2015 MART BEBEKLERİ BÜYÜYOR...

bana da yazabilir misin canım?
bide KK'dan nasıl alışveriş oluyor, link paylaşabilir misin?

Doktorların önerdigi kremler canım önceleri bende tedirgindim ama buacı insani mecbur bırakıyor.lansinoh, garmastan,carbosol, mustela vb zeytinyagı, kantaron kudretnarı, çorekotu yağı gibi kullanmadığım kalmadı amageçmedi.şimdi öyle yara yok kızarıklık var uçları az az çatlak bide emdikten sonra beyaz olup acıyor kuru kuru oluyor.artik umudum kalmadı geçmez benimki 8 aydır çekiyorum ama inatla emzirecem

Günde kaç öğün ek gıda veriyorsunuz,ben sadece bir öğün veriyorum ,bide meyve mi neden pişirip haşalyıp veriyorsunuz,ben cam rendede rendeleyipp veriyorum

Yoğurdu dolaba koydum ama sanki yine olmadı (((( sıvı gibiydi buzdolabında ne kadar katılaşır ki (( yaaa offff sanki Sınavdan kötü puan almış gibi hissediyorum

Canım seni çok iyi anlıyorum 3 ay çektim bende. Çok zordu. Yarayı kuru tutuyorsun di mi?

Günde kaç öğün ek gıda veriyorsunuz,ben sadece bir öğün veriyorum ,bide meyve mi neden pişirip haşalyıp veriyorsunuz,ben cam rendede rendeleyipp veriyorum
Ben iki ogun veriyorum.bazende uc.meyveyi bende rendeliyorum cam rendede.hergun yogurt ve mryve kesin veriyorum.bunlara ek olarakda corba veya kahvalti veroyorum.miktarimizda gun gectikce artiyor

Canım seni çok iyi anlıyorum 3 ay çektim bende. Çok zordu. Yarayı kuru tutuyorsun di mi?
Canım en son bayramdan önce cildiye doktoruna gösterdim antibiyotik bi krem verdi ama sanki dahada azdı.evet kuru şimdi çoğu zaman kremde sürmüyorum iyice kuruyor ve daha çok canım yanıyor.seninki nasıl gecti benim artık inancım kalmadı.bazen usanıyorum of emzirmeyecem diyorum ama dayanamamki.zaten kızımı 6 ay zor emzirdim içimde uhde kaldı .allahtan hep emen bi çocuk istedim verdi bu defada böyle işte.kızimda hiç böyle olmamışti bi kaç gun olup geçmişti iki iylik biarada olmuyor işte

o sitenin adını istiyoruuuum!

Yoğurdu dolaba koydum ama sanki yine olmadı (((( sıvı gibiydi buzdolabında ne kadar katılaşır ki (( yaaa offff sanki Sınavdan kötü puan almış gibi hissediyorum

Canim benimkide oyle oluyo arada ben oyle sulu oldugu zaman tekrar sariyorum birkac saat daha bekletiyorum o zaman tutuyo, sende hemen dolaba koyma biraz daha sarili dursun. Galiba iyice sicak sarmiyoruz ondan oluyo

herşeyi değil yaa.. ben çok beğendiklerimi saklıyorum. orta düzey olanları da eşe dosta veriyorum. birkaç parça eşya var satılmalık. onları satarsam satarım.

bu arada ben 2. çocuğuma da olabildiğince sıfır almaya çalışacağım çünkü kardeşim hep şikayet eder, benden kalanları ona da kullandıkları için :)

ebebekten aldık. çamlıca şubesi bize çok yakın olduğu için genelde büyün ihtiyaçlarımız için ilk oraya uğruyoruz. bugün emekleme dizliği almak için gittim mesela. gene dolaştım tüm katları ama :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…