çok rahat oluyo emzik ya göğsümden çok seviyo desem yeridir :) teşekkür edrzÇok tatlı maşallah emzik tutan çocuklara bi ozeniyorum ki bn tutturamadm ne yaptiysam
oluyo canm hareket ettikçe kanadı bizimki dönmeye çalıştı tuttum ilk gün kanamasın daha fazla diye 2. gün bşy olmadı ama dönüyo rahat rahatHareketi problem oluyo mu cnm sunnetine
evet dikiş yüzünden ve yapışık deri vardı onu sıyırdı o zorladıGeçmiş olsun canım. Atlatmışsın bile Sıkıntılar bizimkiyle aynı ama bizde kanama olmadı hiç. Dikişsiz olduğu için galiba. Bayramlığınız da çok tatlı:)
valla yaptırın ama zorluğu oluyo işte bi kaç gün tanıdığın oğlu çınardan 3 gün önce oldu 8 yaşında çınarınki ona göre çok daha çabuk iyileşiyoCok gecmis olsun bizim de yaptirmamiz lazim ama cesaret edemiyorum bizimkinin ucunda biraz darlik varmis doktor erken yaptirirsaniz iyi olur diyor aslinda
teşekkür ederz :)Gecmis olsun cnm,allah damatliginida gostersin ins
Gecmis olsun canim sen kurtuldun darısı bizimkilerin başına ins :)kızlar selam oğluşumu sünnet ettirdik giremedm kaç gündür yine okuyacak çoook şey birikmiş okurum inşallah bgn :)
bebeğimi salı günü saat 10 da sünnete aldılar 15 dk sürdü çıktığında ağlıyodu ama sinirden bacaklarını tutmalarına sinirlenmiş hemşire normal kucaklamış getrmiş uyuşuk olduğu için ağlaması hemen kesildi bizimle oynamaya başladı hemen taburcu olduk eve geldiğimizde başladı zor saatler...uyuşukluğu geçince bi ağladı bi ağladı içli içli bir de kanama başladı kaç tane kanlı bez attık doktor çok kanadığı için ucunu da bez sarmış zaten...annemle çarşafta sallaya sallaya uyuttuk babam balkona salıncak yaptı.(bu arada anneniz yanınızda olmalı çook faydası oldu hatta oğlum anneme alıştı onun kucağından alınca ağlıyodu)ağlamalar 2 saat kadr sürdü uykuya daldı kalktığında normale dönmüştü gece de çok rahat uyudu ama iki gecedr uyumuyo hele bu gece 3 te bi başladı 6.30 uyudu annem de ben de mahvolduk bgn eve geldk banyosunu yaptırdım ayrıca bgn 6 ay aşılarımızı da olduk iyileşcez inş yavaş yavaş..ikinci günden itibaren yüzüstü dönmeye de başladı ilk gün korktu brz brz da ben tuttum kanaması var diye
Takma kafana canim her bebegin gelisimi ayni degil. Benim kiz 3 mart dogumlu, 6. Ay kilosu 7 :) tek basina oturamiyor, ellerini onuna koyup biraz duruyor sonra saga sola devriliyor. Kucakta oturuyor, sagina soluna arkasina yastik koydugumda da oturuyor okadar. Baba dede anne hicbirsey de demiyor, ama hıh olarak soru soruyor yorum yapiyor her nuansi var. gunden gune yeni seyler ogreniyorlar artik bakarsin haftaya seni sasirtirSlmlar ben kizimi 6 Martta plasenta yaslanmasi nedeni ile 36.hafta 2kg olarak dogum yaptim.Altinci ay kontrolunda 7kg idi.Bugunlerde kilosu disinda kafama taktigim yeni bir durum var.Benim kizim henuz destekli yada desteksiz oturamiyor.Denedigimde one dusuyor bende zorlamiyorum ama burda sizlerin bebislerini okudukca(hepsine MasaAllah) acaba bir sikinti mi var diye dusunmeden edemiyorum.BEnim gibi brbegi halen oturmaya jic yanasmayan var mi dr gostermelimiyim...
