Biberon alistirmaya calisiyorum ben ama geviyorNasil alistircaz biz bunlari. Boyle cok zor oluyo. Gece biseyler vermeye calisiyorum tok olsun diye istemiyor. Israrla emmek istiyor. Buara surekli uyaniyo kucagimda uyumak istiyo. Memeyi birakmiyo. Sut gelmeden kuru kuru emiyo. Canim aciyo artik.
Bir yasina kadar vermeyin diyolar tuzlu vb.bende 9 aydan sonra yavas yavas veririm bizim yediklerimizden artik.makarna felan nezamn yerler acaba..disi ciktimi bebeginin.bizde hala hicbisey yokSenin gibi sebzelerden yapıyordum yiyordu az az şimdi sevmiyor, yoğurt çorbası sevmedibende bide mercimek ve ev tarhanası deneyecem.bizim doktor 9 aydan sonra az tuzlu salçalı verebilirsin dedi yediklerinizden yer dedi bakalım zor çocuk benimki şimdi yumurta sarısı verdim çeyrek anca yediof of
BİZDE 23 MART DOĞUMLUYUZ :)Benim oğlum 23 mart tek öğün veriyorum,birkaç hafta sonra iki pğune çıkartcam bende
bnm kızda hiç emeklet-yecek gibi değil yüz üstü bıraktığım an çığlık atıyor hiç sevmiyorKizlar emeklemesi sart mi bebeklerin yani kesin emekler mi bebekler benim oglum hic emekleyecek gibi degil yuz ustu koyuyorum yatiyor hemen sonra one donuyor. Annem benim emeklemedigimi 7 aylikken ayakta desteksiz dikilebildigimi 9 aylikken yurudugumu soyluyor ama burda tum bebekler emekliyor
Bizdede diş yok henüz ama ben biraz tadımlık veriyorumBir yasina kadar vermeyin diyolar tuzlu vb.bende 9 aydan sonra yavas yavas veririm bizim yediklerimizden artik.makarna felan nezamn yerler acaba..disi ciktimi bebeginin.bizde hala hicbisey yok
Guzelbir yazi.bu konuda cok celiskili yazilar var.neye inanacagini sasiriyor insan.biz babayi yataktan sutlayali bayagi oluyor.birlikte yatiyoruz uzun zamndur..Kızlar merhaba, ya şöyle bir yazı okudum ne kadar doğru bilemedim , siz ne düşünüyorsunuz,
http://banndu.com/bebegim-benimle-uyursa-ne-olur/
Canim denedinmi bilmiyorum ama ben gece yatmadan bi mama yapıyorum çok seviyo.tarif vereyim.anneler pek tercih etmiyo ama ben işte böyle bazı akşamlar pirinç unundan mama yapıyorum.yarım bardak su bi tatlı kaşığı pirinç ünü pişir.içine cici bebe bi tane.bir çay kaşığı kadar pekmez.birazda şeftali yada muz puresi.tadı çok güzel oluyo.ve tok tutuyo.Nasil alistircaz biz bunlari. Boyle cok zor oluyo. Gece biseyler vermeye calisiyorum tok olsun diye istemiyor. Israrla emmek istiyor. Buara surekli uyaniyo kucagimda uyumak istiyo. Memeyi birakmiyo. Sut gelmeden kuru kuru emiyo. Canim aciyo artik.
Ben 5. Ayından itibaren odasına koydum alıştı da iyiyiz yani şükür , bence doğrusu buKızlar merhaba, ya şöyle bir yazı okudum ne kadar doğru bilemedim , siz ne düşünüyorsunuz,
http://banndu.com/bebegim-benimle-uyursa-ne-olur/
Geçmiş olsun canım.Bende çok çektim göğüs yarasından.Her emzirmeden sonra mutlaka lanolin sürüyorum çatlaklara.Birkere bile sürmesem hemen acımaya başlıyor.Canım en son bayramdan önce cildiye doktoruna gösterdim antibiyotik bi krem verdi ama sanki dahada azdı.evet kuru şimdi çoğu zaman kremde sürmüyorum iyice kuruyor ve daha çok canım yanıyor.seninki nasıl gecti benim artık inancım kalmadı.bazen usanıyorum of emzirmeyecem diyorum ama dayanamamki.zaten kızımı 6 ay zor emzirdim içimde uhde kaldı .allahtan hep emen bi çocuk istedim verdi bu defada böyle işte.kızimda hiç böyle olmamışti bi kaç gun olup geçmişti iki iylik biarada olmuyor işte
Bebeğin çok tatlı maşallah.Gözlerinin içi gülüyor,yerim onu :))Buda aldığım ürün Sıfır ama kutusu yıpranmış diye çok uyguna aldımEki Görüntüle 1650453
Lanolin derken lansinoh mu canımGeçmiş olsun canım.Bende çok çektim göğüs yarasından.Her emzirmeden sonra mutlaka lanolin sürüyorum çatlaklara.Birkere bile sürmesem hemen acımaya başlıyor.
Bende mama yapiyorum yatmadan once.tokda tutuyo..senin tarifinde guzelmis bi deneyeyimCanim denedinmi bilmiyorum ama ben gece yatmadan bi mama yapıyorum çok seviyo.tarif vereyim.anneler pek tercih etmiyo ama ben işte böyle bazı akşamlar pirinç unundan mama yapıyorum.yarım bardak su bi tatlı kaşığı pirinç ünü pişir.içine cici bebe bi tane.bir çay kaşığı kadar pekmez.birazda şeftali yada muz puresi.tadı çok güzel oluyo.ve tok tutuyo.
Çok teşekkür ederim , bebişlerin hepsi çokkkk tatlılar maşallah :)Bebeğin çok tatlı maşallah.Gözlerinin içi gülüyor,yerim onu :))
Kizlar birsey sormak istiyorum.aklimi kurcaliyorda anne sutu+ek gida verenler geceleri mama takviyesi yapiyormusunuz.ben hic mama verrmedim zatn biberon kabul etmiyor bizimki emzik falan hic almadi.fikir verirseniz sevinirim.acaba mama vermelimiyim geceleri ?
lansinoh un içindede lanolin var zaten canım.Lanolin etken madde.Aynı şey.Ben faydasını görüyorum ama hersefer sürmek kaydıyla.Birde pamuklu sütyen kullanıyorum.Hava alması önemli.Çok zor gerçekten.Tez zamanda rahatlarsın inşallah...Lanolin derken lansinoh mu canım
Geceleri mama takviyesi büyüme hormonunu engelliyor diye okudum.Yatmadan bir saat önce ek besin veriyorum.Gece çok sık uyanıyor ama sadece annesütü veriyorum.Aslında düşününce gece mideyi çok meşgul etmemek bana da mantıklı geliyor zaten.Birkere gece de mama vermiştim gene zırtpırt uyanmıştı meme için bu yüzden annesütüne devam...Kizlar birsey sormak istiyorum.aklimi kurcaliyorda anne sutu+ek gida verenler geceleri mama takviyesi yapiyormusunuz.ben hic mama verrmedim zatn biberon kabul etmiyor bizimki emzik falan hic almadi.fikir verirseniz sevinirim.acaba mama vermelimiyim geceleri ?
Biliyorum canım ama sadece lanolin demi var diye sordum.amin inşallah sağollansinoh un içindede lanolin var zaten canım.Lanolin etken madde.Aynı şey.Ben faydasını görüyorum ama hersefer sürmek kaydıyla.Birde pamuklu sütyen kullanıyorum.Hava alması önemli.Çok zor gerçekten.Tez zamanda rahatlarsın inşallah...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?