2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Gülsün 4 tü galiba
Sen 3
Ben 7
İşte abur cubur tiryakiliğinin zararları : D

abur cubur hamılelıktede ıyı degıl ama oyle degılmı , ya bende normalde duskun degılım ama canım cıps ıstıyor cok nefsımı kırmak ıcın 1 tane fln atıyorum agzıma yada 3 cok canım ıstedıgınde

onuda denedim çek oda fayda etmedi bende mumkun olduğunca tuzlu yiyorum çunku tatlı şeylerde o tat daha çok oluyor:KK43:

Benim dönem dönem değişti
Bi arada tuzlu çubuk kraker iyi geliyodu
Ya da her akşam karabiber-kırmızı biberli şehriye çorbası içiyodum
Bi de zor değil diye yazıyorum sadece kıvırcıktan salata yapıyordum ekşi diye ağzımın tadına iyi gleiyodu

abur cubur hamılelıktede ıyı degıl ama oyle degılmı , ya bende normalde duskun degılım ama canım cıps ıstıyor cok nefsımı kırmak ıcın 1 tane fln atıyorum agzıma yada 3 cok canım ıstedıgınde

Hiç bi zaman iyi değil abur cubur
Hamilelikte tabi daha dikkat etmek lazım ( ben azaltsam da bırakamadım maalesef )
Aslında cipsi ne kadar çok yersen o kadar daha yiyesin geliyo
1 hafta hiç yemiyorum bişey olmuyo, 1 hafta bi başlıyorum 3 paket yiyorum o hafta ayrı günlerde

Kızlar bebekler artık bundan sonra kilo alacaklar ortalama 3 kg civarı dogacaklarini düşünün bundan sonra 1.5 kilo normal ayda tabii. Ama siz genede doğuma kadar 6 -7 kg arası alırsanız sorun olmaz. Ben ilk hamileligimde 60 kg ile kaldım. 24. Haftamda 69 kg idim. Gebelik şekeri çıkınca diyetisyene gittim. Birde şeker ölçüm cihazı aldım. 39. Haftamda 74 kilo ile doğuma gittim. Bu arada sıkı diyet yapmadım sadece tatlı ve hamur işini kestim.

Ben 59 ile hamile haldım 62 yim şimdi boyumda 1,68.

Kızımda 56 ile başlayıp 76 ile bitirmiştim , doğumdan bir hafta sonraki kontrolde 10 kilo gitmişti. Süt olsun can olsun diye diye yedirdiler 6 ay sonra 72 oldum. ( ben yaptım siz yapmayın). 1 Sene sonra eski kiloma döndüm.

Birde doğumdan sonra hızlı kilo vermek bünye meselesi yaşında önemi büyük. 20 li yaşlarda kilo vermek sorun değil ama 30 yaşlar sıkıntı. Birde vücut su topluyor ve bunu 1 yıldan önce atamiyorsunuz. Emzirme döneminde diyet yapmak sakıncalı çünkü eriyen yağlardan çıkan toksinler kan yoluyla süte geçiyor ordanda bebeğe.
Ben aldığım kilonun 5 kilosunu doğumda verdim. Geri kalan kiloyu ise hamile kalmadan önce ancak verebildim. Oğlum 14 aylıkken ancak gitti

günaydın kızlar, bir haftadır apartmanımız da hırsız alarmı var ama gelenler aslında hırsız degıl ortada aılevı bır durum soz konusu aıle apartmanında kıracıyız ıkı seferdır apartmandakı bagrısmalar ve seslerle uykumuzdan uyanıyoruz ve ben cok korkuyorum dun aksam da aynı dogru duzgun uyuyamadım ıcım korkudan tıtredı bu sabah da kasık ve karın agrım var korkudan bir sey olur mu devam ederse aksam gıdıcem doktora

Tecrübeliler daha iyi bilir
Kaçıncı haftadan sonra artış başlıyo
Ayda kaç kg alınıyo
Canim 6.aydan sonra tartıya cikmamaya karar vermiştim. Nasıl oluyor diye sasip kalıyorsun. Hafta Hafta kilo artıyor.6 aya kadar olsa olsa 1 kilo olur bebek doğan kadar 3.5 u bulacak insallah o büyürken seni de buyutuyor

günaydın kızlar, bir haftadır apartmanımız da hırsız alarmı var ama gelenler aslında hırsız degıl ortada aılevı bır durum soz konusu aıle apartmanında kıracıyız ıkı seferdır apartmandakı bagrısmalar ve seslerle uykumuzdan uyanıyoruz ve ben cok korkuyorum dun aksam da aynı dogru duzgun uyuyamadım ıcım korkudan tıtredı bu sabah da kasık ve karın agrım var korkudan bir sey olur mu devam ederse aksam gıdıcem doktora

Taşınmayı düşünürdüm ben olsam
Geçmiş olsun

Stres yapma Allah korusun erken doğum yaparsın. Stres çok etkili biraz mekan değiştir sonrada evini taşı ordan

yok canım sor tabi:) ben ankaradayım, beşik suntaydı galiba uyku setini de ben iki iş olmasın istedim:) senin baktığın neydi ki?

Ben istanbuldayim canim burda baktigim tamamen mdf ydi, bende almisken saglam olsun istiyorum bakalim ocak gibi almayi dusunuyorum,

Herhangi bir ters müdahale ya da haksızlıkta ben hemen 184'ü arıyorum sağlık bakanlığı şikayet hattı..

hemen geri dönüş yapıyorlar

Haklisin canim onu bende cok yapiyorum en son sikayet etTigimde onlarda beni sinir etti, doktor ilac yazdi buyuk bi hapmis arkadasimda ben yutamiyorum baska bisey yazsa dedi bende doktora dedimki arkadasim bu ilaci yutamiyomus acaba baska bisey yazabilir misiniz elimden receteyi aldi bir guzel burusturup cope atti dua edeyim arkadasin iyilessin dedi ve gitti. Hemen sikayet ettim baska doktortekrar ilac yazdi, 184u aradim bir saat sonra donus yaptilar doktor icin bi islem yapamiyolarmis fiziksel bir temas tespit edilememis!!! Anliycan onlarida aramak istemiyorum artik

Back
X