Ben ilk Zamanlar yani bir yaşına gelene kadar pijama kullanmıyorum bebek oldukları için üstünü kendi kendine kirletemiyor ve zaten bende en ufak lekede üst değiştiren bir insanım ve sürekli tulum kullanıyorum o yüzden pijama kullanmıyorumKızlar pijama alacakmısınız bebege gece giysin diye yoksa sade tulumlarımı tercih etmeli karar veremedim
nergiscim konyadan ben varim bende hep farkli doktorlara gittim hangisi iyiyse ona devam ediyim diye akademide arzu acarda karar kildim cok ilgili bi doktor cik memnun kaldim tavsiye ederim sen kime gidiyorsun
Balik yemeyi sevmiyorum sadece Kızartma yiyebilirim onunda bir faydası yokmu sbalık yeseniz :)
Inşallah canım annem de bende 7 yasin adadik. Zaten sağlıkla doğsun kurban adagim izda var.saglikla gelsin Allah in izniyle başka birşey önemli değil. Herşey halledilir bir sekildeSeni çok iyi Anlıyorum bende çok sıkıntı Yaparım böyle şeyleri Bittiği zaman be olumlu sonuçlandığı zamanda Allah'a nasıl şükür edeceğimi şaşırır sonrada yeniden doğmuş gibi olurum.ama ben senin bu olayının geçici olduğunu düşünüyorum yinede hemen bir adak ada canım ya sadaka vereceğim de ya çocuk sevindireceğim de yedi tane Yasin okuyacağım de yani yapabileceğin şeyleri ada.adağın büyüğü küçüğü olmaz ben ne zaman güç bir durumla yada çok istediğim bir şeyle karşılaşırsam adak ararım be psikolojik olarak çok rahatlarım.doktora tekrar kontrole gideceğin zamanda iki rekat namaz kıl ve öyle git bak göreceksin Allah nasıl yoluna koyacak herşeyi.
Hayırlı olsun canim
kızlar benim alt tarafımda malum yerimdeki kemiklerim ağrıyo yorulunca gece uyumadan önce sağa sola dönerken falan. aynı durumu yaşayanınız var mı? ayrıca bebeğin hareketleri mi hıçkırığı mı bilemediğim garip şeyler hissediyorum karnımda. böyle hani elinizi kalbinizin üzerine koyunca atışını hissedersiniz ya aynı öyle hissediyorum karnımdaki tepkileri..
geçmiş olsun canım kbb ye git ama yazdığı ilaçlerı birde kendi doktoruna göster. çünkü hamilelikte kullanacağın antibiyotkler farklı olabiliyor. benim doktorum değiştirmişti ilaçları mesela kbb bana burun spreyi yazdı ama kendi doktorum kullanma dedi. sadece tuzlu su önerdi. burun spreyleri bebeğe geçebiliyomuşGünaydın kizlar. Bugün kbb doktoruna gidecegim. Hasta oldum. Antibiyotik kullanmam gerekir mi bilmiyorum.
ben hiç ev falan süpüremiyorum hemen heryerim ağrıyor. eşine süpürttürseydin keşke .Arkadaşlar bugün eşimle biraz temizlik yaptık. O koltuklar falan cekti ben supurdum sildim toz almadım bile iyice yorulmayayim diye yarın yaparım dedim.ama sonuç şu anda resmen yuruyemiyorum belim kalçam baldirlarim kopuyor sanki.ogluma hamileyken hiç böyle olmamıştı. Artık yaşla alakali diye düşünüyorum. Çünkü ozaman 22 yaşındaydım şimdi ise 31 başka bir sebep bulamıyorum ama gerçekten cok zor bir durum
canım bunları nettenmi aldın. bende bu markadan almak istiyorum. yenidoğan seti var 4 tane biberonlu cok olur diye vazgeçtim. birde bu aldığın natural cam biberonmu yoksa bpa sız olanmı
ben gece uyuyamadım eşim gitti soda aldı gecenin bi vaktiMerhaba hanımlar 20. haftada benim gibi mide yanması yaşayanlar var mıııı?
ben de çamaşır suyunu özellikle mutfak da çok kullnıyorum.
ama birisi beni korkuttu.onun bebeği etkilenmiş 7.5 aylıkken az daha alıyorlarmış bebeği.serum yiyince düzelmiş sözde.
zaten kadın beni hep böyle şeyler anlatarak korkutuyor bir daha bebek muhabbeti açmıcam onla diyorum yine açılıyor
Kizlar ben 18. Haftamdayim hareket hissetmem gerekiyo mu bn hic bisey hissetmiyorumne zaman hissederim acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?