Tam tersini yapacaksın. Ufak şeyleri tutamaz ki bak elma ver armut ver dilim şeklinde. Yediğini yer, yemediğini döker. Tabi anneler toplar orası biraz zahmetli iş. :)Sağol valla cesaret geldi mesajlarınızla. Çok özeniyordum eline birşeyler vereyim kendi yesin diye. Kuş yemi gibi ufalayıp koyuyordum önüne yavrum avuçluyor ağzına götüremiyordu
Yavrularımız yesinde zahmetine alıştık artık :)) her gördüğüm bebek tarifinden çorba yapıyorum. 4-5 kaşık içiyor bırakıyor tatlı mama yaparsam kase bitiyor. yılmadım ama denemeye devam :)) teşekkür ederimTam tersini yapacaksın. Ufak şeyleri tutamaz ki bak elma ver armut ver dilim şeklinde. Yediğini yer, yemediğini döker. Tabi anneler toplar orası biraz zahmetli iş. :)
Ayy kizlarr kendimden suphe oldum boyle fotograflar gorunce ben hic firsat vermiyorum oglusumaherseyden korkuyorum sanirim..yok yokk yarın tez vakitte deneme yanilma yöntemleri baslatiyorum:))oturtma.ayakta bir yere tutunma (aslinda bugun supurge yaparken merakla bakinca makineye yanina getirdim tuttu tutunca azicik birakayim dedim durdu ama ben korktumm sanirim :))emekleme modundayiZ ama kizlarr biz geri geri gidioz:)))birde ellerimizi yere koyup dizimizin üzerinde degilde ayak parmaklarina dokunuyoruz:)sanki start deyince koscak gibii:)))))
Ayyyyy yerim yaaaa , ah o herşeyi kemirmelerrrrr beni benden alıyor :))Evet canim cok sevdi azcik azcik salladim .salincagin on kismini kemirmeye baslayana kadar hersey superdi
Canım bunları nerden aldın bizede lazım özellikle köşe kenar koruyucuyagünaydın kızlar,
galiba dün emeklemeye başladık biz tam manasıyla :) maşallah sübhanallah zaten çok hareketli ve istekliydi oğluş, 3,5 aylıkken yüzüstü dönmeye bir başladı sırtı yere gelmez olduyduhatta ayalta sallıyorduk bazen, yüzüstü dönmeye başladıktan sonra sallatmadı. sürünerek ilerliyordu, kurbağalama attırıyordu kendini ileri doğru :) ama dün baya baya söktü, bakalım bundan sonraki günlerde neler bekliyor evde bizi. artık gözümüzü üzerinden ayırmamalıyız, gerekli güvenlik önlemlerini almalıyız. çekmece-dolap kilidi, priz kapağı, köşe ve kenar koruyucu almıştık. kullanma zamanı geldi işte. bir de şu çitlerden alalım istiyoruz, özellikle tv ünitesinin önüne koymak için.
kullananlar var mı? nereden aldınız, markası vs?
ebebek ten aldık biz ama diğer bebe mağazalarında da gördüm. hatta kenar köşe koruması için uzun olan yumuşak bantlardan aldık biz, 2m-3m uzunlukta, sen istediğin boyuta göre kesip yapıştırıyorsun. köşeler için köşe şekilliden denemek için almıştık ama uzunlar daha çok işimize yaradıCanım bunları nerden aldın bizede lazım özellikle köşe kenar koruyucuya
Seninkiler buyumus cnm durmazlar :) ben de bu yil giydirmryi düşünüyorum acilmasi bacaklariBenimkiler kulotlu corap giydirince totosuna kertenkele kacmis gibi davraniyor. Mumkun degil
Teşekkür ederim bir bakıyım bende.fazla dışarı çıkamıyorum anca hafta sonuebebek ten aldık biz ama diğer bebe mağazalarında da gördüm. hatta kenar köşe koruması için uzun olan yumuşak bantlardan aldık biz, 2m-3m uzunlukta, sen istediğin boyuta göre kesip yapıştırıyorsun. köşeler için köşe şekilliden denemek için almıştık ama uzunlar daha çok işimize yaradı
Bizim de disimiz yok cnm ben de dedigin gibi kibrit kutusu kadar koparip veriyorum gevelerken iyice islaniyo ekmekBüy
kibrit kutusu kadar versem olur mu. Emerken kendi ıslatıyor değil mi. Birde dişimiz çıkmadı henüz. Bir tane azıcık patlak verdi
Firsat ver cnm gayret eder ogrenjr :)Ayy kizlarr kendimden suphe oldum boyle fotograflar gorunce ben hic firsat vermiyorum oglusumaherseyden korkuyorum sanirim..yok yokk yarın tez vakitte deneme yanilma yöntemleri baslatiyorum:))oturtma.ayakta bir yere tutunma (aslinda bugun supurge yaparken merakla bakinca makineye yanina getirdim tuttu tutunca azicik birakayim dedim durdu ama ben korktumm sanirim :))emekleme modundayiZ ama kizlarr biz geri geri gidioz:)))birde ellerimizi yere koyup dizimizin üzerinde degilde ayak parmaklarina dokunuyoruz:)sanki start deyince koscak gibii:)))))
Cnm bizim biberon alir. Sütü onunde sagiyordum bi de kendim iciriyordum. Sen de oyle yap alisir. Inşallah bol bol sutun olurBen de ayni durumdayim. Kizim sebze puresini hic sevmiyo. Oguruyo. Yogurt yiyor ama cok az. Ekmek cok seviyo. Ben de panik oldum yemeyecek diye. Yediklerimizden tattirayim dedim. Esimde olayi abartti. Nutellanin bile tadina baktirdi. Calismaya basladim.oglenleri eve geliyorum. Ben gidene kadar annem hicbir sey yediremiyormus. Biraktigim sutu bile icmiyor.mama sevmiyor zaten. Annem de uzuluyo. Ne yapsak bilemedim.
Ben sivri kenarlari yumusatan seffaf seyler var ondan almistim cnm daha kullanmadim konyadayim elaziga gecince insallah. Bizimki 5 ay 3 haftalikken emekledi simdi cekmecenin icine bakiyo elini kistircak diye korkuyorum vallagünaydın kızlar,
galiba dün emeklemeye başladık biz tam manasıyla :) maşallah sübhanallah zaten çok hareketli ve istekliydi oğluş, 3,5 aylıkken yüzüstü dönmeye bir başladı sırtı yere gelmez olduyduhatta ayalta sallıyorduk bazen, yüzüstü dönmeye başladıktan sonra sallatmadı. sürünerek ilerliyordu, kurbağalama attırıyordu kendini ileri doğru :) ama dün baya baya söktü, bakalım bundan sonraki günlerde neler bekliyor evde bizi. artık gözümüzü üzerinden ayırmamalıyız, gerekli güvenlik önlemlerini almalıyız. çekmece-dolap kilidi, priz kapağı, köşe ve kenar koruyucu almıştık. kullanma zamanı geldi işte. bir de şu çitlerden alalım istiyoruz, özellikle tv ünitesinin önüne koymak için.
kullananlar var mı? nereden aldınız, markası vs?
Bende konyadayım memleketinmi konyaBen sivri kenarlari yumusatan seffaf seyler var ondan almistim cnm daha kullanmadim konyadayim elaziga gecince insallah. Bizimki 5 ay 3 haftalikken emekledi simdi cekmecenin icine bakiyo elini kistircak diye korkuyorum valla
Yok cnm esim konyaliBende konyadayım memleketinmi konya
Hımm anladım bende konyalıyımYok cnm esim konyali
Hımm anladım bende konyalıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?