:) Aman aman hamileleri korkutmaya bayılıyo bazı insanlar.ben de çamaşır suyunu özellikle mutfak da çok kullnıyorum.
ama birisi beni korkuttu.onun bebeği etkilenmiş 7.5 aylıkken az daha alıyorlarmış bebeği.serum yiyince düzelmiş sözde.
zaten kadın beni hep böyle şeyler anlatarak korkutuyor bir daha bebek muhabbeti açmıcam onla diyorum yine açılıyor
Bn de icimde bi boloncuk patlio gibi hissedyrm :)Ben bebek hareketlerini sanki titresim gibi hissediyorum resmen icimde bisi titrio boyle hisseden var mi aranizda
Ben bebek hareketlerini sanki titresim gibi hissediyorum resmen icimde bisi titrio boyle hisseden var mi aranizda
Sizin bebisin cinsiyti belli oldu mu :)Bn de icimde bi boloncuk patlio gibi hissedyrm :)
Kiz :) 15. Haftda kiza benzetti dr 19. Haftda kesinlestrdik :)Sizin bebisin cinsiyti belli oldu mu :)
Kiz pit pit vurur diyorlar erkek ise balik gibi kayar sen balon patlamasi gibi yazinca aacaba kayiyorda sen balon patlamasi gibi algiladin dedim hayirli olsun sag salim dogsun yavyun :)Kiz :) 15. Haftda kiza benzetti dr 19. Haftda kesinlestrdik :)
ne kadar güzel 5 kilo aldım ki bide 87 le hamile kaldımKizlar 22. Haftaya sadece 2 kg alarak giren bi ben mi varim bu iyi bisi mi kotu bisi mi :)
canım bazı insanlr çok erken hissesince bende baya üzüldüm ve kortum bu hafta doktorda sordum oda hissetmemen çok norml dedi enrahat 22 den sonra hissedilir ve 24 haftadan sonra hergün farkedersin dedi hatta güldü 6 haftalığı bebek diye hissedenler var dediKizlar ben 18. Haftamdayim hareket hissetmem gerekiyo mu bn hic bisey hissetmiyorumne zaman hissederim acaba
inşllh sağlıklı olur canımmInşallah hayırlısı olur yavrum sağlıklıdır.okunabilecek herseyi okudum bu kiste başka anormallik lerinde eşlik etmesi gerekiyor.gelisme geriliği gibi ama Allah a şükür benim bebeğim 4 gün ileride masallah inşallah bişey cikmaz
Ben yağ çöz filn artık kullanmıyorum çamaşır suyunuda çok az sonuçta kokuları filan ağırDeterjan kullanırken tedirgin oluyor musunuz hanımlar ?
Mutfakta özellikle çok deterjan kullanırım ben. Her çeşitinden neredeyse. Öteki türlü içim rahat etmiyor.
Bebeğe bir zararı olur mu acaba ?
bende yeni yeni öyle hissediyorum sanki bazen bi dalga oluyo :)Ben bebek hareketlerini sanki titresim gibi hissediyorum resmen icimde bisi titrio boyle hisseden var mi aranizda
Ben bu hafta gittim bi kısmını pozisyondan dolayı göremedik pazrtesi salı tekrar bakıcazkızlar detaylı ultrasona nezaman gideyim siz nezaman gittiniz ?
