- 25 Ocak 2013
- 644
- 822
- 303
- 39
Cocuk dogali 7 ay olacak. 7 ayda bittim resmen. Cocukla ilgili bisey oldugunda bir yandan ona uzuldum bir yandan esimle ugrastim. Doktora goturelim dedim ne gerek var dedi hep. Sagolsun bana hep yardimci oldu her seyde ama sinirlerim de yiprandi. Her tartismamiz cocuk yuzunden. Daha 40 i cikmadan bebegi alip balkona cikariyordu soguk havada. Sakinlesir aglamaz diye. Elinde hop hop atip tutuyor hala. Gulsemmi aglasammi bilmiyorum. Benim kiz da onunla cok egleniyor. Gulmekten catlatacak cocugu :) tv bizde de var ama artik kasmiyorum o anlamda.
Kizlar iyi aksamlar.ben grip baslangici oluyorum sanirim.ilac atip uyumayi dusunuyorum.hangi grip ilacini kullanabiliyoruz acaba emziriyorum da hangisi uygundur.?
Köprünün altından çok sular aktı".. Eşine sor bakalım o bebekken PlayStation mi izliyormuş? :)))
Bu arada benim eşim de arada iPad ten vs. Bebek filmleri Açıyor, çok seviyor bebişim ama ben kızıyorum.. Bağımlısı olur diye korkuyorum. O da tamam daha izletmicem falan diyo ama.. Yemek konusunda hemfikiriz, hangi ay ne yemesi gerekiyorsa onu veriyorum. Yani şimdilik sadece mama ve ek gıda, yabancı besinler yok. Taakii 1 yaşına kadar :)
Biz
bizimde aynı en sevdiğimiz şey zıplamak birde ayaklarına tam basmıyor sürekli parmak ucunda sanırsın balerin
Aaaa sinirleniyor değilmi :)) bende bizimki mi bu kadar sinirli diyordum :)tabi canmmm istemezse ya da istediği olmazsa nasıl bağırıyor
Bu bağırmalardan ben bıktım artık iki dk rahat yok. Kahvaltı toplayıp işe gitmem lazım o arada öyle bir bağırıyor ki, sabrım taşıyor artık ben de bağırıyorum. Sonra babası geliyor anne sinirlendi oğlum sus diyor kucağına alıyor. Sonra bir de vicdan yapıyorum of of.Aaaa sinirleniyor değilmi :)) bende bizimki mi bu kadar sinirli diyordum :)
Sasiriyor insan gercekten...ben 3 aylik iken kanguru almistik hic te sevmemisti. Sonra kucagin guzelligini bir ogrendi artik kucak istiyor kanguru da buyuk kolaylik oluyor simdilerde cok kullaniyorum, bebek arabanin bagjindan eksik olmuyor. 10-15 dk kangurudA sonra tekrar arabaya. 10 dk kucakta tasisam sirtim cok agrir bence fitik yapar diyen cocuk henuz baba olmamistir :)
Canım o tamamen Dönüyor zaten arka kısmına bakınca orda tabak bardak vs koyacak yeri var ve her parçası ayrılıyor 2 sinindebu sağdaki çok tatlıymış ama mama sandalyesi gibi değil de, aktivite masası gibi :) çıkıyor mu o oyuncaklar?
Hahaha rakı balık iyiymiş yaaaa hahaha :))benim eşimin anne ve babası yok. anneannesi yetiştirmiş. o yüzden baya baya eski kafa yetişmiş yemek konusunda. herşeyi yesin tatsın istiyor. tamam yesin tadına baksın ama sırayla, yavaş yavaş... yok anlamıyor. çocuğa dondurma yalatmışlığı bile var. e çocuk sevdi tabi rahat bırakır mı ağladı durdu tekrar tekrar vermek zorunda kaldık. eve gidince bi güzel tartıştık bu yüzden eşimle. tamam dikkat ederim diyor. sonra unutuyor, gene aynı şeyler..
geçen çipura aldım, kılçığını iyice ayıklayıp nohut büyüklüğünde verdim çocuğa. ay vermez olaydım bi baktım benimki çocuğa turp veriyor, roka tutuşturuyor eline... nerdeyse oturup rakı balık yapacak çocukla!
Kıyamam yaaaa , ben genelde sakin biriyim damarıma basılmadığı süreceBu bağırmalardan ben bıktım artık iki dk rahat yok. Kahvaltı toplayıp işe gitmem lazım o arada öyle bir bağırıyor ki, sabrım taşıyor artık ben de bağırıyorum. Sonra babası geliyor anne sinirlendi oğlum sus diyor kucağına alıyor. Sonra bir de vicdan yapıyorum of of.
Teşekkür ederim canm bende ole yapaym maske taktm onu emzirirken falan allahm ya cocuk bana bakip gulmekten ememedi:))bizim bacaklarimiz o bacak seklindeydi dogdugunda doktor kesinlikle yurutec almayin demisti zaten cok zararli birsy cocuk yurumek istediginde zaten kendi baslar demisti.bizimki zaten eminim onuda sevmezdi:))ıhlamur nane limon falan kaynat iç bence canım emziriyorken ilaç kullanmayı önermiyor doktorlar ama çok kötü olursan parol içebilirsin sadece.
maşallah kuzucuğa :) sünger sanırım viscoya göre daha çabuk çöküyor yıpanıyor. ki bizim oğlanın uykusunda bile aşırı hareketli olduğunu, oradan oraya ilerlediğini düşünürsekBiz dun bugun itibariyle 7.aya girdik:)hayirlisiyla insallah yeni seyler ogrenmeeye:))biz oyun parkinda hala visco yatak kullaniyoruz birsey olmadi daha ust kademedeyiz bizde:)tasidigi kadar yatar sonra odasindaki yataga geceriz :) su an bizi tasiyo bakalim ama max 9 kg demissin ya bizim kolilomuz 8800 9 uda gectigimzde de tasir bu bizi ya diye dusunuyorum:)
maşallah Atilla tutununca ayakta güzel duruyor, ben bizimkine doğru bastırayım diye deniyorum ama hiç oralı olmuyor. zaten göstererek bir şey öğretemiyorum illa deneyecek kendi bulacakahaha o parmak ucuyla basma olayı bizde de var. sanki biryere yetişemiyormuş gibi bide tutunup iyice yükseliyor. bide kollarından tutup ayakta diktiğimde kolbastı oynar gibi hareket ediyor :)
hayırlı uğurlu olsun yeni ayı, kolaylıkla yaşına ulaşın inşallah.Biz dun bugun itibariyle 7.aya girdik:)hayirlisiyla insallah yeni seyler ogrenmeeye:))biz oyun parkinda hala visco yatak kullaniyoruz birsey olmadi daha ust kademedeyiz bizde:)tasidigi kadar yatar sonra odasindaki yataga geceriz :) su an bizi tasiyo bakalim ama max 9 kg demissin ya bizim kolilomuz 8800 9 uda gectigimzde de tasir bu bizi ya diye dusunuyorum:)
Saol canim herkesinki insallah:)hayırlı uğurlu olsun yeni ayı, kolaylıkla yaşına ulaşın inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?