2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

:) Aman aman hamileleri korkutmaya bayılıyo bazı insanlar.
Sadece çamaşır suyu olsa neyse de hepsinden kullanıyorum ondan korktum biraz.

Ben bebek hareketlerini sanki titresim gibi hissediyorum resmen icimde bisi titrio boyle hisseden var mi aranizda

Kizlar 22. Haftaya sadece 2 kg alarak giren bi ben mi varim bu iyi bisi mi kotu bisi mi :)
ne kadar güzel 5 kilo aldım ki bide 87 le hamile kaldım

Kizlar ben 18. Haftamdayim hareket hissetmem gerekiyo mu bn hic bisey hissetmiyorum ne zaman hissederim acaba
canım bazı insanlr çok erken hissesince bende baya üzüldüm ve kortum bu hafta doktorda sordum oda hissetmemen çok norml dedi enrahat 22 den sonra hissedilir ve 24 haftadan sonra hergün farkedersin dedi hatta güldü 6 haftalığı bebek diye hissedenler var dedi

inşllh sağlıklı olur canımm

Deterjan kullanırken tedirgin oluyor musunuz hanımlar ?
Mutfakta özellikle çok deterjan kullanırım ben. Her çeşitinden neredeyse. Öteki türlü içim rahat etmiyor.
Bebeğe bir zararı olur mu acaba ?
Ben yağ çöz filn artık kullanmıyorum çamaşır suyunuda çok az sonuçta kokuları filan ağır
Ben bebek hareketlerini sanki titresim gibi hissediyorum resmen icimde bisi titrio boyle hisseden var mi aranizda
bende yeni yeni öyle hissediyorum sanki bazen bi dalga oluyo :)

Kiz pit pit vurur diyorlar erkek ise balik gibi kayar sen balon patlamasi gibi yazinca aacaba kayiyorda sen balon patlamasi gibi algiladin dedim hayirli olsun sag salim dogsun yavyun :)
Allh allh ilgincmis :) bilmiyodm oyle oldgnu ilk oldgu icn tecrubeszm

Biz kiyduk canim Elif Gülce olacak nasipse kizcemin adi:) gülce diye seslenecegiz :))) hamile kalmadan artik bi bebegimiz olsunmu konuşmaları yaparkeb koyduk viz kiz ve erkek isimini:)))
oo ne güzel bende iki isim düşünüyorum bu kızımda ilkini tek olsun sade olsun diye hem yalın hem tek isim koyduk şimdi daha güzel bi isim koyabilirmişiz diyorum sonradan pişman olmamak için bunda iki isme karar kıldım :) biri su ama asıl ismi ne olacak henüz koyamadık ada,maya, eylül alternatifler arasında şimdilik ...
Canim bisi sorcam sehir olarak nerde oturuyosun nick kisminda 33 yazioda acaba mersin mi die dusundum mersin se eger ayrintili ultrason randevusu hangi dr aldik dicektim:)
canım mersinliyim ama mersinde oturmuyorum keşke otursam çok özlüyorum memleketimi tayinimin oraya çıkmasını dört gözle bekliyorum ama gitmem çok zor bizim bölümün hizmet puanları baya yüksek en az 4-5 yıl sonra gidebileceğim gibi hamileliğiklerimi hiç orda geçirmedim canım o yüzden detaylı konusunda pek bi bilgim yok bilsem hemen yazardım...
h&m nin kotlari da cok guzel gerci bana pahali geldi ama yinede fikir olur 70 tl civarinda. Online satisi var mi bilmiyrm gerci
avmye çıktığımızda bi bakim canım orda vardı çalışınca çok dolaşamıyor insan o yüzden onlıne bakim dedim...
Senin msj mi alinti yapmisim canim yakamozz33 arkadasa yazmistim cok ozur dilerim bende ayrintiliya girdim 2 gun once cojta ayrintiliymis gibi degildi mersinde baska yerde var mi die merak etmistim :)
canım o 3 boyutlu ultrasondur ayrıntılı 4 boyutlu oluyor bildiğim kadarıyla, normal kontrollerden birinde öyle göstermişti bana dr. ultrason siyah beyaz ancak üç boyutlu olduğu için farklı açılardan görebiliyordu bebişi ve istediğinde renkliye geçiyordu banada bi kez yüzünü göstermişti hatta renklide henüz küçük olduğu için çok bişiy anlamamıştım tabi o zaman radyolojiden aldım ben randevuyu o bakacakmış yarım saate yakın bakıyo dedi dr. salıya göreceğiz inş.

Kizlar 22. Haftaya sadece 2 kg alarak giren bi ben mi varim bu iyi bisi mi kotu bisi mi :)
bende 21. haftaya 2 kg alarak girdim canım merak etme iyi bi durum benim bebek 2 hafta önden gidiyordu en son 1.5 kg almıştım o zaman, önemli olan bebeğin gelişimi aslında, ilk gebelikte bu ayda bu kadarda almamıştım 9.5 kg ile bitirdim son aylarda hızlanıyor kilo alımı 7.aydan sonra özellikle o yüzden fazla almamak en iyisi ...Ben dikkat edemiyorum çok fazla ama bu bile bana fazla geldi göbek baya çıktı çünkü bol su içiyorum ve sık acıkıyorum onunda etkisi var sanırım göbüşte ...

Kızlar hastane çıkışı alan var mı? kaça aldınız ve kaç parçalık aldınız ?
Fiyatlar bana çok uçuk geldi de.
ben 10 parça 35 e aldım ama çok iyi kalite gelmedi bana kısa süre giycek diye çok pahalı olsun istemedim bi iki kez giyiyolar zaten, kaliteli olanı vardı oda 50 tl idi...

Bana da çok pahalı geldi hastane cikislari bugün baktim mini damla ve aziz bebe kaliteli 10lu takimlari 100tl civari başka markalarda var ama nasildirlar bilmiyorum ben bi tane 10lu 2 tane 5li alcam biri kaliteli olur diğerlerine bakacagim artik

Selam
Dün detaylıda herşey iyi çıktı çok şükür
Hatta doğumum erken olabilirmiş, SAT yanlış bebek önde dediler
Yavrumuzun patikleri PEMBE olacakmış kısmetse :)
Hayırlı olsun canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…