Canim acik kapali fark etmez ama sen soguk yapiyorsun sanirim parmagin 10 a kadar sayana kadar kalamaz icinde parmagini sokunca icinde soyle bir sallayinca yanip cekme istegi oluyor yani en fazla 2_3saniye tutabilecegin kadar sicaklik oluyor. Sarinca belki cabuk soguyor ondanda olur normal bir mini firinin varsa icine birak firinin kapagini kapat sarmak falan yok firini calistirma da cok pratik sicakligi muhafaza ediyor 4_5saat sonra ac firinin kapagini yogurt olacaktirAçık süt mü ?
Valla cok zor cidden cocuklarina ye diye israr eden annelere kizardim eskiden ben hayatta boyle yapmam diyordum simdi anliyorum buyuk lokma ye buyuk laf etme demislerGunaydin cnm gecen ayni haberle bende yikildim hic kilo almamisti yirmi gunde dr goturdum bu arada iki dis cikardi ishal oldu haliyle bazen olur boyle bir ay daha bakalim dedi ayrica kilosuna da israr iyi diyor ki biz 7kgyuz.Gercekten cok zor insan kendisini yetersiz hissediyor ama bir yandan da dusunuyorum sagligi yerinde rahatlatmaya calisiyorum kendimi.UZuldukce sutte azaliyor yine olan bize oluyor.
Canim obur arkadasta demis demek ki bardakta sut cabuk soguyor ondan tutmuyor 1 lt lik tuttuguna goreBende bardakta tutturamadim bi turlu.simdi 1 litrelik kavanozlara mayaliyirum güzel oluyo
Boş fırın içine mi !!! Tutuyormu o Zaman ??Canim acik kapali fark etmez ama sen soguk yapiyorsun sanirim parmagin 10 a kadar sayana kadar kalamaz icinde parmagini sokunca icinde soyle bir sallayinca yanip cekme istegi oluyor yani en fazla 2_3saniye tutabilecegin kadar sicaklik oluyor. Sarinca belki cabuk soguyor ondanda olur normal bir mini firinin varsa icine birak firinin kapagini kapat sarmak falan yok firini calistirma da cok pratik sicakligi muhafaza ediyor 4_5saat sonra ac firinin kapagini yogurt olacaktir
Bilmiyorum ki belki nazardir kendim hep okuyorum ilk aylar cok guzeldi kilosu goren tosun bu diyordu babasi bile surekli bu ne kilo ne guzel yanaklar deyip duruyordu. 6 bucuk aylik canim benim bebegim zaten 3 ayin sonunda senin dedigin gibi kendini geriye atiyordu sonra emmeyi birakti sadece uykuda emiyordu ara ara tekrar basliyor 1 hafta kadar emip tekrar birakiyor simdi uyanikken de emiyor Allaha sukur ama cok az emiyor uyutup emzirdigimde daha iyi kilo aliyordu oda cok zor oluyor ac uyutmak mesela sonra emzirmek ayri mesele, ayy cidden annelik cok zor bir de bebeklerimiz saglikli , hasta bebeklerin annelerini dusunuyorumda Allah binlerce kez yardimcilari olsun.Canım kaç aylik senin bebek.benimkide 6. Ayda memeyi az emiyor bazende kendini geri atıp reddediyordu, ama bir süre sonra düzeldi belli zamanlarda olabiliyormuş böyle.bide nazara gelmiş olabilir oku veya bi büyüğünüze okuttur.benimkide hiç bir zaman kilolu bi bebek olmadı.şimdi dahada zayıfladı sanki 6. Aydan beri tartılmadıda benimde çok canım sıkılıyor.bende bi doktoramı götürsem diyorum eşim kızıyor bişey yok hareketli diyo.of ne zor iş anne olmak seni cok iyi anlıyorum.allah bütün bebekler iyilik sağlık ve usluluk versin.bide benimki şu ara çok ağlıyor, gece uykusuda iyi degil
Hadi bakalim tutar insallah, haberini bekliyoruz yemege gelicez biz de oglumlaYoğurdu mayaladım kavanoza sardım bakalım Nasıl olacak ... !! Kaynattım 3/5 sn saydım sonra ayrı yerde yoğurdu süt ile incelttim karıştırdım sofra bezine sardım!!
Evet canim bos firinin icine fisini takmadan koy tutuyor bir de sanirim bardak olunca cabuk soguyor ondan tutmuyor sarip oyle koy firina ben tencereye mayalayinca tencerenin kapagini bile kapatmadan mayayi koyup firna atiyrum cok guzel tutuyor tencrenin kapagini kapatinca terleyen su damlaciklari icine damliyor sulu oluyor kapagi acik daha kati tutuyor. Firinin kapagi kapali olsun yeterBoş fırın içine mi !!! Tutuyormu o Zaman ??
