2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Ben de çok fenayım.burnum ve göğsüm doluboğazımda acı varben bi minoset içtim sadece,sürekli de mandalina ve pekmez yiyorum.yapçak pek de bişi yok galiba malesef.geçmiş olsun arkadaşım...

Canım benim de oglumda yoktu gittiğim hastanede ultrason doktoru farkliydi yani doktorumdan hariç ultrasona bakan baska doktor vardı o 5. Aydaydi sanırım muayene esnasinda ekrani renklendirip bakmisti bunum icin ayrica parada ödememistim.hatta 4 lu test falanda yoktu. Busefer her gittiğimde bir test var.bende sastim kaldim valla

selam anneler nasılsınız gün cumartesi olunca temizliğe giriştim hafta içi kreşe giden oğlum 7 de kalkmaya alıştığından biz de güne 7 de başlamış olduk.bu arada devamlı okuyorum.ama kendi telefonumdan size cevap yazamıyorum yazma kısmı pasif oluyor eşimin telefonundan deniyorum onda da oturum açamıyorum tapatalk ile kullanılamaz diyor ne yapmak lazım bilen varsa lütfen yazsın.ancak bilgisayar bulunca yazıyorum.resim eklemek üzere çekiyorum ama ekleyemiyorum

Ben de çok fenayım.burnum ve göğsüm doluboğazımda acı varben bi minoset içtim sadece,sürekli de mandalina ve pekmez yiyorum.yapçak pek de bişi yok galiba malesef.geçmiş olsun arkadaşım...
sagol canim sanada gecmis olsun.. okadar dikkat ettim ama esimden bulasti yinede maalesef insallah bir an önce iyilesiriz..

merak etme canim bende ogrenemedm bi turlu 2dir net gostermedi. En sona ben kalcam sanirim (

Gecmis olsun cnm tam hastalik zamani kendine cok dikkat et ilac icsende gribe pek fayda etmez benimde bogazlarm cok agrimisti pastil kullanmistim rahatlamak icin.

Becerikli hatun :) bn haftsnu hayatta erken kalkamiyrm hatta esim bnden once kalkip kahvlti hazrliyo bazen :)

Selam
Dün detaylıda herşey iyi çıktı çok şükür
Hatta doğumum erken olabilirmiş, SAT yanlış bebek önde dediler
Yavrumuzun patikleri PEMBE olacakmış kısmetse :)

Ayy pembis pembis alisveris yapicaz desene gözün aydın
sat nasıl yanlis sen son regl tarihinden emin degilmisin peki biraz onde olabiliyor da çokmu onde dr ne dedi tahmini dogum tarihi

Benim Boğaz'ım çok kötüydü ben ne yapacağımı şaşırdım sonra hem pastil kullandım hemde vicks boğazıma dışından sürdüm tülbentle bağladım ve çok şükür günde bir kaç kere sürdüm geçti

Rabbim kizinin elinden kahvaltilar yemeyide nasip etsin ins
masallah sana keske usenmesemde borek yapsam canim cekti sicak sicak ( :))

Yaa kızlar benim duyduğuma göre ve netten de okuduğuma göre bu dört boyutlu çok iyi bişi değilmiş..bebeğe radyasyon veriyormuş..bi Dr yorumunu okudum netten eğerki yaptıracaksınız sadece ikili testi yaptırın en az zararı onda alıyor diyor..ayrıca bi tanıdığımada Dr doğru olduğunu söylemiş..benimde Dr istedi devlete gittim sorayım diye..bana özeldeki Dr lar herşeyi istediğini ancak onlar sadece ikili ve üçlünün sonuçlarına göre ayrıntılıyı yaptıklarını söyledi.anlayacağınız ikili de ve üçlüde sorun yoksa yapmıyorlarmış..gebelikte sorun varsa yapıyorlarmış..bende yaptırmaktan vazgeçtim..ikili gayet güzel çıkmıştı yapan Dr da bundan sonra teste gerek yok demişti

Ben ayrıntı yaptırmadım daha ama canım ayrınlı 2boyutlu olarak yapılıyormus genellikle.. bizim daha 3 haftamız var o a

Ama detaylıda herşey görülüyor safra kesesine kadar eksik organ varmı herşeye bakılıyor. hastanelerde çalışan hemşireler ne yapsın hergün radyasyonun alasını alıyorlar. benm doktorum 30. haftadada gel kalp gelişimine bakalım dedi. kalbinde delik vs varsa o görülüyormuş

Ne bilim her kafadan bir ses çıkıyor insan neye inanacağını şaşırıyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…