Inşallah canimGünaydın canımm içini ferah tut kesinlikle kaybolacaktır
Saol canım tavsiyeleri için inşallah benim bebeğimin kafasındaki de gecerMerhaba kızlar;
Sizin yorumlarınızı okuyunca o günlere döndüm ve yazmak ıstedım bnm bebegın şu anda 7 aylık çok şükür Allah hepinize saglıklı sıhhatlı bebekler versın hamılelıkte balık yemıyorsanız mutlaka hapını kullanın balık yedıgınız zaman 2 -3 gün hapını içmeyın ve mutlaka arı sütü yiyin her gün 1 tatlı kaşığı ama tahta kaşık olacak biraz pahalı ama sağlıklı bebekler için değer bebegım 39.haftada 3750 doğdu 32.haftadan sonra multıvıtamını ve arı sütünü doktor bıraktırdı bebek fazla kılo alıyor dıye:) Bıberon alacaksanız dr browns tavsıye ederım gaza cok ıyı gelıyor ben butun bıberon markalarını denedım avent chıcco nuk sütüm azdı mama da yedi bir arkadaş beyındeki kistten bahsetmiş bizde de vardı hem de 32. Haftada cıktı ama korkmayın hepsi geçiyor onemli olan kafasında su toplanmasının olup olmamasıymış kafa büyükse onu ıncelıyorlar hatta bıze karında az mıktarda su toplanması var demişlerdi o da meğerse karın kasıymış bazen öyle gözükebılıyormuş cok kıyafet almayın yazık gunah hedıye cok gelıyor :) ınce penye battanıyeler cok kullanılıyor en az 2-3 tane alın çişi gecıyor bişi oluyor yedeklerı mutlaka lazım oluyor hepinize mutlu gunler keyfınızı hiç bozmayın hep mutlu olun mutlu bebişleriniz oksun
Yikiycaz sabun tozuyla sonrada utuluycezGunaydin :) bebege aldigmz kiyafetleri yikayip utulcz mi yoksa direk giydirebilir miyz?
Yok kendin alican 20 tl felan sanirimkızlar bu hapı devlet oduyormu yoksa ben gidip eczaneden alsammı hafatya doktora gidicem ozamana kadar kullanayım diyorum.detaylıdaki doktorum kullan dedi ama isim vermedi
Benim henüz öyle tepik aşamasına geçmedi ama ufak ufak hissediyorum. :)dokorun erkekse aman sen ne anlarsın deseydin :) barsak hareketini hisseden bebeğimi hissetmicek ? ben bu sabah tepikle uyandım :)
Benim de ilk bebeğim olcak prensesim inşevet oğlumuz geliyor 5 yaşında 1 kızım var bu 2. olacak nasipse nevşehirdeyim ben gazi mezunuyum sen
balık yağını diyorsun dimi?kızlar bu hapı devlet oduyormu yoksa ben gidip eczaneden alsammı hafatya doktora gidicem ozamana kadar kullanayım diyorum.detaylıdaki doktorum kullan dedi ama isim vermedi
her gün 1 tane içiyorum ben.Kızlar marincaps i günde kaçtane için dedi size doktorunuz?
kuaföre gitmedm ben hiç. hep kendim hallettem bi arkadaşım egzama kaptı kuafördem o yüzden çekiniyorumcanım bende eriniyorum ama bugun halledicem yada hafta içi kuaföre giderim diyorum temiz kalmak lazım ne olır ne olmaz
hayırlı uğurlu olsun canımm.Herkes erkek olacak keisn snein diyodu zaten
Dr kız dyeince şaşırıdm
Ama çok ta sevindim Allah'a şükür herşey normalmiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?