Massallah kizina, hep boyle devam eder insallah. Benimki de oyle ama uykuya gecme sureleri degisiyor. Tek fark ben yaninda durmuyorum, sadece ilgi istediginde gidiyorum. Monitorden izliyorum yada beni gormeyecek yere uzaniyorum. O uyku arkadasiyla oynuyor donuyor yerlesiyor. Bu sekilde uyku icin anne baba yaninda olmasi sartiyla alismasin istiyorum. Bir arkadasin cocugu aksam onda annesini babasini orda olan herkesi opup kendi gidip yatiyordu 2 yasindaydi hosuma gitmisti :)Saol canim cok sukur iyi gidiyoruz sanki kizim bastan beri bunu istiyormusta ben salliyormusum1.gun yarin saat surdu 2.gun yirmi dakika ve bugun 3.gun on dakika tutumadi uyumasi (masallah diyin kizima ) tabi bu surelerin hepsi aglama degil yatakta donup yerlesmeye calisiyo kendince birseyler soyluyo arada bi agliyo ben opuyorum sakinlesiyo insallah boyle devam eder degismez cunku duzenli olunca gece uykusuda duzeldi daha az uyanmaya basladi
Viaport chicco'dan aldım, 250 TL.Ne kadar nerden ?
Cok gecmis olsun cnm ya. Insallah cabuck iyi olur. 6. ay aşısı ates yapabiliyo dikkat et. Bizimkinde yapti ben de kalpol verdim sifir kollu ile gezdi iki saat öylece düşürdük şükürkızlar selam oğluşumu sünnet ettirdik giremedm kaç gündür yine okuyacak çoook şey birikmiş okurum inşallah bgn :)
bebeğimi salı günü saat 10 da sünnete aldılar 15 dk sürdü çıktığında ağlıyodu ama sinirden bacaklarını tutmalarına sinirlenmiş hemşire normal kucaklamış getrmiş uyuşuk olduğu için ağlaması hemen kesildi bizimle oynamaya başladı hemen taburcu olduk eve geldiğimizde başladı zor saatler...uyuşukluğu geçince bi ağladı bi ağladı içli içli bir de kanama başladı kaç tane kanlı bez attık doktor çok kanadığı için ucunu da bez sarmış zaten...annemle çarşafta sallaya sallaya uyuttuk babam balkona salıncak yaptı.(bu arada anneniz yanınızda olmalı çook faydası oldu hatta oğlum anneme alıştı onun kucağından alınca ağlıyodu)ağlamalar 2 saat kadr sürdü uykuya daldı kalktığında normale dönmüştü gece de çok rahat uyudu ama iki gecedr uyumuyo hele bu gece 3 te bi başladı 6.30 uyudu annem de ben de mahvolduk bgn eve geldk banyosunu yaptırdım ayrıca bgn 6 ay aşılarımızı da olduk iyileşcez inş yavaş yavaş..ikinci günden itibaren yüzüstü dönmeye de başladı ilk gün korktu brz brz da ben tuttum kanaması var diye
Geçmiş olsun canım.Oldu da bitti maşallah :))kızlar selam oğluşumu sünnet ettirdik giremedm kaç gündür yine okuyacak çoook şey birikmiş okurum inşallah bgn :)
bebeğimi salı günü saat 10 da sünnete aldılar 15 dk sürdü çıktığında ağlıyodu ama sinirden bacaklarını tutmalarına sinirlenmiş hemşire normal kucaklamış getrmiş uyuşuk olduğu için ağlaması hemen kesildi bizimle oynamaya başladı hemen taburcu olduk eve geldiğimizde başladı zor saatler...uyuşukluğu geçince bi ağladı bi ağladı içli içli bir de kanama başladı kaç tane kanlı bez attık doktor çok kanadığı için ucunu da bez sarmış zaten...annemle çarşafta sallaya sallaya uyuttuk babam balkona salıncak yaptı.(bu arada anneniz yanınızda olmalı çook faydası oldu hatta oğlum anneme alıştı onun kucağından alınca ağlıyodu)ağlamalar 2 saat kadr sürdü uykuya daldı kalktığında normale dönmüştü gece de çok rahat uyudu ama iki gecedr uyumuyo hele bu gece 3 te bi başladı 6.30 uyudu annem de ben de mahvolduk bgn eve geldk banyosunu yaptırdım ayrıca bgn 6 ay aşılarımızı da olduk iyileşcez inş yavaş yavaş..ikinci günden itibaren yüzüstü dönmeye de başladı ilk gün korktu brz brz da ben tuttum kanaması var diye
Cok gecmis olsun cnm ya. Insallah cabuck iyi olur. 6. ay aşısı ates yapabiliyo dikkat et. Bizimkinde yapti ben de kalpol verdim sifir kollu ile gezdi iki saat öylece düşürdük şükür
Geçmiş olsun canım.Oldu da bitti maşallah :))
Cnm cok hareketliler artik. Normal yani. Kerem de sadece 250 gr almis ilk defa bu kadar az aldi ama emeklemekten. O yüzden skma caniniteşekkür edrm kızlar hayırlısıyla iyilerşr umarım bebeğim kilo vermiş zaten
aynen çok hareketli sünneti o haldeyken bile neler yapıyoCnm cok hareketliler artik. Normal yani. Kerem de sadece 250 gr almis ilk defa bu kadar az aldi ama emeklemekten. O yüzden skma canini
saol canm bitti de huzursuzluğu bitmedioasisbera canim masallah ogluna, gecmis olsun. Oldu bitti iste, benim de oglanim olsaydi boyle erkenden yaptirirdim. Kizim oldu da erkenden kulaklarini deldirdim :) bu arada asinin ertesi gunu kizim da biraz ateslendi ama 38,5 gecmediginden ve nesesi yerinde oldugundan dolayi calpol vermedim.
Çok tatlı maşallah emzik tutan çocuklara bi ozeniyorum ki bn tutturamadm ne yaptiysamEki Görüntüle 1635579 bu da bayramlığımız :)
Hareketi problem oluyo mu cnm sunnetineaynen çok hareketli sünneti o haldeyken bile neler yapıyo
Geçmiş olsun canım. Atlatmışsın bile Sıkıntılar bizimkiyle aynı ama bizde kanama olmadı hiç. Dikişsiz olduğu için galiba. Bayramlığınız da çok tatlı:)kızlar selam oğluşumu sünnet ettirdik giremedm kaç gündür yine okuyacak çoook şey birikmiş okurum inşallah bgn :)
Cok gecmis olsun bizim de yaptirmamiz lazim ama cesaret edemiyorum bizimkinin ucunda biraz darlik varmis doktor erken yaptirirsaniz iyi olur diyor aslindasaol canm bitti de huzursuzluğu bitmedibgn aşı da iyice artrdı huzursuzluğunu ama geçecek inş
Gecmis olsun cnm,allah damatliginida gostersin inssaol canm bitti de huzursuzluğu bitmedibgn aşı da iyice artrdı huzursuzluğunu ama geçecek inş
Massallah kizina, hep boyle devam eder insallah. Benimki de oyle ama uykuya gecme sureleri degisiyor. Tek fark ben yaninda durmuyorum, sadece ilgi istediginde gidiyorum. Monitorden izliyorum yada beni gormeyecek yere uzaniyorum. O uyku arkadasiyla oynuyor donuyor yerlesiyor. Bu sekilde uyku icin anne baba yaninda olmasi sartiyla alismasin istiyorum. Bir arkadasin cocugu aksam onda annesini babasini orda olan herkesi opup kendi gidip yatiyordu 2 yasindaydi hosuma gitmisti :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?