- 25 Haziran 2014
- 1.624
- 1.528
- 248
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
walla canım 3 sene kadar uğraştım bu sıpada oğluma 8. Ay hamile kalmıştım ilk korunması biraktigimda hamile kalsaydı şimdi 2.5 yaşında olucakti nerdeyse hayırlısı böyleymis herkes maalesef çok meraklı kimseye laf anlatamiyosun artık düşünmüyoruz falan diyodum ama rabbim bu sene nasip etti çok şükür. Şimdi ayrı bi telaş var sanki daha önce hamile kalmamış gibiyim :)
Maşallah oğlun büyümüş bende 2005 ye evlendim ama 2008 de kızım oldu.kızım 6 yaşında sende almışsın baya arayı beni her gören niye bu kadar bekledin diyor.milletin inadına bunun arkasına bir tane daha yapasım geliyor
Maşallah hepsi çok güzel güzel günlerde giymeyi nasip etsin rabbimİyi geceler kızlar kaynanamlardan geliyorum kızıma ciciler yapmş dayanamadm nasılllar ben bayıldım
canım ben hiç vermedim kilo 87 yle hamile kaldım dün 92 buçuk olmuştum ama boyum175 benimBen de başlangıç kiloma göre +1 kilo almışım
İlk 3 ay 2 kilo vermiştim
Ben de kiloluyum aslında
Boy 165 kilom da 71
Senin durum ne?
hafta içi alıştım kalktım bu saatteIyi geceler :) yarin tatil.. guzelce uykumuzu alalm insllh![]()
gülr güle kullan canım çok güzellerİyi geceler kızlar kaynanamlardan geliyorum kızıma ciciler yapmş dayanamadm nasılllar ben bayıldım
Günaydın canım bende malesef erken kalkanlardanım arkadaşa kahvaltıya gidicem ama nasıl açım ön atıştırma yapıyorumGünaydın mutlu hafta sonları.aksam sekiz buçuk ta uyumuşum şimdi erkenden kalktım. Havada tam uyumak aslında neyse şimdi güzel bir kahvaltı hazırlayabilirsiniz bari :)
amin canım inş.Inşallah Rabbim yavrularımiza sağlık versin
çokkk sewindimmm canım hayırlısı olsunn allahım sağ salim kucağına almayı nasip etsimmmmGünaydın kızlar, dün renkli dopplere girdim kesin artık bir kızım oluyor.. 458 gram olmuş yumruk yapmış ellerini ayak tabanını gördüm çok değişik bir duygu ama goruntuler cok net degıl cunku eşi bebeğin önündeymiş.. böbreklere kalbine gelen giden kan damarlarına baktılar Allaha şükür bir sıkıntı yokmuş.. 28 kasımda şeker yüklemesi için gidim hemde kontrole...
çokkk sewindimmm canım hayırlısı olsunn allahım sağ salim kucağına almayı nasip etsimmmm![]()
amin canım benimamin cnm insallah hepimiz
bir oğlum olsaydı eğer adını yağız veya yiğit koyardım..arkadaşlar biz oğlumuza hala isim bulamadık eşimle birtürlü anlaşamıyoruz isim önerisi olanlar var mı?
Gozin aydin canim cok sukur hersey yolundaamin cnm insallah hepimiz