tabi canmmm istemezse ya da istediği olmazsa nasıl bağırıyorhahahahhaha ay birde keyifleri ne isterlerse onu yapıyorlar ya bitiriyorlar benii :))
Düşününce kendi öğrenmesi cok mantikli valla cnm istedigi kadar yesin hep biz yedircek degiliz niye savasalim :)Bu sekilde ben de yapiyorum. Ekmek, tuzsuz peynir, meyve, kabuklu salatalik. Bir sure kizim pureleri hic yemek istemedi caresiszlikten belki bisiler kemirir diye verdim. Sonra onlari agzina sokmak icin acarken ben hoop hemen kasigi sokuyordum :))) bi baktim puturlu ve parcali seyleri daha cok seviyor bildigin cigniyor ona gore hazirlamaya basladim. Biz 7 aylik olduk cok sukur. Daha az takmaya basladim bizim yemeklerden de tattirmaya basladim tuzsuz olarak. Yakinda kiymaya baslariz. Yumurta sarisi a da basladik sukur birsey olmadi. Benim size sorum su: bezini baglarken kiyafetini giydiriken nasil yapiyorsunuz? Benimki hic durmuyor, yuzustuyken bagliyorum normalde hatta basi farkli yonlere bakarken. Timsahla savasiyorum sanki, bir bebek bukadar guclu mu yaaa :)
Cnm ben kendi evimde olmadigimiz için legene kaymasın diye bi camasir koyuyorum oturmayi bildiği icin sknti olmuyoKonulari karistirmayayim diye ayri yaziyorum. Bebeklerini tek basina yikayan anneler, nasil yikiyorsunuz bir anlatir misiniz? Banyo mat'i gordum de buyuk kuvete koyulur bebegin onunde arkasinda destek var orda oturtulur. Esim is seyahatine ciktiginda nasil yikayacagim derdi basladi :)
Cocuk dogali 7 ay olacak. 7 ayda bittim resmen. Cocukla ilgili bisey oldugunda bir yandan ona uzuldum bir yandan esimle ugrastim. Doktora goturelim dedim ne gerek var dedi hep. Sagolsun bana hep yardimci oldu her seyde ama sinirlerim de yiprandi. Her tartismamiz cocuk yuzunden. Daha 40 i cikmadan bebegi alip balkona cikariyordu soguk havada. Sakinlesir aglamaz diye. Elinde hop hop atip tutuyor hala. Gulsemmi aglasammi bilmiyorum. Benim kiz da onunla cok egleniyor. Gulmekten catlatacak cocugu :) tv bizde de var ama artik kasmiyorum o anlamda.bu arada eşlerinizle çocuk yetiştirme konusunda aranız nasıl? ben eşimle cebelleşiyorum resmen! tv izlemesin diyorum o sanki inadınaymış gibi "yaa biz tv ile büyüdük" diyor. hatta bazen playstation oynarken çocuğu kucağına alıyor. çocuk faltaşı gibi açıyor gözlerini ekrana kitleniyoryemek konusunda da herşeyi ama herşeyi ağzına tıkıyor çocuğun.. tutturmuş bi bizim zamanımızda mama mı vardı.. yok biz böyle büyüdük falan.. çocuk uyumadığı zaman terasta salıncakta uyutuyordu çocuğu mesela şimdi hava soğuk diye terasa çıkaramıyor ama elinde battaniye ile yada ayağında sallıyor. çocuğu sallamaya alıştırdı uyuz oluyooooorrruuum!!!!
Ben de 3. Ayindan beri yalniz yikiyorum. Kuvetin dibine havlu serip yairiyorum.basinin geldigi kisim yuksek oluyor. O sekilde once vucudunu yikiyorum dusla. Kovaya su doldurmuyorum. Yavas yavas oynayarak konusarak.kizim da seviyo. En son kafasini yikiyorum. Ayaga kaldirip son kez su tutuyorum. Yere serdigim havlusuna yatirip sariyorum.asil mesele ustunu giydirmekte. Kiziyo agliyo ve acikmis oldugu icin sabredemiyo.Ben 2. Ayından itibaren yanlış yıkıyorum küvete biraz su dolduruyorum yatırıyorum yanına kova ya durulama suyu hazırlıyorum havlum herşey hazır oluyor hızlıca heryerini güzelce yıkıyorum basını da yatarken şampuanlıyorum hazırladığım su ile durulayıp çıkartıyorum kolay oluyor
Bende bunu sormak icin forumu actim.benden once sormussunuz. Doktoruna soran var mi acaba.ne yapsak kullansakmi.ya bnde bu konuda kararsız olanlardanım, eskiden her çocuğun bir yürüteçi mutlaka olurdubende kanguru alacağım zaman satıcı çocuk demişti, almayın fıtık yapıyor diye,ondan vazgeçmiştim, ama yürüteç istiyorum ya onun keyfi başka olur, ne yapacağım bende bilmiyrum
Canım doktorların bazıları hiç önermiyor, bazıları ise çok kalmamak Şartı ile kullanabilirsiniz diyor, bazıları ise sıkıntı Görmüyor , ama yinede burdaki herkes bir sorsa iyi olur fikir almış oluruzBende bunu sormak icin forumu actim.benden once sormussunuz. Doktoruna soran var mi acaba.ne yapsak kullansakmi.