Aynen öyle hissediyorum ben de :)Ben bebek hareketlerini sanki titresim gibi hissediyorum resmen icimde bisi titrio boyle hisseden var mi aranizda
ne kadar güzel 5 kilo aldım ki bide 87 le hamile kaldım
Canim valla ben anlamadim bu kilo olayini once 5 kilo verdim sonra 2 kilo aldim su an 59 kiloyum umarim saglikli bi sekilde atlatiriz bu donemi
Allh allh ilgincmis :) bilmiyodm oyle oldgnu ilk oldgu icn tecrubeszmKiz pit pit vurur diyorlar erkek ise balik gibi kayar sen balon patlamasi gibi yazinca aacaba kayiyorda sen balon patlamasi gibi algiladin dedim hayirli olsun sag salim dogsun yavyun :)
hımm 23.haftada gitmek daha mantıklı sankiBen bu hafta gittim bi kısmını pozisyondan dolayı göremedik pazrtesi salı tekrar bakıcaz
Bn de 23. Haftda gitcm ins :)hımm 23.haftada gitmek daha mantıklı sanki
bencede tam net görünür ama benim işime geldi bir hafta arayla tekrar görecem onuhımm 23.haftada gitmek daha mantıklı sanki
. Cnm ayni kisti Dr bizdede 16. Haftada gördü.rabbime cok şükür 20.haftada geçti.dua et CnmSaol canım okurum
oo ne güzel bende iki isim düşünüyorum bu kızımda ilkini tek olsun sade olsun diye hem yalın hem tek isim koyduk şimdi daha güzel bi isim koyabilirmişiz diyorum sonradan pişman olmamak için bunda iki isme karar kıldım :) biri su ama asıl ismi ne olacak henüz koyamadıkBiz kiyduk canim Elif Gülce olacak nasipse kizcemin adi:) gülce diye seslenecegiz :))) hamile kalmadan artik bi bebegimiz olsunmu konuşmaları yaparkeb koyduk viz kiz ve erkek isimini:)))
canım mersinliyim ama mersinde oturmuyorum keşke otursam çok özlüyorum memleketimiCanim bisi sorcam sehir olarak nerde oturuyosun nick kisminda 33 yazioda acaba mersin mi die dusundum mersin se eger ayrintili ultrason randevusu hangi dr aldik dicektim:)
avmye çıktığımızda bi bakim canım orda vardı çalışınca çok dolaşamıyor insan o yüzden onlıne bakim dedim...h&m nin kotlari da cok guzel gerci bana pahali geldi ama yinede fikir olur 70 tl civarinda. Online satisi var mi bilmiyrm gerci
canım o 3 boyutlu ultrasondur ayrıntılı 4 boyutlu oluyor bildiğim kadarıyla, normal kontrollerden birinde öyle göstermişti bana dr. ultrason siyah beyaz ancak üç boyutlu olduğu için farklı açılardan görebiliyordu bebişi ve istediğinde renkliye geçiyordu banada bi kez yüzünü göstermişti hatta renklide henüz küçük olduğu için çok bişiy anlamamıştım tabi o zamanSenin msj mi alinti yapmisim canim yakamozz33 arkadasa yazmistim cok ozur dilerim bende ayrintiliya girdim 2 gun once cojta ayrintiliymis gibi degildi mersinde baska yerde var mi die merak etmistim :)
bende 21. haftaya 2 kg alarak girdim canım merak etme iyi bi durum benim bebek 2 hafta önden gidiyordu en son 1.5 kg almıştım o zaman, önemli olan bebeğin gelişimi aslında, ilk gebelikte bu ayda bu kadarda almamıştım 9.5 kg ile bitirdim son aylarda hızlanıyor kilo alımı 7.aydan sonra özellikle o yüzden fazla almamak en iyisi ...Ben dikkat edemiyorum çok fazla ama bu bile bana fazla geldi göbek baya çıktı çünkü bol su içiyorum ve sık acıkıyorum onunda etkisi var sanırım göbüşte ...Kizlar 22. Haftaya sadece 2 kg alarak giren bi ben mi varim bu iyi bisi mi kotu bisi mi :)
ben 10 parça 35 e aldım ama çok iyi kalite gelmedi bana kısa süre giycek diye çok pahalı olsun istemedim bi iki kez giyiyolar zaten, kaliteli olanı vardı oda 50 tl idi...Kızlar hastane çıkışı alan var mı? kaça aldınız ve kaç parçalık aldınız ?
Fiyatlar bana çok uçuk geldi de.
Hayırlı olsun canımKıza
geldim canım geldimmm bende pembelendim Bade Duru geliyor
Hayırlı olsun canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsinSelam
Dün detaylıda herşey iyi çıktı çok şükür
Hatta doğumum erken olabilirmiş, SAT yanlış bebek önde dediler
Yavrumuzun patikleri PEMBE olacakmış kısmetse :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?