2015 MART BEBEKLERİ BÜYÜYOR...

kizlar merhaba.nasilsiniz bebekleriniz nasil....biz 7 aylik olduk artik.oturabiliyoruz ama biranda kendini arkaya saga sola atabiliyo.oyuzden yanluzbirakamiyorum.hala surunuyoruz emekleyemedik daha.disimizde cikmadi.cok sik giremiyorum artik.is bebek yemekti derken biranda aksam oluyo.bayagi sayfa birikmis okunacak zaman buldukca takip etmeye devam edicem sizleri...ayrica biz ayaktada duramiyoruz masallah sizlerin bebislerine.

Ben sivri kenarlari yumusatan seffaf seyler var ondan almistim cnm daha kullanmadim konyadayim elaziga gecince insallah. Bizimki 5 ay 3 haftalikken emekledi simdi cekmecenin icine bakiyo elini kistircak diye korkuyorum valla
ne güzel okudukça imreniyorum valla. Benim kızımda erken dönmeye başladı sallanıyor sürünüyor ama tam olarak emeklemesi yok henüz. Emeklesin diye hevesle bekliyorum ama asıl iş o zaman başlayacak anlaşıldı

Valla cnm her gelişmesi ayri guzel insallah tez zamanda emekler ama bi basladi mi sen de tehlike basladi diye onlemler pesinde dolanmalar. Bir de ben iki aydır yürütüyorum çok istiyor yurutmemi pesinde belim agriyo. Tek elini birakip durmaya calisiyo ama en erken 9 10 ayda yürür herhalde

Ayni onlugun pembesi bizde var, dedigin gibi oynamak istiyo ilgisini cekiyo ama mama sandalyesinde oturtunca ona olan ilgisi azaliyo, onundeki masayla ilgileniyo birde sarki soyluyoruz beraber o sekilde yemek yiyo. Bende yemegini ve meyvesini tam pure yapmiyorum biraz puturlu ayarliyorum cignemeye meyli olsun diye, zaten kizimda sulu seyi sevmiyo koyu kivamli olacak yedigi sey

Kızlar bebislerle ilgili deil ama bi sorun olcak regl olma zamanlarınız duzenlimi

Bizimde yarin yedi ayimiz bitecek bebisin kac kg boyu nasil biz bu ay kilo almamisiz

İnşallah canım emeklesin yürüsün konuşsun derken zaman çabucak geçiyor. Keremin maşallahı var takip ediyorum.

İnşallah canım emeklesin yürüsün konuşsun derken zaman çabucak geçiyor. Keremin maşallahı var takip ediyorum.
Ben de cok istiyorum yurumesini ve konusmasini. Anne diyo ara ara :) ama bilerek mi yapiyo dersen Hayır :) yuruseydi bu sefer kerem nerde diye aramaktan helak olucam çünkü her yere atiliyo ya yeni ne görse elde etmeye calisiyo acayip bir mrrak icinde :)

Bizim de bugun doktor kontrolumuz vardi 8 kg olmusuz.doktorumuz balik yagi basladi.1 ay sonra da kan sayimi yapilacak.bebegine balik yagi kullanan var mi ?

Aynısını almıştım ben de, ama dediğin gibi oynayıp duruyo Ağzına götürüyo Kafayı eğerek ona bakıyo zor oluyo tabi öyle yedirmek :) bunu düşünmeliler bence, renk desen ilgisini çekiyo bebeğin :) alttan bağlamalı, giysi gibi olanlardan bulmak lazım

[QEOTE="htc1984, post: 42895400, member: 544613"]Değil doğumdan 5,5 ay sonra oldum eylül 22 gibi olmam lazımdı olmadım ... Gayette bi rahatlık vAr :)[/QUOTE]
:)rahat olmak gerek aslinda ama aklına takisiosun ister istemez

bizimkide öyleydi, gören herkes bu hemen ayaklancak dedi. geri geri giden bebe, emeklemeden ayaklanırmış ki bizimki ayaklandı. biryerden tutunarak kol gücüyde kendini yukarı çekip ayaga kalkıyor :) yürüme heveslisi ama şimdilik düşüp duruyoruz daha öyle adım atma falan olmadı. günde en az 4 kez düşüyor kendi kendine. o start hareketini benimki de çok yapıyor, bizde o harekete "misafir getirtme" denir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…