- 1 Ekim 2011
- 2.437
- 1.605
- 198
Naneli şeker ya da sakız tüketiyorum ben öyle olunca
mide bulantılarım varke sakız iyi geliyordu ama onda da tatlandırıcı var diye çiğnemeye çekiniyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Naneli şeker ya da sakız tüketiyorum ben öyle olunca
kız sen benim 12 yaşımda yiğenim var onun gibisin:)))))
Gülsün 4 tü galiba
Sen 3
Ben 7
İşte abur cubur tiryakiliğinin zararları : D
onuda denedim çek oda fayda etmedi bende mumkun olduğunca tuzlu yiyorum çunku tatlı şeylerde o tat daha çok oluyor![]()
benimde kuzenimin şişmişti o 68 ile başladı 5.ayda 80 lere ulaştı 85 le doğum yaptı biz yine iyiyizİnşallah
Benim hepsi göbeğimde toplandı zaten
Yüzüm ya da ellerim şiş değil
Arkadaşımın şişmişti mesela 5.ayda
abur cubur hamılelıktede ıyı degıl ama oyle degılmı , ya bende normalde duskun degılım ama canım cıps ıstıyor cok nefsımı kırmak ıcın 1 tane fln atıyorum agzıma yada 3 cok canım ıstedıgınde
Gülsün 4 tü galiba
Sen 3
Ben 7
İşte abur cubur tiryakiliğinin zararları : D
Benim esim de kuru pilav olsun hergun yer :) bn de hic sevmem
Canim 6.aydan sonra tartıya cikmamaya karar vermiştim. Nasıl oluyor diye sasip kalıyorsun. Hafta Hafta kilo artıyor.6 aya kadar olsa olsa 1 kilo olur bebek doğan kadar 3.5 u bulacak insallah o büyürken seni de buyutuyorTecrübeliler daha iyi bilir
Kaçıncı haftadan sonra artış başlıyo
Ayda kaç kg alınıyo
günaydın kızlar, bir haftadır apartmanımız da hırsız alarmı var ama gelenler aslında hırsız degıl ortada aılevı bır durum soz konusu aıle apartmanında kıracıyız ıkı seferdır apartmandakı bagrısmalar ve seslerle uykumuzdan uyanıyoruz ve ben cok korkuyorum dun aksam da aynı dogru duzgun uyuyamadım ıcım korkudan tıtredı bu sabah da kasık ve karın agrım var korkudan bir sey olur mu devam ederse aksam gıdıcem doktora
Benim kocam da çekirge gibi market sepeti bir doluyor zannederler mahalledeki çocuklara abur cubur bağışı yapıyor. Ama gel gör 1.80 boy 70 kilo masallahkız sen benim 12 yaşımda yiğenim var onun gibisin:)))))
Stres yapma Allah korusun erken doğum yaparsın. Stres çok etkili biraz mekan değiştir sonrada evini taşı ordangünaydın kızlar, bir haftadır apartmanımız da hırsız alarmı var ama gelenler aslında hırsız degıl ortada aılevı bır durum soz konusu aıle apartmanında kıracıyız ıkı seferdır apartmandakı bagrısmalar ve seslerle uykumuzdan uyanıyoruz ve ben cok korkuyorum dun aksam da aynı dogru duzgun uyuyamadım ıcım korkudan tıtredı bu sabah da kasık ve karın agrım var korkudan bir sey olur mu devam ederse aksam gıdıcem doktora
yok canım sor tabi:) ben ankaradayım, beşik suntaydı galiba uyku setini de ben iki iş olmasın istedim:) senin baktığın neydi ki?
Herhangi bir ters müdahale ya da haksızlıkta ben hemen 184'ü arıyorum sağlık bakanlığı şikayet hattı..
hemen geri dönüş yapıyorlar
saoll canım artık bizde düsünüyoruz malesef kiiTaşınmayı düşünürdüm ben olsam
Geçmiş olsun