Ne bileyim iste ya oyle olursa ya boyle olursa diye disunmekten kendimi alamiyorum aslinda neseli de bi insanim ama tek basima kaldigimda hep bardagin bos tarafini goruyorumNeyi kafanda kuruyorsun ? Bende genelde sabaha karsi uyanirim bi turlu uyanamam ve sirt agrimdan genelde :s
Gözün aydın Çek :)Selam
Dün detaylıda herşey iyi çıktı çok şükür
Hatta doğumum erken olabilirmiş, SAT yanlış bebek önde dediler
Yavrumuzun patikleri PEMBE olacakmış kısmetse :)
Gözün aydın :)Kıza
geldim canım geldimmm bende pembelendim Bade Duru geliyor
Gözün aydın canimSelam
Dün detaylıda herşey iyi çıktı çok şükür
Hatta doğumum erken olabilirmiş, SAT yanlış bebek önde dediler
Yavrumuzun patikleri PEMBE olacakmış kısmetse :)
cnım böyle olumsuz düşüncelere kaptırma kendini tadını çıkarmaya çalış birde ben de genelde böyle olumsuzluklara kapılınca b12 im düşük olduğu ortaya çıkıyor. bi baktır istersen :)Ne bileyim iste ya oyle olursa ya boyle olursa diye disunmekten kendimi alamiyorum aslinda neseli de bi insanim ama tek basima kaldigimda hep bardagin bos tarafini goruyorum
Saglikla gelsin bade duru insallahKıza
Ben alıyorum balık yemeyi sevmiyorum.marincapskızlar içinizde balık yağı kullanan varmı doktorunuzmu yazdı kendinzmi aldınız. ben dün detaylıya gittim doktor balık yağı alabilirsin dedi ama alsammı bilemedm
Bana da tatil yerindeki Dr aynı şeyi söylemişti radyasyon olsa ben aksama kadar burda oturamaz günde on kez girsen bişi olmaz dedi ama bende bebeğin durumuyla yetişkin bir insanın kapasitesinin farklı olduğunu düşünüyorum 30. Haftada yapılan 4 boyutlu olan mi? Detaylı mi? Birde benim en küçük kız kardeşim kalbinde 3 tane delikle doğdu biz aylar sonra rastgele öğrendik 3 yaşına kadar kapanır kapanması ameliyat yaparız dediler ve bir iki yıl içinde tamamen kapandı şu an 13 yaşında babam hala kalp kontrolüne götürür hiç bi sıkıntısı yok çok şükür 30. Haftadan sonra kalbi delik olsa bile ne yapabiliyorlar onu merak ettimAma detaylıda herşey görülüyor safra kesesine kadar eksik organ varmı herşeye bakılıyor. hastanelerde çalışan hemşireler ne yapsın hergün radyasyonun alasını alıyorlar. benm doktorum 30. haftadada gel kalp gelişimine bakalım dedi. kalbinde delik vs varsa o görülüyormuş
ben de kaşıntı olmuyor ama karın büydükçe bu kaşıntı olayı oluyormuş. sakın kaşıma ama sakın. kaşıdıkça çatlaklar oluşuyormuş. bol bol krem bebe yağı saf zeytinyağı sür kaşıntı fazla olmaz. ben her gün sürüyorumsızde de kasıntı oluyor mu karında ay bugun kasımaktan kıpkırmızı olmus karnım en son bebe yagı surdum artıkkk...sıstım ıyıce.kızlar gunluk kalsıyum ıhtıyacı ıcın neler yıyorsunuz???
Kıza
selam kızlar tünaydın demem gerek artık sanırsam :) bizde salıya detaylı için randevu aldık haftaya birde tetenoz aşımız var, ben en çok yüzünü renkli göreceğim için heyecanlanıyorumbabası sana benziycek bence diyor bende bence sana diyorum tabi çok belli olmaz ama yinede görebilecek olmak güzel... İsmini kesin koyan varmı ben hala kararsızım kesin 9. aya kadarda karar veremem
Ne bileyim iste ya oyle olursa ya boyle olursa diye disunmekten kendimi alamiyorum aslinda neseli de bi insanim ama tek basima kaldigimda hep bardagin bos tarafini goruyorum
Canim bisi sorcam sehir olarak nerde oturuyosun nick kisminda 33 yazioda acaba mersin mi die dusundum mersin se eger ayrintili ultrason randevusu hangi dr aldik dicektim:)selam kızlar tünaydın demem gerek artık sanırsam :) bizde salıya detaylı için randevu aldık haftaya birde tetenoz aşımız var, ben en çok yüzünü renkli göreceğim için heyecanlanıyorumbabası sana benziycek bence diyor bende bence sana diyorum tabi çok belli olmaz ama yinede görebilecek olmak güzel... İsmini kesin koyan varmı ben hala kararsızım kesin 9. aya kadarda karar veremem
Adiyla yasasin ins bende siirini cok severim gulce'nin :)Biz kiyduk canim Elif Gülce olacak nasipse kizcemin adi:) gülce diye seslenecegiz :))) hamile kalmadan artik bi bebegimiz olsunmu konuşmaları yaparkeb koyduk viz kiz ve erkek isimini:)))
Bende dr sorup kullanmak istiyorum beyin gelisimi icin cok iyi diyorlarkızlar içinizde balık yağı kullanan varmı doktorunuzmu yazdı kendinzmi aldınız. ben dün detaylıya gittim doktor balık yağı alabilirsin dedi ama alsammı bilemedm
Saglicakla kucagina alnayi nasip etsin rabbim canim :)Kıza
Hayirli oksun kizin canim :) bu arada merak ettim doktora bacak arasindaki agriyi sordun mu cinsiyetle varmiymis bi alakasi?Kıza
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?