2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Günaydın herkese
kızlar detaylı ultrasona nezaman gideyim siz nezaman gittiniz ?
ben tam 21.hafta dolunca girmiş oldum.22nin içindeyiz şu an.

evet mini damla pahalı.biliyorsun 20liyi aldım ben daha doğrusu kayınvalidem aldı 180 lira.gerçekten çok güzel yumuşak ve içinde gereksiz bişi yok şahsi fikrim.
1 takım da kendim alayım diyorum.5li olabilir.

GÜNAYDINNNNNNN ARKADAŞLAR. canim dunden beri cok sikkin aslinda. 2 gun once vucudum birden sisti.kendimi kutuk gibi hissediyorum. Dun acilden dr umun istedi ile kan ve idral ornegi verdim. Ve karaciger enzimlerim tavan yapmis. Dr sali gunu veya cuma gunu tekrar tahlil yaptirmami istiyor. Artisi gozlemlemek icin. Esimde dr oldugu icin cok aciklama yapmiyor bana. Korkmayayim diye. Ama gece internetten arastirdim veeger enzimler dusmesse gebelik sonlandirilacagi yaziyor. Cok canim sikildi. Bana dua edin ve kendinize dikkat edin

İnşallah olmaz öyle bişey,dua et belki kendiliğinden düşer değerlerin.... Allah yardımcı olsun

Allah yardımcın olsun canım inşallah tez zamanda düzelir enzimlerin.

Canım geçmiş olsun iyi düşün iyi şeyler olsun Allah en kisa zamanda şifalar versin inşallah

günaydin iyi pazarlar arkadaslar..

az önce otururken karnimda baski hissettim ve uzandim.. göbegimi acinca birde ne göreyim!! göbegim oval olmus sol tarafi hafif sismis gibiydi!! nasil mutlu oldum anlatamam elimi koyunca cok sert ve yuvarlakti acaba bebegimin kafasimiydi yada poposumu diye düsündüm sizdede oldumu böyle birsey? :)

evet canım benimde oluyor yaklaşır 20 gündür böyle haata cuma gecesi okadar aşağıda hisstttimki korktum birde 3 gündür hıçkırdığını hissediyorum çok güzel bir duygu

Saol Allah razı olsun insallah geçer.insan yine de çok üzülüyor. Geçene kadar içim rahat etmeyecek malesef
canim cok gecmis olsun bol bol dua et iyi düsün iyi olsun insallah gecer..
cok gecmis olsun canim umarim bir an önce düzelir degerlerin sakin kötü düsünme hersey iyi olacak allahin izniyle..

evet canım benimde oluyor yaklaşır 20 gündür böyle haata cuma gecesi okadar aşağıda hisstttimki korktum birde 3 gündür hıçkırdığını hissediyorum çok güzel bir duygu
evet gercekten cok güzel duygu allahim isteyen herkese nasip etsin insallah.. hickirigini henüz hissetmedim ama eminim cok komiktir :)

Allah korusun,kötü düşünmemeye çalış.Allah seni ve bebeğini korusun..

Merhaba kızlar;

Sizin yorumlarınızı okuyunca o günlere döndüm ve yazmak ıstedım bnm bebegın şu anda 7 aylık çok şükür Allah hepinize saglıklı sıhhatlı bebekler versın hamılelıkte balık yemıyorsanız mutlaka hapını kullanın balık yedıgınız zaman 2 -3 gün hapını içmeyın ve mutlaka arı sütü yiyin her gün 1 tatlı kaşığı ama tahta kaşık olacak biraz pahalı ama sağlıklı bebekler için değer bebegım 39.haftada 3750 doğdu 32.haftadan sonra multıvıtamını ve arı sütünü doktor bıraktırdı bebek fazla kılo alıyor dıye:) Bıberon alacaksanız dr browns tavsıye ederım gaza cok ıyı gelıyor ben butun bıberon markalarını denedım avent chıcco nuk sütüm azdı mama da yedi bir arkadaş beyındeki kistten bahsetmiş bizde de vardı hem de 32. Haftada cıktı ama korkmayın hepsi geçiyor onemli olan kafasında su toplanmasının olup olmamasıymış kafa büyükse onu ıncelıyorlar hatta bıze karında az mıktarda su toplanması var demişlerdi o da meğerse karın kasıymış bazen öyle gözükebılıyormuş cok kıyafet almayın yazık gunah hedıye cok gelıyor :) ınce penye battanıyeler cok kullanılıyor en az 2-3 tane alın çişi gecıyor bişi oluyor yedeklerı mutlaka lazım oluyor hepinize mutlu gunler keyfınızı hiç bozmayın hep mutlu olun mutlu bebişleriniz oksun

allah yardımcın olsun korkma arkadaşım inş hiçbir şey olmaz herşey kendiliğinden yoluna girer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…