Yok canım sütün yetiyorsa neden mama vereceksin kiKizlar birsey sormak istiyorum.aklimi kurcaliyorda anne sutu+ek gida verenler geceleri mama takviyesi yapiyormusunuz.ben hic mama verrmedim zatn biberon kabul etmiyor bizimki emzik falan hic almadi.fikir verirseniz sevinirim.acaba mama vermelimiyim geceleri ?
Isteyen istedigi yerde uyusun derim . Oglanlarim uc bucuk yasinda onlar yanima gelmese ben dayanamaz gider yanlarina sokulur uyurumKızlar merhaba, ya şöyle bir yazı okudum ne kadar doğru bilemedim , siz ne düşünüyorsunuz,
http://banndu.com/bebegim-benimle-uyursa-ne-olur/
Kendi basina oynayan cocuk mu tamamen sehir efsanesiBenim oğlan çok kucak istiyor,sürekli onunla ilgilenilsin.Hiç kendi kendine oynamıyor.yüzüstü durmayı sevmiyor zaten.Biryere tutunup ayakta durmayı seviyor sadece.Kendi kendine oynamaması beni korkutuyor,hep böyle mi devam eder acaba.Sizin bebişler kendi başlarına oyalanıyorlar mı?
Dene canim benimki bayiliyorum buna:)Bende mama yapiyorum yatmadan once.tokda tutuyo..senin tarifinde guzelmis bi deneyeyim
Emziriyorum zaten cok sık kalkior ya ne bileyim cevremde var oyle yapanda bana garip geldi de acaba basklarida mi oyle yapiyor ben mi yanlisim die dusundum saolun:)Gece emzirmiyormusun, ben yatmadan corba veriyorum emzirip yatiriyorum sonrada gece uyaniyo tekrar emziriyorum uyuyo, gece ek gida vermek gerekmezki
Benim kizim napsin oglan kiyafet
Benim kizim ne yapsin oglan kiyafeti giymekten helak oldu bi hastane cikisi kiz di. Bide gezmelik iki kiyafeti var diger herseyi oglan .
Ben de tek dissiz kerem herhalde diyordum :) biz bugun olduk yedi aylik :) ayyy yarin da Begüm olacak ne kadar da küçük :)
Gece 2 de arabaya binip biraz gezdik uyudu. Sabah 6 ya kadar ama surekli uyanip agladi.
Kızlar merhaba, ya şöyle bir yazı okudum ne kadar doğru bilemedim , siz ne düşünüyorsunuz,
http://banndu.com/bebegim-benimle-uyursa-ne-olur/
Kizlar birsey sormak istiyorum.aklimi kurcaliyorda anne sutu+ek gida verenler geceleri mama takviyesi yapiyormusunuz.ben hic mama verrmedim zatn biberon kabul etmiyor bizimki emzik falan hic almadi.fikir verirseniz sevinirim.acaba mama vermelimiyim geceleri ?
Kucuk diye sallamiyorumda bir yasini gecsin giydirmicem canim.peki erkek kıyafetleri kızında kimlik kargaşasına neden olmaz mı?
Benim oğlan çok kucak istiyor,sürekli onunla ilgilenilsin.Hiç kendi kendine oynamıyor.yüzüstü durmayı sevmiyor zaten.Biryere tutunup ayakta durmayı seviyor sadece.Kendi kendine oynamaması beni korkutuyor,hep böyle mi devam eder acaba.Sizin bebişler kendi başlarına oyalanıyorlar mı?
Ben de dahil uc tane abim 4 5 yasina kadar annemle birlikte uyumusuz .duz liseden ankara ve odtuyu kazandik kendi kendimize okuduk. Yegenlerim ana sinifina gidene kadar annesiyle uyurdu yatili okuyorlar liseyi . Benim oglanlar hala cogu zaman bize uyur hic ayirmaya calismadim .hicbir guven problemleri yada bagimlilik durumlari yok . Yasitlarina gore cok sosyal konuskan ve giriskenler .çok güzel : “Bebeklerin odası yoktur. Bebeklerin yeri annelerinin yanıdır.”
doğru ama bu beraber yatma olayı sık sık yapıldığında çocuk kendine olan güvenini kaybediyor bence. ve tek kaldığında korkak ve hiçbirşeyi beceremeyecekmiş gibi bir ruh haline bürünüyorlar. çocuk huysuz olduğu zamanlarda ebeveynlerinin yanında yatabilir ama her gece her gece bunu yaparsak çocukta alışkanlık olacak ve kendi odasından uzaklaşacaktır.. yani bu benim düşüncem... bilemedim :)
Ben de dahil uc tane abim 4 5 yasina kadar annemle birlikte uyumusuz .duz liseden ankara ve odtuyu kazandik kendi kendimize okuduk. Yegenlerim ana sinifina gidene kadar annesiyle uyurdu yatili okuyorlar liseyi . Benim oglanlar hala cogu zaman bize uyur hic ayirmaya calismadim .hicbir guven problemleri yada bagimlilik durumlari yok . Yasitlarina gore cok sosyal konuskan ve giriskenler .
Cocuk ne zaman ayri uyumak isterse o zaman utumasi taraftariyim.
6 aylik el kadar bebe yanina yatip elini tutunca sabaha kadar uyuyorsa bence o cocugu yalniz yatirmak haksizlik olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?