- 30 Eylül 2015
- 295
- 249
- 33
- 42
Bende meram bölgesindeyim ama merkeze biraz uzak meram tokiye giderken hatıp mahallesi varorda oturuyorum sen meramın neresindesin tam olarakBen meramdayim cnm sen nerdesin
ne güzel okudukça imreniyorum valla. Benim kızımda erken dönmeye başladı sallanıyor sürünüyor ama tam olarak emeklemesi yok henüz. Emeklesin diye hevesle bekliyorum ama asıl iş o zaman başlayacak anlaşıldıBen sivri kenarlari yumusatan seffaf seyler var ondan almistim cnm daha kullanmadim konyadayim elaziga gecince insallah. Bizimki 5 ay 3 haftalikken emekledi simdi cekmecenin icine bakiyo elini kistircak diye korkuyorum valla
Bizim de yaylapinar cnmBende meram bölgesindeyim ama merkeze biraz uzak meram tokiye giderken hatıp mahallesi varorda oturuyorum sen meramın neresindesin tam olarak
Valla cnm her gelişmesi ayri guzel insallah tez zamanda emekler ama bi basladi mi sen de tehlike basladi diye onlemler pesinde dolanmalar. Bir de ben iki aydır yürütüyorum çok istiyor yurutmemi pesinde belim agriyo. Tek elini birakip durmaya calisiyo ama en erken 9 10 ayda yürür herhaldene güzel okudukça imreniyorum valla. Benim kızımda erken dönmeye başladı sallanıyor sürünüyor ama tam olarak emeklemesi yok henüz. Emeklesin diye hevesle bekliyorum ama asıl iş o zaman başlayacak anlaşıldı
Kizlar mama onlugu kullaniyorsunuzdur herhalde. Bizimki şu Eki Görüntüle 1648016
Eee biraz zorluklari var oynamak istiyo. Sizlerden sadesinj kullanan var mi yine de kuzucuklar oynuyor mu onu merak ediyorum.
Bu arada az once muzun bi kismini yarim bezelyeden az kucuk dogradim gerisini seftali ile cam rendede rendeledim. Yutamayan bi Cocuk olsun istemiyorum. Siz neler yapiyorsunuz puturlu veriyor musunuz
Bizimde yarin yedi ayimiz bitecek bebisin kac kg boyu nasil biz bu ay kilo almamisizkizlar merhaba.nasilsiniz bebekleriniz nasil....biz 7 aylik olduk artik.oturabiliyoruz ama biranda kendini arkaya saga sola atabiliyo.oyuzden yanluzbirakamiyorum.hala surunuyoruz emekleyemedik daha.disimizde cikmadi.cok sik giremiyorum artik.is bebek yemekti derken biranda aksam oluyo.bayagi sayfa birikmis okunacak zaman buldukca takip etmeye devam edicem sizleri...ayrica biz ayaktada duramiyoruz masallah sizlerin bebislerine.
Ben ucuncu kez oldum duzenli...Kızlar bebislerle ilgili deil ama bi sorun olcak regl olma zamanlarınız duzenlimi
İnşallah canım emeklesin yürüsün konuşsun derken zaman çabucak geçiyor. Keremin maşallahı var takip ediyorum.Valla cnm her gelişmesi ayri guzel insallah tez zamanda emekler ama bi basladi mi sen de tehlike basladi diye onlemler pesinde dolanmalar. Bir de ben iki aydır yürütüyorum çok istiyor yurutmemi pesinde belim agriyo. Tek elini birakip durmaya calisiyo ama en erken 9 10 ayda yürür herhalde
Ben de cok istiyorum yurumesini ve konusmasini. Anne diyo ara ara :) ama bilerek mi yapiyo dersen Hayır :) yuruseydi bu sefer kerem nerde diye aramaktan helak olucam çünkü her yere atiliyo ya yeni ne görse elde etmeye calisiyo acayip bir mrrak icinde :)İnşallah canım emeklesin yürüsün konuşsun derken zaman çabucak geçiyor. Keremin maşallahı var takip ediyorum.
Ben gecen ayin 25i kerem 6.5 Aylikti ilkini oldum. Daha olmadim 5 gun sonra 7 aylik oluyoKızlar bebislerle ilgili deil ama bi sorun olcak regl olma zamanlarınız duzenlimi
Bende iki defa ayni tarihte oldum.bu ay dün yada bgn olmam gerekiyordu.daha bise yok.internette okudum emzirme olduğu surece düzensiz olurmuş.ama gecikince ister istemez bi stres geliyo yaBen ucuncu kez oldum duzenli...
Ben daha hiç olmadım ki.Kızlar bebislerle ilgili deil ama bi sorun olcak regl olma zamanlarınız duzenlimi
Aynısını almıştım ben de, ama dediğin gibi oynayıp duruyo Ağzına götürüyo Kafayı eğerek ona bakıyo zor oluyo tabi öyle yedirmek :) bunu düşünmeliler bence, renk desen ilgisini çekiyo bebeğin :) alttan bağlamalı, giysi gibi olanlardan bulmak lazımKizlar mama onlugu kullaniyorsunuzdur herhalde. Bizimki şu Eki Görüntüle 1648016
Eee biraz zorluklari var oynamak istiyo. Sizlerden sadesinj kullanan var mi yine de kuzucuklar oynuyor mu onu merak ediyorum.
Bu arada az once muzun bi kismini yarim bezelyeden az kucuk dogradim gerisini seftali ile cam rendede rendeledim. Yutamayan bi Cocuk olsun istemiyorum. Siz neler yapiyorsunuz puturlu veriyor musunuz
Evet dedigin gercekten mantikli. Deneyim belki gorurse icer.Cnm bizim biberon alir. Sütü onunde sagiyordum bi de kendim iciriyordum. Sen de oyle yap alisir. Inşallah bol bol sutun olur
Değil doğumdan 5,5 ay sonra oldum eylül 22 gibi olmam lazımdı olmadım ... Gayette bi rahatlık vAr :)Kızlar bebislerle ilgili deil ama bi sorun olcak regl olma zamanlarınız duzenlimi
Ayy kizlarr kendimden suphe oldum boyle fotograflar gorunce ben hic firsat vermiyorum oglusumaherseyden korkuyorum sanirim..yok yokk yarın tez vakitte deneme yanilma yöntemleri baslatiyorum:))oturtma.ayakta bir yere tutunma (aslinda bugun supurge yaparken merakla bakinca makineye yanina getirdim tuttu tutunca azicik birakayim dedim durdu ama ben korktumm sanirim :))emekleme modundayiZ ama kizlarr biz geri geri gidioz:)))birde ellerimizi yere koyup dizimizin üzerinde degilde ayak parmaklarina dokunuyoruz:)sanki start deyince koscak gibii:)))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?