2015 MART BEBEKLERİ BÜYÜYOR...

Ben evde ne varsa o
ben evde ne varsa onunla

Ben yapamam asla bu yöntemi dogru gelmiyor bana cocuk anne ye sevgiye sıcaklığına Muhtaç , ayrıca ben yatagında uyutuyorum ne sallama ne kucak , alıştı böyle baştan beri hep yatağına yatırdım kendi uyudu .

Kızlar çok erken ama ben doğum günü için şimdiden biletler düşünmeye başladım,güzel ve özel olsun diye,kırkında hiçbişey yapamamıştım içime oturdu,keçeden çerçeve ve lavanta kesesi yapmak istiyorum şimdilik aklıma gelen bunlar,önerilerinizi bekliyorum,başka ne olabilir,bunları uyguna hazır alabileceğim yer var mı

Cok guzel, tebrik ediyorum. Genellikle egitimlerde ilk 2-3 gunden sonra ani bir gerileme oluyormus, pes etme sakin. Belki bir saat sakinlestir yatir kaldir yaoman gerekecek.

Kizlar rica ediyorum bana yardim edin.....Bayram gunu esimin dogum gunu. Baba-kiz temali ne hediye etsem acaba dusunup duruyorum....babalar gunu icin cerceve vermistim, kizimla fotografi bir yana, diger tarafa da iki boyutlu kizin ayaginin sekli. Duzgun cikmasi icin de cok ugrasmistim :) standart seyler istemiyorum onlari zaten hep aliyorum esim ben ne alirsam onu giyer :)

Ben instagramda bir tablo görmüştüm, onu özel bir günde yaptırımım diye düşünmüştüm. Love yazıyor v harfini Bebeğin 2 ayağı gibi yapıyorlar. Ama sen ayak izi konseptini kullanmışsın.

Selamlar kızlar bende 2015 nisan annelerindeyim herkesin bebeğini Allah bağışlasın haftasonu oğlumun diş buğdayı partisini yapıcaz kurabiyelerini kendim hazırladım düşünürseniz bu ve farklı modeller için uygun fiyata hazırlayabilirim.

Cok guzel, tebrik ediyorum. Genellikle egitimlerde ilk 2-3 gunden sonra ani bir gerileme oluyormus, pes etme sakin. Belki bir saat sakinlestir yatir kaldir yaoman gerekecek.

Saol canim cok sukur iyi gidiyoruz sanki kizim bastan beri bunu istiyormusta ben salliyormusum 1.gun yarin saat surdu 2.gun yirmi dakika ve bugun 3.gun on dakika tutumadi uyumasi (masallah diyin kizima ) tabi bu surelerin hepsi aglama degil yatakta donup yerlesmeye calisiyo kendince birseyler soyluyo arada bi agliyo ben opuyorum sakinlesiyo insallah boyle devam eder degismez cunku duzenli olunca gece uykusuda duzeldi daha az uyanmaya basladi

kendin yap. istediklerin çok basit şeyler. artık tuhafiye ve kırtasiye tarzı yerlerde her şey satılıyor. istediğin renklerde keçe al kes istediğin gibi yapıştır. lavanta kesesi de kolay. ben hastane ve mevlüd hediyelerinin hiçbirini satın almadım. kapı süsü ve kurabiyeler dahil! :)

puzzle yaptır çok parçalı büyüük bir puzzle. tamamlandığında aile fotonuz çıksın ortaya ve bir güzel not.

yarım yaş günü pastamızı kestik...

darısı tam yaşına : )))

kutlama yapacaklara internette muhteşem pastalar var!!!

bizim 100.gün pastamız: (hiç istediğim gibi olmadı )
"bugün attila'nın 100.günü" yazıyor üstünde. fotoyu daire içine alın demiştim pastacıya yapmamış!!!

6. ay pastamız : hazır pasta alıp "6. ayın kutlu olsun attila" yazdırdık sadece.

Son düzenleme:
Benim oglum dogdugundan beri cok net bir sekilde anneeee diye agliyor ilk duydugumuzda sok olmustuk simdi de aglarken duyan suratima oyle saskinlikla bakiyor ki. Ben de butun bebekler oyle agliyor saniyordum ama attila baba diye agliyormus ustune baba demis ilk kelime olarak, belki bir umut benim oglum ilk anne der

Aynen kerem de ağlarken anne diyebiliyo :) 4 aylikken ciglik atti ama net bi sekilde anneydi :) dün de abim diyo bu cocuk anne diyo diye insallah ilk anne der ya cok heyecan verici bi olay :)

Fotolarını koyabilir misIn?
Bıçakları bernardodan aldım, indirim vardı baya bi. Bambu kesme tahtası ve cam saklama kabını da karacadan aldım. Saklama kapları indirimde, boy boy var. Cam kesme tahtası da tantitoniden. İnternette vardır kesin, ama eve gidince foto da eklerim.
Bizimki de doğduğundan beri inga ve anni diye ağlıyor :) bazen de bağırırken annee diyor resmen :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…