2015 MART BEBEKLERİ BÜYÜYOR...

Bi
Nasil alistircaz biz bunlari. Boyle cok zor oluyo. Gece biseyler vermeye calisiyorum tok olsun diye istemiyor. Israrla emmek istiyor. Buara surekli uyaniyo kucagimda uyumak istiyo. Memeyi birakmiyo. Sut gelmeden kuru kuru emiyo. Canim aciyo artik.
Biberon alistirmaya calisiyorum ben ama geviyor

Bir yasina kadar vermeyin diyolar tuzlu vb.bende 9 aydan sonra yavas yavas veririm bizim yediklerimizden artik.makarna felan nezamn yerler acaba..disi ciktimi bebeginin.bizde hala hicbisey yok

bnm kızda hiç emeklet-yecek gibi değil yüz üstü bıraktığım an çığlık atıyor hiç sevmiyor ama koltuğun kenarında uzun süre ayakta duruyor

Nasil alistircaz biz bunlari. Boyle cok zor oluyo. Gece biseyler vermeye calisiyorum tok olsun diye istemiyor. Israrla emmek istiyor. Buara surekli uyaniyo kucagimda uyumak istiyo. Memeyi birakmiyo. Sut gelmeden kuru kuru emiyo. Canim aciyo artik.
Canim denedinmi bilmiyorum ama ben gece yatmadan bi mama yapıyorum çok seviyo.tarif vereyim.anneler pek tercih etmiyo ama ben işte böyle bazı akşamlar pirinç unundan mama yapıyorum.yarım bardak su bi tatlı kaşığı pirinç ünü pişir.içine cici bebe bi tane.bir çay kaşığı kadar pekmez.birazda şeftali yada muz puresi.tadı çok güzel oluyo.ve tok tutuyo.

Bu arada kızım dişleri çıktı çıkalı iştahsız çok az yiyor zaten normal yaptıgım çorba vs zor yediriyordum tatlı değil diye şimdi hiç yemiyor pirin unu tarzı mamaları da çok az yiyor inşallah düzelir

Kizlar birsey sormak istiyorum.aklimi kurcaliyorda anne sutu+ek gida verenler geceleri mama takviyesi yapiyormusunuz.ben hic mama verrmedim zatn biberon kabul etmiyor bizimki emzik falan hic almadi.fikir verirseniz sevinirim.acaba mama vermelimiyim geceleri ?

Geçmiş olsun canım.Bende çok çektim göğüs yarasından.Her emzirmeden sonra mutlaka lanolin sürüyorum çatlaklara.Birkere bile sürmesem hemen acımaya başlıyor.

Bende mama yapiyorum yatmadan once.tokda tutuyo..senin tarifinde guzelmis bi deneyeyim

Gece emzirmiyormusun, ben yatmadan corba veriyorum emzirip yatiriyorum sonrada gece uyaniyo tekrar emziriyorum uyuyo, gece ek gida vermek gerekmezki

Lanolin derken lansinoh mu canım
lansinoh un içindede lanolin var zaten canım.Lanolin etken madde.Aynı şey.Ben faydasını görüyorum ama hersefer sürmek kaydıyla.Birde pamuklu sütyen kullanıyorum.Hava alması önemli.Çok zor gerçekten.Tez zamanda rahatlarsın inşallah...

Geceleri mama takviyesi büyüme hormonunu engelliyor diye okudum.Yatmadan bir saat önce ek besin veriyorum.Gece çok sık uyanıyor ama sadece annesütü veriyorum.Aslında düşününce gece mideyi çok meşgul etmemek bana da mantıklı geliyor zaten.Birkere gece de mama vermiştim gene zırtpırt uyanmıştı meme için bu yüzden annesütüne devam...

Biliyorum canım ama sadece lanolin demi var diye sordum.amin inşallah sağol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…