• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

tetanozu oldum ama grip aşısı olmayacağım, boşuna niye virüs verdireyim bebeğe diyorum bizim için bile güvenilirliği kanıtlanmamışken, doktor da olma dedi.

eşimin babası hepatit taşıyıcısı ben evlenirken olmuştum aşılarımı ama bebek doğduktan sonra bebek için endişeleniyorum:KK43:
mantıklı bence.tetonoz tamam ama grip aşısı gereksiz

Amin

Benim yarım saat sürdü
Yüzüne dair bi foto verdiler 4D yazıyodu
Renkli denilen rengarenkse benim renkli değildi, sarı gibiydi

Ben detaylıdan sonra randevu almaıdm, ordkai doktor zaten herşey yolunda deid çok şükür
Rutin kontrole giderim sonra
çok teşekkür ederim. bu yatış pozisyonları hakkında fikir sahibi olan var mı?

Dişim çok fena herkes çektirme diyor. Ne yapacagımı bilmiyorum :KK43:
canım diş ağrısı kadar berbat bir ağrı yok insanı hayattan soğutuyor. ben okudum 2. üç aylık dönemde diş tedavisnizi yaptırabilirsiniz yazmış.bilinçli bir doktora gidersen sıkıntı olmaz. bnm arkadaşım grip oldu bi sürü antibiyotik kullanmak zorunda kaldı. olabiliyor bu tarz durumlar. sıkma canını ve tedavini ol bence. :)

günaydın kızlar,

o kadar moralim bozuk o kadar kötüyüm ki, kime anlatayım nerde ne derman arayayım hiç bilmiyorum. bu kusmalar bulantılar beni artık mahvetti. sabah aç karnına üç defa istifra edilir mi :KK43: bişey mi var anlamıyorum deliricem artık ne yapayım nereye gideyim kime anlatayım derdimi bilmiyorum :KK43: kimse de derdimi anlamıyor. herkes güllük gülistanlık hamilelik yaşarken ben şımarıklık yapıyorum sanan bile var. bıktım artık bu halimden :KK43:
Canım çok geçmiş olsun
"Bu hafta bebeğinizin beyni hızla büyümeye başlayacak ve bu büyüme bebeğiniz 5 yaşına gelene kadar devam edecek."

gebelik takvimmide bu yazıyor acaba bu ay daha fazla balık, ceviz yeme gerekliliği gibi bir drum var mı yoksa alakası yok mu?

ben anca haftada 1 balık yiyebiliyorum da ondan biraz huzursuzum.. Bugün unutmazsam doktora sorayım
bende bayadır balık yiyemiyorum hiç

kızlar bende o rapor durumunu dicektim nasıl yapıcaz diye..
canım 32 hafta olunca 37 iye kadar çalışacaksan gidip doktorundn çalışır veyada doğum iznine ayrılış raporunu yazdırmalısın

İlk gebelik testleri sırasında normal çıktı bende şeker ? yine de gerek var mı
Birden o kadar şeker bebeğe zarar diyorlar da o yüzden korkuyorum
Bizim ailedede şeker hastası çok bende yaptırıcam zaten çokta fazla bi gramajı yokki 2 baklavaya eşit gibi bişey

kızlar hamileyken manikür yaptırıyormusunuz ?
canım kuaföre yaptırmıyorum ama kendim yapıyorum ama kuaförüm oje kulllanma bebeğin göz gelişimine çok zararlı demişti bazen kullanıyorum ama korkarak çünkü bende tırnk yeme alışknlığı vardı bırakabileli birkaç ay oldu oje yada manikür olmaxsa yine yiyorum

Buarada akşmdan beri ne kadar çok yazmışsınız hepiciğini okudum ama yazamadım :D

Kızlar benim 11 Kasım'da randevum var ve doktorumuz son görüşmemizde ''göründüğü kadarıyla sağlıklı,bir sıkıntı yok ama;3 hafta sonra gelin radyolojiye sevk edelim de bir de orası ayrıntılı bir şekilde iç organlarına baksın'' dedi.Bu rutin bir şey değil mi? Bir de herkesin ayrıntılı ultrason dediği bu mu? Çünkü ayrıntılı usg lafı geçtiğinde hep cinsiyet öğrenmeden söz edilmiş de,bu farklı bir şey mi oluyor?

