Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kuzum birgün öncesinden yaparım bütün yemeklerimi yatarken dolaba koyarım eşim benden 15 dk önce evde oluyo saolsun ben gelene kadar yemekleri ısıtır salata yapılacaksa yapar bende eve girer girmez yemeğe otururuz 12 yıldır bu böyle ha şu da var oğlum okula başladığından beri de yemekler kendisine ait o yapar biz yeriz ben ödevlerle boğuşuyorum çünkü
heh sen bana tercuman oldun aslında burcu =) sankı hep aynı seylerı yıyoruz ya =)valla benim yaptıgım yemek de iki gün gidiyor iki çeşit yapıyorum ama yapcak bır sey bulamıyorum sankı hep aynı yemeklerı yapıyormusum gıbı gelıyor ee calıstıgım ıcınde agır uzun yemeklerle ugrasamıyorum
bende öyle canım zaten fazla çeşitte bilmiyorumvalla benim yaptıgım yemek de iki gün gidiyor iki çeşit yapıyorum ama yapcak bır sey bulamıyorum sankı hep aynı yemeklerı yapıyormusum gıbı gelıyor ee calıstıgım ıcınde agır uzun yemeklerle ugrasamıyorum
heh sen bana tercuman oldun aslında burcu =) sankı hep aynı seylerı yıyoruz ya =)
ya bugün çok yoğunum oda arkadaşım izinli ve sürekli otur kalk otur kalk sanırım kalkarken ters bi hareket yaptım sol belden kasığıma bi ağrı girdi otururken bişi yok ama sandalyeden kalkarken ve yürürken canım yanıyo önemli bişi değildir diyorum kendi kendime bugün çok yoruldum çünkü yoktur dimi
Kizlar benim yarin 4 te ayrintili randevum var.. Bana dua edin lütfen hayirli haberlerle gelelim..
ters hareketten ya da bi anda sandalyeden kalkarken oldu normaldir dimi ?yoktur Allah ın ıznı ıle bendede agrı oldu ama gectı , cunku ayagım bır dusuyordum toparladım cok sukur dusmedım ama kastımda baya kendımı=(
Pufff hamişsin zaten arzalı olması kötü canımBazen su içmeyi erteliyorum :)
Asansör var da genelde ya arızalı ya meşgul
Bende çok uğraşamıyorum
Birden havuçları robotta rendeleyip 3 güne bölüyorum mesela
Bazen limon yağ, bazen hafif kavurup yoğurtluyorum
Bakıyorum domatesler fazla, yumurta kırıp menemen yapıyorum vs.
Haftasonları hamur işi veya özenli bi yemek yapabiliyorum
evet evet normaldir ben bazen merdivenlerden çıkarken bile oluyoters hareketten ya da bi anda sandalyeden kalkarken oldu normaldir dimi ?
oyss kııyamam ben sanaaeşim bu sabah istersen tuvalet onune yatagını kuralım dedii
Evet ya yemek konusu çok sıkıntı oluyor bende genelde 2 günlük yapıyorum ama sanki sürekli aynı şeyleri yapıyormusum gibi hissediyorum bende eşim de herseyi yemiyor zaten haftada 2 gun balik yapıyoruz genelde![]()
Evet ya yemek konusu çok sıkıntı oluyor bende genelde 2 günlük yapıyorum ama sanki sürekli aynı şeyleri yapıyormusum gibi hissediyorum bende eşim de herseyi yemiyor zaten haftada 2 gun balik yapıyoruz genelde![]()
Kızlar konumuzun dısında bır konu ama , Şu bız calısanlar ıcın yemek konusu..tamam esımde yapıyor bende fln (esım benden once evde oluyor ) ama ben artık ıstıyorum kı duzenlı olayım haftalık program yapayım ve aksamdan yapayım ertesı gun yemegımı ıstıyorum, aperatıf seyler degıl yanı onları ısten eve gıdıncede yapıyoruz yada esım yapıyor. haftalık programmı yapmak lazım acaba , sunu dusunuyorum cocuklu calısan anneler olacagız ve ozaman duzen daha bi sart. sızler nasıl yapıyorsunuz daha uzun suredır evlı olanlar tecrubelı olanlar fln vardır aramızda mutlaka![]()