2015 MART BEBEKLERİ BÜYÜYOR...

Maşallah kerataya. Yakinda o cekmecelerde de bisi kalmaz :)
 
Herkese selamlar.Of kaç sayfa olmuş anca bitti.Benim sıpa ek besin işini sevdi.Zaten artık sütle karnı doymadığını hissetmiştim.Sabah uyanınca içinde ince bulgur olan kayısı püresi veriyorum,içine 1 kaşık 2 numara bebelac gold katıyorum (çünkü kabızlık sorunu var)Öğlene kadar anne sütü.öğlen taze fsulye,kabak,pırasa,havuç,patates,irmik yada bulgur hangileri varsa püre olarak ama biraz sulu veriyorum.koyu olunca öğürüyor çünkü.akşam yatna kadar anne sütü.Yatmadan önce gene sebze püresi.Yoğurda başlayamadım daha.Sabaha kadar her birbuçuk saate kalkıp emiyor.Çok uyanıyor yani.
En yeni numarası ağzıyla tükürük ve ses çıkarmak,şu sıra en sık yaptığı şey.Birde artık biryere tutunup duruyor hatta balkonda etrafa bakıyor o şekilde.Emeklemeye çalışmıyor bile hop sırtüstü dönüyor artık umudu kestim bu sıpa emeklemez :))
Bazen çocuk şarkıları var youtube açıp dinletiyorum gözünü ayırmıyor birkaç işimi hallediyorum,ama içimde rahat değil şimdidden bilgisayarla tanıştı.Doğru değil belki ama en fazla 5,10 dakkayı buluyor.Birde aşırı televizyona bakmayı seviyor.Kapatmaya çalışıyorum ama genede hep kapalı tutamıyorum.
Tarihimde ilk defa böyle uzun yazdım.Bütün bebişleri öpüyorum :))
 
Çok tatlı maşallah.Hem meraklı hem hareketli olduğu belli oluyor.Tam ısırmalık oldular valla :))
 
Bem

Bende atiyorum agzina ne bulursam sapsik disi var gibi ceviriyor agzinda begenirse yutuyor begenmezse cikariyor
Sen tecrübeli annesin ne de olss. Ne verebilirim kizima? 6.5 aylik. Yogurt yiyor. Patates havuc kabak sevmedi. Yedi diyemem. Bugun türlü yiyorduk suyundan az verdik. Sandvicimn ekmek ve peynirinden de geveledi. Yanlis mi yaptim acaba?
 
Ben kızımın eline ekmek veriyorum sert tarafını veriyorum içini versem tehlikeli olur bence dişine de iyi geliyor kemiriyor
 
Cok tatlısınız ayaklanmış maşallah bizde daha yok
 
Ayy kizlarr kendimden suphe oldum boyle fotograflar gorunce ben hic firsat vermiyorum oglusuma herseyden korkuyorum sanirim..yok yokk yarın tez vakitte deneme yanilma yöntemleri baslatiyorum:))oturtma.ayakta bir yere tutunma (aslinda bugun supurge yaparken merakla bakinca makineye yanina getirdim tuttu tutunca azicik birakayim dedim durdu ama ben korktumm sanirim :))emekleme modundayiZ ama kizlarr biz geri geri gidioz:)))birde ellerimizi yere koyup dizimizin üzerinde degilde ayak parmaklarina dokunuyoruz:)sanki start deyince koscak gibii:)))))
 
Sadece içini değil, dışındaki kabuktan da yumuşak kısmıyla birlikte eline sığacak hatta biraz taşacak şekilde ver. Ben hiç korkmuyorum Can'ım. Boğaz'ında kalırsa hemen öğürüyor zaten bana bile gerek kalmadan kendi çıkarıyor
 
Hicbisey olmaz merak erme. Gozun ustunde olsun sadece bazen cok buyuk koparabiliyorlar. Benimki en cok ekmek yemeyi seviyo :) bana cekmis. Ayrica ekmekle damaklarini da kasimis oluyorlar
 
Sen tecrübeli annesin ne de olss. Ne verebilirim kizima? 6.5 aylik. Yogurt yiyor. Patates havuc kabak sevmedi. Yedi diyemem. Bugun türlü yiyorduk suyundan az verdik. Sandvicimn ekmek ve peynirinden de geveledi. Yanlis mi yaptim acaba?
Ben de ayni durumdayim. Kizim sebze puresini hic sevmiyo. Oguruyo. Yogurt yiyor ama cok az. Ekmek cok seviyo. Ben de panik oldum yemeyecek diye. Yediklerimizden tattirayim dedim. Esimde olayi abartti. Nutellanin bile tadina baktirdi. Calismaya basladim.oglenleri eve geliyorum. Ben gidene kadar annem hicbir sey yediremiyormus. Biraktigim sutu bile icmiyor.mama sevmiyor zaten. Annem de uzuluyo. Ne yapsak bilemedim.
 
Hurmanin bir cesidi var kudus mu ne hem etli hemde yumsak. Kiza daha vermedim vermeyi dusunuyorum ondan .bende cevizle rondolayip misket gibi yapiyorum icine hindistan cevizide koyuyorum oglanlar hala bayilir esimle bizde cok severiz.
Bayramda seker kabuklarinin icine onlardan sardim ikram edilen sekerleri bile yemediler. Hatta diger baska cocuklarda ondan istedi.
 
Sen tecrübeli annesin ne de olss. Ne verebilirim kizima? 6.5 aylik. Yogurt yiyor. Patates havuc kabak sevmedi. Yedi diyemem. Bugun türlü yiyorduk suyundan az verdik. Sandvicimn ekmek ve peynirinden de geveledi. Yanlis mi yaptim acaba?
Yer yer merak etme . Ne vereceksen emzirmeden once ver. Cocuklar yeme konusunda cok suursuz ne yiyip ne yemeyecegi belli olmaz . Denemek lazim . Benim oglanlar bir yasina kadar hic birsey yemedi yogurt sebze. Simdi hepsini yiyorlar masallah
 
 
Sağol valla cesaret geldi mesajlarınızla. Çok özeniyordum eline birşeyler vereyim kendi yesin diye. Kuş yemi gibi ufalayıp koyuyordum önüne yavrum avuçluyor ağzına götüremiyordu
 
Ben kızımın eline ekmek veriyorum sert tarafını veriyorum içini versem tehlikeli olur bence dişine de iyi geliyor kemiriyor
Yeni diş çıkarmaya çalışıyoruz. Ne bulsa ağzına götürüyor. Ekmek iyi gelir. Maşallah ya sizler ne güzel çözmüşsünüz bu işi
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…