2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

TEsekkurler cok aciklayici oldu :)

Sıkıntı yapma canım ya ben de aynı haftadayim ben de hissetmiyorum

QUOTE="dtdaisy, post: 37373574, member: 445625"]Kizlar ben 18. Haftamdayim hareket hissetmem gerekiyo mu bn hic bisey hissetmiyorum ne zaman hissederim acaba
[/QUOTE]
Ben 20 de hissetmye basldim ve bu aralr hergun birkc defa hissedyrm masallh cok guzel bi duygu :) anca hissedersin sen de acele etme

nergiscim konyadan ben varim bende hep farkli doktorlara gittim hangisi iyiyse ona devam ediyim diye akademide arzu acarda karar kildim cok ilgili bi doktor cik memnun kaldim tavsiye ederim sen kime gidiyorsun

Kizlar geniz akintim var ve de oksuruk başladı kesik kesik. Limonlu ihlamir icecegim de günde kac fincan icebiliriz acaba?

Hayirli olsun ciciler canim. Nacizane fikrim Aişe ismi bizim dilimize teleffuzumuza zor. Aişe isimli cok tatli bir ogrencim vardi, ama hepimiz ona Ayşe diyorduk. Sadece fikrimi soylemek istedim canim

Be
kuaföre gitmedm ben hiç. hep kendim hallettem bi arkadaşım egzama kaptı kuafördem o yüzden çekiniyorum
Ben de hic kuaföre gitmedim. Onlar sir agda kullaniyor isitilandan. Bir de bana cok hijyenik gelmiyor. Karnimiz buyudukce malum bolge icin zor olacagindan kuaföre sordum. Bu bacak icin kullanilan rolonlu sanirim agdalar var ondan sana acariz hep onu kullanirsin dedi. Zaten sirler cikmadan once onunla yapiyorlarmis

Hayirli olsun ciciler canim. Nacizane fikrim Aişe ismi bizim dilimize teleffuzumuza zor. Aişe isimli cok tatli bir ogrencim vardi, ama hepimiz ona Ayşe diyorduk. Sadece fikrimi soylemek istedim canim

biliyorum herkes Ayşe diyecek ama orjinali Aişe olduğu için yazdım. Birde Biz Meryem ismini daha çok kullanmayı düşünüyoruz. Hz. Aişe gibi ilim sahibi, Hz.Meryem gibi iffet ve ibadet sahibi olsun diye inşallah. Isim koyarken isimlerin anlamları kişiliğe etkisi çok. Bu zamanda kız olsun erkek olsun evlat yetistirmesi zor hele hele isimleri ona göre seçmeli ve çocuklarımızı hayata hazirlamaliyiz.

herkese selamlar. bugün eşimle sabahtan dışarıya çıktık, baya bir dolaştık. çok güzel ve şık bebek kıyafetleri var. arkadaşım için hediye aldım. ama fiyatları ikimizin de dudağını uçuklattı. inanılmaz pahalılar. şimdiden kendimiz için hiç para harcamayıp birikim yapma kararı aldık. yoksa bütün bu masraflarla işimiz zor olucak. allah hepimize kolaylıklar versin inşaallah. :) :)

Ari sutunu nerden aldiniz ve markasi neydi benim bebeklerim kucuk dogdu hep bu bebegimin biraz kg sunun iyi olmasini istiyorum multivitamin dediginiz ne oluyor nasil kullandiniz

Migrostan almıştım fer diye bişeydi zaten tek marka vardı
Multıvıtamını de doktorunuz verecek hergun 1 tane içmiştim

Sana katılıyorum canım sadece söyleşisi güzel diye anlamı güzel olmayan isimler konuluyor bu çok yanlış. Ismi kişiliğini de etkiliyor.

Herkese iyi pazarlar kızlar... F firuze112 geçmiş olsun canım gönlünü ferah tut hayırlısıyla Allah sana bağışlasın bebeğini. baby23 canım sana da geçmiş olsun ne durumda sırtındaki ağrı? Benim daha hafifledi çok şükür bol su içmeye çalışıyorum midem bulanmadığı sürece. Allah hepimize şifa sıhhat versin. Yarın yeni bir hafta başlıyor. Hava soğudukça ben bi tembelleşiyorum hep üzerimde battaniye yatayım istiyorum :) ama işe gidicemmm:) neyse iyi olalım da önemli değil

Herkese merhaba, rahatsiz olan arkadaslar cok gecmis olsun. Hafta ici cinsiyeti ogrenince bende alisveris yaptim hastane cikislar gercekten pahali bizimkini annanesi aldi organik ve pamuklu olanlardan 100 tl ydi.
Dun ve bugunde besiklere baktik gercekten hersey cok pahali olmus. Ben ahsap besik baktim altindan cekmece olanlardan en uygun kendi imalati olan bir yerde buldum tamamen mdf bi urun yatagi yorgani yastigi ve uyku seti icinde 850 tl pesine indirimi var bir iki ay sonra alacam insallah

ben de alabilirim yine denk gelince.

bir de eşimin bebeklik kıyafetleri var bende :) maviş maviş tulumları,bir tane hırka,panço,battaniyesi falan..onları da giydiricem kızıma :)

Çok sağol canım, sırt değilde sağ yan ağrım vardı geCTI şimdilik şükür. Doktor, bebeğin kafası bobrege baskı yapıyordur dedi, ağrı şiddetlinir devam ederse böbrek buyumesini takip edeceklermiş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…