2015 MART BEBEKLERİ BÜYÜYOR...

bizimki park yatakta yatıyor hala. 8.760 kilomuz. Park yatağın içinde visko yatağı var ben birde yün yorganını serdim üstüne orda yatıyor. Üst katta kilo sınırına dikkat etmemişim ben iyi oldu söylediğiniz

Kizlar iyi aksamlar.ben grip baslangici oluyorum sanirim.ilac atip uyumayi dusunuyorum.hangi grip ilacini kullanabiliyoruz acaba emziriyorum da hangisi uygundur.?
mümkün olduğunca ilaç önermiyorlar ama çok ağırlaşırsa (Allah korusun) kullanabileceğin ilaçlar var. Ben idrar yolu iltihabı oluyorum. Zinnat kullanabilirsin demişti doktorum. Grip içinde illa bişey vardır ama doktoruna sormak lazım

Bizde hala ana kucağı kullanıyoruz. Oto koltuğu Römer marka aldık bekliyor.

Kızlar benim oğlan çok huysuzlaştı, büyüdükçemi yoksaneden bilmiyorum.uyuması dert, sürekli ağlıyor benim arkamdan ağlıyor.ben hep onunla oluyum istiyor.bize hiçbişey yedirmiyor odaya yiyecek içecek bişey getiremiyoruz.geceleride saat başı kalkıyor.iyice bunaldım sizde durumlar nasıl, önceleri uslu bibebekti, ayrıca çok sinirli of of

Günaydın yorgun anneler kulübü
Bizim beşiğimiz ahşap ikea beşiği, içine yarı ortpedik yatak almıştık ve üst kademede kullanıyoruz ama bu aksam alt kademeye indireceğiz kilodan değil ama benim cadı kızım yatağın kenarlarını tutup kendini kaldırmaya başaladı helede dişi çıktığıdan beri orda dişini kaşıyor beşigin kenarına ikeadan kenarlık almıştık ama o da işe yaramıyo resmen söküyor ve kafasını kolunu çarpıyo ahşap kenarlara, daha yuksek olanları araştırdım ve burda bir annede buldum 45cm yukseklıgı olan ürünümüz bugun gelecek o gelince yatağımıza yeni düzen vereceğiz bakalım küçük hanım ne tepki verecek

acaba dişmi çıkarcak cnm

Birde arkadaşlar bu siedeki annelerden alışveriş yaptınız mı? Ben daha önce oyun halısı almıstım şimdide beşik kenarlığı ve cibinlikli nevresim takımı aldım , çocuguma en iyisi olsun istiyorum butçem el verdikçe almaya çalışıyorum saolsun burdaki annelerde temiz ürünler satıyorlar

nasıl alınabiliyor peki, link verebilir misin canım örnek? malum bebeklerin ihtiyaçları büyüklerinkinden çok daha pahalı, üstelik kısa süreli kullanılabiliyor bazı şeyler.

Kizlar iyi aksamlar.ben grip baslangici oluyorum sanirim.ilac atip uyumayi dusunuyorum.hangi grip ilacini kullanabiliyoruz acaba emziriyorum da hangisi uygundur.?
kaynamış suyu ocaktan alıp içine ıhlamır + tane zencefil + elma kabuğu + çubuk tarçın at canım, 10-12dk demlemesini bekleyip içebilirsin. çok faydalı gerçekten. ben hamilelikten önce de fazla ilaç kullanmayı tercih etmezdim, emzirme döneminde de geçenlerde yaptım ve içtim. oğluşa da üfleyip verdim birazcık şifa niyetine, hatta ıhlamur + elma kabuğu + tarçın olarak da verdim, baya bi sevdi.

http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?forums/bebek-cocuk-esya-2-el-takas.1186/

bu lınkı takip ediyorum canım güzel uygun ve temiz ürünler oluyo. Oyun halısını alalı 3 ay oldu saolsun bayan cok ilgilendi mink hediyelerde ekledi kizima ben parayı havale yaptım o kutuyu kargoladı, cibinlik şuan kargoda bugun elime ulasacak ondada aynı biz havale yaptık bayanda kargoyu yolladı, çocuk için eksik sürekli artıyo burda herkes ihtiyacını göruyor. Hatta oyun halısını aldığım bayan benım yolladığı parayla kızına bayramlık almıştı :) Dediğin gibi kısa süreli ihtiyaçlar çok oluyo hepside hemen alınamıyor

Saol canim:) sizindee masallahinjz var Allah butun cocuklaraa saglik sihhat versinn:)
Yaptım canim az once iyi geldi valla saolun:)dedigin gibi icirdim onada hoşuna gitti:))

Her evde durum ayni. Baba sacmaliyor cocuklar da egleniyor :) neyseki ilgileniyolar...

benmki de aynı ama dönem dönem değişiyo bazen uykusu çok rahat oluyo gecede 2 kere fln kalkıyo bazen gecede 10 u geçiyo dişi fln zorluyo galiba gündüz uykusu evde olmadığımızda tamamen bozuluyor zaten

Aaaa sinirleniyor değilmi :)) bende bizimki mi bu kadar sinirli diyordum :)
geçen üstünü giydirmeye çalışırken bana bi bağırdı babası kahkaha atıyo bu ilerde seni döver de diyo :)

odada tek bırakmak çok zor ancak oyuncaklarına dalacak ki öyle yanında biri olsa bile babası da dahil bnm çıktığımı görünce ağlıyo dün gece bi ağlama krizi tutturdu uykuya dalmadan ben de brz bağırdım sonra da çok üzüldüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…