2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Saol canım tavsiyeleri için inşallah benim bebeğimin kafasındaki de gecer

Paketli veya paketsiz tüm tekstil ürünleri insanlar tarafından atölyelerde dikiliyo ve yerlerde sürükleniyo.kendin bile hiç birşeyi yıkamadan asla giyme.bi arkadaşım donlarımı paketli alıyorum yıkamıyorum o nedenle demiştiyahu onlar oraya Allah tarafından mı konuyo diyince düşmştü jetonu.ben alışverişten dönünce bile herşeyimi yıkar,duşa girerim.çünkü ben denerken bazen yere dşürebiliyorum denediklerimi ki büyk ihtimalle herkes düşürüyodur.abartılı gelebilir ama yeni aldığım ev tekstilini perde de dahil yıkamadan asla kullanmam.çünk hep aynı mantık.insanlar tarafından tozun güpürün içinde dikiliyolarve kimbilir kaç el değiştiriyolar.bebeklerin tüm eşyaları da sterize edilmeli kullanılmadan.hatta çocukluk döneminde bile iç çamaşırları özellikle ütülenmeli.sakın sakın yeni aldımlarınızı yıkamadan giymeyin,giydirmeyin.yazarken bile kaşındım :)

kızlar bu hapı devlet oduyormu yoksa ben gidip eczaneden alsammı hafatya doktora gidicem ozamana kadar kullanayım diyorum.detaylıdaki doktorum kullan dedi ama isim vermedi
balık yağını diyorsun dimi?
ödemiyor.takviye çünkü bunlar.
32 liraya almıştım,45 adet var içinde.

Kızlar marincaps i günde kaçtane için dedi size doktorunuz?
her gün 1 tane içiyorum ben.
buraya yazan arkadaşın tavsiyesi ile arı sütünü de mi tüketsem dedim şimdi.eşim kullanıyor,ben de kullanırdım normalde.hamileyim diye bırakmıştım.

Marincaps in kullanma kılavuzu nu okudum da günde 3 kere yemeklerle 1_2 kapsül diyor.Bende şaşırdım günde 6 tane yapar

Kizlar 15.haftada dr bebegimin cinsiyetine kiz dedi sizce degisme ihtimali var mi esimin tarafinda ilk kiz cocuk ve torun olacak ins:)

Sıkıntı yapma canım ya ben de aynı haftadayim ben de hissetmiyorum

QUOTE="dtdaisy, post: 37373574, member: 445625"]Kizlar ben 18. Haftamdayim hareket hissetmem gerekiyo mu bn hic bisey hissetmiyorum ne zaman hissederim acaba[/QUOTE]

Son düzenleme:
Kızlar rahatsızlığı olan arkadaslara acil şifalar diliyorum.
Bugün bende Oğluma kıyafet alırken kızıma da ilk zıbınını aldım. Biraz daha zaman geçsin hepsini tamamlayacagim. Bu arada kızımın ismi Aişe Meryem olacak inşallah

kızlar selam butikbebede motherway hamile giyim indirimde bilginiz olsun ben bi iki parça bişey aldım lcw kadar uygun değil ama piyasadan iyi geldi bana pantolon fiyatları bi dar paça kot, bide kumaş aldım iş için güzel bişy buldum sonunda bide etek yada elbise alsam tamamdır...

Esimle temizlik yaptik bugun esim supurdu bn sildim :) kucuk odaya gecis yaptik daha iyi isiniyo diye odanin camini sildim perdeyi yikadim esim de asti mis gbi koktu her yer :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…