2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar 21+1'de doktora gittiğimde bebek 400 gram'dı.

Doktor gayet normal dedi bir de grafik gösterdi olması gereken ortalama kiloda diye ama yine de aklıma takıldı başkalarınkiyle kıyaslayınca...

son gittiğinizde sizin bebekler kaç+kaç'tı ve kilosu neydi?

Bir de haftada ort. kaç gram alırlar acaba, 600-700 mü?

O kızarıklıklardan bendede oluştu sanki alerjı olmuşum gibi belki kız bebeklerde oluyordur senınkı kızmı
Evet canım benimkid e kız. Kaşıntı falan yok sanki tüyler çıkamamışta yeri kızarmış gibi. Tüylerimi alalıda bir ayı geçti hiç çıkmamışlar.

hadi ya? Dondurulmuş gıda almıyorum da benim etler, kıymalar, hep buzlukta...

hatta bezelye barbunyayı da artık konserve yememek için mevsiminde buzluğa attım....

ben yenmıyor dıye bılıyorum canım buzluga atıyoruz donuyor sonra cozduruyoruz ya ole yememek gerekıyormus dıye bılıyorum arastıralım yınede,
ben buzlugumu bosalttım hatta buzlugumda bısı yok =) yoksa benımde hersey buzluktaydı :S

hadi ya? Dondurulmuş gıda almıyorum da benim etler, kıymalar, hep buzlukta...

hatta bezelye barbunyayı da artık konserve yememek için mevsiminde buzluğa attım....
Benimde ayni şekilde başka nasıl saklayacağız ki kışlık bi sürü şey var buzlukta :KK43:

gunduz su ıhtıyacını yeterınce karsıladıgını dusunuyorsun zaten gece uyku bolunmemesı ıcın ıcesı gelmıyor ınsanın
ben gece yatmadan once ıcmıyorum su , ama hem vc hem sırt agrısına sureklı uyanıyorum kı sırt agrısı bı gırdımı saglam daha uyuyamıyorum =(

Bende sırttan ziyade kaırn batması var
Otobüste otursam bi dert oturmasam bi..
1,5 saat yol giidyorum tıklım tıklım diye oturunca rahat ediyosun
E o zamanda göğüs altımdan batmaya başlıyo karnım

ben yenmıyor dıye bılıyorum canım buzluga atıyoruz donuyor sonra cozduruyoruz ya ole yememek gerekıyormus dıye bılıyorum arastıralım yınede,
ben buzlugumu bosalttım hatta buzlugumda bısı yok =) yoksa benımde hersey buzluktaydı :S

onu gittiğimizde doktora da soralım tekrar, söylediğin mantıksız da değil çünkü...

ama buzluk da işimi çok kolaylaştırıyor elimin altında et, kıyma oluyor sürekli nasıl alıcaz kii :(

Kızlar günaydın herkese :) bebişim için ilk defa alışveriş yaptım bugun :KK66: iş yerinden bi arkadaşımın model tavsiyesi üzerine görüntülü bebek telsizi aldım. msn ve skype üzerinden izleme bile yapabiliyorsunuz özellikle çalışan anneler için süper bir şey iş yerinden bebeğimizi izleme şansımız olacak yatarken :) daha bir çok özelliği var. sizlerle de paylaşmak istedim belki görüntülü telsiz almayı düşünen arkadaşlar olabilir diye

http://www.e-bebek.com/weewell-bebek-izleme-cihazi-tv-monitor-35-lcd_WEE-WMV850

ay evet bız ıstıyoruz goruntulu almak =)

ben otobüs vsye binip de 20dk ayakta kalsam belim kopuyor resmen kıvranıyorum ağrıdan... Neredeyse yere oturucak oluyorum, bi kere indim yolda taksiye bindim trafik var diye servis kullanmadığım bir gün

senın karnın yukarıdan mı baslıyor ondan olabılır? benımkı asagıda mesela gobek delıgımın alt kısım sısık ozellıkle hatta ama bende kasık sıkıntısı cekıyorum egılıp kalkarken oturup kalkarken bıle kasık batması dık oturamıyorum gerı yaslanıyorum hep :S

Gunaydin ve hayirli cumalar kizlar. Ben bugun yapmamam gereken bisey yaptim, kontrolume iki hafta var etrafimdakiler hic kilo almadin bebegin gelisimi normalmi diyim icime suphe dusurduler ve bugun devlet hastanesine gittim. Doktor ulttasonla bakti toplam 5-6 saniye tuttu surdugu jel bile yayilmadi ayni duruyodu. Ekran doktora donuktu, zeka testi yaptirdinmi dedi bende hayir istemiyorum dedim, kalbi atiyo dedi kapatti cihazi bende cinsiyeti soyleyebilir misiniz dedim, siyah beyaz bu cihaz gorunmuyo bunda dedi. Gitti sekreterine bilgisayarda yazdirdi, 2li test yaptirmadi 3luyu istemiyo 4luyu istemiyo bukadar. Yanina gittim gelisimi nasil dedim dort aylik dedi! Ayrintili zamani geldi randevu al git yaptir ben baska bisey goremiyom testlerini yaptirmadin bisey diyemem dedi.baska bisey varmi dedim bi umut, yok bu kadar dedi ciktim odadan. Resmen delirdim ya! Zeka testi yaptirmadim diye beni sucluyo sana ne ya ben her haliyle kabulum yavrum diyorum. Bu nasil istir parasini aliyo tikir tikir devletten ama suratimiza bakmadin geleni iki dakikada yolluyo odadan muayene bitti diye!!! Mecbur muyuz ozele gitmeye, hadi biz gidebiliyoruz ya gidemeyip bu insanlara muhtac olanlar ne yapsin?

