Maşallah kerataya. Yakinda o cekmecelerde de bisi kalmaz :)ya evin halini paylaşmak istiyorum sizinle kızlar...ben bıktım artık devamlı yerden bişiler toplamaktan..
sehpadaki örtüyü çektiği gibi meyvesuları dökülünce, halıları yıkamaya vermek durumunda kaldım :) 5 gün geçti hala halılar gelmedi
Çok tatlı maşallah.Hem meraklı hem hareketli olduğu belli oluyor.Tam ısırmalık oldular valla :))ya evin halini paylaşmak istiyorum sizinle kızlar...ben bıktım artık devamlı yerden bişiler toplamaktan..
sehpadaki örtüyü çektiği gibi meyvesuları dökülünce, halıları yıkamaya vermek durumunda kaldım :) 5 gün geçti hala halılar gelmedi
Sen tecrübeli annesin ne de olss. Ne verebilirim kizima? 6.5 aylik. Yogurt yiyor. Patates havuc kabak sevmedi. Yedi diyemem. Bugun türlü yiyorduk suyundan az verdik. Sandvicimn ekmek ve peynirinden de geveledi. Yanlis mi yaptim acaba?Bem
Bende atiyorum agzina ne bulursam sapsik disi var gibi ceviriyor agzinda begenirse yutuyor begenmezse cikariyor
kibrit kutusu kadar versem olur mu. Emerken kendi ıslatıyor değil mi. Birde dişimiz çıkmadı henüz. Bir tane azıcık patlak verdiBen yedigimuz gibi veriyorum iyice islatiyo icini de disini da. Kacmaz yani cnm rahat ol
Ben kızımın eline ekmek veriyorum sert tarafını veriyorum içini versem tehlikeli olur bence dişine de iyi geliyor kemiriyorBende eline ekmek vermek istiyorum boğazına kaçar diye korkudan veremiyorum. Ekmeğin içinimi veriyorsunuz kabuklu kısmıda var mı bide büyüklüğü ne kadar maşallah sizinkiler kendi kendine yemeğe başlamış
Cok tatlısınız ayaklanmış maşallah bizde daha yokya evin halini paylaşmak istiyorum sizinle kızlar...ben bıktım artık devamlı yerden bişiler toplamaktan..
Sadece içini değil, dışındaki kabuktan da yumuşak kısmıyla birlikte eline sığacak hatta biraz taşacak şekilde ver. Ben hiç korkmuyorum Can'ım. Boğaz'ında kalırsa hemen öğürüyor zaten bana bile gerek kalmadan kendi çıkarıyorBende eline ekmek vermek istiyorum boğazına kaçar diye korkudan veremiyorum. Ekmeğin içinimi veriyorsunuz kabuklu kısmıda var mı bide büyüklüğü ne kadar maşallah sizinkiler kendi kendine yemeğe başlamış
Hicbisey olmaz merak erme. Gozun ustunde olsun sadece bazen cok buyuk koparabiliyorlar. Benimki en cok ekmek yemeyi seviyo :) bana cekmis. Ayrica ekmekle damaklarini da kasimis oluyorlarBende eline ekmek vermek istiyorum boğazına kaçar diye korkudan veremiyorum. Ekmeğin içinimi veriyorsunuz kabuklu kısmıda var mı bide büyüklüğü ne kadar maşallah sizinkiler kendi kendine yemeğe başlamış
Ben de ayni durumdayim. Kizim sebze puresini hic sevmiyo. Oguruyo. Yogurt yiyor ama cok az. Ekmek cok seviyo. Ben de panik oldum yemeyecek diye. Yediklerimizden tattirayim dedim. Esimde olayi abartti. Nutellanin bile tadina baktirdi. Calismaya basladim.oglenleri eve geliyorum. Ben gidene kadar annem hicbir sey yediremiyormus. Biraktigim sutu bile icmiyor.mama sevmiyor zaten. Annem de uzuluyo. Ne yapsak bilemedim.Sen tecrübeli annesin ne de olss. Ne verebilirim kizima? 6.5 aylik. Yogurt yiyor. Patates havuc kabak sevmedi. Yedi diyemem. Bugun türlü yiyorduk suyundan az verdik. Sandvicimn ekmek ve peynirinden de geveledi. Yanlis mi yaptim acaba?
Evet canim cok sevdi azcik azcik salladim .salincagin on kismini kemirmeye baslayana kadar hersey superdiSevdimi ??
Hurmanin bir cesidi var kudus mu ne hem etli hemde yumsak. Kiza daha vermedim vermeyi dusunuyorum ondan .bende cevizle rondolayip misket gibi yapiyorum icine hindistan cevizide koyuyorum oglanlar hala bayilir esimle bizde cok severiz.Kızlar bugün öğleden sonraki meyve menüsünde , bir yerde okuduğum kadarıyla çok vitaminli olan hurmayı ekledim, 1 hurma, 2 gün kurusu 1 tane ceviz , 1 elma , hurma ile gün kurusunu biraz kaynattım sonra hepsini blendırdan geçirdim çok güzel yedi, cevize alerjisi yoksa deneyebilirsiniz :)
Atilla .ya evin halini paylaşmak istiyorum sizinle kızlar...ben bıktım artık devamlı yerden bişiler toplamaktan..
Yer yer merak etme . Ne vereceksen emzirmeden once ver. Cocuklar yeme konusunda cok suursuz ne yiyip ne yemeyecegi belli olmaz . Denemek lazim . Benim oglanlar bir yasina kadar hic birsey yemedi yogurt sebze. Simdi hepsini yiyorlar masallahSen tecrübeli annesin ne de olss. Ne verebilirim kizima? 6.5 aylik. Yogurt yiyor. Patates havuc kabak sevmedi. Yedi diyemem. Bugun türlü yiyorduk suyundan az verdik. Sandvicimn ekmek ve peynirinden de geveledi. Yanlis mi yaptim acaba?
Vallaakoptum yaa
Hicbisey olmaz merak erme. Gozun ustunde olsun sadece bazen cok buyuk koparabiliyorlar. Benimki en cok ekmek yemeyi seviyo :) bana cekmis. Ayrica ekmekle damaklarini da kasimis oluyorlar[/QUOTE
Teşekkür ederim. Biz yemek yerken nasılda bakıyor. Yemeği bırakıp ona mama hazırlayıp yedirmeye çalışıyorum ekmek verirsem hem oyalanır hemde söylediğin gibi dişini damağını kaşır
Sağol valla cesaret geldi mesajlarınızla. Çok özeniyordum eline birşeyler vereyim kendi yesin diye. Kuş yemi gibi ufalayıp koyuyordum önüne yavrum avuçluyor ağzına götüremiyorduSadece içini değil, dışındaki kabuktan da yumuşak kısmıyla birlikte eline sığacak hatta biraz taşacak şekilde ver. Ben hiç korkmuyorum Can'ım. Boğaz'ında kalırsa hemen öğürüyor zaten bana bile gerek kalmadan kendi çıkarıyor
Yeni diş çıkarmaya çalışıyoruz. Ne bulsa ağzına götürüyor. Ekmek iyi gelir. Maşallah ya sizler ne güzel çözmüşsünüz bu işiBen kızımın eline ekmek veriyorum sert tarafını veriyorum içini versem tehlikeli olur bence dişine de iyi geliyor kemiriyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?