Saol Allah razı olsun insallah geçer.insan yine de çok üzülüyor. Geçene kadar içim rahat etmeyecek malesef. Cnm ayni kisti Dr bizdede 16. Haftada gördü.rabbime cok şükür 20.haftada geçti.dua et Cnm
allahin izniyle kaybolur merak etme
Günaydın canımm içini ferah tut kesinlikle kaybolacaktırGünaydın kizlar iyi pazarlar
ben tam 21.hafta dolunca girmiş oldum.22nin içindeyiz şu an.kızlar detaylı ultrasona nezaman gideyim siz nezaman gittiniz ?
evet mini damla pahalı.biliyorsun 20liyi aldım ben daha doğrusu kayınvalidem aldı 180 lira.gerçekten çok güzel yumuşak ve içinde gereksiz bişi yok şahsi fikrim.Bana da çok pahalı geldi hastane cikislari bugün baktim mini damla ve aziz bebe kaliteli 10lu takimlari 100tl civari başka markalarda var ama nasildirlar bilmiyorum ben bi tane 10lu 2 tane 5li alcam biri kaliteli olur diğerlerine bakacagim artik
İnşallah olmaz öyle bişey,dua et belki kendiliğinden düşer değerlerin.... Allah yardımcı olsunGÜNAYDINNNNNNN ARKADAŞLAR. canim dunden beri cok sikkin aslinda. 2 gun once vucudum birden sisti.kendimi kutuk gibi hissediyorum. Dun acilden dr umun istedi ile kan ve idral ornegi verdim. Ve karaciger enzimlerim tavan yapmis. Dr sali gunu veya cuma gunu tekrar tahlil yaptirmami istiyor. Artisi gozlemlemek icin. Esimde dr oldugu icin cok aciklama yapmiyor bana. Korkmayayim diye. Ama gece internetten arastirdim veeger enzimler dusmesse gebelik sonlandirilacagi yaziyor. Cok canim sikildi. Bana dua edin ve kendinize dikkat edin
Allah yardımcın olsun canım inşallah tez zamanda düzelir enzimlerin.GÜNAYDINNNNNNN ARKADAŞLAR. canim dunden beri cok sikkin aslinda. 2 gun once vucudum birden sisti.kendimi kutuk gibi hissediyorum. Dun acilden dr umun istedi ile kan ve idral ornegi verdim. Ve karaciger enzimlerim tavan yapmis. Dr sali gunu veya cuma gunu tekrar tahlil yaptirmami istiyor. Artisi gozlemlemek icin. Esimde dr oldugu icin cok aciklama yapmiyor bana. Korkmayayim diye. Ama gece internetten arastirdim veeger enzimler dusmesse gebelik sonlandirilacagi yaziyor. Cok canim sikildi. Bana dua edin ve kendinize dikkat edin
Canım geçmiş olsun iyi düşün iyi şeyler olsun Allah en kisa zamanda şifalar versin inşallahGÜNAYDINNNNNNN ARKADAŞLAR. canim dunden beri cok sikkin aslinda. 2 gun once vucudum birden sisti.kendimi kutuk gibi hissediyorum. Dun acilden dr umun istedi ile kan ve idral ornegi verdim. Ve karaciger enzimlerim tavan yapmis. Dr sali gunu veya cuma gunu tekrar tahlil yaptirmami istiyor. Artisi gozlemlemek icin. Esimde dr oldugu icin cok aciklama yapmiyor bana. Korkmayayim diye. Ama gece internetten arastirdim veeger enzimler dusmesse gebelik sonlandirilacagi yaziyor. Cok canim sikildi. Bana dua edin ve kendinize dikkat edin
evet oğlumuz geliyor 5 yaşında 1 kızım var bu 2. olacak nasipse nevşehirdeyim ben gazi mezunuyum senNe güzel meslektaşız öyleysedoğumlarda yakın Cinsiyeti belli oldu mu canım
evet canım benimde oluyor yaklaşır 20 gündür böyle haata cuma gecesi okadar aşağıda hisstttimki korktum birde 3 gündür hıçkırdığını hissediyorum çok güzel bir duygugünaydin iyi pazarlar arkadaslar..