Canim bence bu bir sorun degil benim oglumda 1 hafta kadar var 6 yi bitirmesine oturtuyorum hemen ya saga ya sola ya da one dusuyor, annem bebegi oturta oturta alistirin once diyor hatta kizdi siz bu cocugu hic alistirmamissiniz simdi bir anda otursun istiyorsunuz diye once destekle sag sol on sonra desdeksiz oturabilirmis doktorlar zaten 6 aydan once oturtmayin diyorSlmlar ben kizimi 6 Martta plasenta yaslanmasi nedeni ile 36.hafta 2kg olarak dogum yaptim.Altinci ay kontrolunda 7kg idi.Bugunlerde kilosu disinda kafama taktigim yeni bir durum var.Benim kizim henuz destekli yada desteksiz oturamiyor.Denedigimde one dusuyor bende zorlamiyorum ama burda sizlerin bebislerini okudukca(hepsine MasaAllah) acaba bir sikinti mi var diye dusunmeden edemiyorum.BEnim gibi brbegi halen oturmaya jic yanasmayan var mi dr gostermelimiyim...
Ayrica masallah 2 kilo ve erken dogmus bir bebek icin 7 kilo cok cok iyi, hem doktorlar dogum kilosunun ustune ne kadar aldigini onemsiyorlarSlmlar ben kizimi 6 Martta plasenta yaslanmasi nedeni ile 36.hafta 2kg olarak dogum yaptim.Altinci ay kontrolunda 7kg idi.Bugunlerde kilosu disinda kafama taktigim yeni bir durum var.Benim kizim henuz destekli yada desteksiz oturamiyor.Denedigimde one dusuyor bende zorlamiyorum ama burda sizlerin bebislerini okudukca(hepsine MasaAllah) acaba bir sikinti mi var diye dusunmeden edemiyorum.BEnim gibi brbegi halen oturmaya jic yanasmayan var mi dr gostermelimiyim...
Kizlar bnm oglumda 28mart doğumlu ek gıdaya geçtik tabiki ama ne yedirecegimi bilemiyorum yoğurt yumurta sarısı muhallebi başka elde ne yapabilirim
Daha kontrole gtmedik 28 gitceZ inş irmikli yapıyorum muhallebiyi gzl yiyo o yüzden veriyorumrutin doktor kontrolu yaptirmiyor musunuz? doktor önerir zaten 6. ayda boy kilo durumuna gore.
Sebze puresi yapabilirsiniz en basitinden kabak patates havuc ile hatta muahllebiden cok daha iyi olur
Cnm her bebek bir degil ki Bebwgine bagli hareketli ise yakindir. Ben keremi cok yüzüstü koydum parasutle atlamis gibi kollar bacaklar öyle hareketli ki iyice gelistiriyo kendini. Bjzimki de 10mart dogumlu bi haftadir fln tam oturuyo öncesinde egri oturup düşüyorduSlmlar ben kizimi 6 Martta plasenta yaslanmasi nedeni ile 36.hafta 2kg olarak dogum yaptim.Altinci ay kontrolunda 7kg idi.Bugunlerde kilosu disinda kafama taktigim yeni bir durum var.Benim kizim henuz destekli yada desteksiz oturamiyor.Denedigimde one dusuyor bende zorlamiyorum ama burda sizlerin bebislerini okudukca(hepsine MasaAllah) acaba bir sikinti mi var diye dusunmeden edemiyorum.BEnim gibi brbegi halen oturmaya jic yanasmayan var mi dr gostermelimiyim...
Benim oglum da 35 haftalik dogdu.6. aya kadar hic oturtmadim.erken oturtmak durus bozuklukluguna sebeb oldugu icin.6. Ay kontrolunde doktorumuz bu aydan sonra oturtmaya tesvik edin dedi.7 aylik olmamiza 1 hafta var daha tam oturamiyor ilk zamanlar destekli de oturamiyordu ama yavas yavas ogrenmeye basladi. O yuzden kafana takma.oturtmaya calis hep.Slmlar ben kizimi 6 Martta plasenta yaslanmasi nedeni ile 36.hafta 2kg olarak dogum yaptim.Altinci ay kontrolunda 7kg idi.Bugunlerde kilosu disinda kafama taktigim yeni bir durum var.Benim kizim henuz destekli yada desteksiz oturamiyor.Denedigimde one dusuyor bende zorlamiyorum ama burda sizlerin bebislerini okudukca(hepsine MasaAllah) acaba bir sikinti mi var diye dusunmeden edemiyorum.BEnim gibi brbegi halen oturmaya jic yanasmayan var mi dr gostermelimiyim...
