Maşallah ya. Ayağa kalkarken yakalıyorum ya çok hoşuma gidiyor. Mario nun mantarı gibi pıt pıt diye kalkıyor.buda benden :)
ilk fotoda park yatagımız üst kademede...
ikinci fotoda ise yatak alt kademede... ama göründüğü gibi Attila'ya alt üst farketmiyor.. her türlü ayakta!
Aramizda muhabbet geçen seylrri unutuyorum cnm genelde. Bizimki de oyle arada bakiyorum parmagimi almis koparacak gibi isiriyo bu arada attilla 5 mart :) biz de ondan kucuguz :)alemsin ya!!! hangi üyenin çocuğu ne zaman doğdu, adı ne, mesleği ne, hangi şehirden vs vs.. olduklarını nasıl hatırlıyorsun ya?? valla ben tutamıyorum aklımda
not: attila'nın da daha dişi yok, ama maşallah damaklar bıçak gibi keskin :)
Bizimki de dun otobustw arkadakilerle Oyun oynuyordu egiliyo kalkiyo ben cee ee oynarken öğrenmiş millete satiyo gebertecektim benle o kadar güzel oynamaz :)Maşallah ya. Ayağa kalkarken yakalıyorum ya çok hoşuma gidiyor. Mario nun mantarı gibi pıt pıt diye kalkıyor.
Ben chicco polly kullanıyorum memnunum. Hantal olduğundan şikayet ettiklerini duymuştum benimki mutfakta sabit durduğu için taşıma sıkıntısı yaşamadımKizlar mama sandalyesi hakkında bilgi verebilir misin, alip memnun olduğunuz markalar var mi?
Ben chicco polly mama sandalyesinde karar kildim gibi ama hala da emin değilim
Süt konusunda bende aynı durumdayım. Çalışıyorum dolaptaki süt stoğum bitti. Şimdi bir öğün mama vermeye çalışıyorum. Benimki aptamili çok seviyor ama o da kabızlık yapıyor bebeğime. Hip denedim organik diye sevmedi. Doktor kabızlık için bebelac gold önerdi onu aldım sevmedi. Denemeye devamCanim yakladik olarak ayni durumdayiz galiba, artik benim de sutum yetmiyor sanki ben devam sütü aldim ama hic sevmedi Eymen resmen boşa gitti, simdi devam sütlerinden muhallebi falan yapayim diyorum belki öyle sever. Sen de farkli şekillerde dene istersen
Cok tatli masallah.erken yuruyecek atilla.biz atilladan bi kac gun buyuyuz ama bizimkisi sadece oturuyor.buda benden :)
ikinci fotoda ise yatak alt kademede... ama göründüğü gibi Attila'ya alt üst farketmiyor.. her türlü ayakta!
Dogru canım:):) hatta birileri liste yapalım diyodu.kaldı öyle.yapılsa güzel olur.Bizimki de dun otobustw arkadakilerle Oyun oynuyordu egiliyo kalkiyo ben cee ee oynarken öğrenmiş millete satiyo gebertecektim benle o kadar güzel oynamaz :)
Canim ben de dun aldim chicco polly, ptesi aksam gelecek. Biz sivas ta yasiyoruz, burada en güzeli oydu, umarim memnun kaliriz.Ben chicco polly kullanıyorum memnunum. Hantal olduğundan şikayet ettiklerini duymuştum benimki mutfakta sabit durduğu için taşıma sıkıntısı yaşamadım
Ek gida olarak neler veriyorsun peki? Ben sadece yoğurt yediriyorum. Yarin yumurta sarisi deneyecegim. Sebzeleri nasil yedirecegim en büyük problem orda. Ek gidayi düzene oturtursam sutum de yeter diye düşünüyorum.Süt konusunda bende aynı durumdayım. Çalışıyorum dolaptaki süt stoğum bitti. Şimdi bir öğün mama vermeye çalışıyorum. Benimki aptamili çok seviyor ama o da kabızlık yapıyor bebeğime. Hip denedim organik diye sevmedi. Doktor kabızlık için bebelac gold önerdi onu aldım sevmedi. Denemeye devam
Maşallah sıpaya ya :) bi de pozlar vermiş ..buda benden :)
Geçmiş olsun ..Kizlar slm kizim al ayak agiz hastaligi oldu cok zor bir hastalik yiyemiyor ememiyor uyuyamiyor tedaviside yok virusun gecmesini bekleyecegiz yaklasik bir hafta tecrubeli olanlar varsa bilgi paylasirmisiniz?
Gecmis olsun.nasil bi hastalik ki o.Kizlar slm kizim al ayak agiz hastaligi oldu cok zor bir hastalik yiyemiyor ememiyor uyuyamiyor tedaviside yok virusun gecmesini bekleyecegiz yaklasik bir hafta tecrubeli olanlar varsa bilgi paylasirmisiniz?
Aaaa çok gecmiş olsun yaKizlar slm kizim al ayak agiz hastaligi oldu cok zor bir hastalik yiyemiyor ememiyor uyuyamiyor tedaviside yok virusun gecmesini bekleyecegiz yaklasik bir hafta tecrubeli olanlar varsa bilgi paylasirmisiniz?
Çok çok gecmiş olsun canımKizlar slm kizim al ayak agiz hastaligi oldu cok zor bir hastalik yiyemiyor ememiyor uyuyamiyor tedaviside yok virusun gecmesini bekleyecegiz yaklasik bir hafta tecrubeli olanlar varsa bilgi paylasirmisiniz?
Canim ben de polly mama sandalyesinden almayi dusunuyordum ama ebebekten joie mimzy 360 aldik 360 derece donuyor ve o kadar kullanisli ki donuyor olmasi cok iyi biz salona koyduk oturmayi cok seviyor ustune oyuncaklar koyuyoruz oynuyor mama sandalyeleri cok agir dondurmek cok zor ama bununla tolga sıkıldıgında ya da biz ne tarafta oturursak o tarafa ceviriyoruz bize bakiyor mutfaga goturdugumuzde de cok isime yarayacak yemek yerken masaya donuk ben is yaparken bana donuk kullanacagim kesinlikle tavsiye ederimKizlar mama sandalyesi hakkında bilgi verebilir misin, alip memnun olduğunuz markalar var mi?
Ben chicco polly mama sandalyesinde karar kildim gibi ama hala da emin değilim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?