• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

SAOL CANIM İÇİMİ RAHATLATTIN BENİM Bİ DAHAKİ RANDEVUM ONUNDA DR GITTIGIMDE SEKER YUKMEMESİ YAPMAK İÇİN DR KENDİMİ CAGIRIYOR YOKSA GIDERKEN AC MI GİTMEM GEREKİYOR
valla banada 24. haftada gel dedi ama aç gel demedi unuttumiki açken bi alıyolar sonra bide şekerli su verip tekrar ölçülüyolar diye biliyorum

Sen iyisin
Ben 7 kilo aldım
Hiç dikkat etmedim ama bundan sonra etsem iyi olur, çok sağlıksız besleniyorum

aynı renklerde daha güzel modeller bulabilirsin bence

cekirgeee bende ayni durumdayim, bende 8 kilo aldim :( 22 haftalik olucam persembe :(

cekirgeee bende ayni durumdayim, bende 8 kilo aldim :KK43: 22 haftalik olucam persembe :KK43:

Bişey olmaz sende bebeğin de sağlıklı ol da kilo mühim değil
Emzirme döneminden sonra diyet yaparsın olmadı

Bana 2 hafta önden gidiyo dediler bi de

Canım sana kontrol randvusu vermediler mi?Her doktorun birde kontrolü olur para vermezsin

görüntüleme merkezi burası, şimdi aradım da bu sorun 24-26. haftada geçer demişti o zamana kontrol randevusu veremeyiz diyor. Bu hafta geleyim dedim doktora soracakmış.

görüntüleme merkezi burası, şimdi aradım da bu sorun 24-26. haftada geçer demişti o zamana kontrol randevusu veremeyiz diyor. Bu hafta geleyim dedim doktora soracakmış.

benim gittiğim yer daha uygundur daperinatolog yoktu radyoloji uzmanı mı ne yazıyodu detaylıda

Ben büyüyen beşik ve 3 kapılı dolap istiyorum
Eski ev küçüktü normal yatak odası sığmaıd dolabımı küçük aldım, bebeğin eşyasına bile yer yok yani. dolap şart benim için
bide bunlar var dimi.bebek için yapılan alışveriş çok eglenceli.

Arkadaşlar öğretmen arkadaslara bir sorum olacaktı. Ben kısmet olursa Martin 7 sinde doğum yapıcam. Ancak sömestrde 2 haftalık tatilimiz doğum oncesi iznine sayılıyor mu ,eğer sayılmazsa ara tatilden bir hafta sonra iyi durumda olursam erken dogum olmazsa çalışırım 37.haftamin sonuna kadar, sonra mecburi izin oluyor zaten.. O zaman 13 hafta doğum izni olur süper olur. Sizin bu konuda bir bilginiz var mı Teşekkürler. .
Benim bildiğim aktarılabiliyor. Benim 32. haftam somestr haftasına denk geliyor ben kullanmayıp aktaracağım. Sanırım ile ilçeye göre değişik uygulama yapanlar var. Benim okulumda aktaranlar oldu daha önce.

çentiğe çok küçük minimal bişey, söylemezdim d erapora yazıyorum diye açıklıyorum dedi aslında.
bebeğin kilosu normaldi 2 gün ilerdeydi 21+1de 400 gramdı, standartlarda olduğunu gösterdi bi tabloda.
26'da gitmek amntıklı da merak ediyorum bi yandan....
ucuz bi doktor bulmak lazım ama onu da nasıl arycam, arayıp doktora bağlatıp tek tek sormak laızm
Canım bana da aynı şeyleri söyledi doktor sırf bişeyler yazmak için bile yazıyor olabilirler. bende 21+1 de gittim 396 Gramdı bizim kız da bence de gayet normal bak gramları bile aynı gibi hiç korkutma kendini önemli olan gelişimi dedi benim kendi doktorum. Ayrıntılıya gidip sonrasında kendi doktorlarına raporu yorumlatan arkadaşlar yok mu hiç burada veya biri kontrole gittiğin de doktoruna soruversin böyle böyle bakabilir misiniz diye yakın yerlere gidenlerden.Yoksa kimse doktora bağlamaz soramazsın sen yani.Birileri yardımcı olsun lütfen :anneadayı:En Büyük KK Benim de radyalogmuş canım bu arada o da görüyor yani sıkıntı yok

Benim tahmni dogum tarihi de 2 mart yani 2. Donem okul acildktan 3 hafta sonra. Zaten son 3 hafta mecbur izne ayriliyorzya bn calisablr raporu alip 35. Haftya kadr calssam ilk 5 haftyi sonuna ekletsem olurmki ? Boyle olursa hazirana kadr kurtaryo beni insllh olur yaa :)
5 haftayı ekletebilirsin, seninde dediğin gibi 3 haftayı mecburen kullanacağız ama.

Bişey olmaz sende bebeğin de sağlıklı ol da kilo mühim değil
Emzirme döneminden sonra diyet yaparsın olmadı

Bana 2 hafta önden gidiyo dediler bi de

evet muhim olan o zaten, ama abartarak yemeye son vermem gerek... Kilo alimim zaten yavaslar o zaman.
Nasil anlamadim, bebegin gelisimi mi 2 hafta önden gidiyor dediler?

kızlar konumuzla çok alakasız bi soru olcak ama fikrinizi almak istiyorum. biz yeni evliyiz düğün fotolarını yeni aldık. bi foto çok büyük 1.50 m falan ben onu yatak odasına yatağın başına astım. ama annem salona as öyle saçma olmuş diye tutturdu durdu. salonum çok küçük salonda abes oldu . yatak odası daha mantıklı geldi bana siz nereye astınız büyük fotonuzu
yatak odamızda bizimde bende salonda pek sevmiyorum çok büyük olanı konsol üstünde küçük fotolarımızdan var

Kızlar güzel bir anne-bebek kitabı almak istiyorum. Ama gerçekten güzel yararlı bilgiler verebilen bir kitap. Okuduğunuz, duyduğunuz varsa tavsiyeleriniz bekliyorum.

medılıfe hastanesine gidiyorum kontrollerim için bana telefonda şeker yüklemesi fiyatı vermiyorlar ne saçmalık ya

Back
X