2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

kuaföre gitmedm ben hiç. hep kendim hallettem bi arkadaşım egzama kaptı kuafördem o yüzden çekiniyorum
canım benim kuaförüm çok titiz ve temiz o yüzden gönül rahatlıgıyla gidiyorum

Kizlar geniz akintim var ve de oksuruk başladı kesik kesik. Limonlu ihlamir icecegim de günde kac fincan icebiliriz acaba?
Canım ben iki fincandan fazla içmiyorum bide doktorum kaynatma sadece sıcak suya at demlensin dedi sıcak suda 3-4 dk demlendikten sonra limon katıp içtim baya ii gelmişti
canım ii bir kuaförse sıkıntı yaşamazsın

Kizlar benimde esim tarafindan ilk erkek torun olacak.. Bugun biraz dolastik ve oglusumun ilk oyuncagini aldik.. :) aslinda oglusumuz icin mi yoksa esim kendine mi aldi tam anliyamadim uzaktan kumandali guzel bir araba aldik.. :))

Geçmesine sevindim . Üşütüyor da olabiliriz ya da bel ağrısı da olabilir. Demek ki bu haftalarda normal bu tarz ağrılar. Daha önce böbrek taşı düşürdüğüm için çok korktum ben. Allahın izniyle inşallah bişeyimiz yoktur.

Dert etme canim ya acil hastaneye yatmazsin ins. Yatarsanda jiletle al gitsin

Saol Allah razı olsun insallah geçer.insan yine de çok üzülüyor. Geçene kadar içim rahat etmeyecek malesef
Seni çok iyi Anlıyorum bende çok sıkıntı Yaparım böyle şeyleri Bittiği zaman be olumlu sonuçlandığı zamanda Allah'a nasıl şükür edeceğimi şaşırır sonrada yeniden doğmuş gibi olurum.ama ben senin bu olayının geçici olduğunu düşünüyorum yinede hemen bir adak ada canım ya sadaka vereceğim de ya çocuk sevindireceğim de yedi tane Yasin okuyacağım de yani yapabileceğin şeyleri ada.adağın büyüğü küçüğü olmaz ben ne zaman güç bir durumla yada çok istediğim bir şeyle karşılaşırsam adak ararım be psikolojik olarak çok rahatlarım.doktora tekrar kontrole gideceğin zamanda iki rekat namaz kıl ve öyle git bak göreceksin Allah nasıl yoluna koyacak herşeyi.

Çok g
çok geçmiş olsun canım Allah'a sığın duanı eksik etme inşallah olumsuz sonuçlanmayacak ama Sak'ın inancını yitirme.dualarımız seninle.

İnşallah, aynen ağrı olunca havlu ısıtıp koyuyorum hemen geçiyo, üşütüyoruz galiba ..

Arkadaşlar bugün eşimle biraz temizlik yaptık. O koltuklar falan cekti ben supurdum sildim toz almadım bile iyice yorulmayayim diye yarın yaparım dedim.ama sonuç şu anda resmen yuruyemiyorum belim kalçam baldirlarim kopuyor sanki.ogluma hamileyken hiç böyle olmamıştı. Artık yaşla alakali diye düşünüyorum. Çünkü ozaman 22 yaşındaydım şimdi ise 31 başka bir sebep bulamıyorum ama gerçekten cok zor bir durum

Kızlar bugün Dışarıya çıkmıştık eşimle ve kızımla mothercare ye gittik biraz alışveriş yapalım dedik Olişime ve yaptık görünürde çok bir şey yok gibi ama dünya kadar para tuttu valla şok içerisindeyim.resimleri yükleyebilirsem yükleyeceğim hastane çıkışı da var arasında biberon emzik Çorap eldiven şapka çok tatlılar.hıı birde fanatik Fenerbahçeli babası 3-6 ay arası Fenerbahçe pantolonu ve üstünü Aldı :)

Kızlar pijama alacakmısınız bebege gece giysin diye yoksa sade tulumlarımı tercih etmeli karar veremedim

Canım evet Pahalı ama büyük indirimlerde de beden olmayabiliyor baktım eşimde hevesli almaya aldık vallahi.ama Ocak Ayında büyük indirime girdiğinde kısmet olursa seneye kış için yani 6-9 ve 9-12 ayları alacağım.teşekkür ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…