2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

selam kızlar.ben de 30 yaşındayım ilk hamileliğim.inşallah mart ortalarında bir oğlum olacak.siteyi yeni takip etmeye başladım.paylaşımlar çok güzel.Allah herkesin bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.

Allaha şükür çok sıkıntılı bir hamilelik geçirmiyorum ama haftada en az iki üç gün ayaklarımda şişme oluyor.öğretmenim ve özellikle nöbet günleri ayakta çok kaldığım için mi yoksa başka neden mi bilemiyorum.doktorum 9 ay olacak bu dedi ama içim rahat değil.sizlerde bu sorunu yaşayan var mı

öğretmen arkadaşlar daha iyi bilir ama nöbet tutma zorunluluğunuz yok diye biliyorum hamileyken

Hiç mi kullanılmamalı çamaşır suyu
Ben geçen klozete lavaboya filan kullandım ama çabuk kaçtım

annem falan bana da ısrarla sakınn diyo...
bi arkadaşım da çamaşır suyuyla fazla muhattap olduktan sonra kanamam oldu demiti...
ben hiç kullanmıyorum arada eşim döküyor oraya yaklaşmıyorum bile nolur nolmaz diye

ne gerek var riske girmeye

annem falan bana da ısrarla sakınn diyo...
bi arkadaşım da çamaşır suyuyla fazla muhattap olduktan sonra kanamam oldu demiti...
ben hiç kullanmıyorum arada eşim döküyor oraya yaklaşmıyorum bile nolur nolmaz diye

ne gerek var riske girmeye

Ben ilk kez duydum
Bi daha yapmam o zaman

:) bende 58 ı sevıyorum ama herkes 63-62 hallerımı begenmıstı kal kal boyle dıyorlardı =)
senındemı yarın dr gunu benımde =)
Ayyy bana da herkes öyle diyor ya 61ken ben diyordum fazlam var vermem lazım herkes yok böyle daha iyi oldun kal böyle:KK12: Kalmakla kalmadim üstüne aldim zaten hamis olup:anneadayı:Yarin bebislerimizi göreceğiz desene:KK68:

Biz her şeyimizi birlikte kurduk
Konut kredisi ödüyoruz
Tek kişi çalışsa bunlar mümkün olmazdı
O yüzden diyorum kadının da bi mesleği olmalı en azından diye

Ben özel sektörde çalıştığımdan iznim 4 ay olacak
6 ay ücretsiz hakkımı isterdim belki ama vermiyorlar, daha öncekilere vermediler yani

İstanbul'da çalışma saatleirnin üstüne birde yol ekleniyor trafik çok yoğun olduğundan 19:30 -20:00 de evde oluyoruz
canım sen sabah kalkıyorsun ? bende bilmiyorum evim işe çok yakın ama kim bakacak sorusu benim canımı sıkıyor kayınvalidem bakamaz annem okula giden kardeşim var her zaman gelemz bilmiyorum yani

Gebelik iyi geldi
Hem site değişti hemde ilgi alanım değişti diye bu topik dışına çıkmıyorum
Önceden neydi o öyle 'bir derdim var' bölümünü okur yok yere sinirlerimi zıplatırmışım :)
Bi de sahte konular bile çıkıyodu

canım sen sabah kalkıyorsun ? bende bilmiyorum evim işe çok yakın ama kim bakacak sorusu benim canımı sıkıyor kayınvalidem bakamaz annem okula giden kardeşim var her zaman gelemz bilmiyorum yani

7 buçukta otobüse binmem gerekiyor normalde, 9 da iş başı yapabilmem için
Ama artık hem gebelik hem hava koşulları 9 buçukta gelsem öpüp başıma koyacağım 10 a doğru geliyorum

Peki ne yapacaksın ? daha çok küçük diye kreş te olmaz

Ayyy bana da herkes öyle diyor ya 61ken ben diyordum fazlam var vermem lazım herkes yok böyle daha iyi oldun kal böyle:KK12: Kalmakla kalmadim üstüne aldim zaten hamis olup:anneadayı:Yarin bebislerimizi göreceğiz desene:KK68:

ay evett bı an once yarın olsun =) benım randevu 11.30 da senın?

4D çok güzelmiş
Belirgin oluyor
Bize yüzünün fotosunu verdiler
Saklıyorum, ilerde kızıma hediye ederim kısmetse :)

Gebelik iyi geldi
Hem site değişti hemde ilgi alanım değişti diye bu topik dışına çıkmıyorum
Önceden neydi o öyle 'bir derdim var' bölümünü okur yok yere sinirlerimi zıplatırmışım :)
Bi de sahte konular bile çıkıyodu

ay bıde uzuluyordum bos yere yaaa sonra aklımdan cıkmıyordu bı kac gun :S

7 buçukta otobüse binmem gerekiyor normalde, 9 da iş başı yapabilmem için
Ama artık hem gebelik hem hava koşulları 9 buçukta gelsem öpüp başıma koyacağım 10 a doğru geliyorum

Peki ne yapacaksın ? daha çok küçük diye kreş te olmaz
olmaz tabikide canım 4.ayda gelip patronumla iyice konuşucam en az 1 yaşına kadar evde olmalıyım ki kreşe veriyim kayınvalidem yakın ama bakamaz o kabiliyet yok

saoll canım Allah bebeklerimizi korusun..

öyle hemen düşük falan olmaz canım, ufak şeylerde panik yapıyoruz ama abartıyoruz boşuna strese girme...
illa da strese girceksen bi doktora gider görünürsün istiyosan ama için ferah şekilde git.
Düşükler genellikle ilk 3 ayda oluyor biliyorsun, şimdiden sonra çok büyük bir sorun olmadıkça birşey olmaz Allahın izniyle...
korkuyla falan olsaydı ben daha öğle arası migrostan çıktım kapıda kedi varmış üzerine basıodum yine de kımıldamadı ben de birden görünce bastım çığlığı..
durmadan yaşıyorum böle şeleri...

Back
X