- 30 Eylül 2015
- 295
- 249
- 33
- 42
Amin canım bugün yarım muz yedi hayret, çorbaları nasıl yapıyon tarif paylaşırmısın bide çorba kıvamındamı yoksa püre kıvamında mıAllah kolaylik versin canim.isin zor.bir gazlu bebek birde yemeyen bebek buyuk sikinti....kiymayi corbalara ve yumurtali domatese katmayi dusunuyorum az az..
Pomad Can'ım baktım da şimdi. İç çamaşırına da dikkat et kuru olsun bir de.Canım bactroban krem mi pomad mı alacamda bilemedim
Sağol canımPomad Can'ım baktım da şimdi. İç çamaşırına da dikkat et kuru olsun bir de.
Merak etme canım bizde pazar günü yedi aylık olacağız ama dişte emeklemede yok :)kızlar ya oğlum bir hafta sonra yedi aylık olcak ama ne emekleme var ne diş belirtisi. 8 kilo kıyafetle 68 cm nasıl acaba . İlçedeyim doktorumuz yok maalesef
Yok canım benim kızım da emeklemiyor bazı bebekler direk yürür sorun etmiyorum benKizlar emeklemesi sart mi bebeklerin yani kesin emekler mi bebekler benim oglum hic emekleyecek gibi degil yuz ustu koyuyorum yatiyor hemen sonra one donuyor. Annem benim emeklemedigimi 7 aylikken ayakta desteksiz dikilebildigimi 9 aylikken yurudugumu soyluyor ama burda tum bebekler emekliyor
Alistigi icindir :) ay kerem siralarken düştü numarasi yapti bana koptum :) alismid ya ben de elimi uzatinca hemen kaldir beni moduna geciyo :)Aferim yavruna masallah canim. Benimki de bugun yurutecte firrr dolasti. Elinden tutunca cok guzel yuruyordu zaten hizli hizli adim atiyor. Yurutecte ilk once oylece oturdu simdi ogrendi. Ilginc taraf kollari havada biz tutuyormusuz gibi dolasiyor yurutecin kenarina tutunmuyor resmen pesinden cekiyor aleti
Ben de tek dissiz kerem herhalde diyordum :) biz bugun olduk yedi aylik :) ayyy yarin da Begüm olacak ne kadar da küçük :)Merak etme canım bizde pazar günü yedi aylık olacağız ama dişte emeklemede yok :)
Bizde büyüdük bir kere teyzesi artık :)) zaten bir cesaret bir cesaret eller filan hemen bırakmalar :))Ben de tek dissiz kerem herhalde diyordum :) biz bugun olduk yedi aylik :) ayyy yarin da Begüm olacak ne kadar da küçük :)
Birdee bizim iki dişimiz varrr :))))Ben de tek dissiz kerem herhalde diyordum :) biz bugun olduk yedi aylik :) ayyy yarin da Begüm olacak ne kadar da küçük :)
Canim yakladik olarak ayni durumdayiz galiba, artik benim de sutum yetmiyor sanki ben devam sütü aldim ama hic sevmedi Eymen resmen boşa gitti, simdi devam sütlerinden muhallebi falan yapayim diyorum belki öyle sever. Sen de farkli şekillerde dene istersenBuara hic uyumuyor benim cadi. Dun gece 2 ye kadar agladi. Kucagimizda salliyoruz evin icinde gezerek susup uyuyor. Ama oturursak ya da yatirmaya kalkarsak kiyamet kopuyor. Sirti yere gelmeyecek. Ilk aylarda gaz sancisi yogunken boyle yapiyodu. Gaz hic bitmedi. Buara artti bide. Altta 3 ustte 2 dis var devami geliyo. Bir de surekli beni emiyor. Sut bitiyor. Sut olmayinca hic uyuyamiyor. Artik goguslerim acimaya basladi.
