• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

kuzum birgün öncesinden yaparım bütün yemeklerimi yatarken dolaba koyarım eşim benden 15 dk önce evde oluyo saolsun ben gelene kadar yemekleri ısıtır salata yapılacaksa yapar bende eve girer girmez yemeğe otururuz 12 yıldır bu böyle ha şu da var oğlum okula başladığından beri de yemekler kendisine ait o yapar biz yeriz ben ödevlerle boğuşuyorum çünkü

benım kım yapacak sorunum yok cok sukur , esımde yapar bende yaparım , ben yapsam o hergun hazırlarda (kı evde yemek olamsada o hazırlar ama artık bı duzene oturtalım dolaptan cıkarıp ısıtma olsun sadece dedıgım gıbı esım ısıtır salatayıda yapar , bunun ıcın haftalık yemek programımı cıkarmalıyıma acaba kımısı oyle yapıyormus cunku

valla benim yaptıgım yemek de iki gün gidiyor iki çeşit yapıyorum ama yapcak bır sey bulamıyorum sankı hep aynı yemeklerı yapıyormusum gıbı gelıyor ee calıstıgım ıcınde agır uzun yemeklerle ugrasamıyorum
heh sen bana tercuman oldun aslında burcu =) sankı hep aynı seylerı yıyoruz ya =)

Bende çok uğraşamıyorum
Birden havuçları robotta rendeleyip 3 güne bölüyorum mesela
Bazen limon yağ, bazen hafif kavurup yoğurtluyorum
Bakıyorum domatesler fazla, yumurta kırıp menemen yapıyorum vs.
Haftasonları hamur işi veya özenli bi yemek yapabiliyorum

ya bugün çok yoğunum oda arkadaşım izinli ve sürekli otur kalk otur kalk sanırım kalkarken ters bi hareket yaptım sol belden kasığıma bi ağrı girdi otururken bişi yok ama sandalyeden kalkarken ve yürürken canım yanıyo önemli bişi değildir diyorum kendi kendime bugün çok yoruldum çünkü yoktur dimi

yoktur Allah ın ıznı ıle bendede agrı oldu ama gectı , cunku ayagım bır dusuyordum toparladım cok sukur dusmedım ama kastımda baya kendımı=(

Evet ya yemek konusu çok sıkıntı oluyor bende genelde 2 günlük yapıyorum ama sanki sürekli aynı şeyleri yapıyormusum gibi hissediyorum bende eşim de herseyi yemiyor zaten haftada 2 gun balik yapıyoruz genelde:KK14:

Bende çok uğraşamıyorum
Birden havuçları robotta rendeleyip 3 güne bölüyorum mesela
Bazen limon yağ, bazen hafif kavurup yoğurtluyorum
Bakıyorum domatesler fazla, yumurta kırıp menemen yapıyorum vs.
Haftasonları hamur işi veya özenli bi yemek yapabiliyorum

ama aslında aksamları corbamızı ıcmelıyız hıc dıılse , daha cok cesıt yazıcamda can ceker hamısız hepımız dıye yazmıyorum =)

Evet ya yemek konusu çok sıkıntı oluyor bende genelde 2 günlük yapıyorum ama sanki sürekli aynı şeyleri yapıyormusum gibi hissediyorum bende eşim de herseyi yemiyor zaten haftada 2 gun balik yapıyoruz genelde:KK14:

eşim şu ara balık tutmaya hevesli yanlızca kendi tuttuğu balıklardan yiyebiliyoruz tezgahtakileri beğenmiyor :)

eşim benden daha çok yapıyor valla:oops:hakkını ödeyemem, mutfağa girmese bende çok düşünürdüm ne yapayım ne hazırlayım diye:) hazırda bişey olmasa bile 2 elden hemen hazırlıyoruz çok şükür:KK14:

Ben salata meze tarzı seviyorum
Hamur işine de bayılırım

Eşim sulu yemek sever

Kızlar konumuzun dısında bır konu ama , Şu bız calısanlar ıcın yemek konusu..tamam esımde yapıyor bende fln (esım benden once evde oluyor ) ama ben artık ıstıyorum kı duzenlı olayım haftalık program yapayım ve aksamdan yapayım ertesı gun yemegımı ıstıyorum, aperatıf seyler degıl yanı onları ısten eve gıdıncede yapıyoruz yada esım yapıyor. haftalık programmı yapmak lazım acaba , sunu dusunuyorum cocuklu calısan anneler olacagız ve ozaman duzen daha bi sart. sızler nasıl yapıyorsunuz daha uzun suredır evlı olanlar tecrubelı olanlar fln vardır aramızda mutlaka :KK66:

Ben şirketteki yemek listesinden kopya çekiyorum , haftalık alışverişime çıkıyorum ve ona göre hazırlık yapıyorum.
Salatamıda büyük tupperım var ona hazırlıyorum bir hafta dayanıyor. Tencere yemeğiyle 2 gün garanti yeniliyor.
10 yıldır böyle. ;)

Back
X