- 20 Haziran 2015
- 1.362
- 1.404
- 63
- 37
Evet cnm ben @JoleYa dan astronot tulum ve birkac kiyafet aldim memnun kaldimBirde arkadaşlar bu siedeki annelerden alışveriş yaptınız mı? Ben daha önce oyun halısı almıstım şimdide beşik kenarlığı ve cibinlikli nevresim takımı aldım , çocuguma en iyisi olsun istiyorum butçem el verdikçe almaya çalışıyorum saolsun burdaki annelerde temiz ürünler satıyorlar
Bizimki de kumanda asigu :) öpüyor hatta :) zor alıyorum elindenbenmki kumandaya aşık resmen onun sayesinde öne doğru emeklemeyi ilerletti baya eline de vermiyorum mikroplu diye o zmn çıldırıp basıyo çığlığı :)
ctesi günü 7.ay kontrolümüz var, doktora yatak konusunu da soracağım. şuan oyun parkında sünger yatakta yatıyor. internette araştırmıştım ve visco terletebilir diye sünger almıştık. ama artık sanki ortopedik bir yatak alabiliriz, yatak çöküyor ve sürekli ters düz ön arka yapıyorum ben de, altına battaniyelerle takviye yapıyorum, rahatsız gözüküyor ortası. şimdilik üst kademede, ama yakındır sanırım alt kademeye almamız. zaten üst kademe max 9kg ya kadar taşıyor.
sizler nasıl yatak kullanıyorsunuz peki?
Birde arkadaşlar bu siedeki annelerden alışveriş yaptınız mı? Ben daha önce oyun halısı almıstım şimdide beşik kenarlığı ve cibinlikli nevresim takımı aldım , çocuguma en iyisi olsun istiyorum butçem el verdikçe almaya çalışıyorum saolsun burdaki annelerde temiz ürünler satıyorlar
benmki kumandaya aşık resmen onun sayesinde öne doğru emeklemeyi ilerletti baya eline de vermiyorum mikroplu diye o zmn çıldırıp basıyo çığlığı :)
Attila nasıl uyuyor ? Yatağına koyunca kendi kendine uyuyor mu ?? Yoksa ayakta filan sallayıp uyutup beşiğime mi koyuyorsun .. Biz park yatağa geçince bu kızı Nasıl uyutacam hadi uyuttum sallayarak ayakta beşiğine koyduğum an uyanır .. Sallanma manyağı bizim kız ..biz 2 hafta önce alt kademeye aldık park yatagımızı çünkü attila düşme tehlikesi geçirdi. kolları çok güçlü maşallah tutunup kendini ayaga dikiyor. veledi yatakta dikilmiş aşağı sarkarken yakalapdım. yatagın kenarındaki filelere parmaklarını sürtüp sülüyordu. ama ben o an o kadar korktum ki hemen yatagı en alt kademeye aldım. bu seferde cocugu yataktan alıp kaldırırken baya eğilmem gerekti. gittik bir yatak daha aldık içine. şimdi iki yatak üstüste. böyle yükselttik. bizimki visco ama terletmez alez aldık, o sorun olmuyor.
Size bişey sorcam arkadaşlar belki inanamayscaksınız ama benim göğüs ucundaki acım geçmedi.ilk 3 ay inanılmaz derecede acılarla ağlayarak emzirdim.birçok doktora gösterdim neredeyse kullanmadıgim krem kalmadı, halada acılarım var krem sürmesem çok kötü oluyor.zaten o çatlakkremleri hiç fayda etmedi.doktor egzama olmuş dediydi egzama kremleri biraz rahatlatıyor ama onlarıda sürünce yıkamam gerekiyor iyice yoruldum yıka ver bide şimdi daha sık meme istiyor.ne yapacağimi şaşirdım bi önerisi olan varmı ne yapabilirim başka.çok uzun oldu kkusura bakmayın cevap veren arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim
Dün bi ev kazası geçirdim göğüsüme ( allahtan meme ucunun üstü ) su sıçradı biraz yandıkabardı azda .. Şükür acımıyor ama yaren emerken dokununca acıyor .. Kızarıklığı var biraz .. Olunca oluyor işte Allah korudu ..
Attila nasıl uyuyor ? Yatağına koyunca kendi kendine uyuyor mu ?? Yoksa ayakta filan sallayıp uyutup beşiğime mi koyuyorsun .. Biz park yatağa geçince bu kızı Nasıl uyutacam hadi uyuttum sallayarak ayakta beşiğine koyduğum an uyanır .. Sallanma manyağı bizim kız ..
bu siteden hiç alışveriş yapmadım ama alışveriş yaptığım 2. el ve sıfır anne&bebek ürünleri satan bir siteye devamlı bakıyorum. adres vermek doğru mu bilmiyorum ama tutumluanne'de çok güzel ürünler var. ben 75 tl'ye temiz mama sandalyesi aldım (burada da fotosunu paylaşmıştım) satıcı istanbul kozyatağı'nda oturduğu için buluşmuş ve elden satın almıştım mama sandalyesini. mothercare marka ve temiz kullanılmıştı. görüp aldım yani. bir keresinde de dönence almıştım sıfır paketinde, hiç kullanılmamış ama 35 tl idi:)
hem zamanı gelince kendi ürünlerimi de oradan satarım diye düşünüyorum. mesela bebek küveti veya oyun halısı. :)
KIZLARR ACİL BEBEĞE NE MARKA MAMA DEVAM SÜTÜ KULLANIYOSUNUZ?
o siteyide takıp ediyorum güzel şeyler oluyor, devir tasarruf devri derlerya büyükler aynen oyle
KIZLARR ACİL BEBEĞE NE MARKA MAMA DEVAM SÜTÜ KULLANIYOSUNUZ?
ben gebeyken "bebeğime herşeyin en iyisini en sağlıklısını en organiğini alıcam" derdim.. öyle olmuyormuş :) baktım çocuk hemen büyüyor, para verip aldığım kalite şeyler ya giyilmiyor ya az giyiliyor. değmiyordu yani şimdi güzel sağlıklı ve uygun olanları tercih ediyorum. kıyafet ve yiyeceğin kalitesizini almam ama mama sandalyesi, oyuncak gibi şeyleri 2.el tercih etmeye bağladım.
mesela bizimki artık küvetine sığmıyor ve küvetimiz çok güzel ve kaliteli.Aqua scale akıllı küvet. 225 tl'ye almıştık ebebekten. e şimdi onu çöpe niye atayım? netten satarım. oyun halısında da artık durmuyor bizimki onuda satarım heralde.. ilerle mobilya aldığımda park yatağını da satarım :) güzel kullanılmış olduktan sonra 2. el alım ve satım mantıklı bence.
Sağol canım .. Dün acıyordu baya bugün daha iyi ... Silverdın yanık kremi vardı ondan sürüyorum dünden beri .. Yanması geçti kızarık baya bi de kabarcık var o Nasıl sönecek bakalımçok geçmiş olsun hemen hametan sür oraya. yada teramycin. hemen iyileşir inşallah. yanıkta kötü yaminnacık bile olsa acır o şimdi.
Aptamil 2KIZLARR ACİL BEBEĞE NE MARKA MAMA DEVAM SÜTÜ KULLANIYOSUNUZ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?