• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

ben en çok kıyafet konusunu kafama takıyorum 2 aylık kuzenimin çocuğu var aldığı hiçbişey olmuyo neyi ne kadar alıcam bilmiyorum 0-3 aylıklardan almış hepsi duruyo şimdi

Kimisi diyor aldıklarımı giydirmeden çocuk büyüdü, kimi diyor günde 2-3 takım değiştirmek gerekiyor. Valla benim de kafam karıştı. Elimden geldiğince yapıcam bi şeyler artık.. Ama ben 0-6 ay arası alışveriş yapıyorum. zaman çabuk geçiyor. Sonrası için de kıyafeti olsun yavrumun :)

Slm arkadaşlar Nasılsıniz bayramınız kutlu olsun.
Bugün Aytunç ismini duydum sizce nasıl. Kızımın adı gökçe . Uyumlu diye Göktuğ düşünmüştüm önce herkes erkekte ğ olmaz dedi yok efendim gök ile başlayan isimlerle dalga geçiyorlarmis ergenlik zamanında aklımı karistirdilar.
Aytunç Pekel sizce nasıl yorumlarınız benim için önemli :))

Doktor ismi gibi :)

Kimisi diyor aldıklarımı giydirmeden çocuk büyüdü, kimi diyor günde 2-3 takım değiştirmek gerekiyor. Valla benim de kafam karıştı. Elimden geldiğince yapıcam bi şeyler artık.. Ama ben 0-6 ay arası alışveriş yapıyorum. zaman çabuk geçiyor. Sonrası için de kıyafeti olsun yavrumun :)
bende büyük şeylerden de alıyorum sonradan sıkışmamak için

bende de oluyor,resmen göğsüm daralıyor,nefes alamıyorum sanki,kansızlıktan yada tiroitten oluyormuş,benimki kansızlıktan,elevit kullanıyorum ama sanırım dozu artıcak,sen nasıl oldun?
Dün ve gecen hafta oldu çarpıntım bugün olmadı henüz. Cuma tahlıl yaptırmıstım kan ve tiroit değerlerim normaldi ama bilmiyorum ki ya. dr randevum 11 kasımda fakat bir daha olursa beklemicem sanırım gıtmem gerekecek. İnşallah anormal birşey yoktur

İyi akşamlar hanımlar, geçmişi okuyamıyorum pek . Maşallah çok hızlı ilerliyor sayfalar. Pazartesi burda sitem ettikten sonra daha da kötü oldum ne yersem çıkardım . Hastaneye gittim başka bi dr orda muayne etti serum vermeden önce. Çok şükür bebeğim iyi ama ben sağlıklı beslenemediğim için çok üzülüyorum bebeğimi etkileyecek diye. Dr ilaç verdi bulantı için şimdilik içim rahat etmese de sabahları kalkar kalkmaz içiyorm. İnşallah ben dahil rahatsızlığı olan tüm hamişler sıhhatine kavuşsun yakın zamanda.

İyi akşamlar hanımlar, geçmişi okuyamıyorum pek . Maşallah çok hızlı ilerliyor sayfalar. Pazartesi burda sitem ettikten sonra daha da kötü oldum ne yersem çıkardım . Hastaneye gittim başka bi dr orda muayne etti serum vermeden önce. Çok şükür bebeğim iyi ama ben sağlıklı beslenemediğim için çok üzülüyorum bebeğimi etkileyecek diye. Dr ilaç verdi bulantı için şimdilik içim rahat etmese de sabahları kalkar kalkmaz içiyorm. İnşallah ben dahil rahatsızlığı olan tüm hamişler sıhhatine kavuşsun yakın zamanda.
Geçmiş olsun canım tez zamanda sıkıntılarından kurtuluşunun sende bebeginde rahat eder canim

ahh bende aynısını diyorum kayseride olsaydım neler alırdım burda hiç yok bugun internetten bkatım ama almakta içimden gelmedi :KK43:

Netten güvenilir markalardan almak istiyorum ama kredi kartı bilgilerini çalıyorlar.
Daha önce başımıza geldi şimdi cesaret edemiyoruz

Sağolun kızlar sayenizde kafam iyice karıştı :KK53:
Eşim yine haklı çıktı gibi görünüyor. :) :)
Bu arada konusu geçmiş. Mama sandalyesini ben çok istiyorum ama doğmadan almam.
Ek gıdaya geçtiğinde alıcam. İkeadaki beyaz olan benim hoşuma gidiyor fiyat açısından.
marka olanlar çok pahalı o para bana abartı geliyor açıkcası.

Canim ikea daki mama sandalyesi guzel gorunuyo ve fiyatida iyi ama kullanisli olmuyo, komsunun var cocuk iki yasinda icine giremiyo cunku on kismi acilmiyo sabit cocugu yukaridan asagiya sokup oturtmak gerekiyo cocuk icinde bunaliyo ve durmak istemiyor, aklinda bulunsunalirken on kismi acilabilen urunler daha kullanisli oluyomus

Kızlar ben mama sandalyesi alıcam.ama tam yayanlar var onlardan alıcam.tepsisi çıkıp tamamen yatıyo.gün içinde onda uyutucam bebekleri gözümün önünde olsunlar:)
Kıtafet konusunda ben de çok karıştım.6 parça kıyafetimiz var 7 günlük yani.yetmez diyo herkez.e şindi de hemen küçülüyo diyolar yahu ne alıcaz biz..

İkeanın mama sandalyesi çok sakat.arkadaşımın oğlu tutup üstüne devirebiliyodu.ortada bırakmamak lazım.bide çocuğu yukarda sok çıkar bacakları acıyo (kıyamaaam)...

Canim ikea daki mama sandalyesi guzel gorunuyo ve fiyatida iyi ama kullanisli olmuyo, komsunun var cocuk iki yasinda icine giremiyo cunku on kismi acilmiyo sabit cocugu yukaridan asagiya sokup oturtmak gerekiyo cocuk icinde bunaliyo ve durmak istemiyor, aklinda bulunsunalirken on kismi acilabilen urunler daha kullanisli oluyomus

Uyarın için teşekkürler canım..
Araştırıp almak lazım o zaman. Bakalım bi doğsun da artık :)

Park yatakların kumaşını neden yapıyorlar kızlar..
başka bir beşiğe bakarken adam viskon kumaş olduğunu söylemişti.
kalite kalite değişiyordur tabi.
benim kafama takılan haşır haşır ses çıkartırmıydı ama çıkartmıyor aldığımız.kumaşı güzel duruyor.

Back
X