7 aylık oldular az az versen süt almadığı Zamanlarda daha iyi olur benceYok canim vermiyorum emdikten sonra sutumu sagiyorum onu da icse doyar hatta tek memeyi emiyor ikisini emse yine doyar azalmis olsada ama istahsiz cocuk hayatini asgari idare edecek kadar emiyor doyana kadar emmiyor
geceleri uyanma halsizlik istahsizlik huysuzlykla basladi 1 hafta icinde patlamisti ilk ikisi hafif de atesi vardi simdi yine ayni 28 dis tamam olana kadar uyku haram galivaBenimkide çok huysuz dişten mi diyorum ama hiç bir belirti yok ne kadar zamanda çıktı başka belirtisi varmıydı.geçmiş olsun
Genetik cok onemli anne baba ne zaman cikarmissa bebek de o zaman cikariyo ben 5 aylikken cikarmisim esim 6 ayinda bizim sipa da 6 ayda basladi dizmeye ahh bir cikip bitse de yeniden gece uykularina donsekkkkSeninkininde masallahi var bizde daha dis yok:))
Benimki 1 haftadan fazladır uykusuz ve agliyor ama diş miş yok galiba yeni huy edindi böyle giderse yandık allah hepimize güç versingeceleri uyanma halsizlik istahsizlik huysuzlykla basladi 1 hafta icinde patlamisti ilk ikisi hafif de atesi vardi simdi yine ayni 28 dis tamam olana kadar uyku haram galiva(((
Biz ayın 19 unda 8 ayı bitirecez hala dişimiz yok kızımda 8 aylikti ilk diş çıkardığındaGenetik cok onemli anne baba ne zaman cikarmissa bebek de o zaman cikariyo ben 5 aylikken cikarmisim esim 6 ayinda bizim sipa da 6 ayda basladi dizmeye ahh bir cikip bitse de yeniden gece uykularina donsekkkk
Benimki 1 haftadan fazladır uykusuz ve agliyor ama diş miş yok galiba yeni huy edindi böyle giderse yandık allah hepimize güç versin
Evet bayramdan beri ara ara ağzı akıyor inşallah bir an önce çıkarda düzelirBenim kizimında ağzında şişlık yan taraftaydı ama ön tarafta iki diş birden geldi şişlik hiç olmadı, sizinkide o şekilde olabilir, sadece son günlerde ağzı çok akmaya başlamıitı
Evet bayramdan beri ara ara ağzı akıyor inşallah bir an önce çıkarda düzelir
biz 2 hafta önce alt kademeye aldık park yatagımızı çünkü attila düşme tehlikesi geçirdi. kolları çok güçlü maşallah tutunup kendini ayaga dikiyor. veledi yatakta dikilmiş aşağı sarkarken yakaladım. yatagın kenarındaki filelere parmaklarını sürtüp gülüyordu. ama ben o an o kadar korktum ki hemen yatagı en alt kademeye aldım. bu seferde cocugu yataktan alıp kaldırırken baya eğilmem gerekti. gittik bir yatak daha aldık içine. şimdi iki yatak üstüste. böyle yükselttik. bizimki visco ama terletmez alez aldık, o sorun olmuyor.
canım emzirirken her krem ilaç vb uygun mudur bilemediğimden ben doğal yolları tercih ettim hep. ilk zamanlar göğüs uçlarım için lansinoh kullandım 1-2 gün ama sonradan üst komşumun tavsiyesiyle zeytinyağına geçtim. hem yumuşatır hem de yara olmuyor.Size bişey sorcam arkadaşlar belki inanamayscaksınız ama benim göğüs ucundaki acım geçmedi.ilk 3 ay inanılmaz derecede acılarla ağlayarak emzirdim.birçok doktora gösterdim neredeyse kullanmadıgim krem kalmadı, halada acılarım var krem sürmesem çok kötü oluyor.zaten o çatlakkremleri hiç fayda etmedi.doktor egzama olmuş dediydi egzama kremleri biraz rahatlatıyor ama onlarıda sürünce yıkamam gerekiyor iyice yoruldum yıka ver bide şimdi daha sık meme istiyor.ne yapacağimi şaşirdım bi önerisi olan varmı ne yapabilirim başka.çok uzun oldu kkusura bakmayın cevap veren arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim
aynen bizimki de ayağımıza gelip terlikleri ağzına sokmaya çalışıyor. bide hırslanıyor sıpa :)benimki de terlik manyağı :) raftaki terlikler yetmedi, ayağımızdakileri gelip çekiyor. ağzına götürüyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?