- 5 Ağustos 2014
- 2.312
- 1.402
- 178
aman bu doktorlarda bi alem banada kız dedi ayrıntılıya gittim kesin demeyelim diyo ne zaman kesinleşcek anlamadım gittigünaydın kızlar.. haftasonu oğlum diil de kızım olacağını söyledi dr um.. 16 haftalıkken %90erkek dedi cumartesi de bu kız dedi ... valla artık ayrıntılıyı bekliyorum... 20haftalıkken de ayrıntılıya gircem erken mi bilmiyorum..
Benim dr da temizlik yapma, solumaman gerekiyor demişti. Ama etkisi tabi ne derecedir bilemiyorum.bana da ofisten bir arkadaş söyledi kanaması olmuş ç.suyundan dolayı....
bence kullanmayın eşinize yaptırtın ne gerek var siz kullanıyorsunuz
Evt kolesterol yuksek cikiyor. Gecen hafta yaptırdığım tahlilde de oyle cikti. Takma kafana. Bende de surekli sivilce cikiyor düzenli olarak :)kızlar yüzünde sigil gibi minik şeyler cıkan varmı aranızda. detaylıya gittiğim prof a sordum kolestrola bağlı çıkar dedi. hamilelikte kolestrol yüksek olur dedi . cildiyeyey göster istersen dedi. ama oda ilaç yazarsa kullanmakta zararlı olmazmı ?
bu gidişle doğunca öğrencez tam cinsiyetiaman bu doktorlarda bi alem banada kız dedi ayrıntılıya gittim kesin demeyelim diyo ne zaman kesinleşcek anlamadım gitti
Amin canım gözün aydın inşallah bendeki belirsizlikte giderGünaydın bayanlar. Hayırlı bir hafta olsun inşallah bizim için
Benim doktorum ikili testi cok detaylı yaptırmıştı damarlarına kalbine herşeyind detaylıca bakılmıştı çıkan sonuca göre üçlü dörtlü istemiycem sizden dedi. Her geldiğinizde organlarına bakıcam zaten ben dedi. Kızımız olucağını öğrendik cumartesi günü. Belirsizlik kötüymüş inşallah muallakta olanlar hemencecik öğrenirler. Allah yavrularimizla güzel bir ömür yaşatsın inşallah
Benim doktorum şeker yüklemesinden bahsetmedi hiç. Bir sefer sormuştum gerek yok dedi bir daha istemedi.Günaydın arkadaslar. Az once kanal d de bir haber izledim sizinlede paylaşayım dedim.seker yükleme testiyle ilgili.sizde duymussunuzdur Canan Karatay kesinlikle yaptirmayin falan demişti. Bu haberdeki doktor kesinlikle yapılması gerektiğini çünkü gebelik diyabetinin erken doğum,bebek ölümleri(Allah korusun) gibi birçok şeye sebep olabilecegini,yuklenen şekerin ne anneye nede bebeğe herhangi bir zararının yan etkisinin olmadığını söyledi.Hatta sunucu irfan Değirmenci de yani doktorumuz Karatay hocaya bizim işimizi bize bırakın diyor bunu söylemek için bir açıklama yaptı dedi.Ben oglumda yaptırmıştım ama açıkçası haberleri duyunca kafam karismisti şimdi içim rahatladı.
Doğru söylüyorsun Allah'a emanet yavrularımızInşallah canım annem de bende 7 yasin adadik. Zaten sağlıkla doğsun kurban adagim izda var.saglikla gelsin Allah in izniyle başka birşey önemli değil. Herşey halledilir bir sekilde
bende doktora sordum diyetisyen ne anlar doğum uzmanlığından dedi . bana mantıklı geldi bende yaptırıcam şeker yüklemeyiGünaydın arkadaslar. Az once kanal d de bir haber izledim sizinlede paylaşayım dedim.seker yükleme testiyle ilgili.sizde duymussunuzdur Canan Karatay kesinlikle yaptirmayin falan demişti. Bu haberdeki doktor kesinlikle yapılması gerektiğini çünkü gebelik diyabetinin erken doğum,bebek ölümleri(Allah korusun) gibi birçok şeye sebep olabilecegini,yuklenen şekerin ne anneye nede bebeğe herhangi bir zararının yan etkisinin olmadığını söyledi.Hatta sunucu irfan Değirmenci de yani doktorumuz Karatay hocaya bizim işimizi bize bırakın diyor bunu söylemek için bir açıklama yaptı dedi.Ben oglumda yaptırmıştım ama açıkçası haberleri duyunca kafam karismisti şimdi içim rahatladı.
Teşekkür ederim.Hayırlı olsun canim
aynen öyle ve geçmiyor dinlenmeyle falan bende bu hafta gidicem inşallah dr kontrolünebu arada benimde sol bacak aramda bir ağrı var sanki bisiklete binmişimde sele acıtmış gibi yalnız değilim dimiii
Canım netten almadım gaziantep te oturuyorum mothercare mağazası var oradan aldım biberon bildiğin cam biberon canım.büyüdüklerinde tutmaya başladıkları için düşürüp kırabiliyorlar ama şimdi biz tutacağımız için cam daha sağlıklı diye düşünüyorum.canım bunları nettenmi aldın. bende bu markadan almak istiyorum. yenidoğan seti var 4 tane biberonlu cok olur diye vazgeçtim. birde bu aldığın natural cam biberonmu yoksa bpa sız olanmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?