Ben de çok fenayım.burnum ve göğsüm dolumerhaba anneler ve minnoslari :)
cinsiyet ögrenen arkadaslar gözünüz aydin bir ben kaldim galiba ögrenmeyen ama kismetse sali günü bizde ögreniriz
yanliz kizlar cok fena grip oldum bogazim cok agriyor ne yapsam bilemedim..corba kaynatiyorum suan bol limonlu karabiberli iyi gelir insallah baska tavsiyeleriniz varmi?
Canım benim de oglumda yoktu gittiğim hastanede ultrason doktoru farkliydi yani doktorumdan hariç ultrasona bakan baska doktor vardı o 5. Aydaydi sanırım muayene esnasinda ekrani renklendirip bakmisti bunum icin ayrica parada ödememistim.hatta 4 lu test falanda yoktu. Busefer her gittiğimde bir test var.bende sastim kaldim vallaKızlar ben ilk gebeligimde hiç perinatolog felan aradigimi hatırlamıyorum. Kendi doktorum iç organlarına bakmışti. Neden ayrı ayrı doktorlar arıyorsun uz.perinatologlar genelde riskli gebelik leri takip etmiyor mu.kafam iyice karıştı. Ayrıntılı ultrasonu beni takip eden doktorum yapıcak
Testlerimi de o yapti
gozun aydin canim allah anali babali buyutsun insallah :)Selam
Dün detaylıda herşey iyi çıktı çok şükür
Hatta doğumum erken olabilirmiş, SAT yanlış bebek önde dediler
Yavrumuzun patikleri PEMBE olacakmış kısmetse :)
:)) normal tabii canım.ben her kontrole hatim indirerek giriyorum:)güsel haberler alman dileğiyleKızlar doktora gidiyorum çok heyecanlıyım yaaa normal miii
sagol canim sanada gecmis olsun.. okadar dikkat ettim ama esimden bulasti yinede maalesefBen de çok fenayım.burnum ve göğsüm doluboğazımda acı var ben bi minoset içtim sadece,sürekli de mandalina ve pekmez yiyorum.yapçak pek de bişi yok galiba malesef.geçmiş olsun arkadaşım...
normal tabi canim :) hayirli haberlerle gel insallah..Kızlar doktora gidiyorum çok heyecanlıyım yaaa normal miii
merhaba anneler ve minnoslari :)
cinsiyet ögrenen arkadaslar gözünüz aydin bir ben kaldim galiba ögrenmeyen ama kismetse sali günü bizde ögreniriz
yanliz kizlar cok fena grip oldum bogazim cok agriyor ne yapsam bilemedim..corba kaynatiyorum suan bol limonlu karabiberli iyi gelir insallah baska tavsiyeleriniz varmi?
Ne güzel meslektaşız öyleysebende okulöncesi öğretmeniyimmmmmmm
Becerikli hatun :) bn haftsnu hayatta erken kalkamiyrm hatta esim bnden once kalkip kahvlti hazrliyo bazen :)Hayırlı sabahlar, güzel bir hafta sonu olsun hepimize :)
Sabah sabah yine bir enerjiyle uyandım. Böreğimi yaptım, kahvaltımı hazırladım eşimin uyanmasını bekliyorum :)
Rabbim kızımla kahvaltı hazırlayacağım günleri de göstersin :)
Selam
Dün detaylıda herşey iyi çıktı çok şükür
Hatta doğumum erken olabilirmiş, SAT yanlış bebek önde dediler
Yavrumuzun patikleri PEMBE olacakmış kısmetse :)
Benim Boğaz'ım çok kötüydü ben ne yapacağımı şaşırdım sonra hem pastil kullandım hemde vicks boğazıma dışından sürdüm tülbentle bağladım ve çok şükür günde bir kaç kere sürdüm geçtimerhaba anneler ve minnoslari :)
Rabbim kizinin elinden kahvaltilar yemeyide nasip etsin insHayırlı sabahlar, güzel bir hafta sonu olsun hepimize :)
Sabah sabah yine bir enerjiyle uyandım. Böreğimi yaptım, kahvaltımı hazırladım eşimin uyanmasını bekliyorum :)
Rabbim kızımla kahvaltı hazırlayacağım günleri de göstersin :)
Yaa kızlar benim duyduğuma göre ve netten de okuduğuma göre bu dört boyutlu çok iyi bişi değilmiş..bebeğe radyasyon veriyormuş..bi Dr yorumunu okudum netten eğerki yaptıracaksınız sadece ikili testi yaptırın en az zararı onda alıyor diyor..ayrıca bi tanıdığımada Dr doğru olduğunu söylemiş..benimde Dr istedi devlete gittim sorayım diye..bana özeldeki Dr lar herşeyi istediğini ancak onlar sadece ikili ve üçlünün sonuçlarına göre ayrıntılıyı yaptıklarını söyledi.anlayacağınız ikili de ve üçlüde sorun yoksa yapmıyorlarmış..gebelikte sorun varsa yapıyorlarmış..bende yaptırmaktan vazgeçtim..ikili gayet güzel çıkmıştı yapan Dr da bundan sonra teste gerek yok demişti
Ama detaylıda herşey görülüyor safra kesesine kadar eksik organ varmı herşeye bakılıyor. hastanelerde çalışan hemşireler ne yapsın hergün radyasyonun alasını alıyorlar. benm doktorum 30. haftadada gel kalp gelişimine bakalım dedi. kalbinde delik vs varsa o görülüyormuşYaa kızlar benim duyduğuma göre ve netten de okuduğuma göre bu dört boyutlu çok iyi bişi değilmiş..bebeğe radyasyon veriyormuş..bi Dr yorumunu okudum netten eğerki yaptıracaksınız sadece ikili testi yaptırın en az zararı onda alıyor diyor..ayrıca bi tanıdığımada Dr doğru olduğunu söylemiş..benimde Dr istedi devlete gittim sorayım diye..bana özeldeki Dr lar herşeyi istediğini ancak onlar sadece ikili ve üçlünün sonuçlarına göre ayrıntılıyı yaptıklarını söyledi.anlayacağınız ikili de ve üçlüde sorun yoksa yapmıyorlarmış..gebelikte sorun varsa yapıyorlarmış..bende yaptırmaktan vazgeçtim..ikili gayet güzel çıkmıştı yapan Dr da bundan sonra teste gerek yok demişti
geldim canım geldimmm bende pembelendim Bade Duru geliyor
Ne bilim her kafadan bir ses çıkıyor insan neye inanacağını şaşırıyor..Ama detaylıda herşey görülüyor safra kesesine kadar eksik organ varmı herşeye bakılıyor. hastanelerde çalışan hemşireler ne yapsın hergün radyasyonun alasını alıyorlar. benm doktorum 30. haftadada gel kalp gelişimine bakalım dedi. kalbinde delik vs varsa o görülüyormuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?