bana da yazabilir misin canım?Bencede çok Haklısın bu arada bende bebişe resimdeki oyuncağı neredeyse 2. El fiyatına aldım , bir site buldum arkadaşlar sadece paketi yıpranmış oluyor o Yüzden çok uygun veriyorlar , isteyen olur ise özelden yazayım belki yasaktır site adı vermek , o Söylenen sitedeki 2. El ürünlerinin bazılarının fiyatları çok yüksek oluyor, onun yerine KK dan BAKIYOR takip ediyorum hatta benim bile ürünüm var orda :))
Ay buyurun gelin küçük kavanozu yaren ile paylaşırlar :) keşke hepsİni yeseler :)Hadi bakalim tutar insallah, haberini bekliyoruz yemege gelicez biz de oglumla
Doktorların önerdigi kremler canım önceleri bende tedirgindim ama buacı insani mecbur bırakıyor.lansinoh, garmastan,carbosol, mustela vb zeytinyagı, kantaron kudretnarı, çorekotu yağı gibi kullanmadığım kalmadı amageçmedi.şimdi öyle yara yok kızarıklık var uçları az az çatlak bide emdikten sonra beyaz olup acıyor kuru kuru oluyor.artik umudum kalmadı geçmez benimki 8 aydır çekiyorum ama inatla emzirecemcanım emzirirken her krem ilaç vb uygun mudur bilemediğimden ben doğal yolları tercih ettim hep. ilk zamanlar göğüs uçlarım için lansinoh kullandım 1-2 gün ama sonradan üst komşumun tavsiyesiyle zeytinyağına geçtim. hem yumuşatır hem de yara olmuyor.
aynen bizimki de ayağımıza gelip terlikleri ağzına sokmaya çalışıyor. bide hırslanıyor sıpa :)
Evet canim ısıyı ayarlayamiyosun az olunca bi bakiyosun sicak. Bi bakiyosun buz gibi olmuş :)Canim obur arkadasta demis demek ki bardakta sut cabuk soguyor ondan tutmuyor 1 lt lik tuttuguna gore
Hadi ins:)Yoğurdu mayaladım kavanoza sardım bakalım Nasıl olacak ... !! Kaynattım 3/5 sn saydım sonra ayrı yerde yoğurdu süt ile incelttim karıştırdım sofra bezine sardım!!
Hayırlısı olsun. Güldürdün beni ya :)Yoğurdu dolaba koydum ama sanki yine olmadı(((( sıvı gibiydi buzdolabında ne kadar katılaşır ki (( yaaa offff sanki Sınavdan kötü puan almış gibi hissediyorum
Canım seni çok iyi anlıyorum 3 ay çektim bende. Çok zordu. Yarayı kuru tutuyorsun di mi?Doktorların önerdigi kremler canım önceleri bende tedirgindim ama buacı insani mecbur bırakıyor.lansinoh, garmastan,carbosol, mustela vb zeytinyagı, kantaron kudretnarı, çorekotu yağı gibi kullanmadığım kalmadı amageçmedi.şimdi öyle yara yok kızarıklık var uçları az az çatlak bide emdikten sonra beyaz olup acıyor kuru kuru oluyor.artik umudum kalmadı geçmez benimki 8 aydır çekiyorum ama inatla emzirecem
Ben iki ogun veriyorum.bazende uc.meyveyi bende rendeliyorum cam rendede.hergun yogurt ve mryve kesin veriyorum.bunlara ek olarakda corba veya kahvalti veroyorum.miktarimizda gun gectikce artiyorGünde kaç öğün ek gıda veriyorsunuz,ben sadece bir öğün veriyorum ,bide meyve mi neden pişirip haşalyıp veriyorsunuz,ben cam rendede rendeleyipp veriyorum
bebeğiniz ne kadarlık,ne zamandır veriyorsunuz,ben geç mi kaldımkiBen iki ogun veriyorum.bazende uc.meyveyi bende rendeliyorum cam rendede.hergun yogurt ve mryve kesin veriyorum.bunlara ek olarakda corba veya kahvalti veroyorum.miktarimizda gun gectikce artiyor
Canım en son bayramdan önce cildiye doktoruna gösterdim antibiyotik bi krem verdi ama sanki dahada azdı.evet kuru şimdi çoğu zaman kremde sürmüyorum iyice kuruyor ve daha çok canım yanıyor.seninki nasıl gecti benim artık inancım kalmadı.bazen usanıyorum of emzirmeyecem diyorum ama dayanamamki.zaten kızımı 6 ay zor emzirdim içimde uhde kaldı .allahtan hep emen bi çocuk istedim verdi bu defada böyle işte.kızimda hiç böyle olmamışti bi kaç gun olup geçmişti iki iylik biarada olmuyor işteCanım seni çok iyi anlıyorum 3 ay çektim bende. Çok zordu. Yarayı kuru tutuyorsun di mi?
Bencede çok Haklısın bu arada bende bebişe resimdeki oyuncağı neredeyse 2. El fiyatına aldım , bir site buldum arkadaşlar sadece paketi yıpranmış oluyor o Yüzden çok uygun veriyorlar , isteyen olur ise özelden yazayım belki yasaktır site adı vermek , o Söylenen sitedeki 2. El ürünlerinin bazılarının fiyatları çok yüksek oluyor, onun yerine KK dan BAKIYOR takip ediyorum hatta benim bile ürünüm var orda :))
Yoğurdu dolaba koydum ama sanki yine olmadı(((( sıvı gibiydi buzdolabında ne kadar katılaşır ki (( yaaa offff sanki Sınavdan kötü puan almış gibi hissediyorum
Kızlar kimse ikinci çocuğu dusunmuyo sanırım neden herşeyi satiyosunuz.kalsın bi kosede.tamam şimdi deil ama 2-3 yılsonra bence yyavaş yavaş düşünmeye başlıcaz.zaten çoğu şey az kullanıldı.ikinciyede gayet kullanilabilir.bu arada bizimkide tam bir kumanda ve terlik hastası.tüm bebeklerin ilgisi o yönde sanırım:)
Hahhaah yazdım :))o sitenin adını istiyoruuuum!
Canım site adını yazdım,bana da yazabilir misin canım?
bide KK'dan nasıl alışveriş oluyor, link paylaşabilir misin?
nereden aldınız canım peki yatağı ve alezi? biz de yatak ve alez alacağız, alt kademeye de geçeceğiz artık. bu gece dediğin gibi oğlan tutunup kalkmaya çalışıyordu, uyku sersemliği farketmesek Allah korusun karanlıkta ayağa kalkar sarkar falan
Hahhaah yazdım :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?