2015 MART BEBEKLERİ BÜYÜYOR...

Sut sagma makinelerinden kullan gogsunduzelene kadar.benimki o sekilde iyilesmisti.emzirdikce duzelir demisletdi ama emzirdikce daha kotu olmustu.sonra elektirikli pompa aldim belli araliklarla surekli sagdim bi sure sonra iyilesti.sonra emzirmeye devam ettim.bircok seyi denemistim en iyi zeytinyagi iyi geldi bana.

Bizimki de kumanda asigu :) öpüyor hatta :) zor alıyorum elinden
:) bgn tamamen emekliyo artık kumanda sağolsun

maşallah ona ya

çok geçmiş olsun canm

benimki de terlik manyağı :) raftaki terlikler yetmedi, ayağımızdakileri gelip çekiyor. ağzına götürüyor
:) o ağza götürme olayı zaten beni bitiriyor benmki kendinden 3 ay küçük kuzeninin ayağını tutup ağzına götürmeye çalışıyo :)

kızlar oğlumun beğendiği tarifleri paylaşayım sizinle :
pirinç,kayısı,havuç pişirip blenderdan geçiriyorum
avokado,muz,yoğurt(tadı güzel:))
1 yemek kaşığı irmik pişirip 4 cici bebe brz muz

Geçmiş olsun canım

Bencede çok Haklısın bu arada bende bebişe resimdeki oyuncağı neredeyse 2. El fiyatına aldım , bir site buldum arkadaşlar sadece paketi yıpranmış oluyor o Yüzden çok uygun veriyorlar , isteyen olur ise özelden yazayım belki yasaktır site adı vermek , o Söylenen sitedeki 2. El ürünlerinin bazılarının fiyatları çok yüksek oluyor, onun yerine KK dan BAKIYOR takip ediyorum hatta benim bile ürünüm var orda :))

Buda aldığım ürün Sıfır ama kutusu yıpranmış diye çok uyguna aldım

sitenin adını babada özelden yazar mısınız rşkler şimdiden

Kızlar kimse ikinci çocuğu dusunmuyo sanırım neden herşeyi satiyosunuz.kalsın bi kosede.tamam şimdi deil ama 2-3 yılsonra bence yyavaş yavaş düşünmeye başlıcaz.zaten çoğu şey az kullanıldı.ikinciyede gayet kullanilabilir.bu arada bizimkide tam bir kumanda ve terlik hastası.tüm bebeklerin ilgisi o yönde sanırım:)

Sitenin adini banada verir misin orayida takip edeyim

Simdiden Günaydın tatlı bebisciklerin anneleri :)
Biz saat 7 15 treni ile istanbula gidiyoruz on iki gibi inerim kismetse. Bana dua edin tekim çünkü.
Babamiz kursta yanina gidicez sali gunune kadar insallah.
Yanim dolu olursa arabasinda uyutmam lazim azicik stres var

Hayırlı yolculuk .. İnşallah güzel geçer ..

Kızlar yoğurdu Nasıl mayalıyorsunuz ?? Ölçü verirmisniz ?? Bardak yoğurt miktarı ısısı?
İki gündür yapmaya çalışıyorum bi bakıyorum hala süt !! İlk denememde olmuştu ne kadar mutlu olmuştum ..
Yardımmmmmmm...

Canım önce geçmiş olsun. Ben 3 kilo açık süte 2 yemek kaşığı, ne sıcak olacak ne ılık o ayarda mayalıyorum. Sütten biraz yoğurda koy kıvamını cıvılt. Bide sıkı sar yoğurdu 4 saat. Bence sen ısısını ayarlayamıyorsun ondan tutmuyor olabilir.

Gunaydinlar. Sabah sabah canim cok sıkkın bir bebek bu kadar mi istahsiz olur gece 3 te emmisti hala emmiyor. Babasi sabahin korunde bu cocuk zayifliyor ya kilo aldir ya da istanbula gidin annenle bakin diyor cocugun haline cok uzuluyormus dogru annem varken daha iyi dinleniyorum sutum akiyor artik ama tolga bey emmeyince napiyim akan sutu. O emmedikce kafama takiyorum sutum de azaliyorm. Hic kilo almamis 15_20gundur. Ben kabullenmeye calisiyorum istahsiz bir cocuk ama eesimde boyle soyleyince canim cok sıkılıyor

C
Canim sicakligi ni guzel ayarlarsan tutar bardaga parmaginin ucunu sokunca 1_2saniye sonra parmagin yanacak. Annemin tabiriyle parmaginin ucuyla bakinca elini isiracak. 1 bardaga da 1 tatli kasigindan biraz az koy karistir ben sarmiyorum direk firinin icine koyuyorum firin calismiyor sadece sicakligi muhafaza ediyor cok guzel tutuyor

Iyi yolculuklar canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…