- 25 Haziran 2014
- 1.624
- 1.528
- 248
Bende 10 lusunu 58 e aldım içindeki herşeyde kullanılır kızımınkinde kilot atlet vardı bunda onun yerine kolsuz badi var.Günaydın herkese
ben tam 21.hafta dolunca girmiş oldum.22nin içindeyiz şu an.
evet mini damla pahalı.biliyorsun 20liyi aldım ben daha doğrusu kayınvalidem aldı 180 lira.gerçekten çok güzel yumuşak ve içinde gereksiz bişi yok şahsi fikrim.
1 takım da kendim alayım diyorum.5li olabilir.
Asla yıkamadan giydirme ben herşeyi yıkıyacagım şubat tatilinde.kaç kişi el degiyor yere düşüyor kendine aldıgını bile yıkamadan giymeGunaydin :) bebege aldigmz kiyafetleri yikayip utulcz mi yoksa direk giydirebilir miyz?
Canim yika utulu oyle giydir onlarin teni cok narindir herseydeb alerji olabilirler o yuzden deterjani bile iyi secmen gerekiyor en azindan ilk 3 ay cok dikkat etmemiz gerekiyorGunaydin :) bebege aldigmz kiyafetleri yikayip utulcz mi yoksa direk giydirebilir miyz?
Ari sutunu nerden aldiniz ve markasi neydi benim bebeklerim kucuk dogdu hep bu bebegimin biraz kg sunun iyi olmasini istiyorum multivitamin dediginiz ne oluyor nasil kullandinizMerhaba kızlar;
Sizin yorumlarınızı okuyunca o günlere döndüm ve yazmak ıstedım bnm bebegın şu anda 7 aylık çok şükür Allah hepinize saglıklı sıhhatlı bebekler versın hamılelıkte balık yemıyorsanız mutlaka hapını kullanın balık yedıgınız zaman 2 -3 gün hapını içmeyın ve mutlaka arı sütü yiyin her gün 1 tatlı kaşığı ama tahta kaşık olacak biraz pahalı ama sağlıklı bebekler için değer bebegım 39.haftada 3750 doğdu 32.haftadan sonra multıvıtamını ve arı sütünü doktor bıraktırdı bebek fazla kılo alıyor dıye:) Bıberon alacaksanız dr browns tavsıye ederım gaza cok ıyı gelıyor ben butun bıberon markalarını denedım avent chıcco nuk sütüm azdı mama da yedi bir arkadaş beyındeki kistten bahsetmiş bizde de vardı hem de 32. Haftada cıktı ama korkmayın hepsi geçiyor onemli olan kafasında su toplanmasının olup olmamasıymış kafa büyükse onu ıncelıyorlar hatta bıze karında az mıktarda su toplanması var demişlerdi o da meğerse karın kasıymış bazen öyle gözükebılıyormuş cok kıyafet almayın yazık gunah hedıye cok gelıyor :) ınce penye battanıyeler cok kullanılıyor en az 2-3 tane alın çişi gecıyor bişi oluyor yedeklerı mutlaka lazım oluyor hepinize mutlu gunler keyfınızı hiç bozmayın hep mutlu olun mutlu bebişleriniz oksun
yıkıyoruz ütülüyoruz mikrobu kırılması için kapalı pakette bile olsalar fabrika üzerlerine cok sayıda tekstil tozu mikrobu bulaşmış oluyor bebeklerin teni cok hassas zaten.bebek deterjanı ile yıkanıp hazırlayacagız inşallahGunaydin :) bebege aldigmz kiyafetleri yikayip utulcz mi yoksa direk giydirebilir miyz?
Gunaydin :) bebege aldigmz kiyafetleri yikayip utulcz mi yoksa direk giydirebilir miyz?
Gercekten oyle. Karnim henüz cok az buyudu. Ic karnim genis demek ki. Yani benim hic gobegim yoktu. Şimdi gobekli biri gibi oldum. Henuz soylemezsem kimse anlamiyor. Saglik ocagina gittim salı gunu. Hemsireler şaşırdı, bebegi Nerede sakliyorsun diye
BEN kendime aldığım kıyafetleri bile yıkamadan giymiyorumGunaydin :) bebege aldigmz kiyafetleri yikayip utulcz mi yoksa direk giydirebilir miyz?