Ben kimseye sormadan aldım fazla durmuyor zaten. Önceki çocuklar hiç inmiyordu üstünden. Allah korusun onları inşallah bişe olmaz.Canım doktorların bazıları hiç önermiyor, bazıları ise çok kalmamak Şartı ile kullanabilirsiniz diyor, bazıları ise sıkıntı Görmüyor , ama yinede burdaki herkes bir sorsa iyi olur fikir almış oluruz
Şimdilik bu sekil idare ediyoruz suda dönmesi filan yok ama sırtını yaparken oturtuyorum o Zaman biraz zorlanıyoruz tel başıma yıkıyorum beraber girmek fikri bana pratik gelmedi şuan böyle ama ilerine Nasıl yaparım bende bilmiyorum şimdilikCanim senin kizin sakin galiba. Biz iki kisi zor tutuyoruz ayaga kalkmaya ugrasiyor sabunlu ellerini agizina sokuyor, ayaklarini durularken bile ohooooo sag sol su sicriyor...nasil yapicam ben yaa...
bu arada eşlerinizle çocuk yetiştirme konusunda aranız nasıl? ben eşimle cebelleşiyorum resmen! tv izlemesin diyorum o sanki inadınaymış gibi "yaa biz tv ile büyüdük" diyor. hatta bazen playstation oynarken çocuğu kucağına alıyor. çocuk faltaşı gibi açıyor gözlerini ekrana kitleniyoryemek konusunda da herşeyi ama herşeyi ağzına tıkıyor çocuğun.. tutturmuş bi bizim zamanımızda mama mı vardı.. yok biz böyle büyüdük falan.. çocuk uyumadığı zaman terasta salıncakta uyutuyordu çocuğu mesela şimdi hava soğuk diye terasa çıkaramıyor ama elinde battaniye ile yada ayağında sallıyor. çocuğu sallamaya alıştırdı uyuz oluyooooorrruuum!!!!
Bu sekilde ben de yapiyorum. Ekmek, tuzsuz peynir, meyve, kabuklu salatalik. Bir sure kizim pureleri hic yemek istemedi caresiszlikten belki bisiler kemirir diye verdim. Sonra onlari agzina sokmak icin acarken ben hoop hemen kasigi sokuyordum :))) bi baktim puturlu ve parcali seyleri daha cok seviyor bildigin cigniyor ona gore hazirlamaya basladim. Biz 7 aylik olduk cok sukur. Daha az takmaya basladim bizim yemeklerden de tattirmaya basladim tuzsuz olarak. Yakinda kiymaya baslariz. Yumurta sarisi a da basladik sukur birsey olmadi. Benim size sorum su: bezini baglarken kiyafetini giydiriken nasil yapiyorsunuz? Benimki hic durmuyor, yuzustuyken bagliyorum normalde hatta basi farkli yonlere bakarken. Timsahla savasiyorum sanki, bir bebek bukadar guclu mu yaaa :)
Kizlar yurutec konusunda kararsizim. Kizim hep ayakta dolasmak istiyor elinden tutup gezdiriyoruz. Bir arkadasim cok onerdi erkek bebek degil sonucta dedi cok rahat edersin dedi. Siz ne dusunuyorsunuz?
Canım güvenlik kapısı nerden aldın ve ne kadar aldın? bizimde ev dublex almam lazım
Eki Görüntüle 1648801 Eki Görüntüle 1648802 kızlar sizce hangisi , biri dönüyor , oyunda oynayabilir,diğeri sabit ve mama koltuğu yıkanabilir.
Konulari karistirmayayim diye ayri yaziyorum. Bebeklerini tek basina yikayan anneler, nasil yikiyorsunuz bir anlatir misiniz? Banyo mat'i gordum de buyuk kuvete koyulur bebegin onunde arkasinda destek var orda oturtulur. Esim is seyahatine ciktiginda nasil yikayacagim derdi basladi :)
Cok iyiymis bende ondan bulup almaliyim, nerden almistin
bizimde aynı en sevdiğimiz şey zıplamak birde ayaklarına tam basmıyor sürekli parmak ucunda sanırsın balerinBende oyle diyorum esime onune bi engel koyalim tutunsun bakalim napcak:))bizde de adim atma yok biz kanguru gibi zipliyoruZ:))nereye gidecekse artikk:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?