- 20 Haziran 2015
- 1.362
- 1.404
- 63
- 37
O zaman kullandigimiz bezlerle alakalidir cnm ama ben suyu bol verince olmuyoyok ya su ile alakası yok. benim göğüs pedinde de oluyor bazen. pedin içindeki granürler düşüyor sanırım
Massallah canima :) cok tatli gorunuyordur simdi. Keremin disler cok zorluyo ama cikmadi daha. Alttan iki tanesi eli kesmeye baslamis. Ustten de ceneme yapısinca keseni daha belirgin acitiyo ama birsey görünmüyor da nasil is anlamadim :) ama cikarinca uc dort birden cikaracak sanirim. Yavrucuga tekrar massallah :)Sanırım yakında benimki de emekler, dedim ya hergün değiştiğini farkediyorum, daha iyi oturur oldu, poposuyla geri geri gitmeye çalışıyo, alttan bi tane Dişi çıktı... Ne kadar güzel bir his bunlar, Allah tüm anne olmak isteyenlere yaşatsın. Walla Gözlerim dolu dolu oluyor
Canim inga diye aglamiyo ki kelime olarak söylüyor :) bir de anne kelimesini biraz biraz benzetiyo ciglik atarken fln. Birkac kisi dedi bu cocuk anne diyo diye :)İngaaa m? Kızım neredeyse doğduğundan beri inga diye ağlıyor. Abim; ilk kez duyuyorum ingaa diye Ağlayan bir bebek, ben filmlerde öyle ağlıyorlar sanıyordum dedi. :) baba demelerine gelince, hemen hemen tüm bebekler ilk önce ba ba ba baaa derlermiş. :))
Ben de meyveyle başladım, doktorum kızdı. Önce sebze dedi.. Yoksa sonra yemek istemiyorlarmış. Bir çocuğa önce puding verip arkasından ıspanak yedirmeye çalışırsanız onu beğenmez yemez dedi :) şimdi Öğlen et, sebze karışımı pire veriyorum, akşam üzeri meyve..
Kızlar yarın yola cikcaz doğudan batıya bi yolculuk olcak.lütfen bol bol dua edin bizim için.kobani olaylarında mahsur kalmıştık yine aynı şeyleri yaşamaktan çok korkuyorum.dualarinizi eksik etmeyin sizlerinduduası kabul olur bi melek buyutuyosunuz.
Ben de meyveyle başladım, doktorum kızdı. Önce sebze dedi.. Yoksa sonra yemek istemiyorlarmış. Bir çocuğa önce puding verip arkasından ıspanak yedirmeye çalışırsanız onu beğenmez yemez dedi :) şimdi Öğlen et, sebze karışımı pire veriyorum, akşam üzeri meyve..
Bu arada ete başlamışsın ama erken değil mi?yanlışlık olmasın ben tam bilmediğim için soruyorum,Ben de meyveyle başladım, doktorum kızdı. Önce sebze dedi.. Yoksa sonra yemek istemiyorlarmış. Bir çocuğa önce puding verip arkasından ıspanak yedirmeye çalışırsanız onu beğenmez yemez dedi :) şimdi Öğlen et, sebze karışımı pire veriyorum, akşam üzeri meyve..
Kızlar yarın yola cikcaz doğudan batıya bi yolculuk olcak.lütfen bol bol dua edin bizim için.kobani olaylarında mahsur kalmıştık yine aynı şeyleri yaşamaktan çok korkuyorum.dualarinizi eksik etmeyin sizlerinduduası kabul olur bi melek buyutuyosunuz.
Bugün bende farkettim bizim yediklerimiz çok ilgisini çekiyor. Yemeklerin suyundan tattırsam mı. Doktorumuz bir yaşına kadar tuz şeker yok dedi ama yemeklerden tattırmış arkadaşlarım var. Onlar herşeyden ver alışsın diyor. Annen nasıl yapıyor
geçmiş olsun cnm iyi bari bşy yokmuşAyni sey surekli tekrarladi.cok korktuk.dr a goturduk.herhangi bir problem yok dediler. Fakat anne emzirmekten korktugu icin onlarn gozetiminde emzirme adina bebegi kuveze aldilar. Amac anneyi cesaretlendirme..
allahım yardımcınız olsunKızlar yarın yola cikcaz doğudan batıya bi yolculuk olcak.lütfen bol bol dua edin bizim için.kobani olaylarında mahsur kalmıştık yine aynı şeyleri yaşamaktan çok korkuyorum.dualarinizi eksik etmeyin sizlerinduduası kabul olur bi melek buyutuyosunuz.
kızlar dün gece nerdeyse hiç uyumadım bi yardm edin benmki yatağında yatmak işstemiyo yazın salonda yatıyoduk sıcak olduğu için artık odamıza geçtk dün burda bi fırtına koptu serinledi hava baya...yatağını istemiyo bütün gece ağladı yanımızda yatırıp alıştırmak istemiyorum napcam nasıl alışcak
Allah razi olsun canim ins.bizde sizi opuyoruz bi suru :)Et derken tam olarak ne ve nasil veriyorsun, ben et henuz vermedim erken degilmi
Canim yolunuz acik olsun Allah yardimciniz olsun, insallah sorunsuz yolculuk ve tatil yasarsiniz. Guzel sacli tosbisi cok cok opuyorun
Batmandan hataya gidicez canim.urfa mardin diyarbakır gecicegimiz yerler.Nasil yani??? Nereden nereye yolculuk? Allah yardimciniz olsun.
Batmandan hataya gidicez canim.urfa mardin diyarbakır gecicegimiz yerler.
İns canım vala çok çok sukredin yaşadığınız yerlereMaşallah tamamen doğu gezisi, içini rahat tut canım korkma birşey olmaz
İns canım vala çok çok sukredin yaşadığınız yerlere
Guzel olmasına güzelde çok tehlikeli zaten 5 dk bile durmadan gidicez.Ama gideceğiniz yerler çok güzel ya, güzel bir gezi olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?