Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ohhh ne güzel valla süper tadını çıkar canım zaten insana n çok koyan o geliyon birde mesaide almıyosunnn:-(bizde normalde çalışırız hayret yarın çalışmıyoruz :)
ohhh ne güzel valla süper tadını çıkar canım zaten insana n çok koyan o geliyon birde mesaide almıyosunnn:-(
aynen öyle canım bende muhasebeciyim şuanda bile boş boş oturuyorum bankalar hiçbiryer çalışmıyor çnkü....birde hiçbir yer çalışmıyor.. gelip boş boş oturulacak
Herkes erken diyor cünkü :)
aynen öyle canım bende muhasebeciyim şuanda bile boş boş oturuyorum bankalar hiçbiryer çalışmıyor çnkü....
Bizdeben çalışıyorum malesef bizde mesai falan almıyoruzz:-((
evet oglene kadar hallettım bende ıslerımı su anda beklıyorum zaten esımle beraber eve donuyoruz onuda beklıyorum :)
aminn canımmm hele kadınlara daha çokkAllah çalışan herkes sabır versın
Ben de gidemedim henüz, gidersem haber veririm:)bende az once yazdm haberi olan bakan yok sanirim.. Aklim englishhome da ama gidemyrm( olurda bakarsan bilgilendirirsn ne var ne yok diye bi sekilde bende bakmaya giderm
aminn canımmm hele kadınlara daha çokk![]()
aynen aynen canımcım kesinlikleeevet hemde hamıle kadınlara :)
Selam kizlar idrar yollari enfeksiyonu geciren var mi ? Ilaclar fayda etmiyor bitkisel yolla cozebilir miyiz acaba?
http://www.englishhome.com.tr/cupcake-penye-kisa-kollu-4-lu-bebe-body-6-9-ay-pembe.html tam yazlık dedıgınız gibi hemde %50 ındırımlı
Canm benimm bunalma nolut bak bebisinde etkilenir snra yalniz degilsin bndr senin gibiyim sabhlari lavaboya zor yetisiyorum yataktanve hic gecmedi bnde ama sukur etmeliyiz ben okadar zor bi hamilelik geciryorumki dayanmak cok zor ama kndimi iyi motive etmeye calisiyrm sukur diyrm allahim bana bebegimi nasip ettin bu dertleride cekerim seve seve onin icin diyrm.ben 24 yasindayim ve seker hastasiyim insulin kullaniyrm gunde 4defa o igneleri yaparkn kndim her defasinda agliyrm acidan ama dayaniyrm napicam bebegim icin nolur sende pozitif ol :*
geçmiş olsun canım, iğnelerden bende nasibimi alıyorum gerçi benimki kan sulandırıcı iğne ama karnım mosmor oluyor.bazı zamanlar cacısı çok oluyor ağlıyorum 5 aydır her gün iğne vuruluyorum bakalım ne kadar sürecek ... bebbiş iyi maşallah keyfine diycek yok.öle olsunda bana farketmez. asıl işimiz doğumda bu neki.