Gebelik şekeri çıkınca ne yapılıyor peki
Önlemi mümkün mü ?
Benim ilk gebeligimde çıktı.endokrinolojiye gittim şeker ölçüm cihazı alıp hergün ölçüm yaptım ayrıca diyetisyenin verdigi listeye uydum.şekerim normal degerlere düşmeseydi insülin kullanmak zorunda kalıcaktım.
Ilkinde böyle bir sorun yaşadığım için bundada yaptıracagım

Kızlar benim 11 Kasım'da randevum var ve doktorumuz son görüşmemizde ''göründüğü kadarıyla sağlıklı,bir sıkıntı yok ama;3 hafta sonra gelin radyolojiye sevk edelim de bir de orası ayrıntılı bir şekilde iç organlarına baksın'' dedi.Bu rutin bir şey değil mi? Bir de herkesin ayrıntılı ultrason dediği bu mu? Çünkü ayrıntılı usg lafı geçtiğinde hep cinsiyet öğrenmeden söz edilmiş de,bu farklı bir şey mi oluyor?
Ayrıntılı cinsiyet için yapılmıyorki bebegin tüm organları damarlar vs inceleniyor.

Ya kızlar benim bir sıkıntım var alakasız bir konu ama belki başına gelen vardır.daha önce Yün yastığı makineye atıp yokadım sadece yumuşatıcı koydum hani deterjan keçeleitirir derler.hiç bir şey olmamıştı yastığı söktüm balkona Döktüm kurumuştu.şimdi yine mitini ile attım makineye ama toz değilde azıcık Sıvı deterjan koyayım dedim.sonuç mitimizi bir söktüm hepsi toplanmış ve keçeleşmiş kalın kalın ip gibi olmuş kesinlikle açılmıyor çamaşır sorası dediler onu da yaptım aynı bu yünleri nasıl açacağım açamazsam atmak zorundayım o şekilde kullanmam imkansız.var mi bilen çaresini :mad::KK34:
Elinle ayıramıyormusun annem çubukla döverdi yünleri .önce çuvalda makinede yıkar kurutup döverdi çubukla

ayrintili ultrason bebegin tum organlarinin detayli incelenmesi cinsiyet tahmini yada ogrenme degil.sadece o hafta kesinlesiyor cinsiyet.

hahaah çok alemsin kendimi gördüm bi an eşiminde kafası büyükmüş biliyomusun.. gerçi doktor bebek için öyle bişi demedi ama iri biraz haftasına göre dedi. bende normal istiyorumda bakalım ne olacak.:KK70:
Dr bana kafasyla ilgli bisey soylmdi daha ama bnm aklmda o kafa meselesi :)

Kızlar buda benim bugun ki halim ve oğluşumun geçen ay kontroldeki resmii :KK36:

Eklentiler

• sketch-1414438926510.webp
    sketch-1414438926510.webp
    28,3 KB · Görüntüleme: 137
  • IMG_20141027_204628.webp
    IMG_20141027_204628.webp
    339,7 KB · Görüntüleme: 137
Yok ca
Elinle ayıramıyormusun annem çubukla döverdi yünleri .önce çuvalda makinede yıkar kurutup döverdi çubukla
nım ya kabarması için çubukla dövüyorlar benimkiler ellerde ayrılmıyor Çubuk kar etmez odun gibi keçeleşmiş onun işi bitti bence kullanılmaz gibi geliyor bana

Internetten baktim hepsi tukenmis nerdeyse magazadan almayi dusunuyom battaniye ve nevresim takimi arkadasim tavsiye etmisti insallah kalir da aliriz
benmde aklima sonradan geldi nete bakmak. Evet cogu bitmis. Ama umitlym ben magazalarda vardr. Bir englshhome hayrani olarak herbisey alablrm ordan. Uyku tulumu begendm acaba gerek olurmuki bilemedim.

Back
X