2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

canm ben de 10 gündür o şekilde şeyler hissediyorum son günlerde sıklaştı baya bence bebeğin hareketleri bunlar :)

Kızlar hastane çıkışı alan var mı? kaça aldınız ve kaç parçalık aldınız ?
Fiyatlar bana çok uçuk geldi de.

Ben

2 kilo mu super bn cok aldim malesef [/QUOTE]

Arkadaşımın bebege oksijen tasiyan damarin darligi ayrintili ultrasonda anlaşıldi ve damar genislemesi icin hemen ilaca baslanildi.faydali diye dusundum banafa binu anlatinca

ben de 22.haftaya girdim 1 kg aldim simdiye kadar.ozel bir sey yapmıyorum kusmam da yok.yogun bir isim ve 3 yasinda cok enerjik uykusuz bir oglum var ona bagliyorum ben.her gece 6 7 kere onun uyanmalarina kalkiyorum gune 6 30 da basliyorum uzanma dinlenme luksum yok maalesef

bu arada gobegim de 7 ay ebatlatinda.oglumda bu zamanda gobekli biri gibiydim sadece.ben sanirim kendimden kilo verdim

O zmn senin göbüşünde yoktur Oo ben 4 kilo aldım ama göbüşte önden gidiyor

ben de balık yağı marincap kullanıyorum.
kilo olarak da 4 kilo aldım.

hastane çıkışı hakkında yorum yapmıcam.bazı bilmiş yorumlar hoşuma gitmiyor.O yüzden herkes bildiğini istediğini içine sineni alsın.ama pahalı olduğu konusunda hemfikirim.

Merhaba ben bugun cinsiyet icin başka bir doktora gittim ve ultrasonda kordial plexus diye bir kist gördü beyinde ikili test temizse 26 haftaya kadar kaybolduğunu söyledi ve risk olusturmayacigini söyle di.ama yine de perinatolog görsün dedi.internette de okuduğum kadarıyla hep bu kistler kaybolmuş.ama içime kurt düştü biryere gitmemi istediği doktordan ancak çarşamba randevu alabildim. Telefonla da görüştüm korkulacak bişey yok dedi.ama yine de gidicem çarşamba günü insallah oğlumun bişeyi yoktur dua edin bize olur mu

Rabbim sağlık sıhhat versin bebeğine.. Doktorlara güven bak korkulacak bir şey yokmuş. Gönlünü ferah tut kardeşim :)

seni anlıyorum içini yer insanın böyle durumlar.
ben de duymuştum burda bir arkadaştan.kayboluyormuş gerçekten.
ama kesinlikle bir perinatolağa görün derim.

haklısın ben de artık bilemiyorum ki ne gerekli diye en azından risk almak istemiyor insan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…