2015 MART BEBEKLERİ BÜYÜYOR...

Can'ım denemediğim kalmadı inanır Mısın? Çok zordu. Bactroban ve anestol geçirdi. Ama daha çok bactroban. Ben nemli tutuyordum Orayı, meğer kuru tutmak gerekiyormuş. Sadece penye iç çamaşırı takınca rahatladım. Başta çok acıdı tabi ama krem sürünce sıkıntı olmadı. Önceleri tahin yağı, zeytinyağı, kendi sütüm, ayva çekirdeği vs vs Allaaah hepsini denedim. İnşallah iyileşir Canım. Garmastan da iyi gelir diyorlar ben kullanmadım.

Evet en iyisi garmastandı ve fito bactroban hiç denemedim bide onu alıyım.anestol acisini almak için herhalde.önceleri krem emilsin diye ped kullanıyordum şimdi onuda bıraktım ama galiba çamaşırlarım penye değil bide penyeyi deneyim.geçerse sana çok dua ederim teşekkürler

İnşaallah geçer. Bende sana geçsin diye dua edicem. :)

bebeğiniz ne kadarlık,ne zamandır veriyorsunuz,ben geç mi kaldımki
3 mart dogumlu.seninki nekadarlik...dr aldigim beslenme tablosundada iki ogun diyo 6_8 ay arasi.8.aydan sonra 3 ogune cikiyo.sen nekadar veriyorsun ki..artik anne sutu veya devam sutu kendi basina yeterli olmuyor ek besin verilmeli

3 mart dogumlu.seninki nekadarlik...dr aldigim beslenme tablosundada iki ogun diyo 6_8 ay arasi.8.aydan sonra 3 ogune cikiyo.sen nekadar veriyorsun ki..artik anne sutu veya devam sutu kendi basina yeterli olmuyor ek besin verilmeli
Benimki 8.ayın içinde ama sadece 1öğün oda ögleden sonra veriyorum başka yemiyor.ama sofralarda herşeyden veriyorum onlarda öğun sayılırmı meyveyi falan koparıp veriyorum biz yerken ama çok yemiyor

3 De beri uyanık bu kız ... Sallıyorum uyumuyor emzirdim uyumuyor altını değiştim ve hala sallıyorum gözleri açık sakin bi şekilde sallanmanın keyfini çıkarıyor sanki ...
Ve benimde sinezütüm azdı ...

Benim kizim napsin oglan kiyafet
Benim kizim ne yapsin oglan kiyafeti giymekten helak oldu bi hastane cikisi kiz di. Bide gezmelik iki kiyafeti var diger herseyi oglan .

ben bugün oğluşuma emekleme dizliği aldııım :) ebebekte 10 lira idi. mavisinden aldım. aslında emekleme pijaması alacaktım ama bu daha mantıklı geldi herşeyin üstünde kullanabilirim
Emekleme dizligimi o ne yav. Benim kizda karnini yere vuruyor esim bisey mi baglasak diyor
Rahat Birakin cocuklari surtunsun acisin

B
Bende emzrdim uyku tutmadi .bizimkinde dis mis bi dert yok tek bildigi emeklemek . Az once uyandi biraz oturdu simdi gene uyudu

Günaydın kizlar bizim davsan alti bucukta kalkti
Dun kaldigimiz yer ek yatak mi park yatak mi dedi biz de park yatak istedik. Ama orta seviyesi yok yatagi asagida koyunca kenarlardan tutup rahat ayakta duruyo. Ben de dun biraktim oyle ayakta. Bi baktim cocuk hafiften siraliyo :) meğersem konyada kayseride ben dusecek djye arkasinda durdugumdan cocuk siralayacak first bulamamis :) bi bucuk aydir bos bos ayakta durmus yavrucuk

Canim merhaba, şu 2. El oyuncakcinin adresini ben de alabilir miyim artik Eymen için farkli oyuncaklar almak istiyorum

Ya ayni seyi ben de kafama takiyorum. Eymen 3.5 kg doğdu, 4. Ayimizda 7,200 kg dik. Gecen hafta 6. Ay kontrolünde 7,700 kg ciktik. Sok oldum. Biz sadece anne sütü aliyoruz, yavaş yavaş ek gidaya geçtik ama ben hizli bir geçiş ypaptigim için eymen hep cikardi yediklerini. Acaba o yüzden mi boyle oldu diyorum. 2 ayda 500 gr çok az değil mi

Canim boyu nasil bizim dr gore dorduncu aydan sonra 300-350gr normal eger boyu uzadi isr.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…