2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar ben daha hiçbirşey almadım ama şimdi heves ettim sizi görünce, netten bakınıyorum.
Penye tulumlar var 0-3 ay için penye tulum ya da penye takım almalı mıyız? Kışın penyeyle duramaz bebek üzerine mutlaka hırka battaniye bişeyler sarıcaz, giydiricez ve tulum görünmeyecek bile...

Alıcaksak bile desenine falan pek özenemiycez sanki, öyle mi?

hamileler için olanlar farklı oluyormuş zaten. doktor bilir heralde hangisi olduğunu

Hayırlı olsun canım Allah analı babalı büyütsün.

Doğru söylüyorsun valla inşallah benim ki de böyle olmaz doktor oğlan dedi ekrana bakar bakmaz.alışveriş yapayım mı dedim al mavileri dedi.bende aldım mavileri inşallah değişmez.
bana da alışveriş yap demişti dr.. ama şimdi dr da şaşırdı en iyisi ayrıntılıyı bekle dedi..

Günaydın kızlaaarrr... hafta sonu cinsiyetler öğrenilmiş ne mutlu herkese :)... bi arkadaşım da erkekti kız dedi demiş valla tırsmaya başladım bana 18. haftada erkek dedi bende ayrıntılıyı beklemeye başladım artık ne olur ne olmaz... genelde erkek kıza dönüşmez diyorlar ama böyle olunca da insan tereddüte düşmüyo değil

Canım zaten bebeklerimiz doğunca önce ayaklarına birer Çorap giydireceğiz.sonra çıtçıtlı uzun kollu badi altına patikli Penye düz renk oluyor genelde pijama.en üsttende komple Penye tulum giyecek.üstüne yelek ve sürekli Yapacakları için battaniyenin altında olacaklar kısmet olursa inşallah.tabi ben bebişimin göbeği düşene kadar uzun kollu çıtçıtlı badi yerine uzun kollu zıbın giydirmiştim.

Günaydın herkese

Gozun aydin canim :)

Canım hayırlı olsun ilk miydi senin

Gözün aydın canim
Gözün aydın canım
Hayırlı olsun canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
hayırlı uğurlu olsun canımm.

gozun aydin canim allah anali babali buyutsun insallah :)

Amin hepinize ayrı ayrı çok teşekkür ederim, bil mukabele

Ayy pembis pembis alisveris yapicaz desene gözün aydın
sat nasıl yanlis sen son regl tarihinden emin degilmisin peki biraz onde olabiliyor da çokmu onde dr ne dedi tahmini dogum tarihi

Eminim en fazla 1-2 gün değişir de fark 2 hafta diyorlar
Gözün aydın Çek :)
sat yanlış olmaz da bence dediğin gibi bebiş önden gidiyordur.ama ne kadar önden

Gözün aydın :)

2 hafta öndenmiş o yüzden SAT yanlıştır diyorlar ama 1-2 gün dışında yanlışlık olamaz bence

Gözünaydın canım Allah analı babalı büyütsün kız değil mi ?

günaydınn allah sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin kızını:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…