2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Benim göbeğim aldı başını gitti ya :) kiloyu sadece oraya alınca çok belli oluyor :)

Kizlar ben 18. Haftamdayim hareket hissetmem gerekiyo mu bn hic bisey hissetmiyorum ne zaman hissederim acaba

Ben de heyecanla bekliyorum cnm :)
Ama dün bugün ufaktan bişiler hissetmeye başladım. Yani emin olmak, tam anlamıyla hissetmek için can atıyorum

Rabbim sağlık sıhhat versin bebeğine.. Doktorlara güven bak korkulacak bir şey yokmuş. Gönlünü ferah tut kardeşim :)
Inşallah hayırlısı olur yavrum sağlıklıdır.okunabilecek herseyi okudum bu kiste başka anormallik lerinde eşlik etmesi gerekiyor.gelisme geriliği gibi ama Allah a şükür benim bebeğim 4 gün ileride masallah inşallah bişey cikmaz

Ins bisi yokturcanim sifa ayetleri var okuyabilirsen ictigin suya gunluk 7 defa oku su bittikce tekrar oku bebegimin sifasi icin diyerek niyet et okuysmszsan elini karnina koy ve bol salavat cek

ben besli aldim oglumda da besli almistim fiyat olarak ucuza aldim acikcasi 10 tl idi indirimden.bir de uclu aldim ilk kiyafet olarak onu da 20 ye aldim

Kızlar doktorum bebiş hareketleri için 20. Haftayı beklemek gerektiğini söyledi 20den önce hissetmenin de pek mümkün olmadığını içiniz rahat olsun

Maşaallah o zaman miniğimize :)
Hiç sıkma canını annesi o da etkilenmesin :)

Deterjan kullanırken tedirgin oluyor musunuz hanımlar ?
Mutfakta özellikle çok deterjan kullanırım ben. Her çeşitinden neredeyse. Öteki türlü içim rahat etmiyor.
Bebeğe bir zararı olur mu acaba ?

Mutfakta özellikle çok deterjan kullanırım ben. Her çeşitinden neredeyse. Öteki türlü içim rahat etmiyor.

evet özellikle sprey olan temizleyicileri kullanırken bende tedirgin oluyorum. aslında biraz azaltmakta fayda var.

Kızlar doktorum bebiş hareketleri için 20. Haftayı beklemek gerektiğini söyledi 20den önce hissetmenin de pek mümkün olmadığını içiniz rahat olsun
Ben hissediyorum çoktandır ama tabi az yani.
doktoruma söyledim sağolsun hevesimi kırdı o bebek hareketi değil bağırsaktır dedi.
Ama böyle bağırsak hareketi olmaz. biliyorum o benim bebeğim :)

çamaşır suyu yağ çöz gibi ürünleri kullanmamaya çalış heleki yağ çöz normalde bile insanı etkiliyor.
ben bazen çok az çamaşır suyu döküyorum yoğun kıvamlı olandan kendimde geri duruyorum çok bekletmeden yıkıyorum

ben de sanki hafif hafif hissediyorum gibi geliyor, ama bu his psikolojik de olabilir. hissetmeyi çok istediğim için. :)

ben de çamaşır suyunu özellikle mutfak da çok kullnıyorum.
ama birisi beni korkuttu.onun bebeği etkilenmiş 7.5 aylıkken az daha alıyorlarmış bebeği.serum yiyince düzelmiş sözde.
zaten kadın beni hep böyle şeyler anlatarak korkutuyor bir daha bebek muhabbeti açmıcam onla diyorum yine açılıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…