Can'ım denemediğim kalmadı inanır Mısın? Çok zordu. Bactroban ve anestol geçirdi. Ama daha çok bactroban. Ben nemli tutuyordum Orayı, meğer kuru tutmak gerekiyormuş. Sadece penye iç çamaşırı takınca rahatladım. Başta çok acıdı tabi ama krem sürünce sıkıntı olmadı. Önceleri tahin yağı, zeytinyağı, kendi sütüm, ayva çekirdeği vs vs Allaaah hepsini denedim. İnşallah iyileşir Canım. Garmastan da iyi gelir diyorlar ben kullanmadım.Canım en son bayramdan önce cildiye doktoruna gösterdim antibiyotik bi krem verdi ama sanki dahada azdı.evet kuru şimdi çoğu zaman kremde sürmüyorum iyice kuruyor ve daha çok canım yanıyor.seninki nasıl gecti benim artık inancım kalmadı.bazen usanıyorum of emzirmeyecem diyorum ama dayanamamki.zaten kızımı 6 ay zor emzirdim içimde uhde kaldı .allahtan hep emen bi çocuk istedim verdi bu defada böyle işte.kızimda hiç böyle olmamışti bi kaç gun olup geçmişti iki iylik biarada olmuyor işte
Aaaa bilmiyorum kisaol bakıyorum hemeen bi de senin mesaja cevap yazamadım. niye?
Evet en iyisi garmastandı ve fito bactroban hiç denemedim bide onu alıyım.anestol acisini almak için herhalde.önceleri krem emilsin diye ped kullanıyordum şimdi onuda bıraktım ama galiba çamaşırlarım penye değil bide penyeyi deneyim.geçerse sana çok dua ederim teşekkürlerCan'ım denemediğim kalmadı inanır Mısın? Çok zordu. Bactroban ve anestol geçirdi. Ama daha çok bactroban. Ben nemli tutuyordum Orayı, meğer kuru tutmak gerekiyormuş. Sadece penye iç çamaşırı takınca rahatladım. Başta çok acıdı tabi ama krem sürünce sıkıntı olmadı. Önceleri tahin yağı, zeytinyağı, kendi sütüm, ayva çekirdeği vs vs Allaaah hepsini denedim. İnşallah iyileşir Canım. Garmastan da iyi gelir diyorlar ben kullanmadım.
İnşaallah geçer. Bende sana geçsin diye dua edicem. :)Evet en iyisi garmastandı ve fito bactroban hiç denemedim bide onu alıyım.anestol acisini almak için herhalde.önceleri krem emilsin diye ped kullanıyordum şimdi onuda bıraktım ama galiba çamaşırlarım penye değil bide penyeyi deneyim.geçerse sana çok dua ederim teşekkürler
3 mart dogumlu.seninki nekadarlik...dr aldigim beslenme tablosundada iki ogun diyo 6_8 ay arasi.8.aydan sonra 3 ogune cikiyo.sen nekadar veriyorsun ki..artik anne sutu veya devam sutu kendi basina yeterli olmuyor ek besin verilmelibebeğiniz ne kadarlık,ne zamandır veriyorsunuz,ben geç mi kaldımki
Aa benim kiz da oyle...gerci benim ciplak ayagima da yapisiyor ama genel olarak her turlu terligi ve kendi patiklerini cok sever...benimki de terlik manyağı :) raftaki terlikler yetmedi, ayağımızdakileri gelip çekiyor. ağzına götürüyor
Benimki 8.ayın içinde ama sadece 1öğün oda ögleden sonra veriyorum başka yemiyor.ama sofralarda herşeyden veriyorum onlarda öğun sayılırmı meyveyi falan koparıp veriyorum biz yerken ama çok yemiyor3 mart dogumlu.seninki nekadarlik...dr aldigim beslenme tablosundada iki ogun diyo 6_8 ay arasi.8.aydan sonra 3 ogune cikiyo.sen nekadar veriyorsun ki..artik anne sutu veya devam sutu kendi basina yeterli olmuyor ek besin verilmeli
ayak meselesi herkeste aynı galiba versem ayağımı yiyecek sanki.bulasık yıkarken gelip ayaklarıma saldırırAa benim kiz da oyle...gerci benim ciplak ayagima da yapisiyor ama genel olarak her turlu terligi ve kendi patiklerini cok sever...
