Öyle canım ya, ben ilk doğduğunda emzirmeyi beceremedim, o emmeyi bilmiyor ben emzirmeyi birde göğüslerim yara oldu kilo verdi bebeğim, psikopata bağlamıştım 3 güne 1 haftaya bir çocuğu tarttırıyordum. Şimdi aile hekimine gidince oradaki hemşireler ölçe tarta büyüttün çocuğu diye eğleniyorlar. Gel birde bana sor. insanın en zayıf noktasıBizde henüz diş falan yok ama asiri hareketli Eymen, alt değiştirmeler bazen işkenceye dönüşüyor. Annelere çok kizardim, saglikliysa kiloyu çok da problem etmeyin derdim ama anne olunca farklı oluyormuş ☺
Benim eşimde bebekken emeklemeden direk yürümüş, kimi bebek emeklemiyormuş, diyorlar ki sonunda yürümeyen dişi olmayan bebek yok rahat olun diye, öyle olmak lazım ama insan özeniyor aman emeklesin, gülsün, yürüsün.Kizlar emeklemesi sart mi bebeklerin yani kesin emekler mi bebekler benim oglum hic emekleyecek gibi degil yuz ustu koyuyorum yatiyor hemen sonra one donuyor. Annem benim emeklemedigimi 7 aylikken ayakta desteksiz dikilebildigimi 9 aylikken yurudugumu soyluyor ama burda tum bebekler emekliyor
Diş belirtisi bizde de yok hala ne kızarıklık ne şişlik sadece kaşınma kemirme derdi var .. Bu gece niye böyle yaptı anlamdım ..B
Bende emzrdim uyku tutmadi .bizimkinde dis mis bi dert yok tek bildigi emeklemek . Az once uyandi biraz oturdu simdi gene uyudu
İkincilerin kaderi bu canım yapicak bise yok :)herşeyi değil yaa.. ben çok beğendiklerimi saklıyorum. orta düzey olanları da eşe dosta veriyorum. birkaç parça eşya var satılmalık. onları satarsam satarım.
bu arada ben 2. çocuğuma da olabildiğince sıfır almaya çalışacağım çünkü kardeşim hep şikayet eder, benden kalanları ona da kullandıkları için :)
Hic belli olmaz cnm destegimle yuruyo bazen tek elini birakiyo ama dayda durmaya korkuyo kerata :) 10 martliMaşallah seninki ilk önce yürüyecek galiba ne zaman doğdu canim
Hayir cnm hic sart fln degil kimi bebek pat diye kalkip yürüyormus emekledi oturdu oyle yürüdü diye birsey yok her an hersey olabilir :)Kizlar emeklemesi sart mi bebeklerin yani kesin emekler mi bebekler benim oglum hic emekleyecek gibi degil yuz ustu koyuyorum yatiyor hemen sonra one donuyor. Annem benim emeklemedigimi 7 aylikken ayakta desteksiz dikilebildigimi 9 aylikken yurudugumu soyluyor ama burda tum bebekler emekliyor
Sen artik uc ogun kesin vermelisin.emziriyomusun sadece.mamada veriyormusun.kendi yediklerinizden tattirmayin tuzlu sekerli olabilir.yarim muzun cogunu yiyo oglum.yarim kase yogurt.bir yarim elma rendesi vb olcude yiyo.hatta domatesli yumurta yapiyorum icine birtane cici bebe koyuyorum onudabitiriyo nerdeyse.bebegin yemek mi istemiyo sen mi vermek istemiyosun.kiymaya badlicam yakindaBenimki 8.ayın içinde ama sadece 1öğün oda ögleden sonra veriyorum başka yemiyor.ama sofralarda herşeyden veriyorum onlarda öğun sayılırmı meyveyi falan koparıp veriyorum biz yerken ama çok yemiyor
Benimkide emeklemiyor canim.hala surunuyor.bir sure sonrada agliyo.benimkide emeklemeyecek galibaKizlar emeklemesi sart mi bebeklerin yani kesin emekler mi bebekler benim oglum hic emekleyecek gibi degil yuz ustu koyuyorum yatiyor hemen sonra one donuyor. Annem benim emeklemedigimi 7 aylikken ayakta desteksiz dikilebildigimi 9 aylikken yurudugumu soyluyor ama burda tum bebekler emekliyor
Yok oğlum pek iştahlı degil 1 öğun bile zor yiyor devam maması yemiyor beni emiyor senin o dediğin miktarları yiyemez muzun çeyreğini arı mamanın içine koyuyorum öyle yiyor, bazende hero baby kaşık maması veriyom, sebze püresini yiyordu şimdi yemek istemiyo hiç iştahhlı bi çocuğum olmayacak mı benim ya.kıymayı nasıl verecenSen artik uc ogun kesin vermelisin.emziriyomusun sadece.mamada veriyormusun.kendi yediklerinizden tattirmayin tuzlu sekerli olabilir.yarim muzun cogunu yiyo oglum.yarim kase yogurt.bir yarim elma rendesi vb olcude yiyo.hatta domatesli yumurta yapiyorum icine birtane cici bebe koyuyorum onudabitiriyo nerdeyse.bebegin yemek mi istemiyo sen mi vermek istemiyosun.kiymaya badlicam yakinda
Yaramazlık bizde diz boyu
Maşallah çok tatlı benim kızda bulduğu örtüleri cekiyor ne yapıcaz bilmem :)Yaramazlık bizde diz boyu
Allah kolaylik versin canim.isin zor.bir gazlu bebek birde yemeyen bebek buyuk sikinti....kiymayi corbalara ve yumurtali domatese katmayi dusunuyorum az az..Yok oğlum pek iştahlı degil 1 öğun bile zor yiyor devam maması yemiyor beni emiyor senin o dediğin miktarları yiyemez muzun çeyreğini arı mamanın içine koyuyorum öyle yiyor, bazende hero baby kaşık maması veriyom, sebze püresini yiyordu şimdi yemek istemiyo hiç iştahhlı bi çocuğum olmayacak mı benim ya.kıymayı nasıl verecen
Aferim yavruna masallah canim. Benimki de bugun yurutecte firrr dolasti. Elinden tutunca cok guzel yuruyordu zaten hizli hizli adim atiyor. Yurutecte ilk once oylece oturdu simdi ogrendi. Ilginc taraf kollari havada biz tutuyormusuz gibi dolasiyor yurutecin kenarina tutunmuyor resmen pesinden cekiyor aletiCok sagolun cnm darisi bütün mart kuzucuklarina :) siraliyo siraliyo da birden denge gidiyo pat düşüyor yataga :) sonra iiii iiiiiii larimiz başlıyo :)
Canim annem her bebek emeklemeZ diyor direkt yuruyenler varmis. Ama onlar sonradan oyun olarak emeklermis. Benim kiz dizler eller uzerinde one arkaya sallaniyor simdilik, motora gaz veriyor bakalim nezaman start'a gececek.Kizlar emeklemesi sart mi bebeklerin yani kesin emekler mi bebekler benim oglum hic emekleyecek gibi degil yuz ustu koyuyorum yatiyor hemen sonra one donuyor. Annem benim emeklemedigimi 7 aylikken ayakta desteksiz dikilebildigimi 9 aylikken yurudugumu soyluyor ama burda tum bebekler emekliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?