az önce otururken karnimda baski hissettim ve uzandim.. göbegimi acinca birde ne göreyim!! göbegim oval olmus sol tarafi hafif sismis gibiydi!! nasil mutlu oldum anlatamam elimi koyunca cok sert ve yuvarlakti acaba bebegimin kafasimiydi yada poposumu diye düsündümsizdede oldumu böyle birsey? :)
canim cok gecmis olsun bol bol dua et iyi düsün iyi olsun insallah gecer..Saol Allah razı olsun insallah geçer.insan yine de çok üzülüyor. Geçene kadar içim rahat etmeyecek malesef
cok gecmis olsun canim umarim bir an önce düzelir degerlerin sakin kötü düsünme hersey iyi olacak allahin izniyle..GÜNAYDINNNNNNN ARKADAŞLAR. canim dunden beri cok sikkin aslinda. 2 gun once vucudum birden sisti.kendimi kutuk gibi hissediyorum. Dun acilden dr umun istedi ile kan ve idral ornegi verdim. Ve karaciger enzimlerim tavan yapmis. Dr sali gunu veya cuma gunu tekrar tahlil yaptirmami istiyor. Artisi gozlemlemek icin. Esimde dr oldugu icin cok aciklama yapmiyor bana. Korkmayayim diye. Ama gece internetten arastirdim veeger enzimler dusmesse gebelik sonlandirilacagi yaziyor. Cok canim sikildi. Bana dua edin ve kendinize dikkat edin
evet gercekten cok güzel duygu allahim isteyen herkese nasip etsin insallah.. hickirigini henüz hissetmedim ama eminim cok komiktir :)evet canım benimde oluyor yaklaşır 20 gündür böyle haata cuma gecesi okadar aşağıda hisstttimki korktum birde 3 gündür hıçkırdığını hissediyorum çok güzel bir duygu
Allah korusun,kötü düşünmemeye çalış.Allah seni ve bebeğini korusun..GÜNAYDINNNNNNN ARKADAŞLAR. canim dunden beri cok sikkin aslinda. 2 gun once vucudum birden sisti.kendimi kutuk gibi hissediyorum. Dun acilden dr umun istedi ile kan ve idral ornegi verdim. Ve karaciger enzimlerim tavan yapmis. Dr sali gunu veya cuma gunu tekrar tahlil yaptirmami istiyor. Artisi gozlemlemek icin. Esimde dr oldugu icin cok aciklama yapmiyor bana. Korkmayayim diye. Ama gece internetten arastirdim veeger enzimler dusmesse gebelik sonlandirilacagi yaziyor. Cok canim sikildi. Bana dua edin ve kendinize dikkat edin
çok güzel dimi rabbimin mucizesi :)rabbim saglıklı sıhhatli kucağımıza aldırsın inş.bencede tam net görünür ama benim işime geldi bir hafta arayla tekrar görecem onu
allah yardımcın olsun korkma arkadaşım inş hiçbir şey olmaz herşey kendiliğinden yoluna girerGÜNAYDINNNNNNN ARKADAŞLAR. canim dunden beri cok sikkin aslinda. 2 gun once vucudum birden sisti.kendimi kutuk gibi hissediyorum. Dun acilden dr umun istedi ile kan ve idral ornegi verdim. Ve karaciger enzimlerim tavan yapmis. Dr sali gunu veya cuma gunu tekrar tahlil yaptirmami istiyor. Artisi gozlemlemek icin. Esimde dr oldugu icin cok aciklama yapmiyor bana. Korkmayayim diye. Ama gece internetten arastirdim veeger enzimler dusmesse gebelik sonlandirilacagi yaziyor. Cok canim sikildi. Bana dua edin ve kendinize dikkat edin
aminn canım inşallahçok güzel dimi rabbimin mucizesi :)rabbim saglıklı sıhhatli kucağımıza aldırsın inş.
Ben 20+5 de gittim dr heryerini gördü mesanesini bile safra kesesi cigeri kalbi damarları beyni böbrek daha bir çok yerhımm 23.haftada gitmek daha mantıklı sanki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?