bizimki park yatakta yatıyor hala. 8.760 kilomuz. Park yatağın içinde visko yatağı var ben birde yün yorganını serdim üstüne orda yatıyor. Üst katta kilo sınırına dikkat etmemişim ben iyi oldu söylediğinizctesi günü 7.ay kontrolümüz var, doktora yatak konusunu da soracağım. şuan oyun parkında sünger yatakta yatıyor. internette araştırmıştım ve visco terletebilir diye sünger almıştık. ama artık sanki ortopedik bir yatak alabiliriz, yatak çöküyor ve sürekli ters düz ön arka yapıyorum ben de, altına battaniyelerle takviye yapıyorum, rahatsız gözüküyor ortası. şimdilik üst kademede, ama yakındır sanırım alt kademeye almamız. zaten üst kademe max 9kg ya kadar taşıyor.
sizler nasıl yatak kullanıyorsunuz peki?
mümkün olduğunca ilaç önermiyorlar ama çok ağırlaşırsa (Allah korusun) kullanabileceğin ilaçlar var. Ben idrar yolu iltihabı oluyorum. Zinnat kullanabilirsin demişti doktorum. Grip içinde illa bişey vardır ama doktoruna sormak lazımKizlar iyi aksamlar.ben grip baslangici oluyorum sanirim.ilac atip uyumayi dusunuyorum.hangi grip ilacini kullanabiliyoruz acaba emziriyorum da hangisi uygundur.?
Bizde hala ana kucağı kullanıyoruz. Oto koltuğu Römer marka aldık bekliyor.bizim dr yürüteçte vakit geçirebilir ama yürümesin dedi. biz de halının üzerine koyuyoruz, zaten fazla durmuyor ama bi 10-15dk oyalanıyor. eşimin takım arkadaşının çocuğundan kalma bu var bizde: http://www.e-bebek.com/mamalove-yurutec-hoppala-ve-yurume-yardimcim_XYZ-6966970
hoppalaya da hiç gerek yok, bazı arkadaşlar da demiş, bizim oğlan zıpzıp yapıyor sürekli kendiliğinden koltuk altından dikiltince :)
kanguruyu bizimki de 2-3 aylıkken sevmemişti çok, ama sonrasında alıştı arabadan daha çok onda duruyor :) uyuyakalıyor bazen de. evde uyutamadığımda bile işe yaramışlığı var :) ergonomik olması önemli tabi, yük dağılımını vücudumuza yaymalı ki uzun süre rahat taşıyabilelim. boba 4g den çok memnunuz biz.
bide bebek arabasında anakucağı gibi olanı kullanıyoruz biz hala, yani bu kısmını:
Eki Görüntüle 1649762
bu kısmına geçmedik daha:
Eki Görüntüle 1649763
sizler?
bide artık ilk resimdeki küçük geliyor, oto koltuğu almamız lazım. nasıl bişey, hangi marka model vs almak lazım acaba..
acaba dişmi çıkarcak cnmKızlar benim oğlan çok huysuzlaştı, büyüdükçemi yoksaneden bilmiyorum.uyuması dert, sürekli ağlıyor benim arkamdan ağlıyor.ben hep onunla oluyum istiyor.bize hiçbişey yedirmiyor odaya yiyecek içecek bişey getiremiyoruz.geceleride saat başı kalkıyor.iyice bunaldım sizde durumlar nasıl, önceleri uslu bibebekti, ayrıca çok sinirli of of
nasıl alınabiliyor peki, link verebilir misin canım örnek? malum bebeklerin ihtiyaçları büyüklerinkinden çok daha pahalı, üstelik kısa süreli kullanılabiliyor bazı şeyler.Birde arkadaşlar bu siedeki annelerden alışveriş yaptınız mı? Ben daha önce oyun halısı almıstım şimdide beşik kenarlığı ve cibinlikli nevresim takımı aldım , çocuguma en iyisi olsun istiyorum butçem el verdikçe almaya çalışıyorum saolsun burdaki annelerde temiz ürünler satıyorlar
ben de tavsiye bekliyorum bu konuda :) henüz araştırma fırsatım olmadı, aslında arabamız da yok ama şimdilik dedelerimizin arabalarıyla idare ediyoruz, kendimize de inşallah alacağız yakında :)oto koltugu hangi marka önerirsiniz kızlar
kaynamış suyu ocaktan alıp içine ıhlamır + tane zencefil + elma kabuğu + çubuk tarçın at canım, 10-12dk demlemesini bekleyip içebilirsin. çok faydalı gerçekten. ben hamilelikten önce de fazla ilaç kullanmayı tercih etmezdim, emzirme döneminde de geçenlerde yaptım ve içtim. oğluşa da üfleyip verdim birazcık şifa niyetine, hatta ıhlamur + elma kabuğu + tarçın olarak da verdim, baya bi sevdi.Kizlar iyi aksamlar.ben grip baslangici oluyorum sanirim.ilac atip uyumayi dusunuyorum.hangi grip ilacini kullanabiliyoruz acaba emziriyorum da hangisi uygundur.?