Benim kizim ne yapsin oglan kiyafeti giymekten helak oldu bi hastane cikisi kiz di. Bide gezmelik iki kiyafeti var diger herseyi oglan .herşeyi değil yaa.. ben çok beğendiklerimi saklıyorum. orta düzey olanları da eşe dosta veriyorum. birkaç parça eşya var satılmalık. onları satarsam satarım.
bu arada ben 2. çocuğuma da olabildiğince sıfır almaya çalışacağım çünkü kardeşim hep şikayet eder, benden kalanları ona da kullandıkları için :)
Emekleme dizligimi o ne yav. Benim kizda karnini yere vuruyor esim bisey mi baglasak diyorben bugün oğluşuma emekleme dizliği aldııım :) ebebekte 10 lira idi. mavisinden aldım. aslında emekleme pijaması alacaktım ama bu daha mantıklı geldi herşeyin üstünde kullanabilirim
Bende emzrdim uyku tutmadi .bizimkinde dis mis bi dert yok tek bildigi emeklemek . Az once uyandi biraz oturdu simdi gene uyudu3 De beri uyanık bu kız ... Sallıyorum uyumuyor emzirdim uyumuyor altını değiştim ve hala sallıyorum gözleri açık sakin bi şekilde sallanmanın keyfini çıkarıyor sanki ...
Ve benimde sinezütüm azdı ...
Canim merhaba, şu 2. El oyuncakcinin adresini ben de alabilir miyim artik Eymen için farkli oyuncaklar almak istiyorumBencede çok Haklısın bu arada bende bebişe resimdeki oyuncağı neredeyse 2. El fiyatına aldım , bir site buldum arkadaşlar sadece paketi yıpranmış oluyor o Yüzden çok uygun veriyorlar , isteyen olur ise özelden yazayım belki yasaktır site adı vermek , o Söylenen sitedeki 2. El ürünlerinin bazılarının fiyatları çok yüksek oluyor, onun yerine KK dan BAKIYOR takip ediyorum hatta benim bile ürünüm var orda :))
Canım Kk nın adresi bu ;Canim merhaba, şu 2. El oyuncakcinin adresini ben de alabilir miyim artik Eymen için farkli oyuncaklar almak istiyorum
Ya ayni seyi ben de kafama takiyorum. Eymen 3.5 kg doğdu, 4. Ayimizda 7,200 kg dik. Gecen hafta 6. Ay kontrolünde 7,700 kg ciktik. Sok oldum. Biz sadece anne sütü aliyoruz, yavaş yavaş ek gidaya geçtik ama ben hizli bir geçiş ypaptigim için eymen hep cikardi yediklerini. Acaba o yüzden mi boyle oldu diyorum. 2 ayda 500 gr çok az değil miGunaydinlar. Sabah sabah canim cok sıkkın bir bebek bu kadar mi istahsiz olur gece 3 te emmisti hala emmiyor. Babasi sabahin korunde bu cocuk zayifliyor ya kilo aldir ya da istanbula gidin annenle bakin diyor cocugun haline cok uzuluyormus dogru annem varken daha iyi dinleniyorum sutum akiyor artik ama tolga bey emmeyince napiyim akan sutu. O emmedikce kafama takiyorum sutum de azaliyorm. Hic kilo almamis 15_20gundur. Ben kabullenmeye calisiyorum istahsiz bir cocuk ama eesimde boyle soyleyince canim cok sıkılıyor
Canim çok tesekkur ederim
Canim boyu nasil bizim dr gore dorduncu aydan sonra 300-350gr normal eger boyu uzadi isr.Ya ayni seyi ben de kafama takiyorum. Eymen 3.5 kg doğdu, 4. Ayimizda 7,200 kg dik. Gecen hafta 6. Ay kontrolünde 7,700 kg ciktik. Sok oldum. Biz sadece anne sütü aliyoruz, yavaş yavaş ek gidaya geçtik ama ben hizli bir geçiş ypaptigim için eymen hep cikardi yediklerini. Acaba o yüzden mi boyle oldu diyorum. 2 ayda 500 gr çok az değil mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?