Gece uyumadan mama vereyim diyorum.alisik olmadigi icin yemiyor. Sagilmis sutum vardi onu veriyorum biberonu isirip isirip atiyor. Devam sutu falan alip denesemmi. Ondan da umidim yok ama. Surekli emdigi icin sut birikmiyor gogsumde.azcik azcik geliyor.o da ona yetmiyor
Gaz ilaclarini birakmistim faudasi yok diye yenidenmi baslasam acaba ?
bol bol ver canim yesin.zamanla mikrari artiyor yiyeceklerin.bilindik corbolar.kabak patates havuc karisimi.hasliyorum kebdi suyuyla eziyorum.ocaktan aldiktan sonra birazda zeytinyagi.cok sulu yapmiyorum kasik mamasu kivaminda gibi.pure gibi degil.yogurt corbasi.yogurtlu brokoli.mercimek corbasina baslicm bu hafta.ev yapimi baharatsiz tarhana.gibi seyler iste.evde ne bulursam onu degerlendiriyorumAmin canım bugün yarım muz yedi hayret, çorbaları nasıl yapıyon tarif paylaşırmısın bide çorba kıvamındamı yoksa püre kıvamında mı
Senin gibi sebzelerden yapıyordum yiyordu az az şimdi sevmiyor, yoğurt çorbası sevmedibende bide mercimek ve ev tarhanası deneyecem.bizim doktor 9 aydan sonra az tuzlu salçalı verebilirsin dedi yediklerinizden yer dedi bakalım zor çocuk benimki şimdi yumurta sarısı verdim çeyrek anca yediof ofbol bol ver canim yesin.zamanla mikrari artiyor yiyeceklerin.bilindik corbolar.kabak patates havuc karisimi.hasliyorum kebdi suyuyla eziyorum.ocaktan aldiktan sonra birazda zeytinyagi.cok sulu yapmiyorum kasik mamasu kivaminda gibi.pure gibi degil.yogurt corbasi.yogurtlu brokoli.mercimek corbasina baslicm bu hafta.ev yapimi baharatsiz tarhana.gibi seyler iste.evde ne bulursam onu degerlendiriyorum
Ayni biz sadece emer.biberon yok ek gida yok kocaman cocuk oldu memeylede doymuyor.bu ay hic kilo almadiBuara hic uyumuyor benim cadi. Dun gece 2 ye kadar agladi. Kucagimizda salliyoruz evin icinde gezerek susup uyuyor. Ama oturursak ya da yatirmaya kalkarsak kiyamet kopuyor. Sirti yere gelmeyecek. Ilk aylarda gaz sancisi yogunken boyle yapiyodu. Gaz hic bitmedi. Buara artti bide. Altta 3 ustte 2 dis var devami geliyo. Bir de surekli beni emiyor. Sut bitiyor. Sut olmayinca hic uyuyamiyor. Artik goguslerim acimaya basladi.
Gece uyumadan mama vereyim diyorum.alisik olmadigi icin yemiyor. Sagilmis sutum vardi onu veriyorum biberonu isirip isirip atiyor. Devam sutu falan alip denesemmi. Ondan da umidim yok ama. Surekli emdigi icin sut birikmiyor gogsumde.azcik azcik geliyor.o da ona yetmiyor
Gaz ilaclarini birakmistim faudasi yok diye yenidenmi baslasam acaba ?
Nasil alistircaz biz bunlari. Boyle cok zor oluyo. Gece biseyler vermeye calisiyorum tok olsun diye istemiyor. Israrla emmek istiyor. Buara surekli uyaniyo kucagimda uyumak istiyo. Memeyi birakmiyo. Sut gelmeden kuru kuru emiyo. Canim aciyo artik.Ayni biz sadece emer.biberon yok ek gida yok kocaman cocuk oldu memeylede doymuyor.bu ay hic kilo almadi
Bu gece bizde ayni durumdaydik hic uyumadi surekli agladi ayakta gezdik sabahta biraz ateslendi simdi tetikteyim zaten el ayak hastaligi salgini varmis ates sonrasi dokuntu arkadasimin iki cocugu yatiyor ins ugramadan gecer gider dikkat edin bebislere kizlar...Gece 2 de arabaya binip biraz gezdik uyudu. Sabah 6 ya kadar ama surekli uyanip agladi.
Pek sallamiyorum ac olsa yer herhalde allah razi olsun her verdigimden bir iki cay kasigi yer yinede geri cevirmez ama tadina bakar daha fazla yemez .Nasil alistircaz biz bunlari. Boyle cok zor oluyo. Gece biseyler vermeye calisiyorum tok olsun diye istemiyor. Israrla emmek istiyor. Buara surekli uyaniyo kucagimda uyumak istiyo. Memeyi birakmiyo. Sut gelmeden kuru kuru emiyo. Canim aciyo artik.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?