2015 MART BEBEKLERİ BÜYÜYOR...

o ünite için çitlerden bende istiyorum, biz chicco'dan güvenlik kiti aldık ama içinden çıkmadı öyle bişi. tv dekoder ve playstation var rafta, velet devamlı gidip tuşlarına basıyor :)

biz merdiven için güvenlik kapısı almış ve takmıştık. ama bizimki tutunup tutunup ayaga kalkıyor çok tedirgin oluyorum. peşi sıra dolanıyorum evde. güya işten ayrıldım ama böyle daha çok yoruluyorum valla.

bu arada eşlerinizle çocuk yetiştirme konusunda aranız nasıl? ben eşimle cebelleşiyorum resmen! tv izlemesin diyorum o sanki inadınaymış gibi "yaa biz tv ile büyüdük" diyor. hatta bazen playstation oynarken çocuğu kucağına alıyor. çocuk faltaşı gibi açıyor gözlerini ekrana kitleniyor yemek konusunda da herşeyi ama herşeyi ağzına tıkıyor çocuğun.. tutturmuş bi bizim zamanımızda mama mı vardı.. yok biz böyle büyüdük falan.. çocuk uyumadığı zaman terasta salıncakta uyutuyordu çocuğu mesela şimdi hava soğuk diye terasa çıkaramıyor ama elinde battaniye ile yada ayağında sallıyor. çocuğu sallamaya alıştırdı uyuz oluyooooorrruuum!!!!

ben kollu olanlardan aldım ama baktım da daha fotosu yokmuş onla, çekince burada paylaşacağım. kollu olması çok güzel çünkü bizimki yemek yerken eli ayagı durmuyor kolunu agzına götürüyor falan. o yüzden tavsiye ederim. mama önlüğü değilde aktivite önlüğü diye geçiyor o kollular

Evet . Alismalari lazim yavas yavas. O nedenle tecrubeli annelerden ozellikle destek bekliyoruz

Senin eşin de fenaymis. O kadar karismasin sana. Sonucta ortada bilimsel olan bazi seyler var. Bunlari aciklamaya calismalisin

Bizimki uzun zamandır geri geri emekliyor. Tuttugumda adim atiyor masallah subhanallah. Demek ki yakinda ayaklanir

Canım güvenlik kapısı nerden aldın ve ne kadar aldın? bizimde ev dublex almam lazım

Valla bizdede tam tersi durum , eşim her kurala uyuyor oda beni deli ediyor bende biraz rahat bırak diyorum, yediği şeyleri bile erken daha diyordu rest çekince ,karışmadı bir daha ama çok kuralcı halen sallama konusu iyi olmamış yaa, benimde kv sallamak istiyor izin vermiyorum ama sanırım gündüzleri sallıyor ancak benim sıpa o sallamayı oyun sanıp uyumuyor aslan oğlum sonra tıpış tıpış yatağında yatırıyor

Bu erkeklerin hepsi boyle mi ya...bizde durum okadar vahim degil. Esim de annemde benden korktuklarini dile getiriyorlar sakadan. Gennelikle bana herseyi soruyorlar. Ammma babam var bayramdan once gelmislerdi, ona kizimi teslim ettigimizde hep kontrol ediyoruz ve hep sucustu yakaliyoruz...tv acik, reklam arasi en kotusu, kizim terlik kemiriyor, masanin altina surunup yer supuruyor daha nEler...hep uyariyorum ama gulup aynisini yapiyor. El mahkum sadece cok kisa sure icin birakiyoruz baksin o yuzden

kızlar sizce hangisi , biri dönüyor , oyunda oynayabilir,diğeri sabit ve mama koltuğu yıkanabilir.

Bugun pek ilgisini crkmedi cunku önüne koydum tabagi kendi yesin diye. Finger food diye bi yöntem varmis. Parmak seklinde kesiyorsun. Muz kestim biraz da havuc hasladim arada yutma sesi geliyordu ama çoğu nereye gitti hic anlamadim :) muzlar ezildi tabi :) yüzünü elini it yalasa doyardi yani :)

Lcwda vardi giysi seklinde olan 15 idi esim tabi her zamanki gibi ne geregi var dedi :) bunla da kollarini siyiriyorum

Bu sekilde ben de yapiyorum. Ekmek, tuzsuz peynir, meyve, kabuklu salatalik. Bir sure kizim pureleri hic yemek istemedi caresiszlikten belki bisiler kemirir diye verdim. Sonra onlari agzina sokmak icin acarken ben hoop hemen kasigi sokuyordum :))) bi baktim puturlu ve parcali seyleri daha cok seviyor bildigin cigniyor ona gore hazirlamaya basladim. Biz 7 aylik olduk cok sukur. Daha az takmaya basladim bizim yemeklerden de tattirmaya basladim tuzsuz olarak. Yakinda kiymaya baslariz. Yumurta sarisi a da basladik sukur birsey olmadi. Benim size sorum su: bezini baglarken kiyafetini giydiriken nasil yapiyorsunuz? Benimki hic durmuyor, yuzustuyken bagliyorum normalde hatta basi farkli yonlere bakarken. Timsahla savasiyorum sanki, bir bebek bukadar guclu mu yaaa :)

Kizlar yurutec konusunda kararsizim. Kizim hep ayakta dolasmak istiyor elinden tutup gezdiriyoruz. Bir arkadasim cok onerdi erkek bebek degil sonucta dedi cok rahat edersin dedi. Siz ne dusunuyorsunuz?

Konulari karistirmayayim diye ayri yaziyorum. Bebeklerini tek basina yikayan anneler, nasil yikiyorsunuz bir anlatir misiniz? Banyo mat'i gordum de buyuk kuvete koyulur bebegin onunde arkasinda destek var orda oturtulur. Esim is seyahatine ciktiginda nasil yikayacagim derdi basladi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…