2015 MART BEBEKLERİ BÜYÜYOR...

Ben 2. Ayından itibaren yanlış yıkıyorum küvete biraz su dolduruyorum yatırıyorum yanına kova ya durulama suyu hazırlıyorum havlum herşey hazır oluyor hızlıca heryerini güzelce yıkıyorum basını da yatarken şampuanlıyorum hazırladığım su ile durulayıp çıkartıyorum kolay oluyor

Aynen canım bizimkinde hiç durmuyor 3,5 aylıktan beri dönüveriyor ve tersten soyup giydiriyorum çoğunluk eline bişi verip. Bez, banyo, giyim zor gerçekten. Köprü kurmak, o şekilde yaslanmak istiyordu son zamanlarda hep. Şimdi bide emekleme başladı tutabilene aşkolsun yani :)

Hareketten küvette durmaz ki canım, biz Çoktandır kucakta yıkıyoruz duşun içinde. Benim kucağımda oluyo eşim de ara ara yardım ediyo, çıkınca da hemen bi bornoz geçiriyorum üzerime giydiriyorum hemen. Artık havalar serin, sık yıkamıyorum ben.
Sizler ne sıklıkta yıkıyorsunuz?

Canım haraketli ise küvet zor olabilir, oturana kadar bir çare olması açısından örnek vermek gerekirse, Ben kucağıma alıyorum, yıkıyorum, çıkıncada onu yatağa atıp , bornoz giyiyorum üzerime, önce onu giydiriyor sonra kendim giyiniyorum , bu arada geçen bir yerde afrikalı idi tam hatırlamıyorum kadınlar ayaklarını uzatıp bebişleri yatırıp yıkıyorlardı bende ordan sonra cesaretlendim , ben ayağıma yatırmıyorum ama kucağıma oturtur vaziyette yıkıyorum.

Ben her gün yıkıyordum bu hafta bir gün durup bir gün yıkamaya başladım, havalar çok soğudu inşallah üşütmem. Banyoyu çok seviyor benim ki

Kizlar yurutec konusunda kararsizim. Kizim hep ayakta dolasmak istiyor elinden tutup gezdiriyoruz. Bir arkadasim cok onerdi erkek bebek degil sonucta dedi cok rahat edersin dedi. Siz ne dusunuyorsunuz?
Bende çok özeniyorum, kolaylık olur gibide geliyor ama herkes zararlı olduğunu söylüyor. Hatta geçen alışveriş merkezinde bir oturtayım da denesin dedim, mağazada müşteriler bile doktorlar yürüteci kullanmayın diyor dedi ( utanıp deneyemedim. Önerilmiyor ama maşallah her yerde satışı var 150 -200 tl ye yürüteç var

ya bnde bu konuda kararsız olanlardanım, eskiden her çocuğun bir yürüteçi mutlaka olurdu bende kanguru alacağım zaman satıcı çocuk demişti, almayın fıtık yapıyor diye,ondan vazgeçmiştim, ama yürüteç istiyorum ya onun keyfi başka olur, ne yapacağım bende bilmiyrum

Bende oyle diyorum esime onune bi engel koyalim tutunsun bakalim napcak:))bizde de adim atma yok biz kanguru gibi zipliyoruZ:))nereye gidecekse artikk:)))

iyiymiş ben de deneyeyim ama genelde uyumaya yakın uzun kollu giydiriyorum hava serin diye o haldeyken dikkatini çekmez uyanıkken olabilir altını açarken de aynı eline kitabını veriyorum o oyalıyo ancak en sevdiği oyuncağı kitabı:)

Aaa çok güzel ya, nasıl yaptın ? Bizimkide bugün artık aynı şeyi yemekten isyan etmiş :))
bnmki de yemiyo hep bizim yediklerimize atılıyo vermeyince bağırıyor bayağı ben her gün değiştiriyorum tariflerimi bşyler ekleyip çıkarıyorum bazen seviyo bazen sevmiyor

Terletirse hic giydirme cnm onu hasta olur. Ben de bi deniycem eve gecince. O polar cok aklima yatti da esim almadi atansaydim iyidi gerci boyle de iyi onun bana cok ihtiyaci var cok baglandim kuzuya
giydirmem zaten cnm öyle bi battaniyesi vardı bebekken terletiyodu ama kıyafetleri varken sarıyodum bunu kullanırsam içine ince giydirrim ya da bacaklarına bşy giydirmem çok sıcak olursa en güzeli çocuğunla ilgilenebilmen canm

Iyi geceler bayanlar. Oglum bagirsak dugumlenmesinden ameliyat oldu. Minicik yavrum neler yasadi cok uzgunum sizinle paylasmak istedim.
çook geçmiş olsun cnm ya neden olmuş o

Dua edin tekrarlamasin. Allah kimseye yasatmasin. Evlatlarimiza saglik iyilik versin.
amiin cnm seninkine de bi an önce

