herkese gunaydin..
çek cinsiyeti ogrendimi acaba yazdida ben mi kacirdim :s
se__vi dr bana 22. Haftada yaptiralim detayli ultrasonu dedi.

Merhaba cinsiyet hakkında yorum yapabilecek olan var mı

Eklentiler

• 20140825_160018-1.webp
    65 KB · Görüntüleme: 56
Günaydın herkese ..
bende birazdan üroloji doktoruna gideceğim, 3 gündür geçmek bilmeyen sağ yan ağrısı yüzünden

Selam
Dün detaylıda herşey iyi çıktı çok şükür
Hatta doğumum erken olabilirmiş, SAT yanlış bebek önde dediler
Yavrumuzun patikleri PEMBE olacakmış kısmetse :)
senden hiç kız beklemiyordum bennn hayırlı olsun inşallah bebişinnn bakaalım biz ne renk patiklenicez

bu arada benimde sol bacak aramda bir ağrı var sanki bisiklete binmişimde sele acıtmış gibi yalnız değilim dimiii

bu arada benimde sol bacak aramda bir ağrı var sanki bisiklete binmişimde sele acıtmış gibi yalnız değilim dimiii
Bende bu yuzden gece acile gittim iki gun boyunca gecmedi bide kasık agrimda eklendi gıcık bo doktora denk geldim kiytiriktan bakti ultrasonla bebekte bisey yok genel cerraha git fıtık olabilir dedi savdi basindan hani devlet hastanesi olsa anlicamda ozeldede boyle yapiyorlar kendi hastalari olmadimi

bebekle ilgili olmaması güzel bugün gidicem doktora sorarım bende bebişin cinsiyetiyle mi alakalı acaba diye düşünüyor insan yariim86 neydi sizin cinsiyet

Hayırlı sabahlar, güzel bir hafta sonu olsun hepimize :)
Sabah sabah yine bir enerjiyle uyandım. Böreğimi yaptım, kahvaltımı hazırladım eşimin uyanmasını bekliyorum :)
Rabbim kızımla kahvaltı hazırlayacağım günleri de göstersin :)

Son düzenleme:
senden hiç kız beklemiyordum bennn hayırlı olsun inşallah bebişinnn bakaalım biz ne renk patiklenicez

Herkes erkek olacak keisn snein diyodu zaten
Dr kız dyeince şaşırıdm
Ama çok ta sevindim Allah'a şükür herşey normalmiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…