çok tatlı fotolar eklemişsiniz bu arada hepsi de birbirinden şeker maşallah
oğluşum da ağlarken anne diye ağlıyo nerdeyse doğduğundan beri geçenlerde de çok net bi şekilde dede dedi...yerden destek alarak oturabiliyor yıkılmıyor artık emeklemesi hala arkaya doğru arada bir öne doğru atıyo kendini sünneti iyileşirse belki öne gider
Eki Görüntüle 1635522 Eki Görüntüle 1635522 bnmki anneannesinin kucağında sünnete giderken
Bende istemistim diger bezlere gore kalin ama ayni sekilde bizde de pisik vs. yapmadi.o mavi cizgi huggies yenidoganda da vardi.premium care ayni ozellige sahipmis ama ama ilk zamanlar onu gorememistim acemiliktenkızlar internetten sleepy marka bebek bezi numunesi istemiştim. dün geldi, 3 adet bez birde alt değiştirme örtüsü göndermişler. hemen denedim. üzerindeki sarı çizginin bez doldukça mavileşmesi çok hoşuma gitti. ama çocuğun poposunda kristaller gördüm, anlam veremedim. bezden geldi sanırım. 3 bezi de peşpeşe denedim pişik yada kızarıklık falan herhangi bir tahriş olmadı ama poposunda kristaller oluşuyor :) bu yüzden bez konusunda kararsız kaldım.
Niye oyle farklii yapiyorlar anlamadım bizim iki bacak bi kol ni agizNabersiniz kizlar? Bugun 6ay asisi olduk. 3 bacaktan 1 agizdan damla. Hafif ates yapti. Ilac verdim. Simdi iyi sukur. Kilo 7.800 boy 70 2ayda 700 gr almis sadece. Zaten 3 gunde bir kaka yapiyordu. Doymadigindan mi acepek gidaya 2gundur basladim. Dun havuc patates biraz da kirmizi biber hasladim. Sevdi baya. Bugun de armut verdim bayildi. Biz de durumlar boyle. Herkese selam olsun..
Cnm o kristal susuz kaldigi icin. Bol bol su verirsen gecer bu de cok terliyo mu vücut su kaybediyorkızlar internetten sleepy marka bebek bezi numunesi istemiştim. dün geldi, 3 adet bez birde alt değiştirme örtüsü göndermişler. hemen denedim. üzerindeki sarı çizginin bez doldukça mavileşmesi çok hoşuma gitti. ama çocuğun poposunda kristaller gördüm, anlam veremedim. bezden geldi sanırım. 3 bezi de peşpeşe denedim pişik yada kızarıklık falan herhangi bir tahriş olmadı ama poposunda kristaller oluşuyor :) bu yüzden bez konusunda kararsız kaldım.
Durur cnm neden durmasin. Ay ben attillaya bayiliyorum ya massallah nazar değmesin cok seker bu ya :) benimki de duruyo ama zatenbi yerden tutuyo ya birsey görüp almaya yonelince paaattttt :) tabi ben daha birakmadim dussun bi düşse bir daha yapmaz herhalde :)fotosunu çekmek için sırtını koltuğa dayayıp ayakta durdurttum Attila'mı. baya bi devrilmeden kaldı, hepimiz şok olduk
Sgl cnm cevabin icin bir an endise ettim ben oglumda kalca cikikligi nedeni ile bu asamalari yasayamadim endise ettim.Takintili oldum ya...Takma kafana canim her bebegin gelisimi ayni degil. Benim kiz 3 mart dogumlu, 6. Ay kilosu 7 :) tek basina oturamiyor, ellerini onuna koyup biraz duruyor sonra saga sola devriliyor. Kucakta oturuyor, sagina soluna arkasina yastik koydugumda da oturuyor okadar. Baba dede anne hicbirsey de demiyor, ama hıh olarak soru soruyor yorum yapiyor her nuansi var. gunden gune yeni seyler ogreniyorlar artik bakarsin haftaya seni sasirtir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?