canm ben de 10 gündür o şekilde şeyler hissediyorum son günlerde sıklaştı baya bence bebeğin hareketleri bunlar :)kızlar benim alt tarafımda malum yerimdeki kemiklerim ağrıyo yorulunca gece uyumadan önce sağa sola dönerken falan. aynı durumu yaşayanınız var mı? ayrıca bebeğin hareketleri mi hıçkırığı mı bilemediğim garip şeyler hissediyorum karnımda. böyle hani elinizi kalbinizin üzerine koyunca atışını hissedersiniz ya aynı öyle hissediyorum karnımdaki tepkileri..
Gözün aydın canımSelam
Dün detaylıda herşey iyi çıktı çok şükür
Hatta doğumum erken olabilirmiş, SAT yanlış bebek önde dediler
Yavrumuzun patikleri PEMBE olacakmış kısmetse :)
Anladim tesrkkur ederim utandim simdiYok alintilamadin canım ben fikir vermek için yazdım sadece
Ben, post: 37370723, member: 396299"]Yaa kızlar benim duyduğuma göre ve netten de okuduğuma göre bu dört boyutlu çok iyi bişi değilmiş..bebeğe radyasyon veriyormuş..bi Dr yorumunu okudum netten eğerki yaptıracaksınız sadece ikili testi yaptırın en az zararı onda alıyor diyor..ayrıca bi tanıdığımada Dr doğru olduğunu söylemiş..benimde Dr istedi devlete gittim sorayım diye..bana özeldeki Dr lar herşeyi istediğini ancak onlar sadece ikili ve üçlünün sonuçlarına göre ayrıntılıyı yaptıklarını söyledi.anlayacağınız ikili de ve üçlüde sorun yoksa yapmıyorlarmış..gebelikte sorun varsa yapıyorlarmış..bende yaptırmaktan vazgeçtim..ikili gayet güzel çıkmıştı yapan Dr da bundan sonra teste gerek yok demişti
Hayirli olsun 10 lulardan mi aldin ? Bn ds almdm dahaMerhaba hanımlar bugün yine saatlerce yürüyüş yaptım :)
Veeee bebeğimin ilk kıyafetini yani hastane çıkışını aldım pembiş pembiş :)
Evet 10 lu aldım canım :)Hayirli olsun 10 lulardan mi aldin ? Bn ds almdm daha
Cumlemize hayırlı uğurlu olsun inşallahgelsin gelsin maşallah bizimkide kız :)
canım rahim büyüdüğü için bağlardaki açılmaya bağlı önemli birşey değil dediHayirli oksun kizin canim :) bu arada merak ettim doktora bacak arasindaki agriyi sordun mu cinsiyetle varmiymis bi alakasi?
Kizlar 22. Haftaya sadece 2 kg alarak giren bi ben mi varim bu iyi bisi mi kotu bisi mi :)
Canim benim de 18 hafta olacak birkac gune. 1 kilo bile almadım sayılır. Niye kotu olsun ki. Bebeklerimiz saglikli olduktan sonra. Nette yaziyor zaten 6-7 kilodan fazlasi bizim aldigimiz kilo oluyor. Gerci ben ozel hir sey yapmıyorum çünkü midem cok hassas. Bulantilarim ve ara ara cikarmalarim hala devam ediyor. Halimden de memnunum o ayri :)
Rabbim sağlık sıhhat versin bebeğine.. Doktorlara güven bak korkulacak bir şey yokmuş. Gönlünü ferah tut kardeşim :)Merhaba ben bugun cinsiyet icin başka bir doktora gittim ve ultrasonda kordial plexus diye bir kist gördü beyinde ikili test temizse 26 haftaya kadar kaybolduğunu söyledi ve risk olusturmayacigini söyle di.ama yine de perinatolog görsün dedi.internette de okuduğum kadarıyla hep bu kistler kaybolmuş.ama içime kurt düştü biryere gitmemi istediği doktordan ancak çarşamba randevu alabildim. Telefonla da görüştüm korkulacak bişey yok dedi.ama yine de gidicem çarşamba günü insallah oğlumun bişeyi yoktur dua edin bize olur mu
seni anlıyorum içini yer insanın böyle durumlar.Merhaba ben bugun cinsiyet icin başka bir doktora gittim ve ultrasonda kordial plexus diye bir kist gördü beyinde ikili test temizse 26 haftaya kadar kaybolduğunu söyledi ve risk olusturmayacigini söyle di.ama yine de perinatolog görsün dedi.internette de okuduğum kadarıyla hep bu kistler kaybolmuş.ama içime kurt düştü biryere gitmemi istediği doktordan ancak çarşamba randevu alabildim. Telefonla da görüştüm korkulacak bişey yok dedi.ama yine de gidicem çarşamba günü insallah oğlumun bişeyi yoktur dua edin bize olur mu
haklısın ben de artık bilemiyorum ki ne gerekli diye en azından risk almak istemiyor insanvalla canm bilmiyorum ama vardır bi tedavisi .en azından süpriz olmaz önlemi alınır.inşallah bebişler sağlıklı doğar. tıp artık cok ilerledi anne karnında bile ameliyat yapıyorlar .bu kadar ileri teknoloji varken detaylı vs.bu teknolojiyi kullanmak gerek diye düşü nüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?