canım benim kuaförüm çok titiz ve temiz o yüzden gönül rahatlıgıyla gidiyorumkuaföre gitmedm ben hiç. hep kendim hallettem bi arkadaşım egzama kaptı kuafördem o yüzden çekiniyorum
Canım ben iki fincandan fazla içmiyorum bide doktorum kaynatma sadece sıcak suya at demlensin dedi sıcak suda 3-4 dk demlendikten sonra limon katıp içtim baya ii gelmiştiKizlar geniz akintim var ve de oksuruk başladı kesik kesik. Limonlu ihlamir icecegim de günde kac fincan icebiliriz acaba?
canım ii bir kuaförse sıkıntı yaşamazsınBen de hic kuaföre gitmedim. Onlar sir agda kullaniyor isitilandan. Bir de bana cok hijyenik gelmiyor. Karnimiz buyudukce malum bolge icin zor olacagindan kuaföre sordum. Bu bacak icin kullanilan rolonlu sanirim agdalar var ondan sana acariz hep onu kullanirsin dedi. Zaten sirler cikmadan once onunla yapiyorlarmis
Benimde yağlı bişey yada patlıcan yiyince felaket bi mide yanmam oluyoBenim, özellikle de sabahları bulantı ve yanma oluyo ..
hapın adı ne ?kızlar bu hapı devlet oduyormu yoksa ben gidip eczaneden alsammı hafatya doktora gidicem ozamana kadar kullanayım diyorum.detaylıdaki doktorum kullan dedi ama isim vermedi
Geçmesine sevindim . Üşütüyor da olabiliriz ya da bel ağrısı da olabilir. Demek ki bu haftalarda normal bu tarz ağrılar. Daha önce böbrek taşı düşürdüğüm için çok korktum ben. Allahın izniyle inşallah bişeyimiz yoktur.Çok sağol canım, sırt değilde sağ yan ağrım vardı geCTI şimdilik şükür. Doktor, bebeğin kafası bobrege baskı yapıyordur dedi, ağrı şiddetlinir devam ederse böbrek buyumesini takip edeceklermiş.
Dert etme canim ya acil hastaneye yatmazsin ins. Yatarsanda jiletle al gitsinkızlar bu kıllar beni öldürecek heryerim tüy içinde almakta nasıl zor geliyor. ağda cok yoruyor beni.tek korkum hastaneye falan yatmam gerekrde ordakilere rezil olurum diye korkuyorum yaa. yoksa son aylarda iyi bi temzlk yapıcam nası yapcaksam artık
balık yeseniz :)Marincaps in kullanma kılavuzu nu okudum da günde 3 kere yemeklerle 1_2 kapsül diyor.Bende şaşırdım günde 6 tane yapar
Seni çok iyi Anlıyorum bende çok sıkıntı Yaparım böyle şeyleri Bittiği zaman be olumlu sonuçlandığı zamanda Allah'a nasıl şükür edeceğimi şaşırır sonrada yeniden doğmuş gibi olurum.ama ben senin bu olayının geçici olduğunu düşünüyorum yinede hemen bir adak ada canım ya sadaka vereceğim de ya çocuk sevindireceğim de yedi tane Yasin okuyacağım de yani yapabileceğin şeyleri ada.adağın büyüğü küçüğü olmaz ben ne zaman güç bir durumla yada çok istediğim bir şeyle karşılaşırsam adak ararım be psikolojik olarak çok rahatlarım.doktora tekrar kontrole gideceğin zamanda iki rekat namaz kıl ve öyle git bak göreceksin Allah nasıl yoluna koyacak herşeyi.Saol Allah razı olsun insallah geçer.insan yine de çok üzülüyor. Geçene kadar içim rahat etmeyecek malesef
çok geçmiş olsun canım Allah'a sığın duanı eksik etme inşallah olumsuz sonuçlanmayacak ama Sak'ın inancını yitirme.dualarımız seninle.GÜNAYDINNNNNNN ARKADAŞLAR. canim dunden beri cok sikkin aslinda. 2 gun once vucudum birden sisti.kendimi kutuk gibi hissediyorum. Dun acilden dr umun istedi ile kan ve idral ornegi verdim. Ve karaciger enzimlerim tavan yapmis. Dr sali gunu veya cuma gunu tekrar tahlil yaptirmami istiyor. Artisi gozlemlemek icin. Esimde dr oldugu icin cok aciklama yapmiyor bana. Korkmayayim diye. Ama gece internetten arastirdim veeger enzimler dusmesse gebelik sonlandirilacagi yaziyor. Cok canim sikildi. Bana dua edin ve kendinize dikkat edin
Geçmesine sevindim . Üşütüyor da olabiliriz ya da bel ağrısı da olabilir. Demek ki bu haftalarda normal bu tarz ağrılar. Daha önce böbrek taşı düşürdüğüm için çok korktum ben. Allahın izniyle inşallah bişeyimiz yoktur.
Güle güle kullansın ogluşun.bizimde fenerbahçeli tulumumuz var.
Canım evet Pahalı ama büyük indirimlerde de beden olmayabiliyor baktım eşimde hevesli almaya aldık vallahi.ama Ocak Ayında büyük indirime girdiğinde kısmet olursa seneye kış için yani 6-9 ve 9-12 ayları alacağım.teşekkür ederim.Güle güle kullansın ogluşun.bizimde fenerbahçeli tulumumuz var.
mothercare indirime denk gelmezse çok pahalı ordan en uygun aldıgım 5 li çıtçıtlı badiler oluyor ancak.
yeni doğan kıyafetlerine bakıyorum belki 1 ay bile giyemiyecekler dünya para .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?