TEsekkurler cok aciklayici oldu :)Paketli veya paketsiz tüm tekstil ürünleri insanlar tarafından atölyelerde dikiliyo ve yerlerde sürükleniyo.kendin bile hiç birşeyi yıkamadan asla giyme.bi arkadaşım donlarımı paketli alıyorum yıkamıyorum o nedenle demiştiyahu onlar oraya Allah tarafından mı konuyo diyince düşmştü jetonu.ben alışverişten dönünce bile herşeyimi yıkar,duşa girerim.çünkü ben denerken bazen yere dşürebiliyorum denediklerimi ki büyk ihtimalle herkes düşürüyodur.abartılı gelebilir ama yeni aldığım ev tekstilini perde de dahil yıkamadan asla kullanmam.çünk hep aynı mantık.insanlar tarafından tozun güpürün içinde dikiliyolar ve kimbilir kaç el değiştiriyolar.bebeklerin tüm eşyaları da sterize edilmeli kullanılmadan.hatta çocukluk döneminde bile iç çamaşırları özellikle ütülenmeli.sakın sakın yeni aldımlarınızı yıkamadan giymeyin,giydirmeyin.yazarken bile kaşındım :)
[/QUOTE]Sıkıntı yapma canım ya ben de aynı haftadayim ben de hissetmiyorum
QUOTE="dtdaisy, post: 37373574, member: 445625"]Kizlar ben 18. Haftamdayim hareket hissetmem gerekiyo mu bn hic bisey hissetmiyorumne zaman hissederim acaba
Hayirli olsun ciciler canim. Nacizane fikrim Aişe ismi bizim dilimize teleffuzumuza zor. Aişe isimli cok tatli bir ogrencim vardi, ama hepimiz ona Ayşe diyorduk. Sadece fikrimi soylemek istedim canimKızlar rahatsızlığı olan arkadaslara acil şifalar diliyorum.
Bugün bende Oğluma kıyafet alırken kızıma da ilk zıbınını aldım. Biraz daha zaman geçsin hepsini tamamlayacagim. Bu arada kızımın ismi Aişe Meryem olacak inşallah
Ben de hic kuaföre gitmedim. Onlar sir agda kullaniyor isitilandan. Bir de bana cok hijyenik gelmiyor. Karnimiz buyudukce malum bolge icin zor olacagindan kuaföre sordum. Bu bacak icin kullanilan rolonlu sanirim agdalar var ondan sana acariz hep onu kullanirsin dedi. Zaten sirler cikmadan once onunla yapiyorlarmiskuaföre gitmedm ben hiç. hep kendim hallettem bi arkadaşım egzama kaptı kuafördem o yüzden çekiniyorum
1 taneKızlar marincaps i günde kaçtane için dedi size doktorunuz?
Kizlar 15.haftada dr bebegimin cinsiyetine kiz dedi sizce degisme ihtimali var mi esimin tarafinda ilk kiz cocuk ve torun olacak ins:)
Hayirli olsun ciciler canim. Nacizane fikrim Aişe ismi bizim dilimize teleffuzumuza zor. Aişe isimli cok tatli bir ogrencim vardi, ama hepimiz ona Ayşe diyorduk. Sadece fikrimi soylemek istedim canim
Ari sutunu nerden aldiniz ve markasi neydi benim bebeklerim kucuk dogdu hep bu bebegimin biraz kg sunun iyi olmasini istiyorum multivitamin dediginiz ne oluyor nasil kullandiniz
Sana katılıyorum canım sadece söyleşisi güzel diye anlamı güzel olmayan isimler konuluyor bu çok yanlış. Ismi kişiliğini de etkiliyor.biliyorum herkes Ayşe diyecek ama orjinali Aişe olduğu için yazdım. Birde Biz Meryem ismini daha çok kullanmayı düşünüyoruz. Hz. Aişe gibi ilim sahibi, Hz.Meryem gibi iffet ve ibadet sahibi olsun diye inşallah. Isim koyarken isimlerin anlamları kişiliğe etkisi çok. Bu zamanda kız olsun erkek olsun evlat yetistirmesi zor hele hele isimleri ona göre seçmeli ve çocuklarımızı hayata hazirlamaliyiz.
Merhaba hanımlar 20. haftada benim gibi mide yanması yaşayanlar var mıııı?
Tesekkur ederim canim :)Migrostan almıştım fer diye bişeydi zaten tek marka vardı
Multıvıtamını de doktorunuz verecek hergun 1 tane içmiştim
ben de alabilirim yine denk gelince.Bende 10 lusunu 58 e aldım içindeki herşeyde kullanılır kızımınkinde kilot atlet vardı bunda onun yerine kolsuz badi var.
beşli setlerden 1 tane aldım ama 2 3 tane daha almak istiyorum.birde 3 lü set var oda ilk haftalar içine giydirmek için çok iyi iç zıbın üst parça ve patikli pantolon var.
dogunca 2 kat giydiriyorlar
Herkese iyi pazarlar kızlar... F firuze112 geçmiş olsun canım gönlünü ferah tut hayırlısıyla Allah sana bağışlasın bebeğini.baby23 canım sana da geçmiş olsun ne durumda sırtındaki ağrı? Benim daha hafifledi çok şükür bol su içmeye çalışıyorum midem bulanmadığı sürece. Allah hepimize şifa sıhhat versin. Yarın yeni bir hafta başlıyor. Hava soğudukça ben bi tembelleşiyorum hep üzerimde battaniye yatayım istiyorum :) ama işe gidicemmm:) neyse iyi olalım da önemli değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?