• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

İyi geceler kızlar kaynanamlardan geliyorum kızıma ciciler yapmş dayanamadm nasılllar ben bayıldım

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    335,6 KB · Görüntüleme: 144
:KK47:
Maşallah oğlun büyümüş bende 2005 ye evlendim ama 2008 de kızım oldu.kızım 6 yaşında sende almışsın baya arayı beni her gören niye bu kadar bekledin diyor.milletin inadına bunun arkasına bir tane daha yapasım geliyor
walla canım 3 sene kadar uğraştım bu sıpada oğluma 8. Ay hamile kalmıştım ilk korunması biraktigimda hamile kalsaydı şimdi 2.5 yaşında olucakti nerdeyse hayırlısı böyleymis herkes maalesef çok meraklı kimseye laf anlatamiyosun artık düşünmüyoruz falan diyodum ama rabbim bu sene nasip etti çok şükür. Şimdi ayrı bi telaş var sanki daha önce hamile kalmamış gibiyim :)

Iyi geceler canlar, uyuyamadım
Dun ayrıntılı ultrasona gırdık kesın kızım oluyor cok sevındım guzel allahım nasıp ederse, ogluşlarıma kızkardeş gelıyor,
Ikız hamılelıkten sonra tek gebelıgı hıssetmıyorum bıle, inşallah hersey yolunda gıder,
21 haftalıgız ayrıntılıda kız dendı degışmez degılmı eşim çok kız ıstıyor ben ruyamda uc oglan gormuştum cok guzellerdı

Ben de başlangıç kiloma göre +1 kilo almışım
İlk 3 ay 2 kilo vermiştim
Ben de kiloluyum aslında
Boy 165 kilom da 71
Senin durum ne?
canım ben hiç vermedim kilo 87 yle hamile kaldım dün 92 buçuk olmuştum ama boyum175 benim

Iyi geceler :) yarin tatil.. guzelce uykumuzu alalm insllh :KK66:
hafta içi alıştım kalktım bu saatte

İyi geceler kızlar kaynanamlardan geliyorum kızıma ciciler yapmş dayanamadm nasılllar ben bayıldım
gülr güle kullan canım çok güzeller

Günaydın mutlu hafta sonları.aksam sekiz buçuk ta uyumuşum şimdi erkenden kalktım. Havada tam uyumak aslında neyse şimdi güzel bir kahvaltı hazırlayabilirsiniz bari :)

Günaydın mutlu hafta sonları.aksam sekiz buçuk ta uyumuşum şimdi erkenden kalktım. Havada tam uyumak aslında neyse şimdi güzel bir kahvaltı hazırlayabilirsiniz bari :)
Günaydın canım bende malesef erken kalkanlardanım arkadaşa kahvaltıya gidicem ama nasıl açım ön atıştırma yapıyorum

Günaydın kızlar, dün renkli dopplere girdim kesin artık bir kızım oluyor.. 458 gram olmuş yumruk yapmış ellerini ayak tabanını gördüm çok değişik bir duygu ama goruntuler cok net degıl cunku eşi bebeğin önündeymiş.. böbreklere kalbine gelen giden kan damarlarına baktılar Allaha şükür bir sıkıntı yokmuş.. 28 kasımda şeker yüklemesi için gidim hemde kontrole...

Günaydın kızlar, dün renkli dopplere girdim kesin artık bir kızım oluyor.. 458 gram olmuş yumruk yapmış ellerini ayak tabanını gördüm çok değişik bir duygu ama goruntuler cok net degıl cunku eşi bebeğin önündeymiş.. böbreklere kalbine gelen giden kan damarlarına baktılar Allaha şükür bir sıkıntı yokmuş.. 28 kasımda şeker yüklemesi için gidim hemde kontrole...
çokkk sewindimmm canım hayırlısı olsunn allahım sağ salim kucağına almayı nasip etsimmmm:-)

arkadaşlar biz oğlumuza hala isim bulamadık eşimle birtürlü anlaşamıyoruz isim önerisi olanlar var mı?

Gunaydin annlerrr mutlu hafta sonları herkese ;) dun yanimda yoktu atamadim buda benim bebegimin bacak arasi resimi bi bakin teyzeleri:)))
20141025_094106.webp

Back
X