Evet canım benimkid e kız. Kaşıntı falan yok sanki tüyler çıkamamışta yeri kızarmış gibi. Tüylerimi alalıda bir ayı geçti hiç çıkmamışlar.

Oraları lazerle hallettirmiştim de bikini bölgesine 7 seans falan gittim bitmeyince acıya daha fazla dayanamayıp bırakmıştım, bir de zararı oalbilir çocuk fln olmaz nolur nolmaz diye korkmuştum.
Şimdi bikini bölgesi ve göbeğimi aldırmaya gidiyorum ayda bir ağdaya, ölüyorum acıdan...
tam çıkmadan 15 günde 1 falan gideyim bari diyorum, masrafı artar da acısı azalır belki

onu gittiğimizde doktora da soralım tekrar, söylediğin mantıksız da değil çünkü...

ama buzluk da işimi çok kolaylaştırıyor elimin altında et, kıyma oluyor sürekli nasıl alıcaz kii :KK43:

kesınlıkle hepımızın ıhtıyacı buzluk kı , bana oyle dedıler hep bende bosalttım buzlugu baya oluyor zor oluyor olmasına , bıde mıcrodalgada buz cozdurme yapan var ıse mıcrodalga kesınlıkle yasakmıs hamılelıkte kızlar

Gunaydin ve hayirli cumalar kizlar. Ben bugun yapmamam gereken bisey yaptim, kontrolume iki hafta var etrafimdakiler hic kilo almadin bebegin gelisimi normalmi diyim icime suphe dusurduler ve bugun devlet hastanesine gittim. Doktor ulttasonla bakti toplam 5-6 saniye tuttu surdugu jel bile yayilmadi ayni duruyodu. Ekran doktora donuktu, zeka testi yaptirdinmi dedi bende hayir istemiyorum dedim, kalbi atiyo dedi kapatti cihazi bende cinsiyeti soyleyebilir misiniz dedim, siyah beyaz bu cihaz gorunmuyo bunda dedi. Gitti sekreterine bilgisayarda yazdirdi, 2li test yaptirmadi 3luyu istemiyo 4luyu istemiyo bukadar. Yanina gittim gelisimi nasil dedim dort aylik dedi! Ayrintili zamani geldi randevu al git yaptir ben baska bisey goremiyom testlerini yaptirmadin bisey diyemem dedi.baska bisey varmi dedim bi umut, yok bu kadar dedi ciktim odadan. Resmen delirdim ya! Zeka testi yaptirmadim diye beni sucluyo sana ne ya ben her haliyle kabulum yavrum diyorum. Bu nasil istir parasini aliyo tikir tikir devletten ama suratimiza bakmadin geleni iki dakikada yolluyo odadan muayene bitti diye!!! Mecbur muyuz ozele gitmeye, hadi biz gidebiliyoruz ya gidemeyip bu insanlara muhtac olanlar ne yapsin?
zaten bu devlet hastanesindeki doktorlara anlam veremiyorum ben soru sorunca cevap vermek bu kadar zorlarına gidiyor nasılsa

Allah onlara muhtaç olanlara sabır versin inşallah.

Oraları lazerle hallettirmiştim de bikini bölgesine 7 seans falan gittim bitmeyince acıya daha fazla dayanamayıp bırakmıştım, bir de zararı oalbilir çocuk fln olmaz nolur nolmaz diye korkmuştum.
Şimdi bikini bölgesi ve göbeğimi aldırmaya gidiyorum ayda bir ağdaya, ölüyorum acıdan...
tam çıkmadan 15 günde 1 falan gideyim bari diyorum, masrafı artar da acısı azalır belki

Ben küççük bir yerde yaşıyorum nereye gitsem öğrencilerimin annesi babası çıkıyor karşıma kuafore gidip aldırmaya çekiniyorum o yuzden çok laf ediyorlar birde korkuyorum mikrop falan kaparım diye o yüzden de kendim yapıyorum zor oluyor ama şimdilik yapıyorum sonrasını nasıl yapıcam bilmiyorum. :(

Kızlar 21+1'de doktora gittiğimde bebek 400 gram'dı.

Doktor gayet normal dedi bir de grafik gösterdi olması gereken ortalama kiloda diye ama yine de aklıma takıldı başkalarınkiyle kıyaslayınca...

son gittiğinizde sizin bebekler kaç+kaç'tı ve kilosu neydi?

Bir de haftada ort. kaç gram alırlar acaba, 600-700 mü?
CANIM BEN 19+1 DE GİTMİŞTİM EN SON O ZMAN DAHA 250GRAMDI OĞLUŞUM BAKALIM ŞİMDİ PAZARTEİ AYRINTILIYA GİRCEZ 22+1 OLCAZ ALLAHIN İZNİYLE KAÇ KİLO OLCAZ.

senın karnın yukarıdan mı baslıyor ondan olabılır? benımkı asagıda mesela gobek delıgımın alt kısım sısık ozellıkle hatta ama bende kasık sıkıntısı cekıyorum egılıp kalkarken oturup kalkarken bıle kasık batması dık oturamıyorum gerı yaslanıyorum hep :S

evet üstten başlıyo benim, alt daha çok tabi ama en başından beri üstten de başladı şişme

Back
X