bişe olmaz canım içini ferah tutGÜNAYDINNNNNNN ARKADAŞLAR. canim dunden beri cok sikkin aslinda. 2 gun once vucudum birden sisti.kendimi kutuk gibi hissediyorum. Dun acilden dr umun istedi ile kan ve idral ornegi verdim. Ve karaciger enzimlerim tavan yapmis. Dr sali gunu veya cuma gunu tekrar tahlil yaptirmami istiyor. Artisi gozlemlemek icin. Esimde dr oldugu icin cok aciklama yapmiyor bana. Korkmayayim diye. Ama gece internetten arastirdim veeger enzimler dusmesse gebelik sonlandirilacagi yaziyor. Cok canim sikildi. Bana dua edin ve kendinize dikkat edin
bende kullanıyorum yaa camasur suyundan başka ne temzilerki en güzel temizleyici o . kullanmasam içim rahat etmiyor temzilkten zarar gelmez ama pislik hastalık getirir ki:) Aman aman hamileleri korkutmaya bayılıyo bazı insanlar.
Sadece çamaşır suyu olsa neyse de hepsinden kullanıyorum ondan korktum biraz.
dokorun erkekse aman sen ne anlarsın deseydin :) barsak hareketini hisseden bebeğimi hissetmicek ? ben bu sabah tepikle uyandım :)Ben hissediyorum çoktandır ama tabi az yani.
doktoruma söyledim sağolsun hevesimi kırdı o bebek hareketi değil bağırsaktır dedi.
Ama böyle bağırsak hareketi olmaz. biliyorum o benim bebeğim :)
kızlar bu hapı devlet oduyormu yoksa ben gidip eczaneden alsammı hafatya doktora gidicem ozamana kadar kullanayım diyorum.detaylıdaki doktorum kullan dedi ama isim vermediBende aynı hapı kullaniyorum
canım bende eriniyorum ama bugun halledicem yada hafta içi kuaföre giderim diyorum temiz kalmak lazım ne olır ne olmazkızlar bu kıllar beni öldürecek heryerim tüy içinde almakta nasıl zor geliyor. ağda cok yoruyor beni.tek korkum hastaneye falan yatmam gerekrde ordakilere rezil olurum diye korkuyorum yaa. yoksa son aylarda iyi bi temzlk yapıcam nası yapcaksam artık
Canım sıkma canını, aynı olayı arkadaşımda yaşadı, beslenmesine dikkat edip sürekli kontrol altında kalarak sorunsuz bitirdi gebeliğini. İnş sen de sağlıkla kavuşursun bebeğine.GÜNAYDINNNNNNN ARKADAŞLAR. canim dunden beri cok sikkin aslinda. 2 gun once vucudum birden sisti.kendimi kutuk gibi hissediyorum. Dun acilden dr umun istedi ile kan ve idral ornegi verdim. Ve karaciger enzimlerim tavan yapmis. Dr sali gunu veya cuma gunu tekrar tahlil yaptirmami istiyor. Artisi gozlemlemek icin. Esimde dr oldugu icin cok aciklama yapmiyor bana. Korkmayayim diye. Ama gece internetten arastirdim veeger enzimler dusmesse gebelik sonlandirilacagi yaziyor. Cok canim sikildi. Bana dua edin ve kendinize dikkat edin
Yakamozzz33 Oturduğum yerde pek seçenek yok. Bütün mağazaları gezdim en sonunda içime sinen bi modeli 55 e aldım.
Buradaki pahalı anlayışı farklı. 10 lu hastane çıkışları 100-150 falan.. 55 e bulduğuma şükrediyorum.
Canım bebeğe aldığımız her şeyi yıkayıp ütüleyip öyle giydirmemiz lazım..[/QUOT
baya pahalıymış orda canım bebek mağazalarında pahalıydı burdada oralardan almadım o yüzden, 2 takım hastane çıkışı kızımdan yepyeni duruyor bunuda bulunsun diye aldım yoksa onların birini bi kez giydirmiştim diğerini iki, o yüzden hastane çıkışı çok kullanışlı gelmiyor bana alt-üst takım yada tulumlar daha kullanışlı gibi, tak eldivenini giydir çorabını tamamdır :)
%100 pamuk yazmasına dikkat edin polyester naylan katkılı kıyafetler cildini tahriş eder. bizim burda bambudan setler vardı %100 organikmiş 65 tl dşben 10 parça 35 e aldım ama çok iyi kalite gelmedi bana kısa süre giycek diye çok pahalı olsun istemedim bi iki kez giyiyolar zaten, kaliteli olanı vardı oda 50 tl idi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?