• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

ben kıyafet almadım bi tulum hediye geldi beşli takım görümcem aldı eşim dayanamadı hafta sonu ıkı tulum aldı..
sımdıye kadar aldıklarım:
banyo havlusu ve silgisi
ates olcer
onluk
ıkı emzık bırı hedıye
ıkı bıberon bırı hedıye
bır cıft corap
kendıme gogus pedi aldım
bebek arabası ve anakucagı

Sen yine iyisin daha ben başlamadım bile

Ablam küvet aldı
Diğer ablam ayakkabı mı patik mi ne deniyo onlardan almıştı
Emzik eşimin işyerinden espri amaçlı hediye geldi
Kıyafet için toplu alışverişe çıkacağız ben ve ablamlar müsait olunca
Beşik ve dolabını da 7.ayda alacağım nasipse

Sen yine iyisin daha ben başlamadım bile

Ablam küvet aldı
Diğer ablam ayakkabı mı patik mi ne deniyo onlardan almıştı
Emzik eşimin işyerinden espri amaçlı hediye geldi
Kıyafet için toplu alışverişe çıkacağız ben ve ablamlar müsait olunca
Beşik ve dolabını da 7.ayda alacağım nasipse

bızım de besıgımızı gorumcem alıcak buyuk seylerden bı o kaldı ufak tefek seylerıde zaten carsılara cıktıgımda alırım dıye dusunuyorum.. oda kurmayacagım ıcın daha kolay emınonu gıtmek ıstıyorum hem gezmek amaclı hem de bu hedıyelıkler ıcın

bızım de besıgımızı gorumcem alıcak buyuk seylerden bı o kaldı ufak tefek seylerıde zaten carsılara cıktıgımda alırım dıye dusunuyorum.. oda kurmayacagım ıcın daha kolay emınonu gıtmek ıstıyorum hem gezmek amaclı hem de bu hedıyelıkler ıcın

Görümcen de alsa sen bak karar ver şimdiden ne biliyim sonra gezemeyiz belki
Bende haftaiçi birgün izin kullanıup ablamlarla gitmek istiyorum kısmetse

ben kıyafet almadım bi tulum hediye geldi beşli takım görümcem aldı eşim dayanamadı hafta sonu ıkı tulum aldı..
sımdıye kadar aldıklarım:
banyo havlusu ve silgisi
ates olcer
onluk
ıkı emzık bırı hedıye
ıkı bıberon bırı hedıye
bır cıft corap
kendıme gogus pedi aldım
bebek arabası ve anakucagı
ooo sen baya yarılamışsın :) ateş ölçeri nasıl aldın bu alından ölçerden mi yoksa normal çubuk gibi olanlardan mı

ooo sen baya yarılamışsın :) ateş ölçeri nasıl aldın bu alından ölçerden mi yoksa normal çubuk gibi olanlardan mı

arzum un aldım yorumları okudum memnun alanlar hem kulaktan hem alından olcuyor.. ama o koltuk altından olculen klasık atesolcerlerden alıcam

he tabi kendıme de alısverıs yapıcam :)
Kasım başı pastırma sıcakları olucak ış.çok ağırlaşmadan bı dıcaklardan faydlanıp çarşı yspabilirsin canım:)gecelik falan da orda çok çeşit var.sen büyükleri almışsın ne güzel,ben kıyafet aldım baya ama büyükler yok henüz..

Kasım başı pastırma sıcakları olucak ış.çok ağırlaşmadan bı dıcaklardan faydlanıp çarşı yspabilirsin canım:)gecelik falan da orda çok çeşit var.sen büyükleri almışsın ne güzel,ben kıyafet aldım baya ama büyükler yok henüz..

cnm ben aldım ki masraflarımız dogumdan sonra azalsın die kucuk ufak gıyım esyaları zaten fazla para tutmuyor..

Siz baya bilgilisiniz ya ateş ölçermiş kulaktan alındna vs. bilmiyorum ben alırken size sorarım

Park yatak ta hangiis daha iyidir bilmiyorum, yatak odaya koymaya alıcam bi tane zamanı gelince yine size sorarım

Back
X