2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

valla canm bilmiyorum ama vardır bi tedavisi .en azından süpriz olmaz önlemi alınır.inşallah bebişler sağlıklı doğar. tıp artık cok ilerledi anne karnında bile ameliyat yapıyorlar .bu kadar ileri teknoloji varken detaylı vs.bu teknolojiyi kullanmak gerek diye düşü nüyorum

Oyy canim benim yaaaa ne guzel yazmissin Allah razi olsun canim su an ilac gibi geldi yazdiklarin

h&m nin kotlari da cok guzel gerci bana pahali geldi ama yinede fikir olur 70 tl civarinda. Online satisi var mi bilmiyrm gerci

Canim bisi sorcam sehir olarak nerde oturuyosun nick kisminda 33 yazioda acaba mersin mi die dusundum mersin se eger ayrintili ultrason randevusu hangi dr aldik dicektim:)
Canim ben ayrıntılı ultrason için Adanaya profesör Cüneyt Evruke ye gidicem.ben medical parkta nihal Erdoğan a gidiyorum normalde

Canim ben ayrıntılı ultrason için Adanaya profesör Cüneyt Evruke ye gidicem.ben medical parkta nihal Erdoğan a gidiyorum normalde
Senin msj mi alinti yapmisim canim yakamozz33 arkadasa yazmistim cok ozur dilerim bende ayrintiliya girdim 2 gun once cojta ayrintiliymis gibi degildi mersinde baska yerde var mi die merak etmistim :)

kızlar içinizde balık yağı kullanan varmı doktorunuzmu yazdı kendinzmi aldınız. ben dün detaylıya gittim doktor balık yağı alabilirsin dedi ama alsammı bilemedm
Ben hic balik yemedigim icin dr balık yagi yazdi. Ilk kez bugun kullandim. Marincap adi. Ozellikle bunu yazdı. Bir sor istersen canim doktoruna

Kizlar 22. Haftaya sadece 2 kg alarak giren bi ben mi varim bu iyi bisi mi kotu bisi mi :)
Canim benim de 18 hafta olacak birkac gune. 1 kilo bile almadım sayılır. Niye kotu olsun ki. Bebeklerimiz saglikli olduktan sonra. Nette yaziyor zaten 6-7 kilodan fazlasi bizim aldigimiz kilo oluyor. Gerci ben ozel hir sey yapmıyorum çünkü midem cok hassas. Bulantilarim ve ara ara cikarmalarim hala devam ediyor. Halimden de memnunum o ayri :)

Senin msj mi alinti yapmisim canim yakamozz33 arkadasa yazmistim cok ozur dilerim bende ayrintiliya girdim 2 gun once cojta ayrintiliymis gibi degildi mersinde baska yerde var mi die merak etmistim :)
Yok alintilamadin canım ben fikir vermek için yazdım sadece

nası 1 kilo bile almadınız karnınız büyümedimi

Rabbim kizinin elinden kahvaltilar yemeyide nasip etsin ins
masallah sana keske usenmesemde borek yapsam canim cekti sicak sicak ( :))

Ay canım hakkını helal et ya canını çektirdim

Becerikli hatun :) bn haftsnu hayatta erken kalkamiyrm hatta esim bnden once kalkip kahvlti hazrliyo bazen :)
Ben çalışmadığım için sıkıntı olmuyo ya. Bana her gün haftasonu

Merhaba hanımlar bugün yine saatlerce yürüyüş yaptım :)
Veeee bebeğimin ilk kıyafetini yani hastane çıkışını aldım pembiş pembiş :)

Herkese iyi akşamlar bugün randevum vardı ve ber olmuş bişimi gördüm ,çok tatlıydı 21cm ve 300g kızım
Ayrıntılıya da 1 ay sonra gel dedi , şeker yüklemside ozaman olacak galiba.

, post: 37370723, member: 396299"]Yaa kızlar benim duyduğuma göre ve netten de okuduğuma göre bu dört boyutlu çok iyi bişi değilmiş..bebeğe radyasyon veriyormuş..bi Dr yorumunu okudum netten eğerki yaptıracaksınız sadece ikili testi yaptırın en az zararı onda alıyor diyor..ayrıca bi tanıdığımada Dr doğru olduğunu söylemiş..benimde Dr istedi devlete gittim sorayım diye..bana özeldeki Dr lar herşeyi istediğini ancak onlar sadece ikili ve üçlünün sonuçlarına göre ayrıntılıyı yaptıklarını söyledi.anlayacağınız ikili de ve üçlüde sorun yoksa yapmıyorlarmış..gebelikte sorun varsa yapıyorlarmış..bende yaptırmaktan vazgeçtim..ikili gayet güzel çıkmıştı yapan Dr da bundan sonra teste gerek yok demişti[/QUOTE]
Ben
Kizlar 22. Haftaya sadece 2 kg alarak giren bi ben mi varim bu iyi bisi mi kotu bisi mi :)
2 kilo mu super bn cok aldim malesef

nası 1 kilo bile almadınız karnınız büyümedimi
Gercekten oyle. Karnim henüz cok az buyudu. Ic karnim genis demek ki. Yani benim hic gobegim yoktu. Şimdi gobekli biri gibi oldum. Henuz soylemezsem kimse anlamiyor. Saglik ocagina gittim salı gunu. Hemsireler şaşırdı, bebegi Nerede sakliyorsun diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…