- 10 Kasım 2012
- 522
- 145
- 323
Sut sagma makinelerinden kullan gogsunduzelene kadar.benimki o sekilde iyilesmisti.emzirdikce duzelir demisletdi ama emzirdikce daha kotu olmustu.sonra elektirikli pompa aldim belli araliklarla surekli sagdim bi sure sonra iyilesti.sonra emzirmeye devam ettim.bircok seyi denemistim en iyi zeytinyagi iyi geldi bana.Size bişey sorcam arkadaşlar belki inanamayscaksınız ama benim göğüs ucundaki acım geçmedi.ilk 3 ay inanılmaz derecede acılarla ağlayarak emzirdim.birçok doktora gösterdim neredeyse kullanmadıgim krem kalmadı, halada acılarım var krem sürmesem çok kötü oluyor.zaten o çatlakkremleri hiç fayda etmedi.doktor egzama olmuş dediydi egzama kremleri biraz rahatlatıyor ama onlarıda sürünce yıkamam gerekiyor iyice yoruldum yıka ver bide şimdi daha sık meme istiyor.ne yapacağimi şaşirdım bi önerisi olan varmı ne yapabilirim başka.çok uzun oldu kkusura bakmayın cevap veren arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim
Sma 2 kullaniyorumKIZLARR ACİL BEBEĞE NE MARKA MAMA DEVAM SÜTÜ KULLANIYOSUNUZ?
:) bgn tamamen emekliyo artık kumanda sağolsunBizimki de kumanda asigu :) öpüyor hatta :) zor alıyorum elinden
maşallah ona yabiz 2 hafta önce alt kademeye aldık park yatagımızı çünkü attila düşme tehlikesi geçirdi. kolları çok güçlü maşallah tutunup kendini ayaga dikiyor. veledi yatakta dikilmiş aşağı sarkarken yakaladım. yatagın kenarındaki filelere parmaklarını sürtüp gülüyordu. ama ben o an o kadar korktum ki hemen yatagı en alt kademeye aldım. bu seferde cocugu yataktan alıp kaldırırken baya eğilmem gerekti. gittik bir yatak daha aldık içine. şimdi iki yatak üstüste. böyle yükselttik. bizimki visco ama terletmez alez aldık, o sorun olmuyor.
çok geçmiş olsun canmDün bi ev kazası geçirdim göğüsüme ( allahtan meme ucunun üstü ) su sıçradı biraz yandıkabardı azda .. Şükür acımıyor ama yaren emerken dokununca acıyor .. Kızarıklığı var biraz .. Olunca oluyor işte Allah korudu ..
:) o ağza götürme olayı zaten beni bitiriyor benmki kendinden 3 ay küçük kuzeninin ayağını tutup ağzına götürmeye çalışıyo :)benimki de terlik manyağı :) raftaki terlikler yetmedi, ayağımızdakileri gelip çekiyor. ağzına götürüyor
Geçmiş olsun canımDün bi ev kazası geçirdim göğüsüme ( allahtan meme ucunun üstü ) su sıçradı biraz yandıkabardı azda .. Şükür acımıyor ama yaren emerken dokununca acıyor .. Kızarıklığı var biraz .. Olunca oluyor işte Allah korudu ..
Aptamil kullanıyorum canımKIZLARR ACİL BEBEĞE NE MARKA MAMA DEVAM SÜTÜ KULLANIYOSUNUZ?
ben gebeyken "bebeğime herşeyin en iyisini en sağlıklısını en organiğini alıcam" derdim.. öyle olmuyormuş :) baktım çocuk hemen büyüyor, para verip aldığım kalite şeyler ya giyilmiyor ya az giyiliyor. değmiyordu yani şimdi güzel sağlıklı ve uygun olanları tercih ediyorum. kıyafet ve yiyeceğin kalitesizini almam ama mama sandalyesi, oyuncak gibi şeyleri 2.el tercih etmeye bağladım.
mesela bizimki artık küvetine sığmıyor ve küvetimiz çok güzel ve kaliteli.Aqua scale akıllı küvet. 225 tl'ye almıştık ebebekten. e şimdi onu çöpe niye atayım? netten satarım. oyun halısında da artık durmuyor bizimki onuda satarım heralde.. ilerle mobilya aldığımda park yatağını da satarım :) güzel kullanılmış olduktan sonra 2. el alım ve satım mantıklı bence.
