2015 MART BEBEKLERİ BÜYÜYOR...

buda benden :)

ilk fotoda park yatagımız üst kademede...
ikinci fotoda ise yatak alt kademede... ama göründüğü gibi Attila'ya alt üst farketmiyor.. her türlü ayakta!
Maşallah ya. Ayağa kalkarken yakalıyorum ya çok hoşuma gidiyor. Mario nun mantarı gibi pıt pıt diye kalkıyor.

Aramizda muhabbet geçen seylrri unutuyorum cnm genelde. Bizimki de oyle arada bakiyorum parmagimi almis koparacak gibi isiriyo bu arada attilla 5 mart :) biz de ondan kucuguz :) tubisa galiba onunki bizimkiyle es idi bebisinin adi Abdullah konu gecenleri unutmam yani supurgelicadi da dhmide teknisyen mesela :)

Maşallah ya. Ayağa kalkarken yakalıyorum ya çok hoşuma gidiyor. Mario nun mantarı gibi pıt pıt diye kalkıyor.
Bizimki de dun otobustw arkadakilerle Oyun oynuyordu egiliyo kalkiyo ben cee ee oynarken öğrenmiş millete satiyo gebertecektim benle o kadar güzel oynamaz :)

Kizlar mama sandalyesi hakkında bilgi verebilir misin, alip memnun olduğunuz markalar var mi?
Ben chicco polly mama sandalyesinde karar kildim gibi ama hala da emin değilim
Ben chicco polly kullanıyorum memnunum. Hantal olduğundan şikayet ettiklerini duymuştum benimki mutfakta sabit durduğu için taşıma sıkıntısı yaşamadım

Süt konusunda bende aynı durumdayım. Çalışıyorum dolaptaki süt stoğum bitti. Şimdi bir öğün mama vermeye çalışıyorum. Benimki aptamili çok seviyor ama o da kabızlık yapıyor bebeğime. Hip denedim organik diye sevmedi. Doktor kabızlık için bebelac gold önerdi onu aldım sevmedi. Denemeye devam

ikinci fotoda ise yatak alt kademede... ama göründüğü gibi Attila'ya alt üst farketmiyor.. her türlü ayakta!
Cok tatli masallah.erken yuruyecek atilla.biz atilladan bi kac gun buyuyuz ama bizimkisi sadece oturuyor.

Merhabalar mart anneleri uzun zamandır takip edememiştim şimdi sayfaların bazılarını okudum :)
Bizde dişimizin birini çıkardık diğerini çıkarmaya çalışıyoruz ve üstler de beyazladı . Emekliyor hiç yerimiz de durmuyoruz :) beşik kenarından nameler en tutup ayağa kalkıyor anne baba dede diyerek şirinlik yapıyoruz :) gece uykusuna 10 da yatıp gece 2 de çığlıkla kalkıp 5 e kadar uyumuyoruz yani çok şükür büyümeye çalışıyoruz :))
Hikayemiz böyle
Bebeklerinize sağlıklı günler diliyorum :)

Arkadaşlar kabus gibi bigece geçirdim oğlum saat başı bazen dahadasık çığlıkla uyandı günlerdir böyle zaten ama bu gece daha bi kötü idi.neden bilmiyorum ama artıkben bittim çok yoruldum bu nasıl düzelecek bilmiyorum

Ben chicco polly kullanıyorum memnunum. Hantal olduğundan şikayet ettiklerini duymuştum benimki mutfakta sabit durduğu için taşıma sıkıntısı yaşamadım
Canim ben de dun aldim chicco polly, ptesi aksam gelecek. Biz sivas ta yasiyoruz, burada en güzeli oydu, umarim memnun kaliriz.

Ek gida olarak neler veriyorsun peki? Ben sadece yoğurt yediriyorum. Yarin yumurta sarisi deneyecegim. Sebzeleri nasil yedirecegim en büyük problem orda. Ek gidayi düzene oturtursam sutum de yeter diye düşünüyorum.

Maşallah sıpaya ya :) bi de pozlar vermiş ..
Yatağın altı Nasıl yani yatak mı var sadece altına battaniye filan koydun mu ?

Kizlar slm kizim al ayak agiz hastaligi oldu cok zor bir hastalik yiyemiyor ememiyor uyuyamiyor tedaviside yok virusun gecmesini bekleyecegiz yaklasik bir hafta tecrubeli olanlar varsa bilgi paylasirmisiniz?

Kizlar slm kizim al ayak agiz hastaligi oldu cok zor bir hastalik yiyemiyor ememiyor uyuyamiyor tedaviside yok virusun gecmesini bekleyecegiz yaklasik bir hafta tecrubeli olanlar varsa bilgi paylasirmisiniz?
Gecmis olsun.nasil bi hastalik ki o.

Aaaa çok gecmiş olsun ya

Kizlar mama sandalyesi hakkında bilgi verebilir misin, alip memnun olduğunuz markalar var mi?
Ben chicco polly mama sandalyesinde karar kildim gibi ama hala da emin değilim
Canim ben de polly mama sandalyesinden almayi dusunuyordum ama ebebekten joie mimzy 360 aldik 360 derece donuyor ve o kadar kullanisli ki donuyor olmasi cok iyi biz salona koyduk oturmayi cok seviyor ustune oyuncaklar koyuyoruz oynuyor mama sandalyeleri cok agir dondurmek cok zor ama bununla tolga sıkıldıgında ya da biz ne tarafta oturursak o tarafa ceviriyoruz bize bakiyor mutfaga goturdugumuzde de cok isime yarayacak yemek yerken masaya donuk ben is yaparken bana donuk kullanacagim kesinlikle tavsiye ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…