Iste gobus var sadece. Cunku onceden hic yoktu :) cok olmadiktan sonra normal. senin kilon iyi benceO zmn senin göbüşünde yokturOo ben 4 kilo aldım ama göbüşte önden gidiyor
Hayırlı olsun :)Merhaba bizde bugun cinsiyetimizi ogrendik.oglumuz olacak :)
Kizlar ben 18. Haftamdayim hareket hissetmem gerekiyo mu bn hic bisey hissetmiyorumne zaman hissederim acaba
Inşallah hayırlısı olur yavrum sağlıklıdır.okunabilecek herseyi okudum bu kiste başka anormallik lerinde eşlik etmesi gerekiyor.gelisme geriliği gibi ama Allah a şükür benim bebeğim 4 gün ileride masallah inşallah bişey cikmazRabbim sağlık sıhhat versin bebeğine.. Doktorlara güven bak korkulacak bir şey yokmuş. Gönlünü ferah tut kardeşim :)
ben o hafta çok az hissetmiştim.21.haftada tam anlamıyla hissetmeye başladım :)Kizlar ben 18. Haftamdayim hareket hissetmem gerekiyo mu bn hic bisey hissetmiyorumne zaman hissederim acaba
Ins bisi yokturcanim sifa ayetleri var okuyabilirsen ictigin suya gunluk 7 defa oku su bittikce tekrar oku bebegimin sifasi icin diyerek niyet et okuysmszsan elini karnina koy ve bol salavat cekMerhaba ben bugun cinsiyet icin başka bir doktora gittim ve ultrasonda kordial plexus diye bir kist gördü beyinde ikili test temizse 26 haftaya kadar kaybolduğunu söyledi ve risk olusturmayacigini söyle di.ama yine de perinatolog görsün dedi.internette de okuduğum kadarıyla hep bu kistler kaybolmuş.ama içime kurt düştü biryere gitmemi istediği doktordan ancak çarşamba randevu alabildim. Telefonla da görüştüm korkulacak bişey yok dedi.ama yine de gidicem çarşamba günü insallah oğlumun bişeyi yoktur dua edin bize olur mu
Maşaallah o zaman miniğimize :)Inşallah hayırlısı olur yavrum sağlıklıdır.okunabilecek herseyi okudum bu kiste başka anormallik lerinde eşlik etmesi gerekiyor.gelisme geriliği gibi ama Allah a şükür benim bebeğim 4 gün ileride masallah inşallah bişey cikmaz
Bn 20 haftda hissetmye basldim ve 10 gundr nerdeyse her gun yogun olrk hissedyrm cok mutlu oluyrm hissettikce de :)Kizlar ben 18. Haftamdayim hareket hissetmem gerekiyo mu bn hic bisey hissetmiyorumne zaman hissederim acaba
Deterjan kullanırken tedirgin oluyor musunuz hanımlar ?
Mutfakta özellikle çok deterjan kullanırım ben. Her çeşitinden neredeyse. Öteki türlü içim rahat etmiyor.
Bebeğe bir zararı olur mu acaba ?
Ben hissediyorum çoktandır ama tabi az yani.Kızlar doktorum bebiş hareketleri için 20. Haftayı beklemek gerektiğini söyledi 20den önce hissetmenin de pek mümkün olmadığını içiniz rahat olsun
çamaşır suyu yağ çöz gibi ürünleri kullanmamaya çalış heleki yağ çöz normalde bile insanı etkiliyor.Deterjan kullanırken tedirgin oluyor musunuz hanımlar ?
Mutfakta özellikle çok deterjan kullanırım ben. Her çeşitinden neredeyse. Öteki türlü içim rahat etmiyor.
Saol canım okurumIns bisi yokturcanim sifa ayetleri var okuyabilirsen ictigin suya gunluk 7 defa oku su bittikce tekrar oku bebegimin sifasi icin diyerek niyet et okuysmszsan elini karnina koy ve bol salavat cek
Kızlar doktorum bebiş hareketleri için 20. Haftayı beklemek gerektiğini söyledi 20den önce hissetmenin de pek mümkün olmadığını içiniz rahat olsun
ben de çamaşır suyunu özellikle mutfak da çok kullnıyorum.Deterjan kullanırken tedirgin oluyor musunuz hanımlar ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?