Ben dogal olan herseyi veriyorum once bi tattiriyorum baktim bi sikinti yok daya gitsin
Mesela dunde bugday dovmesi verdim cok sevdi hem cok saglikli
ben de avokadoya başladım muzla verdm dediğin gibi çok sevdi muza bayılıyo zaten et de verdm yavaştan azcık baya sevdi cevizi meyve pürelerine ekliyorum her gün yarım tane kadr ..sebzeleri çok sevdiremiyorum ama

Yaaa hiç sorma birde ağzını şapırtadıyor ,yalanıyor ,insanın Boğazı'na düğümleniyor :))
di mi ya bildiğin ağzını oynatıyor ben yerken zaten odaya elimde tabakla bardakla geleyim hemen emziğini atıp bekliyo vermezsem bağırıyo

canm yaa ne güzel tutunmuş o öyle bnm ev de bundan farksız

En sevdiği yer balkon.Artık kendi oturuyor ama dengesiz her an düşebilir şekilde.
maşallah çook tatlı bunlar amaa:)

aynen aynen çok şey öğreniyorum burdan kardeşim dün çocuğu bilgisayarla büyüttün diyo :)

Ben sivri kenarlari yumusatan seffaf seyler var ondan almistim cnm daha kullanmadim konyadayim elaziga gecince insallah. Bizimki 5 ay 3 haftalikken emekledi simdi cekmecenin icine bakiyo elini kistircak diye korkuyorum valla
bnmki emeklemeden yere bırakıca yatağının çekmecesini açmaya başladı artık koymuyorum oraya ama dünden beri öne doğru gitmeye başladı bi kaç güne tam emekler

pütürlü veriyorum uzun zamandr ağzında çevirmeyi öğrendi artık dişi olsa çiğneyecek

Kızlar bebislerle ilgili deil ama bi sorun olcak regl olma zamanlarınız duzenlimi
4. yü olcam hep düzensizdi

oğluma babası bakıyo hiç bi problem yok araştırarak yaptığım için her şeyi güveniyo bana bazen o bana kızıyo onu yedrmeseydn diye hatta

ben yaklaşık 3 aydan beri kendim yıkıyorum banyoya giriyoruz beraber kucağıma yatırıp önce göbüşünü koltuk altlarını kollarını bacaklarını yıkıyorum sonra dizime karnını yaslayıp sırtını başını yıkıyorum çok rahatız biz

ben kanguru da aldm yürüteç de ikisini de pek sevmedi kanguruyu pek kullanamadım bi kaç kere martkete giderken işime yaradı yürüteçte de çok sıkılıyo ilerlemiyor beyfendi

ben kanguru da aldm yürüteç de ikisini de pek sevmedi kanguruyu pek kullanamadım bi kaç kere martkete giderken işime yaradı yürüteçte de çok sıkılıyo ilerlemiyor beyfendi
hahahahhaha ay birde keyifleri ne isterlerse onu yapıyorlar ya bitiriyorlar benii :))

Bizimde tek anlasamadigimiz nokta tv izlemesiydi, ayni esim de diyo ilerde zaten izleteceksin simdi izlesin ne olacak, sonra internette bir makale buldum okuttum bana hak verdi. Erken yasta tv izlemek beyin hucreleninin gelisimini engelliyormus ve hucreleri olduruyormus, bunu okuyunca aetik esimde dikkat etmeye basladi. Ama bizim cadiyi kimandalardan uzak tutamiyoruz ve cihazlar tabiki. Benimde unitem alcak ve onunde cihazlar acikta yere koyunca pitir pitir onlara gidiyo nasil bir cozum bilacaz bilmiyorum. Su an bile bu yaziyi yazarken 3 kere elinden cihazlari aldim

Cok iyiymis bende ondan bulup almaliyim, nerden almistin

Bende tek basima ve filesinde yikiyorum gerci artik cok hareket ediyo bindan sonra nasil yaparim bilmiyorum

Canim senin kizin sakin galiba. Biz iki kisi zor tutuyoruz ayaga kalkmaya ugrasiyor sabunlu ellerini agizina sokuyor, ayaklarini durularken bile ohooooo sag sol su sicriyor...nasil yapicam ben yaa...

O videoyu ben de gordum canim ayaklarin uzerinde yuzu koyun resmen citiliyorlardi siralanip :) biz aman birsey olmasin diye tirsiyoruz...sagol canim muhtemelen ben de oyle yaparim...

Her gun, aksam 7 banyo saatimiz. Gelen giden o saatten once gelir gider herkes rutinimizi bilir :) sadece her gun basini yikamam diye dusunuyorum ama suya bi sokup cikaririm uyku saatini bilsin diye. Kucak deneyecem ben de bakalim nasil olacak..

Sasiriyor insan gercekten...ben 3 aylik iken kanguru almistik hic te sevmemisti. Sonra kucagin guzelligini bir ogrendi artik kucak istiyor kanguru da buyuk kolaylik oluyor simdilerde cok kullaniyorum, bebek arabanin bagjindan eksik olmuyor. 10-15 dk kangurudA sonra tekrar arabaya. 10 dk kucakta tasisam sirtim cok agrir bence fitik yapar diyen cocuk henuz baba olmamistir :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…