- 13 Eylül 2011
- 1.245
- 896
- 133
ben evde ne varsa onunlakızlar ek gıdaya geçtikten sonra sadece oğluş için kullanmayı planladığım gereçler aldım, araştırmaya da başladım. mesela sermaik bıçak seti, bambu ve cam kesme tahtası, cam küçük saklama kabı, seramik kaplı minik tava ve tencere aldım.
bir de ileride daha çok çeşit ve miktarda yiyeceği için, pratik ve sağlıklı olduğunu duyduğum buharlı pişirici bakıyorum şu sıralar. siz kullanıyor musunuz?
Ben yapamam asla bu yöntemi dogru gelmiyor bana cocuk anne ye sevgiye sıcaklığına Muhtaç , ayrıca ben yatagında uyutuyorum ne sallama ne kucak , alıştı böyle baştan beri hep yatağına yatırdım kendi uyudu .çocuğu aynı saatte yatagında bırakıp çıkıyorsun. çocuk ağlasa bile odaya girmiyorsun. eger susmayacak gibi olursa odaya giriyorsun ama kucak yok. ışığı açmadan uzaktan sevgi sözleri söyleyerek yada hafif basını oksayarak sakinleştirmeye calısıyorsun ama en fazla 2-3 dakika. sonra odadan cıkıyorsun . cocuk aglaya aglaya uyuyor. ilk geceler zor oluyor ama zamanla cocuk daha az ağlayarak ve sonrasında hiç ağlamayarak aynı saatte kendi kendine uyumaya baslıyor. sonuc süper ama alıştırma sürecinde cocuk fazla yalnız kalıyor. anne babayı göremeyince güven zedeleniyor. ben doğum öncesi eğitimde öğrenmiştim bunu da. hiç denemedim ama zaten ağlamasına dayanamam
Cok guzel, tebrik ediyorum. Genellikle egitimlerde ilk 2-3 gunden sonra ani bir gerileme oluyormus, pes etme sakin. Belki bir saat sakinlestir yatir kaldir yaoman gerekecek.Ben tam olarak bu sekilde yapmiyorum ilk gece yatagina yarirdim optum kokladim yaninda durdum aglayinca kucagima alip sakinlestirdim yine yatirdim oksadim sessiz konustum o sekilde uyudu. Simdi kucagima almiyorum ama yaninda duruyorum sirtini oksuyorum o sekilde sakinlesip hemen uyuyor. Diger turlusunu bende yapamam dayanamam o kadar aglsmasina
Ben instagramda bir tablo görmüştüm, onu özel bir günde yaptırımım diye düşünmüştüm. Love yazıyor v harfini Bebeğin 2 ayağı gibi yapıyorlar. Ama sen ayak izi konseptini kullanmışsın.Kizlar rica ediyorum bana yardim edin.....Bayram gunu esimin dogum gunu. Baba-kiz temali ne hediye etsem acaba dusunup duruyorum....babalar gunu icin cerceve vermistim, kizimla fotografi bir yana, diger tarafa da iki boyutlu kizin ayaginin sekli. Duzgun cikmasi icin de cok ugrasmistim :) standart seyler istemiyorum onlari zaten hep aliyorum esim ben ne alirsam onu giyer :)
Cok guzel, tebrik ediyorum. Genellikle egitimlerde ilk 2-3 gunden sonra ani bir gerileme oluyormus, pes etme sakin. Belki bir saat sakinlestir yatir kaldir yaoman gerekecek.
Aynen. Annelerimiz uyku arkadasi durumunu bilmeden boyle yapiyorlardi belki. :)o bir nevi uyku arkadaşı :)
Kızlar çok erken ama ben doğum günü için şimdiden biletler düşünmeye başladım,güzel ve özel olsun diye,kırkında hiçbişey yapamamıştım içime oturdu,keçeden çerçeve ve lavanta kesesi yapmak istiyorum şimdilik aklıma gelen bunlar,önerilerinizi bekliyorum,başka ne olabilir,bunları uyguna hazır alabileceğim yer var mı
Kizlar rica ediyorum bana yardim edin.....Bayram gunu esimin dogum gunu. Baba-kiz temali ne hediye etsem acaba dusunup duruyorum....babalar gunu icin cerceve vermistim, kizimla fotografi bir yana, diger tarafa da iki boyutlu kizin ayaginin sekli. Duzgun cikmasi icin de cok ugrasmistim :) standart seyler istemiyorum onlari zaten hep aliyorum esim ben ne alirsam onu giyer :)
yarım yaş günü pastamızı kestik...
darısı tam yaşına : )))
kutlama yapacaklara internette muhteşem pastalar var!!!
Benim oglum dogdugundan beri cok net bir sekilde anneeee diye agliyor ilk duydugumuzda sok olmustuk simdi de aglarken duyan suratima oyle saskinlikla bakiyor ki. Ben de butun bebekler oyle agliyor saniyordum ama attila baba diye agliyormus ustune baba demis ilk kelime olarak, belki bir umut benim oglum ilk anne derkızlar attila bildiğin baba diyor. bazen de abla diye bişiler mırıldanıyor. çok moralim bozuk. evde paso "anneeee annnee annn neee" diye heceliyorum kendi kendime. çocuk gitti "baba" dedi ilk yaaa!!! ağlarken bile "bababababababaa" diye ağlıyor yeminle
Ne kadar nerden ?Bugun Oğluma chicco Polly mama sandalyesi aldım. Çok araştırmadan indirimin gazıyla aldım umarım memnun kalırım:)
Aynen kerem de ağlarken anne diyebiliyo :) 4 aylikken ciglik atti ama net bi sekilde anneydi :) dün de abim diyo bu cocuk anne diyo diye insallah ilk anne der ya cok heyecan verici bi olay :)Benim oglum dogdugundan beri cok net bir sekilde anneeee diye agliyor ilk duydugumuzda sok olmustuk simdi de aglarken duyan suratima oyle saskinlikla bakiyor ki. Ben de butun bebekler oyle agliyor saniyordum ama attila baba diye agliyormus ustune baba demis ilk kelime olarak, belki bir umut benim oglum ilk anne der
Bıçakları bernardodan aldım, indirim vardı baya bi. Bambu kesme tahtası ve cam saklama kabını da karacadan aldım. Saklama kapları indirimde, boy boy var. Cam kesme tahtası da tantitoniden. İnternette vardır kesin, ama eve gidince foto da eklerim.Fotolarını koyabilir misIn?
Bizimki de doğduğundan beri inga ve anni diye ağlıyor :) bazen de bağırırken annee diyor resmen :)Benim oglum dogdugundan beri cok net bir sekilde anneeee diye agliyor ilk duydugumuzda sok olmustuk simdi de aglarken duyan suratima oyle saskinlikla bakiyor ki. Ben de butun bebekler oyle agliyor saniyordum ama attila baba diye agliyormus ustune baba demis ilk kelime olarak, belki bir umut benim oglum ilk anne der
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?