2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar pijama alacakmısınız bebege gece giysin diye yoksa sade tulumlarımı tercih etmeli karar veremedim
Ben ilk Zamanlar yani bir yaşına gelene kadar pijama kullanmıyorum bebek oldukları için üstünü kendi kendine kirletemiyor ve zaten bende en ufak lekede üst değiştiren bir insanım ve sürekli tulum kullanıyorum o yüzden pijama kullanmıyorum

Ben daha hiçbirşey almadım bebisime doktor % 80 kız dedi ama ben yinede detaylidan sonra başlarım alışveriş e diye düşünüyorum. Ozaman netlesicek çünkü

nergiscim konyadan ben varim bende hep farkli doktorlara gittim hangisi iyiyse ona devam ediyim diye akademide arzu acarda karar kildim cok ilgili bi doktor cik memnun kaldim tavsiye ederim sen kime gidiyorsun

Ben Egitim ve Arastirma Hastanesinde bir doktor onerdiler tanidiklarim, Mustafa Gazi Ucar ona gidiyorum simdilik iyi biri ama doguma o girmiyormus o yuzden degistirmek istiyorum acikcasi. Muayene oldugum doktorum yapsin dogumu istiyorum. İlk gebeligimde bende akademi ye gidiyordum 8inci ayima kadar Özlem Kayacik Günday ya, ayrildi ordan hamileymis :) Ondan sonra Selcuklu da devam ettim Nil Okur da orda dogum yaptim. 2 inciyide onda devam ettim ama oda temmuzda ayrıldı ve 3 aydir iste ssk ya gidiyorum.

Hanimlar afadersiniz ama acayip popo agrim var acaba gebelikle ilgilimi degilmi anlamadim randevumada 3 hafta var daha bilgisi olan basina gelen varmi

Inşallah canım annem de bende 7 yasin adadik. Zaten sağlıkla doğsun kurban adagim izda var.saglikla gelsin Allah in izniyle başka birşey önemli değil. Herşey halledilir bir sekilde

Günaydın kizlar. Bugün kbb doktoruna gidecegim. Hasta oldum. Antibiyotik kullanmam gerekir mi bilmiyorum.

Günaydın bayanlar. Hayırlı bir hafta olsun inşallah bizim için
Benim doktorum ikili testi cok detaylı yaptırmıştı damarlarına kalbine herşeyind detaylıca bakılmıştı çıkan sonuca göre üçlü dörtlü istemiycem sizden dedi. Her geldiğinizde organlarına bakıcam zaten ben dedi. Kızımız olucağını öğrendik cumartesi günü. Belirsizlik kötüymüş inşallah muallakta olanlar hemencecik öğrenirler. Allah yavrularimizla güzel bir ömür yaşatsın inşallah

vajine bölgesindeki kemiklerde benim de ağrı oluyor üzerinde ya da yanlarda oalbiliyor. doktora gittim çatı mı genişliyor, erken bir durum mu oluyor falan diye herşeyi incelediler bir sıkıntı yok dediler, olabilir öyle ağrılar dedi

Günaydın kizlar. Bugün kbb doktoruna gidecegim. Hasta oldum. Antibiyotik kullanmam gerekir mi bilmiyorum.
geçmiş olsun canım kbb ye git ama yazdığı ilaçlerı birde kendi doktoruna göster. çünkü hamilelikte kullanacağın antibiyotkler farklı olabiliyor. benim doktorum değiştirmişti ilaçları mesela kbb bana burun spreyi yazdı ama kendi doktorum kullanma dedi. sadece tuzlu su önerdi. burun spreyleri bebeğe geçebiliyomuş

ben hiç ev falan süpüremiyorum hemen heryerim ağrıyor. eşine süpürttürseydin keşke .

günaydın kızlar.. haftasonu oğlum diil de kızım olacağını söyledi dr um.. 16 haftalıkken %90erkek dedi cumartesi de bu kız dedi... valla artık ayrıntılıyı bekliyorum... 20haftalıkken de ayrıntılıya gircem erken mi bilmiyorum..

bana da ofisten bir arkadaş söyledi kanaması olmuş ç.suyundan dolayı....

bence kullanmayın eşinize yaptırtın ne gerek var siz kullanıyorsunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…