2015 MART BEBEKLERİ BÜYÜYOR...

Massallah canima :) cok tatli gorunuyordur simdi. Keremin disler cok zorluyo ama cikmadi daha. Alttan iki tanesi eli kesmeye baslamis. Ustten de ceneme yapısinca keseni daha belirgin acitiyo ama birsey görünmüyor da nasil is anlamadim :) ama cikarinca uc dort birden cikaracak sanirim. Yavrucuga tekrar massallah :)

Canim inga diye aglamiyo ki kelime olarak söylüyor :) bir de anne kelimesini biraz biraz benzetiyo ciglik atarken fln. Birkac kisi dedi bu cocuk anne diyo diye :)

Gunaydin kizlaaar. ogluma dun tel sarar sarkisini soyledim 2_3 kerede ogrendi hareketi cok sasirdim simdi durup dururken bir bakiyorum eline bakarak hareketi yapiyor cok tatli cooook

Kızlar yarın yola cikcaz doğudan batıya bi yolculuk olcak.lütfen bol bol dua edin bizim için.kobani olaylarında mahsur kalmıştık yine aynı şeyleri yaşamaktan çok korkuyorum.dualarinizi eksik etmeyin sizlerinduduası kabul olur bi melek buyutuyosunuz.

Et derken tam olarak ne ve nasil veriyorsun, ben et henuz vermedim erken degilmi

Canim yolunuz acik olsun Allah yardimciniz olsun, insallah sorunsuz yolculuk ve tatil yasarsiniz. Guzel sacli tosbisi cok cok opuyorun

Aslında çok doğru , ama işte benim çevremde herkes meyve suyu ile tat almasını sağla diye söyleyince onunla başladım, Ancak ilk sebze ile başlayanların çoğu istemedi tiksindi vs diye anlatınca bu dahamı mantıklı dedim bende , hani tatlı ekşi vs değişik tatları alıp sebzeyide acaba nedir diye merakla alır dedim, öylede oldu ,allahtan benim bebiş sebze vs seviyor yiyor.

Bu arada ete başlamışsın ama erken değil mi?yanlışlık olmasın ben tam bilmediğim için soruyorum,

Nasil yani??? Nereden nereye yolculuk? Allah yardimciniz olsun.

ya tuz şeker yasak evet de annem bizim yediklerimizden tattırıyo direk dinler mi beni hiç çınar bera da bayılıyo bi daha istiyo geçen balık tattırdı devamını vermeyince nasıl ağladı az az veriyo ama doyumluk değil ona kalsa hazırladığım şeylere şeker tuz koymalıyım tatsız tuzsuz verme diyo :)

Ayni sey surekli tekrarladi.cok korktuk.dr a goturduk.herhangi bir problem yok dediler. Fakat anne emzirmekten korktugu icin onlarn gozetiminde emzirme adina bebegi kuveze aldilar. Amac anneyi cesaretlendirme..
geçmiş olsun cnm iyi bari bşy yokmuş

allahım yardımcınız olsun

Kizlar ugun uyku egitiminde 7. Gunumuz cok sukur her sey rayina oturuyo gece uykumuz rahatladi sallamak yok besikte uyuyor kizim. Tek sorun sabah erken kalkiyoruz onada sukur diyorum

kızlar dün gece nerdeyse hiç uyumadım bi yardm edin benmki yatağında yatmak işstemiyo yazın salonda yatıyoduk sıcak olduğu için artık odamıza geçtk dün burda bi fırtına koptu serinledi hava baya...yatağını istemiyo bütün gece ağladı yanımızda yatırıp alıştırmak istemiyorum napcam nasıl alışcak

Canim benim kizimda sallanarak uyuyordu ve besigi sallanmiyo kucuk besik aldik sallanan onda uyutup besigine koyuyordum. Bir haftadir uyku egitimine basladik iyi gidiyor cok sukur sanada tavsiye ederim. Ilk geceler zor oluyo ama sonra duzene giriyo. Sakince konus anlat ona durumu sev oksa, op kokla yatir yatagina aglayinca al yine ayni seyleri yap yatir biyle boyle basladim ben simdi kucagima almiyorum opuyorum konusuyorum, kizim uyku saati geldi sen yataginda uyuyabilirsin Allah raharlik versinn diyorum yatiriyorum sonra cikiyorum odadan, tabi basta orda duruyordum asama asama uzaklastim. Sende ayni sekilde alistirabilirsin ama en onemli olan sey bu durumu devam ettirmek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…