Saol canim:) sizindee masallahinjz var Allah butun cocuklaraa saglik sihhat versinn:)maşallah kuzucuğa :) sünger sanırım viscoya göre daha çabuk çöküyor yıpanıyor. ki bizim oğlanın uykusunda bile aşırı hareketli olduğunu, oradan oraya ilerlediğini düşünürsekbizdeki oyun parkı kraft calipso, 70x120 olsun ve uzun süre kullanabilelim istedik. biz de 8200 idik en son :) ürün bilgilerinde öyle yazıyor bizimkinde, belki 9 kg üzerini de taşır sizinki canım.
bu arada çitleri araştırıyorum, http://nimostylo.kadinlarkulubu.com.tr/2014/06/evde-bebek-bakimi-guvenligi-western.html#.VhS69_luh1Y bu model baya iyi gibi, sipariş vericem şimdi. evim büyük olsaydı ve oğluşun ayrı bi odası olsaydı tenteli bahçe oyun alanları var, ondan alabilirdim belki: http://www.e-bebek.com/baby-plus-altigen-oyun-bahcesi-tenteli_BYP-MC107BM
Yaptım canim az once iyi geldi valla saolun:)dedigin gibi icirdim onada hoşuna gitti:))kaynamış suyu ocaktan alıp içine ıhlamır + tane zencefil + elma kabuğu + çubuk tarçın at canım, 10-12dk demlemesini bekleyip içebilirsin. çok faydalı gerçekten. ben hamilelikten önce de fazla ilaç kullanmayı tercih etmezdim, emzirme döneminde de geçenlerde yaptım ve içtim. oğluşa da üfleyip verdim birazcık şifa niyetine, hatta ıhlamur + elma kabuğu + tarçın olarak da verdim, baya bi sevdi.
hayırlısı cnmben de tavsiye bekliyorum bu konuda :) henüz araştırma fırsatım olmadı, aslında arabamız da yok ama şimdilik dedelerimizin arabalarıyla idare ediyoruz, kendimize de inşallah alacağız yakında :)
Valla bilmiyorum dış falanda yok önce böyle olmayınca çokzoruma gidiyor.diş ne kadar zamanda çıkar kiacaba dişmi çıkarcak cnm
Her evde durum ayni. Baba sacmaliyor cocuklar da egleniyor :) neyseki ilgileniyolar...aynen aynen! bide o durum var evet. niyeyse bizimki de babasıyla çok eğleniyor. babası bişiler saçmalıyor mesela "paaa" diyor bizimki katıla katıla gülüyor. eşimde uzattıkça uzatıyor. ya çocuk katıldı yeter diyorum, yook kendi bildiğini okuyor!
benmki de aynı ama dönem dönem değişiyo bazen uykusu çok rahat oluyo gecede 2 kere fln kalkıyo bazen gecede 10 u geçiyo dişi fln zorluyo galiba gündüz uykusu evde olmadığımızda tamamen bozuluyor zatenKızlar benim oğlan çok huysuzlaştı, büyüdükçemi yoksaneden bilmiyorum.uyuması dert, sürekli ağlıyor benim arkamdan ağlıyor.ben hep onunla oluyum istiyor.bize hiçbişey yedirmiyor odaya yiyecek içecek bişey getiremiyoruz.geceleride saat başı kalkıyor.iyice bunaldım sizde durumlar nasıl, önceleri uslu bibebekti, ayrıca çok sinirli of of
geçen üstünü giydirmeye çalışırken bana bi bağırdı babası kahkaha atıyo bu ilerde seni döver de diyo :)Aaaa sinirleniyor değilmi :)) bende bizimki mi bu kadar sinirli diyordum :)
odada tek bırakmak çok zor ancak oyuncaklarına dalacak ki öyle yanında biri olsa bile babası da dahil bnm çıktığımı görünce ağlıyo dün gece bi ağlama krizi tutturdu uykuya dalmadan ben de brz bağırdım sonra da çok üzüldümBu bağırmalardan ben bıktım artık iki dk rahat yok. Kahvaltı toplayıp işe gitmem lazım o arada öyle bir bağırıyor ki, sabrım taşıyor artık ben de bağırıyorum. Sonra babası geliyor anne sinirlendi oğlum sus diyor kucağına alıyor. Sonra bir de vicdan yapıyorum of of.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?