Bencede çok Haklısın bu arada bende bebişe resimdeki oyuncağı neredeyse 2. El fiyatına aldım , bir site buldum arkadaşlar sadece paketi yıpranmış oluyor o Yüzden çok uygun veriyorlar , isteyen olur ise özelden yazayım belki yasaktır site adı vermek , o Söylenen sitedeki 2. El ürünlerinin bazılarının fiyatları çok yüksek oluyor, onun yerine KK dan BAKIYOR takip ediyorum hatta benim bile ürünüm var orda :))
Buda diğeriBuda aldığım ürün Sıfır ama kutusu yıpranmış diye çok uyguna aldımEki Görüntüle 1650453
sitenin adını babada özelden yazar mısınız rşkler şimdidenBencede çok Haklısın bu arada bende bebişe resimdeki oyuncağı neredeyse 2. El fiyatına aldım , bir site buldum arkadaşlar sadece paketi yıpranmış oluyor o Yüzden çok uygun veriyorlar , isteyen olur ise özelden yazayım belki yasaktır site adı vermek , o Söylenen sitedeki 2. El ürünlerinin bazılarının fiyatları çok yüksek oluyor, onun yerine KK dan BAKIYOR takip ediyorum hatta benim bile ürünüm var orda :))
Bencede çok Haklısın bu arada bende bebişe resimdeki oyuncağı neredeyse 2. El fiyatına aldım , bir site buldum arkadaşlar sadece paketi yıpranmış oluyor o Yüzden çok uygun veriyorlar , isteyen olur ise özelden yazayım belki yasaktır site adı vermek , o Söylenen sitedeki 2. El ürünlerinin bazılarının fiyatları çok yüksek oluyor, onun yerine KK dan BAKIYOR takip ediyorum hatta benim bile ürünüm var orda :))
Teşekkürler canım ..Geçmiş olsun canım
Hayırlı yolculuk .. İnşallah güzel geçer ..Simdiden Günaydın tatlı bebisciklerin anneleri :)
Biz saat 7 15 treni ile istanbula gidiyoruz on iki gibi inerim kismetse. Bana dua edin tekim çünkü.
Babamiz kursta yanina gidicez sali gunune kadar insallah.
Yanim dolu olursa arabasinda uyutmam lazim azicik stres var
Canım önce geçmiş olsun. Ben 3 kilo açık süte 2 yemek kaşığı, ne sıcak olacak ne ılık o ayarda mayalıyorum. Sütten biraz yoğurda koy kıvamını cıvılt. Bide sıkı sar yoğurdu 4 saat. Bence sen ısısını ayarlayamıyorsun ondan tutmuyor olabilir.Kızlar yoğurdu Nasıl mayalıyorsunuz ?? Ölçü verirmisniz ?? Bardak yoğurt miktarı ısısı?
İki gündür yapmaya çalışıyorum bi bakıyorum hala süt !! İlk denememde olmuştu ne kadar mutlu olmuştum ..
Yardımmmmmmm...
Canim sicakligi ni guzel ayarlarsan tutar bardaga parmaginin ucunu sokunca 1_2saniye sonra parmagin yanacak. Annemin tabiriyle parmaginin ucuyla bakinca elini isiracak. 1 bardaga da 1 tatli kasigindan biraz az koy karistir ben sarmiyorum direk firinin icine koyuyorum firin calismiyor sadece sicakligi muhafaza ediyor cok guzel tutuyorKızlar yoğurdu Nasıl mayalıyorsunuz ?? Ölçü verirmisniz ?? Bardak yoğurt miktarı ısısı?
İki gündür yapmaya çalışıyorum bi bakıyorum hala süt !! İlk denememde olmuştu ne kadar mutlu olmuştum ..
Yardımmmmmmm...
Iyi yolculuklar canımSimdiden Günaydın tatlı bebisciklerin anneleri :)
Biz saat 7 15 treni ile istanbula gidiyoruz on iki gibi inerim kismetse. Bana dua edin tekim çünkü.
Babamiz kursta yanina gidicez sali gunune kadar insallah.
Yanim dolu olursa arabasinda uyutmam lazim azicik stres var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?