Doğru söylüyorsun valla inşallah benim ki de böyle olmaz doktor oğlan dedi ekrana bakar bakmaz.alışveriş yapayım mı dedim al mavileri dedi.bende aldım mavileri inşallah değişmez.bu gidişle doğunca öğrencez tam cinsiyeti(
hamileler için olanlar farklı oluyormuş zaten. doktor bilir heralde hangisi olduğunuArkadaşlar aldığınız balık haplarina dikkat edin hangi balığın olduğuna. Kullanılabilir mi araştırın dr verdi diye hop içmeyin. Bu konuda yapılan birçok araştırma var dip balıkları cıva icerdiginden çok sakıncalı bebek için.
Hayırlı olsun canım Allah analı babalı büyütsün.Günaydın bayanlar. Hayırlı bir hafta olsun inşallah bizim için
Benim doktorum ikili testi cok detaylı yaptırmıştı damarlarına kalbine herşeyind detaylıca bakılmıştı çıkan sonuca göre üçlü dörtlü istemiycem sizden dedi. Her geldiğinizde organlarına bakıcam zaten ben dedi. Kızımız olucağını öğrendik cumartesi günü. Belirsizlik kötüymüş inşallah muallakta olanlar hemencecik öğrenirler. Allah yavrularimizla güzel bir ömür yaşatsın inşallah
bana da alışveriş yap demişti dr.. ama şimdi dr da şaşırdı en iyisi ayrıntılıyı bekle dedi..Doğru söylüyorsun valla inşallah benim ki de böyle olmaz doktor oğlan dedi ekrana bakar bakmaz.alışveriş yapayım mı dedim al mavileri dedi.bende aldım mavileri inşallah değişmez.
tetanoz mu agrısı var mı bende gıdıp 3 de olucamgünaydın kızlar aşıyı oldum :)
Böyle doktorlara sinir oluyorum ya söyletmesinler o zaman hepimiz ayrıntılara öğrenseydikbana da alışveriş yap demişti dr.. ama şimdi dr da şaşırdı en iyisi ayrıntılıyı bekle dedi..
Kızı olacakmış Çekirgenin de :)kızlar çekirge yazdımı merak ediyorum :) bikaç sayfa geriye gittim ama göremedim
kızlar ben daha hiçbirşey almadım ama şimdi heves ettim sizi görünce, netten bakınıyorum.
Penye tulumlar var 0-3 ay için penye tulum ya da penye takım almalı mıyız? Kışın penyeyle duramaz bebek üzerine mutlaka hırka battaniye bişeyler sarıcaz, giydiricez ve tulum görünmeyecek bile...
Alıcaksak bile desenine falan pek özenemiycez sanki, öyle mi?
evet cnım hayır ağrısı yok ama iki gün kolunu kaldıramıyormuşsuntetanoz mu agrısı var mı bende gıdıp 3 de olucam
Gozun aydin canim :)
Canım hayırlı olsun ilk miydi senin
Gözün aydın canim
Gözün aydın canım
Hayırlı olsun canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
hayırlı uğurlu olsun canımm.
gozun aydin canim allah anali babali buyutsun insallah :)
Ayy pembis pembis alisveris yapicaz desenegözün aydın
sat nasıl yanlis sen son regl tarihinden emin degilmisin peki biraz onde olabiliyor da çokmu onde dr ne dedi tahmini dogum tarihi
Gözün aydın Çek :)
sat yanlış olmaz da bence dediğin gibi bebiş önden gidiyordur.ama ne kadar önden
Gözün aydın :)
Çok g
çok geçmiş olsun canım Allah'a sığın duanı eksik etme inşallah olumsuz sonuçlanmayacak ama Sak'ın inancını yitirme.dualarımız seninle.
Günaydın herkese
Eminim en fazla 1-2 gün değişir de fark 2 hafta diyorlar
Hayırlısı olsun , saglıkla gelsınde erkende kavusursun bebegıne sende , bende 2 hafta one gelecek %90 ama benım sezeryan oldugundan dolayı =) bebek 1 hafta ondeymıs
2 hafta öndenmiş o yüzden SAT yanlıştır diyorlar ama 1-2 gün dışında yanlışlık olamaz bence
Gözünaydın canım Allah analı babalı büyütsün kız değil mi ?Günaydın herkese
Amin hepinize ayrı ayrı çok teşekkür ederim, bil mukabele
2 hafta öndenmiş o yüzden SAT yanlıştır diyorlar ama 1-2 gün dışında yanlışlık olamaz bence
Günaydın herkese
Amin hepinize ayrı ayrı çok teşekkür ederim, bil mukabele
Gözünaydın canım Allah analı babalı büyütsün kız değil mi ?
günaydınn allah sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin kızını:)
Evet küçük bi prenses gördüm sanki :) bikaç kere de sordum kesindir artık dimi diye evet dedi Dr.
Sağ ol Gülsün sıra sende :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?