2015 MART BEBEKLERİ BÜYÜYOR...

Düşününce kendi öğrenmesi cok mantikli valla cnm istedigi kadar yesin hep biz yedircek degiliz niye savasalim :)

Cnm ben kendi evimde olmadigimiz için legene kaymasın diye bi camasir koyuyorum oturmayi bildiği icin sknti olmuyo

Cocuk dogali 7 ay olacak. 7 ayda bittim resmen. Cocukla ilgili bisey oldugunda bir yandan ona uzuldum bir yandan esimle ugrastim. Doktora goturelim dedim ne gerek var dedi hep. Sagolsun bana hep yardimci oldu her seyde ama sinirlerim de yiprandi. Her tartismamiz cocuk yuzunden. Daha 40 i cikmadan bebegi alip balkona cikariyordu soguk havada. Sakinlesir aglamaz diye. Elinde hop hop atip tutuyor hala. Gulsemmi aglasammi bilmiyorum. Benim kiz da onunla cok egleniyor. Gulmekten catlatacak cocugu :) tv bizde de var ama artik kasmiyorum o anlamda.

Ben de 3. Ayindan beri yalniz yikiyorum. Kuvetin dibine havlu serip yairiyorum.basinin geldigi kisim yuksek oluyor. O sekilde once vucudunu yikiyorum dusla. Kovaya su doldurmuyorum. Yavas yavas oynayarak konusarak.kizim da seviyo. En son kafasini yikiyorum. Ayaga kaldirip son kez su tutuyorum. Yere serdigim havlusuna yatirip sariyorum.asil mesele ustunu giydirmekte. Kiziyo agliyo ve acikmis oldugu icin sabredemiyo.

Bende bunu sormak icin forumu actim.benden once sormussunuz. Doktoruna soran var mi acaba.ne yapsak kullansakmi.

Bende bunu sormak icin forumu actim.benden once sormussunuz. Doktoruna soran var mi acaba.ne yapsak kullansakmi.
Canım doktorların bazıları hiç önermiyor, bazıları ise çok kalmamak Şartı ile kullanabilirsiniz diyor, bazıları ise sıkıntı Görmüyor , ama yinede burdaki herkes bir sorsa iyi olur fikir almış oluruz

Ben sormustum onermiyoruz dedi.yuruteci.erkek cocuklar icin sormustum.kizim olsa kesin koyarim yurutece.

Ben kimseye sormadan aldım fazla durmuyor zaten. Önceki çocuklar hiç inmiyordu üstünden. Allah korusun onları inşallah bişe olmaz.

Ben kızıma yürüteç aldım on gün oldu yavaş yavaş alıştı. Bende çok karşıydim ama çevremdeki herkes kullanmış ve çok tavsiye ettiler. Çocuk adım atmayı öğrenemiyormus. Gerçekten de benim kızım adım atmayı yeni yeni yürüteçle öğrendi. Hem zaten yarım saatten fazla durmuyor bende rahatlıyorum biraz iyiyiz simdilik

Kizlar iyi aksamlar.ben grip baslangici oluyorum sanirim.ilac atip uyumayi dusunuyorum.hangi grip ilacini kullanabiliyoruz acaba emziriyorum da hangisi uygundur.?

Canim senin kizin sakin galiba. Biz iki kisi zor tutuyoruz ayaga kalkmaya ugrasiyor sabunlu ellerini agizina sokuyor, ayaklarini durularken bile ohooooo sag sol su sicriyor...nasil yapicam ben yaa...
Şimdilik bu sekil idare ediyoruz suda dönmesi filan yok ama sırtını yaparken oturtuyorum o Zaman biraz zorlanıyoruz tel başıma yıkıyorum beraber girmek fikri bana pratik gelmedi şuan böyle ama ilerine Nasıl yaparım bende bilmiyorum şimdilik

Köprünün altından çok sular aktı".. Eşine sor bakalım o bebekken PlayStation mi izliyormuş? :)))
Bu arada benim eşim de arada iPad ten vs. Bebek filmleri Açıyor, çok seviyor bebişim ama ben kızıyorum.. Bağımlısı olur diye korkuyorum. O da tamam daha izletmicem falan diyo ama.. Yemek konusunda hemfikiriz, hangi ay ne yemesi gerekiyorsa onu veriyorum. Yani şimdilik sadece mama ve ek gıda, yabancı besinler yok. Taakii 1 yaşına kadar :)

Hahahaha :)) aynen yaa, Altını Değiştirmek işkence, Dünya'nın tekmesini yiyorum, geri giydirmene kadar. Nasıl da acıtıyor walla :)

Kizlar yurutec konusunda kararsizim. Kizim hep ayakta dolasmak istiyor elinden tutup gezdiriyoruz. Bir arkadasim cok onerdi erkek bebek degil sonucta dedi cok rahat edersin dedi. Siz ne dusunuyorsunuz?

Biz almayacağız, bu tür şeyleri eşim araştırır, çok sağlıksızmış ve hatta Isveç te tamamen yasaklanmış satışı. Bacak yamukluğu olur diye biliriz genelde biz; motor becerisi (beyin Gelişimi), ayak bacak eğriliği, hatta Büyüyünce ortaya çıkan bel ağrısı gibi.. Olumsuzlukları varmış.

Canım güvenlik kapısı nerden aldın ve ne kadar aldın? bizimde ev dublex almam lazım

ikea'nın güvenlik kapısı ama eşim gittigidiyor'dan almış. daha uygunları kesin vardır, araştırmak lazım. benimki önüne ilk çıkanı aldığı için çokta özellikli bir ürün değil açıkçası.

ben doğduğundan beri ilk banyosu hariç hep tek yıkıyorum. (ilk banyosunda tuzlama ritüeli yaptı annem:) ) ilk başlarda yani attila küçükken (!?) küvette filesiyle yıkıyordum. yada şampuanlama yapmayacaksam yani poposunu temizlemek için banyo lavabosunu kullanıyordum. artık lavaboya sığmıyor :) küvetten fileyi de çıkardım. küvetinde keyif banyosunu yapıyor artık. temizlenme banyosunu duşakabinde yaptırıyorum. küvetinin filesini duşakabinin içine koyuyorum kaymasın diye. oturtur vaziyettte şampuanlayıp duşta temizliyorum. zaten suyu seven bir bebek olduğu için çok zorluk çıkarmıyor bizimki çok şükür :)

Biz
Bende oyle diyorum esime onune bi engel koyalim tutunsun bakalim napcak:))bizde de adim atma yok biz kanguru gibi zipliyoruZ:))nereye gidecekse artikk:)))
bizimde aynı en sevdiğimiz şey zıplamak birde ayaklarına tam basmıyor sürekli parmak ucunda sanırsın balerin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…