2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bende 10 lusunu 58 e aldım içindeki herşeyde kullanılır kızımınkinde kilot atlet vardı bunda onun yerine kolsuz badi var.
beşli setlerden 1 tane aldım ama 2 3 tane daha almak istiyorum.birde 3 lü set var oda ilk haftalar içine giydirmek için çok iyi iç zıbın üst parça ve patikli pantolon var.
dogunca 2 kat giydiriyorlar

Gunaydin :) bebege aldigmz kiyafetleri yikayip utulcz mi yoksa direk giydirebilir miyz?
Canim yika utulu oyle giydir onlarin teni cok narindir herseydeb alerji olabilirler o yuzden deterjani bile iyi secmen gerekiyor en azindan ilk 3 ay cok dikkat etmemiz gerekiyor

Herkese günaydın bir haftayı daha bitirdik.
bizde bugün evdeyiz hazır eşimde evdeyken perdeleri yıkayıp takıyoruz

pikniğe gidelim dedik ama cok rüzgar var burada.ütü dolu bir gün beni bekliyor sanki

Ari sutunu nerden aldiniz ve markasi neydi benim bebeklerim kucuk dogdu hep bu bebegimin biraz kg sunun iyi olmasini istiyorum multivitamin dediginiz ne oluyor nasil kullandiniz

Gunaydin :) bebege aldigmz kiyafetleri yikayip utulcz mi yoksa direk giydirebilir miyz?
yıkıyoruz ütülüyoruz mikrobu kırılması için kapalı pakette bile olsalar fabrika üzerlerine cok sayıda tekstil tozu mikrobu bulaşmış oluyor bebeklerin teni cok hassas zaten.bebek deterjanı ile yıkanıp hazırlayacagız inşallah

Yakamozzz33 Oturduğum yerde pek seçenek yok. Bütün mağazaları gezdim en sonunda içime sinen bi modeli 55 e aldım.
Buradaki pahalı anlayışı farklı. 10 lu hastane çıkışları 100-150 falan.. 55 e bulduğuma şükrediyorum.

Canım bebeğe aldığımız her şeyi yıkayıp ütüleyip öyle giydirmemiz lazım..

BEN kendime aldığım kıyafetleri bile yıkamadan giymiyorum

bişe olmaz canım içini ferah tut

ben 10 parça 35 e aldım ama çok iyi kalite gelmedi bana kısa süre giycek diye çok pahalı olsun istemedim bi iki kez giyiyolar zaten, kaliteli olanı vardı oda 50 tl idi...[/QUOTE]
%100 pamuk yazmasına dikkat edin polyester naylan katkılı kıyafetler cildini tahriş eder. bizim burda bambudan setler vardı %100 organikmiş 65 tl dş

kızlar bu kıllar beni öldürecek heryerim tüy içinde almakta nasıl zor geliyor. ağda cok yoruyor beni. tek korkum hastaneye falan yatmam gerekrde ordakilere rezil olurum diye korkuyorum yaa. yoksa son aylarda iyi bi temzlk yapıcam nası yapcaksam artık

:) Aman aman hamileleri korkutmaya bayılıyo bazı insanlar.
Sadece çamaşır suyu olsa neyse de hepsinden kullanıyorum ondan korktum biraz.
bende kullanıyorum yaa camasur suyundan başka ne temzilerki en güzel temizleyici o . kullanmasam içim rahat etmiyor temzilkten zarar gelmez ama pislik hastalık getirir ki

Ben hissediyorum çoktandır ama tabi az yani.
doktoruma söyledim sağolsun hevesimi kırdı o bebek hareketi değil bağırsaktır dedi.
Ama böyle bağırsak hareketi olmaz. biliyorum o benim bebeğim :)
dokorun erkekse aman sen ne anlarsın deseydin :) barsak hareketini hisseden bebeğimi hissetmicek ? ben bu sabah tepikle uyandım :)

canım bende eriniyorum ama bugun halledicem yada hafta içi kuaföre giderim diyorum temiz kalmak lazım ne olır ne olmaz

Canım sıkma canını, aynı olayı arkadaşımda yaşadı, beslenmesine dikkat edip sürekli kontrol altında kalarak sorunsuz bitirdi gebeliğini. İnş sen de sağlıkla kavuşursun bebeğine.

günaydın kızlarrr

canım coton da ince kalite belki giydirmem bile benim ilk kızınkiler yepyeni duruyor ilk çocuk hevesiyle 0-3 ay bi dolu kıyafet almıştım çoğunu giydiremedim buna hiç almasam 2 çocuk büyütür o kıyafetler ama almayıncada vicdanı sızlıyor insanın :) bi iki tulum alsam yeter gibi bu kızçeme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…